Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če mar 30, 2006 2:27 pm

Lahko bi tudi naredili kdaj segment driftanja. Sepravi FWD, RWD in AWD. In primerjave med temi, kako se drifta z vsakim podvozjem itd. Zelo zanimivo bi bilo to vidt. Sicer tukaj je bil celo FWD avto, lahko bi pa bilo tudi kaj AWD, kakor 155q4, Impreza itd. Za zacetek je super, to so samo ideje za naslednji muvi. 8)

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Napisal/-a OG_Blaz Če mar 30, 2006 2:30 pm

Dobr je mogoce malo prekratek, ampak sej dobrih stvari ni nikoli dovolj :D
Lp
Neki je, dobr je, nč ni!!1

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če mar 30, 2006 2:39 pm

Dejch je napisal/-a:Lahko bi tudi naredili kdaj segment driftanja. Sepravi FWD, RWD in AWD. In primerjave med temi, kako se drifta z vsakim podvozjem itd. Zelo zanimivo bi bilo to vidt. Sicer tukaj je bil celo FWD avto, lahko bi pa bilo tudi kaj AWD, kakor 155q4, Impreza itd. Za zacetek je super, to so samo ideje za naslednji muvi. 8)

Vsekakor ne bi škodilo nekaj AWD driftanja, čeprav smo tudi tu lahko opazovali EVO-ta ;)
Vendar pa moramo vedeti, da je velika večina AWD avtov precej manj uporabnih za drift(v pravem pomenu besede) kot RWD in pogojno tudi kot FWD za assdrag-anje (govorim seveda po suhem), saj konstantno vlečenje ročne odpade(razen pri svetlih izjemah) za vlečenje drifta po suhem z AWD pa bi bilo potrebno ogromno konjev(ki pa vemo da ogromno stanejo) Tako ostane le še tehnika da "prehitro" pripelješ in z veliko znanja avto pred ovinkom zanihaš ter tako spraviš v drsenje in drsiš kolikr časa pač lahko. Z FWD lahko podaljšuješ drsenje z ročno, kar kot že rečeno pri veliko AWD-jih odpade ali pa ni priporočljivo.
Vseeno pa se tudi sam nadejam, da se bo našel kakšen AWD drifter, z ustreznim avtom, ki bo omogočal adrenalinske drifte.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Če mar 30, 2006 2:53 pm

Slide je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:Huh, še dobr, da niso tele čefurijade zaračunal... :pray: :roll:

Kaj si hotel s tem povedat? Da je filmček čefurijada, da je driftanje oziroma njihovo znanje čefurijada? Da znaš sam bolje? :?

Da je driftanje čefurijada. ;) Pa, moje mnenje. ;)
In ne, ne znam bolš, ker še nism zvozu nobenga ovinka počes. Škoda gum.

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Če mar 30, 2006 3:03 pm

ZAKON :lol: :lol: :lol:
Vse pohvale fanton !!!! KAR TAKO NAPREJ:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če mar 30, 2006 3:46 pm

Kam je pa un kritičen post izginil ? :lol:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Če mar 30, 2006 4:13 pm

metallic je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:Huh, še dobr, da niso tele čefurijade zaračunal... :pray: :roll:

Kaj si hotel s tem povedat? Da je filmček čefurijada, da je driftanje oziroma njihovo znanje čefurijada? Da znaš sam bolje? :?

Ni kej, konstruktivna in inteligentna kritika :P Lej, nobenga ovinka še nisi zvozu počes zato, ker se pač ne znaš peljat ;) Oziroma boš zdej reku, da ti furaš sam na cajt in dosegaš vrhunske rezultate...
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če mar 30, 2006 4:16 pm

Mož čokate postave z brki je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

Ni kej, konstruktivna in inteligentna kritika :P Lej, nobenga ovinka še nisi zvozu počes zato, ker se pač ne znaš peljat ;) Oziroma boš zdej reku, da ti furaš sam na cajt in dosegaš vrhunske rezultate...

Pomoje da ne. Nekateri pač ne vozijo tako oz. ne dirkajo oz. jih take igre ne zanimajo ;)

Niso vsi dirkači tu na forumu :D :P
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če mar 30, 2006 5:04 pm

Mož čokate postave z brki je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

Ej, noben drifter še ni znal driftat, ko je prlezu na svet in tut jest ne. Če bi hotu, bi se tako kot oni lahko (pomoje) tut jest nauču.
Pol pa še razne movije pogledam po netu in si mislm, da majo večji IQ (ne vsi) od številke noge. yeah right... :roll:

No, sej pravm, pač moje mnenje. ;)
PS, mi je velik bl zanimiv kakšen hiter odsek odpelat al pa drag v končni fazi, kot pa komplet gum vršt stran.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Če mar 30, 2006 5:15 pm

kar obetaven trailer, žalostno je edino to (ne to, da se spet razvija kregarija) da smo šele leta 2006 posneli drift muvi, tako naprej, "driftarjem" in producentom pa čestitke.
[OO-(||||)(||||)-OO]

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc Če mar 30, 2006 5:29 pm

in kdo je zdej zbrisu... mislm človk neki vpraša... ah ste bedni ej
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Če mar 30, 2006 5:40 pm

Film je super sem ga pogledal komaj zdaj ob 6.00 sem se pa že v mesto peljal po njega :D

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če mar 30, 2006 5:59 pm

metallic je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

Kakorkoli že, zato ni potrebno uporabljati žaljivih izrazov, če tebi stvar ne leži oziroma ti ni všeč. V vsakem primeru je za takšno stvar potreben trud in znanje..."it takes some skill" bi rekli angleži, ne pa samo znat nabijat gas pa tu in tam prestavit.
Če bi pogledal celotni movie bi videl da gume dobijo pretežno zastonj(izrabljene od vulkanizerjev, ki jih do platna potem strošijo na MK-ju...beri: jih ni (več) škoda...
Sicer pa kakor za koga, vsak ma res svoje veselje, le z žaljivkami drugič varčuj :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
dr. Samo
Nov uporabnik

Kraj: Kranjstrdam

Napisal/-a dr. Samo Če mar 30, 2006 6:20 pm

Sem tut jest kupu pa pogledov :lol:
Zelo vredu. Edino res mogoce mal prevec monotonosti.

C21
Nov uporabnik

Napisal/-a C21 Če mar 30, 2006 6:57 pm

Odlicen filmcek, mal prekratek, ampak se da prezvet, ob izrezanih scenah in making of se pa narezis za par dni ;)

Res dobra zadevca.

p.s. Pustite cloveka (tistega k je čefurijado omenjal) k vidte da ne bo priznal da mu je vsec, in je sam jezn k on tega ne zna ;)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če mar 30, 2006 7:30 pm

za pru filmcek recmo da je dobr,sam sm velik vec prckov ....
Slika

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Če mar 30, 2006 7:46 pm

Tale način vožnje ko ga ima tip :oops: z rumeni BMW, ko najprej ročno stisne pol ga pa pošrek postavi. Ker men se zdi da se kar velik z njo igra, pa čeprav je RWD.

Uporabniški avatar
Clio_16V
Novinec

Kraj: No Adress

Napisal/-a Clio_16V Če mar 30, 2006 7:51 pm

Nacinov kako avto spravit v drsenje skozi ovinek je itaq ene par :D Vsak pa ubere svojo pot.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če mar 30, 2006 7:51 pm

WOW - sem pogledal sedaj in res kapo dol; užival sem vsako sekundo gledanja. SPloh na koncu kjer je segment "nastajanje" sem se nasmejal do solz; BRAVO FANTJE in vsi ki ste odgovorni da se je projekt speljal. :bow :bow :bow :bow
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov