SlaYeR je napisal/-a:Ni me sram priznat da sem pijan, tko da me nebi nevem kako prizadelo moje ime na listi vinjenih voznikov.
A ti voziš pod vplivom alkohola?
Fabrizio je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:Ni me sram priznat da sem pijan, tko da me nebi nevem kako prizadelo moje ime na listi vinjenih voznikov.
Fabrizio je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:Ni me sram priznat da sem pijan, tko da me nebi nevem kako prizadelo moje ime na listi vinjenih voznikov.
H5N1 je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:H5N1 je napisal/-a:Trenutno stanje: od 127 glasujocih jih je 25 pijancev.
tole ne bo držalopreberi kaj sprašuje anketno vprašanje
Ok potem pa takole, od trenutno 136 glasujocih, jih je 28 pijancev, ki se bojijo objave svojega imena.
šmeks je napisal/-a:H5N1 je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:H5N1 je napisal/-a:Trenutno stanje: od 127 glasujocih jih je 25 pijancev.
tole ne bo držalopreberi kaj sprašuje anketno vprašanje
Ok potem pa takole, od trenutno 136 glasujocih, jih je 28 pijancev, ki se bojijo objave svojega imena.
ja loool no kam smo že zdaj prišli. Pač a kdor je tuki glasoval z NE je pa že pijanec....mislim halooo....ja tud jst sem kliknil NE in verjemi da nisem še nikoli vozil pijan in tudi ne bom
Pač se nam 28-tim zdi to totalna bedarija....itak smo pa že napisali zakaj.
X-Hair je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:Ni me sram priznat da sem pijan, tko da me nebi nevem kako prizadelo moje ime na listi vinjenih voznikov.
FAK on vozi pijan, stala, pizdarija, lincat, na stol, obest. Pac kdaj pa kdaj vozi in tako bo ostalo. Nic zato. Ko bo pizdarija, mal odvetnikov, mal se bo zlagal, mal denarja tja malo sem, poznas unga pa je na konc ze tisti kriv v katerega si priletel. Ni problem, ce vozis pijan, ampak kaj ta tekocina naredi tvojim malim mozganom. Poznam obe vrsti ljudi. Trije piri pa je vse njegovo.Se vec pa takih, ko grejo z zura domov brez problema. Vsi vozjo verjetno bolje kot 2/3 slovencev v treznem stanju.
Ne zagovarjam pitja, upam da se razume post.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov