Dejch je napisal/-a:Lahko bi tudi naredili kdaj segment driftanja. Sepravi FWD, RWD in AWD. In primerjave med temi, kako se drifta z vsakim podvozjem itd. Zelo zanimivo bi bilo to vidt. Sicer tukaj je bil celo FWD avto, lahko bi pa bilo tudi kaj AWD, kakor 155q4, Impreza itd. Za zacetek je super, to so samo ideje za naslednji muvi.
Slide je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Huh, še dobr, da niso tele čefurijade zaračunal...![]()
Kaj si hotel s tem povedat? Da je filmček čefurijada, da je driftanje oziroma njihovo znanje čefurijada? Da znaš sam bolje?
metallic je napisal/-a:Slide je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Huh, še dobr, da niso tele čefurijade zaračunal...![]()
Kaj si hotel s tem povedat? Da je filmček čefurijada, da je driftanje oziroma njihovo znanje čefurijada? Da znaš sam bolje?
Da je driftanje čefurijada.Pa, moje mnenje.
![]()
In ne, ne znam bolš, ker še nism zvozu nobenga ovinka počes. Škoda gum.
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Slide je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Huh, še dobr, da niso tele čefurijade zaračunal...![]()
![]()
Ni kej, konstruktivna in inteligentna kritika :P Lej, nobenga ovinka še nisi zvozu počes zato, ker se pač ne znaš peljatOziroma boš zdej reku, da ti furaš sam na cajt in dosegaš vrhunske rezultate...
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Slide je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Huh, še dobr, da niso tele čefurijade zaračunal...![]()
![]()
Ni kej, konstruktivna in inteligentna kritika :P Lej, nobenga ovinka še nisi zvozu počes zato, ker se pač ne znaš peljatOziroma boš zdej reku, da ti furaš sam na cajt in dosegaš vrhunske rezultate...
metallic je napisal/-a:Slide je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Huh, še dobr, da niso tele čefurijade zaračunal...![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov