sonček je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:@sonček
najbolše da vsi prodajo avte pa si kupijo golfa 2 dizl, ker je neverjetno poceni za vzrdževanje in ker maš na odpadu delov kolko hočeš.
Ja najbolje.....kaj mu pa manjka......lp
torej od kje si naj zaslužim 3,5 mil za avto čisto sam???? s tem da sm redni študent, izredni pa tak za šolnino dela, pa za kaki avto te??? govorim za mojo fakulteto,medicinsko,veterino,farmacijo...pa še mogoče kiro!
Lp!
torej od kje si naj zaslužim 3,5 mil za avto čisto sam???? s tem da sm redni študent, izredni pa tak za šolnino dela, pa za kaki avto te??? govorim za mojo fakulteto,medicinsko,veterino,farmacijo...pa še mogoče kiro!
Lp!
Courage™ je napisal/-a:Drugače pa meni se brezveze zdi razlagat od kje denar, ker cetudi je bil pridobljen na nelegalen nacin ti tega oseba ziher ne bo povedala.
Jaz sem zacel z Mazdo Demio. Dobil sem jo za 18 rojstni dan od starsev, ker je takrat mama kupovala nov avto. Avto sem vozo 1 leto, v tem casu malo postimal muziko in to je blo to. Potem me je nekaj primlo in sem se zapeljal na sejem ter ga v dveh urah prodal za 1 mio SIT. Pol sem bil stiri mesece brez avta, obcasno vozo mamin avto, obcasno hodo na busa, delal solo ter zraven tega kelnaro v kaficu. Od kafica ni blo kaj dosti zasluzkaker sem vse sproti zapravo. S fotrom sma se domenla da bi si kupo nek novi avto, zato sem vzel svoj dnar od prejsnjega avta ter kaj sem v teh 4 mesecih zasluzo, foter je vrgo se ostalo zraven in k hisi se je pripelala Vectra C. Po skoraj enem letu sem se redno zaposlil in si po 23 dneh rednega sihta zrihtal lizing, Vectro dal v racun ter domov pripeljal A4. Po nekaj mesecih sem vido da me mesecni lizing obrok plus obrocno odplacevanje registracije ubija, saj mi na mesec ostane 20.000 SIT za sebe, zato sem vectro zacel obzalovat tak da me glava boli.
Star sem 22 let. Kupit avto je lahko, ce mas redno zaposlitev in ce ne zivis na samem. Problemi nastanejo sele potem. Ko vidis kako je vzdrzevanje. Z lahkoto lahko recem da na mesec SAMO za avto gre 130k SIT. Too much za moj žep, zato razmišljam (bolk kot razmišlam iščem nekoga) da bi avto prodal in si kupo en bolj poceni avto.
Ne razumem pa ljudi ki govorijo da avto ki si ga sami kupijo BOLJ spoštujejo. To je kozlarija. Če bi mene foter ponudbo bmw 6 bi ga z veseljem vzel (btw porabi manj kot moja 4ka) in ga čuval kot svoje dete. Res da maš bolši občutek da si ga sam kupo, ampak da podarjenega ne znaš spoštpvat pa je bullshit.
SlaYeR je napisal/-a:Roko na srce... Delam redni študij in poleti kar se da izkoristim za poletno delo. Da bi pa delu recimo ko mam študij, no-way. Vsaj jst tega ne zmorem. Prvo študijsko leto sm prakticiru delo, zraven rednega študija in se ni izšlo. Naredu 2 izpita od 8. Ni šans.. Po študiju 14.00 - 16.00 takoj delat v kovinarstvo (težja fizična dela), kjer se je kdaj zavleklo tudi do 02.00 zjutro. Naslednji dan pa vsta in študirat ob 07.00??
Tako da sem sedaj dokaj reven študentek ki imam 12 let star osebni avto, podedovan od mame po opravi izpita. In prav nič mu ne manjka... No zraven mam še lado za offroad, ki pa se financira iz mojega poletnega dela...
nebivedu je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:Roko na srce... Delam redni študij in poleti kar se da izkoristim za poletno delo. Da bi pa delu recimo ko mam študij, no-way. Vsaj jst tega ne zmorem. Prvo študijsko leto sm prakticiru delo, zraven rednega študija in se ni izšlo. Naredu 2 izpita od 8. Ni šans.. Po študiju 14.00 - 16.00 takoj delat v kovinarstvo (težja fizična dela), kjer se je kdaj zavleklo tudi do 02.00 zjutro. Naslednji dan pa vsta in študirat ob 07.00??
Tako da sem sedaj dokaj reven študentek ki imam 12 let star osebni avto, podedovan od mame po opravi izpita. In prav nič mu ne manjka... No zraven mam še lado za offroad, ki pa se financira iz mojega poletnega dela...
A ti študiraš u mariboru?
Če rabiš prevoz, jst se vsak četrtek, petek in soboto vozim gor, pa imam še frej sedež, tko da te lahko zategnem gor, al pa nazaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov