Asprex je napisal/-a:Haha, to nebo nobena oddaja! Si si prebral na prvi strani?
Problem je samo v tem, ker preprosto ne moremu nekomu predelati avta in mu dati v roke nek Photoshop TUV certifikat Ms-designa, ker bo na koncu zoper stranko še podana kazenska ovadba...
Nexus je napisal/-a:Asprex je napisal/-a:Haha, to nebo nobena oddaja! Si si prebral na prvi strani?
Si tudi ti prebral 1. stran?Piše da se dogovarjajo o tem. Jz bi z velikim veseljem sodeloval pri takem projektu in jim lahko tudi pomagam pri snemanju oddaje. Če bo oddaja narejena kvalitetno, se lahko proda za kar nekaj cekinov. S tem denarjem pa bi že lahko pokril kar velik delež stroška predelave avtomobila...
Asprex je napisal/-a:Nexus je napisal/-a:Asprex je napisal/-a:Haha, to nebo nobena oddaja! Si si prebral na prvi strani?
Si tudi ti prebral 1. stran?Piše da se dogovarjajo o tem. Jz bi z velikim veseljem sodeloval pri takem projektu in jim lahko tudi pomagam pri snemanju oddaje. Če bo oddaja narejena kvalitetno, se lahko proda za kar nekaj cekinov. S tem denarjem pa bi že lahko pokril kar velik delež stroška predelave avtomobila...
Yeah right! Ti boš snemal, jaz pa bom stara stekla lamal tak kot oni na pimp my ride lamajo!![]()
Symon je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:mazde že v osnovi odpadejo, ker so za stare ate
A bi se rad kregal al tepel?
![]()
A za Rx-7, Rx-8 in Mx-3, Mx-5, Mx-6 si že slišal?Pa 6 MPS? In 323F V6. Pa 323 GT-R? Človek, kje ti živiš....
![]()
Da ne bom še jaz začel pljuvat, čez lantre....
robertos_664 je napisal/-a:mislim, kak ste eni čudni. če se ne strinjate z pogoji se pač ne prijavite ne. nihče vas ne sili v to. jaz sem se prijavil pa se lahko še vedno premislim ko bojo malo bolj predstavili projekt.tak da ne vem zakaj takšno razburjanje.
lp robi
seat je napisal/-a:No Tuner lepo si to povedu in v veliki meri se clo strinjam z tabo vendar sem še zmer mnenja da "sanjski avto" ni avto z odbijači ki jih lahko kupiš v temu namenjeni trgovini ampak je neki posebnega torej unikaten,zj nevem v kolikšni meri ste pripravljeni to speljat 3mio je sicer kr velik denarja in zakaj nebi nardili unikaten avto torej res unikat ne pa "serijsko" spedenanga.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov