Torej, kdo bi znal spisati peticijo? Se prvi javim, da bom pobiral podpise!
sebaveh je napisal/-a:in kot da še to ne bi bilo dosti, evropski ministri se neke dogovarjajo o novih enotnih vozniških dovoljenjih - v obliki kreditnih kartic(vir: 24ur)
subi92 je napisal/-a:Čakte mal, mene pa neutripajoča luč ne moti več in ne vem zakaj nekateri delate big deal iz tega in čvekate o enem bremzanju na žlajf...za take namreč predvidevam da še vozit ne znajo
subi92 je napisal/-a:Čakte mal, mene pa neutripajoča luč ne moti več in ne vem zakaj nekateri delate big deal iz tega in čvekate o enem bremzanju na žlajf...za take namreč predvidevam da še vozit ne znajo, si pač pozoren če si preblizu prevoziš oranžno če ne se lepo ustaviš - ne vem zakaj je to tako težko. Največ ima tu pomena hitrost vozila in varnostna razdalja za varno zapeljevanje v križišče v primeru oranžne itd...
sevnican je napisal/-a:subi92 je napisal/-a:Čakte mal, mene pa neutripajoča luč ne moti več in ne vem zakaj nekateri delate big deal iz tega in čvekate o enem bremzanju na žlajf...za take namreč predvidevam da še vozit ne znajo, si pač pozoren če si preblizu prevoziš oranžno če ne se lepo ustaviš - ne vem zakaj je to tako težko. Največ ima tu pomena hitrost vozila in varnostna razdalja za varno zapeljevanje v križišče v primeru oranžne itd...
In kako boš dokazal policistu, da si zapeljal v križišče skozi rumeno luč zaradi tega, ker nisi mogu varno ustaviti? Če te bo videl, ti bo v vsakem primeru stisnu kazen. Kar se pa tiče hitrosti, lahko se pelješ 50km/h, pa če se ti vklopi 10-15m pred tabo rumena luč, kaj boš storil?
Utripajoča zelena te je vsaj opozorila, da se bo vklopila rumena in šele nato rdeča luč. In si imel dovolj časa da si ocenil kaj storiti (ali peljati čez, ali ustaviti).
sevnican je napisal/-a:subi92 je napisal/-a:Čakte mal, mene pa neutripajoča luč ne moti več in ne vem zakaj nekateri delate big deal iz tega in čvekate o enem bremzanju na žlajf...za take namreč predvidevam da še vozit ne znajo, si pač pozoren če si preblizu prevoziš oranžno če ne se lepo ustaviš - ne vem zakaj je to tako težko. Največ ima tu pomena hitrost vozila in varnostna razdalja za varno zapeljevanje v križišče v primeru oranžne itd...
In kako boš dokazal policistu, da si zapeljal v križišče skozi rumeno luč zaradi tega, ker nisi mogu varno ustaviti? Če te bo videl, ti bo v vsakem primeru stisnu kazen. Kar se pa tiče hitrosti, lahko se pelješ 50km/h, pa če se ti vklopi 10-15m pred tabo rumena luč, kaj boš storil?
Utripajoča zelena te je vsaj opozorila, da se bo vklopila rumena in šele nato rdeča luč. In si imel dovolj časa da si ocenil kaj storiti (ali peljati čez, ali ustaviti).
nebivedu je napisal/-a:sevnican je napisal/-a:subi92 je napisal/-a:Čakte mal, mene pa neutripajoča luč ne moti več in ne vem zakaj nekateri delate big deal iz tega in čvekate o enem bremzanju na žlajf...za take namreč predvidevam da še vozit ne znajo, si pač pozoren če si preblizu prevoziš oranžno če ne se lepo ustaviš - ne vem zakaj je to tako težko. Največ ima tu pomena hitrost vozila in varnostna razdalja za varno zapeljevanje v križišče v primeru oranžne itd...
Če nisi opazil te policaji ne čakajo kar pred vsakim križiščem.Mal poglej okoli na ostale semaforje če gori za pešce rdeča luč - to je najboljši pokazatelj, če pa voziš 50 in se 10m pred tabo prižge rumena luč, ti lepo pelješ skozi križišče in ti noben ne bo piskal, tut policaji ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov