Drager je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:Drager je napisal/-a:jest sm gledou po tv.
Model sploh ni biu nč šokiran al karkol. Še ponosno je razkazal špuro.
Care!
Za človeka, ki v drugi temi kritizira avtocestno vožnjo pri 200 km/h, si presneto sproščen ob divjaku, ki ne zna krotit vozila in se z njim zaleti. Da ne omenjam dejstva, da vozit ne zna.
Lp
Ej mogoče si opazi smajlija zraven... Kakšno je pa moje počutje pa ti ne veš. Pač sem napisal kako je bilo. A imaš probleme s tem?
Po čem dejstvo da ne zna vozit? A vsi ki so kdaj razbili avto ne znajo vozit? To je pol sveta.
Dej človek umiri sa malo. Tukaj pač vsak izrazi avoje mnenje.
![]()
L.P.
Drager
Kar se tiče smeškota, se ob sarkazmu načeloma poda podobico zavijanja z očmi. Kar se tiče neznanja vožnje mi je bilo dovolj videt kje se je pred trkom lotil prehitevat snemalno vozilo in to, da vozila ni znal rešit iz preprostega trzljaja. Najstniki brez vozniškega znanja in 280-konjska vozila žal ne gredo skupaj. Imam občutek, da je tu posredi kakšna sorodstvena vez, saj bi bilo veliko bolje najeti kakšnega Küzmiča, s katerim se prispevki tudi ne bi zanašali samo na govoričenje v stilu "tale avto je super za poziranje", ampak bi voznik pokazal tudi nekaj spretnosti v ovinkih.
Lp

Podpis. Kot da se nebi smeli upreti vse večjim bedarijam.