Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Po apr 03, 2006 6:42 pm

Seveda bo, še enkrat si preberi prvo stran

Uporabniški avatar
Nexus
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nexus Po apr 03, 2006 6:51 pm

Asprex je napisal/-a:Haha, to nebo nobena oddaja! Si si prebral na prvi strani? ;)

Si tudi ti prebral 1. stran? ;) Piše da se dogovarjajo o tem. Jz bi z velikim veseljem sodeloval pri takem projektu in jim lahko tudi pomagam pri snemanju oddaje. Če bo oddaja narejena kvalitetno, se lahko proda za kar nekaj cekinov. S tem denarjem pa bi že lahko pokril kar velik delež stroška predelave avtomobila...
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po apr 03, 2006 6:59 pm

Problem je samo v tem, ker preprosto ne moremu nekomu predelati avta in mu dati v roke nek Photoshop TUV certifikat Ms-designa, ker bo na koncu zoper stranko še podana kazenska ovadba...

No,da se nebom nobenmu zameru ampak kaki predelovalci pa ste če mi za custom bodykit ne morete dat papirja za homolomo.Fazer ma to enkratno rešeno :D
Kako pa potem v drugih primerih delate custom bodykite :lol:

A pride wide bodykit tut v poštev al kako al sam en že viden bodykit in to se bo pol rastavljalo po showih.
Dejte mal več povedat kako je z tem "obveznim" razstavljanjem in propagiranjem ali kasnejšo prodajo avtomobila.
Drgač pa mi prosim sponzorji te akcije objasnite v kolikšni meri bo imel pri projektu besedo lastnik avtomobila.Za zunanjost ste napisali da si lahko zbere bodykit po želji kaj pa notranjost.Pa veste da avte pedenamo zarad lastnega okusa in pol mi recimo Vi spedenate avto v notranjosti do te mere da bom zmer jezen ko se bom peljal v njem.
Po mojem bi lastnik le naj imel več ali manj besede pri stylanju lastnega avta.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Po apr 03, 2006 7:03 pm

Nexus je napisal/-a:
Asprex je napisal/-a:Haha, to nebo nobena oddaja! Si si prebral na prvi strani? ;)

Si tudi ti prebral 1. stran? ;) Piše da se dogovarjajo o tem. Jz bi z velikim veseljem sodeloval pri takem projektu in jim lahko tudi pomagam pri snemanju oddaje. Če bo oddaja narejena kvalitetno, se lahko proda za kar nekaj cekinov. S tem denarjem pa bi že lahko pokril kar velik delež stroška predelave avtomobila...

Yeah right! Ti boš snemal, jaz pa bom stara stekla lamal tak kot oni na pimp my ride lamajo! :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Nexus
Nov uporabnik

Napisal/-a Nexus Po apr 03, 2006 7:14 pm

Asprex je napisal/-a:
Nexus je napisal/-a:

Yeah right! Ti boš snemal, jaz pa bom stara stekla lamal tak kot oni na pimp my ride lamajo! :lol: :lol:

OK, deal!
Osebno mi je bila vedno ljubša pozicija za kamero, kot pred njo.
Slika

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Po apr 03, 2006 7:20 pm

Symon je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:mazde že v osnovi odpadejo, ker so za stare ate :lol:

:/:o:/ A bi se rad kregal al tepel? :evil:
A za Rx-7, Rx-8 in Mx-3, Mx-5, Mx-6 si že slišal? :roll: Pa 6 MPS? In 323F V6. Pa 323 GT-R? Človek, kje ti živiš.... :roll:
Da ne bom še jaz začel pljuvat, čez lantre.... :evil:

symon malo se ohladi.malo heca pa ja more bit. :twisted:

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Po apr 03, 2006 7:30 pm

Symon je napisal/-a:Moarvčan in sem v Komendi približno 2x letno (letos sem normo že dosegel :lol: ). Drugič poblendaj.

Jest sm biu peš na pločniku s svojo, jest mam mamo v komendi, no bodi pozoren na bele legacy-je z bulbarom in me srečaš ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po apr 03, 2006 7:42 pm

jst bi rad vidu določbe pogodbe predn se prijavim ;) na pimp my ride majo tut prej pogodbo za pregledat, da vepš v kaj se sploh spuščaš.. ne pa da bom pol zavezan tko da avto sploh moj ne bo pa še kkšna jeba pa kej ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Po apr 03, 2006 8:33 pm

Tisti ki bi rad imel kao zastonj predelan avto naj se prijavi sam jaz se ne bi oz.se ne bom ker bi avto verjetno predelali tako kot meni ne bi bilo všeč in če jaz pri tem nimam besede in sem brez tri mesece pol :roll:
Danes pa itak nič ni zastonj tako da če ti tu nekaj dajo ti pa drugje vzamejo ali te kako drugače šmirglajo tako da kandidati dobro premislite preden v kaj privolite.

To bi blo bolj za nekoga ki ima avto majhne vrednosti in bi samo rad videl da je hudo predelan pa ga ne briga ravno kako.Samo da je vpadljivo pa čeprav zato morda neuporabno in grdo.
Je pa tudi za nekoga ki ga ne moti da je njegov avto mobilna,potujoča reklama neke firme na vseh showih.

Moj avto pa ni mobilni oglasni pano. :idea:
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Po apr 03, 2006 10:46 pm

kake izjave...jaz se ne bom prjavu ker mi bojo nardili raketo iz poliestra...mi bojo napravli kičast avto po njihovem okusu in podobne :cry ... se sprašujem ali sploh veste kaj govorite???...ma kaj mislite, da ko se boste prijavili na izbor vam bo kar en dan uletu domov en od ustyla in navalil s fleksarco po haubi...pa sej to ne gre kar tako sej so u igri 3 mio sit...Verjetno bo zadeva sledeča...prijavilo se bo nekaj avtomobilov izmed teh bodo prišli eni v končni izbor in tle bo moralo priti do dogovora in usklajevanja in sicer...verjetno bodo kontaktirali potencialne kandidate in jih seznanili z vsemi pogoji kateri bodo sestavljali pogodbo...nekateri kandidati se ne bodo strinjali in bodo odpovedali...par jih bo pa ostalo...tle sledi moj predlog pred podpisom bi morali izvajalci predočiti osnutek končanega projekta lastniku avtomobila, kateri bi bil sestavni del pogodbe v smislu, da je lastnik seznanjen z njim in se s podpisom pogodbe z njim strinja...na podlagi povedanega kje vidite problem...stvar je samo v odločitvi si za ali ne...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po apr 03, 2006 11:55 pm

Jebiga, če ne grejo v custom kite.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Tuner
Nov uporabnik

Napisal/-a Tuner To apr 04, 2006 7:42 am

Thor: Točno tako, ne rabim izgubljati besed... Ko bomo obiskali tistih 10 izžrebanih jim bo predstavljen projekt in pogodba in nekaj jih bo odstopilo, to je dejstvo.. Bomo pač dodali nove, da zapolnimo kvoto 10ih... Potem pa se dogovarjamo, da bi iz desetih kateri ostanejo ob njihovi navzočnosti enega izžrebali, da bo zadeva bolj pravična... Teh deset pa bodo popolnama različne znamke in tipi...

Ok... če se lahko malo popravim za nazaj... Papirje imamo popolnoma enako urejene kot Fazer, tako da ni problem homologirat custom bodykit, problem pa je homologirat ekstremno predelena zadeve, katerih mere ali ostri robovi ne odgovarjajo za vpis v homologacijski kartonček....

Pa mogoče sem malo narobe napisal, da custom zadeve ne pridejo v poštev... Tukaj je bilo mišljeno, da ne bomo delali odbijača po skicah iz stiroporja, brez problema pa vpišemo katerikoli odbijač na katerikoli avto...

Pa še glede vplivanja stranke na projekt... Napisal sem, da bo lahko vplival na zunanjost in barvo, ker je to moje področje dela, z ostalimi sponzorji se pa še dogovarjamo o njihovih pogojih dela... Vse bo jasno do zaključka prijav... Do podpisa pogodbe lahko vsakdo brez problema prekine sodelovanje....

Je pa res, da so pogoji taki, da niso za vsakega posameznika primerni...
http://www.ustyletuning.com
We like it exxtreme!!!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To apr 04, 2006 9:23 am

jst pa še zmer čakam na določbe pogodbe :roll: :roll: in vsakič ko to rečem me uspeš preslišat ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To apr 04, 2006 11:14 am

Ja, dejansko ne vem, če bi vam dal podatke. Da ne bodo potem začeli zginjati avti od tistih, ki se bodo prijavili in ne bodo izbrani. :lol:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To apr 04, 2006 2:22 pm

No Tuner lepo si to povedu in v veliki meri se clo strinjam z tabo vendar sem še zmer mnenja da "sanjski avto" ni avto z odbijači ki jih lahko kupiš v temu namenjeni trgovini ampak je neki posebnega torej unikaten,zj nevem v kolikšni meri ste pripravljeni to speljat 3mio je sicer kr velik denarja in zakaj nebi nardili unikaten avto torej res unikat ne pa "serijsko" spedenanga.
No želim vam obilo sreče pri projektu,ki je prvi te vrste pri nas in upam,da vam uspe nardit res avto,ki bo posekal vso konkurenco.

Sam neki me pa vseen zanima,recimo,da si lastnik avtomobila želi drugačen bodykit torej izdelan po meri mu boste to ugodili ali boste pač dali gor en serijsko narejen stylan odbijač.

Aja btw sam se ne bom prijavu,ker mam poliestra polhn ku*ac ABS plastika rulezzzzz :-P :-P :-P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To apr 04, 2006 6:45 pm

mislim, kak ste eni čudni. če se ne strinjate z pogoji se pač ne prijavite ne. nihče vas ne sili v to. jaz sem se prijavil pa se lahko še vedno premislim ko bojo malo bolj predstavili projekt.tak da ne vem zakaj takšno razburjanje.

lp robi

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 To apr 04, 2006 6:51 pm

robertos_664 je napisal/-a:mislim, kak ste eni čudni. če se ne strinjate z pogoji se pač ne prijavite ne. nihče vas ne sili v to. jaz sem se prijavil pa se lahko še vedno premislim ko bojo malo bolj predstavili projekt.tak da ne vem zakaj takšno razburjanje.

lp robi

tako je!!

jaz osebno sem se prav tako prijavil

LP
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To apr 04, 2006 7:50 pm

Nevem,kolko ste "resni" v smislu te predelave,ampak vaša stran je narejena porazno!

Kdor je pisal pogoje predelave,naj si malce zamisli. Ja,rekli boste,da se vsak zmoti,ampak da nekaj javno objavite pod pogoje... (jst bi v vašem primeru 5x prebral,ne samo 2X)

Tukaj je ena najboljša cvetka :D

2.) Nagradna igra traja od 1.4.2006 do vključno 1.5.2005.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To apr 04, 2006 7:56 pm

Pi**a ste eni čudni...
Tak kt je že robertos reku,če ti kej ne paše se ne prjavt...pa tut te teme ti ni treba spremlat če si tuk proti...Enemu bodo s to gesto zelo lepo ustregli,žal pa tudi jaz mislim da bo šla kaka honda na predelavo(tak da moj accent odpade :( )
P.S.upam da se jih bo čimmanj prjavl da mam več šans :twisted:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr apr 05, 2006 7:07 am

seat je napisal/-a:No Tuner lepo si to povedu in v veliki meri se clo strinjam z tabo vendar sem še zmer mnenja da "sanjski avto" ni avto z odbijači ki jih lahko kupiš v temu namenjeni trgovini ampak je neki posebnega torej unikaten,zj nevem v kolikšni meri ste pripravljeni to speljat 3mio je sicer kr velik denarja in zakaj nebi nardili unikaten avto torej res unikat ne pa "serijsko" spedenanga.

Mislim da bi tu prišli do problema, ki se ji reče homologacija. Dokler bo v naši državi taka zakonodaja kot je, bodo pomoje taki avti zelo težko prišli legalno na cesto (izjema so veze ali pa veliko denarja namenjenega za homolomo). Tako da pomoje pač ljudje, odgovorni za ta projekt, raje dajo gor "serijske" dodatke pa nimajo problema na tehničnem, ne pa da bo zadeva tako kot A3M-ova Honda, t.j. nepremičnina (oziroma ponovno razstavljena, baje).
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov