...smisel dizla je da ga ne tiščiš ... saj je kupljen da bi šparalGen|uS je napisal/-a:hehe dobri ste vi.
Mi smo tut kupli golfa tdija 100konjev kr kao malo pije![]()
in kaka je bla poraba?
pod 7 litrov še ni pršla, kar je bla povprečna na mondeotu karavanu 115konskem,
najvišja je bla pa 9,5 sam je blil pa avto pelan skos na polno, rog. slatina - sl. bistrca 14min, čez poljčane , pa pol naprej še v maribor in nazaj nato je bil avto do ponovnega tankanja vožen normalno(max 3000 obratov), da ne govorimo o tem da na avtocesti niti do 195 ne prleze(po števcu!!!)
zakluček je pa tak da je avto šel v prodajo ker enostavno ni to kar ljudje govorijo![]()
PS: zanimam me kulk tdijev se ubistvu vrti konstantno nad 2000 obratov na navadni cesti:?:
Black Jack je napisal/-a:Dizla 1.9 TDI vozim med 1500rpm in 2000rpm(konstantna vožnja) drugače do 2500rpm(pri pospeševanju). V peti pri 1500rpm imam hitrost 80km/h pri 2000rpm 105km/h pri 2500rpm pa 130km/h....ni važna hitrost avtomobila ampak obrati.....TKO DA NE MI GOVORT DA JE TO PENZIONISTIČNA VOŽNJA.....
yani je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Dizla 1.9 TDI vozim med 1500rpm in 2000rpm(konstantna vožnja) drugače do 2500rpm(pri pospeševanju). V peti pri 1500rpm imam hitrost 80km/h pri 2000rpm 105km/h pri 2500rpm pa 130km/h....ni važna hitrost avtomobila ampak obrati.....TKO DA NE MI GOVORT DA JE TO PENZIONISTIČNA VOŽNJA.....
Torej če sem prav razumel, se da pri dizlih
šparat z konstantnimi nizkimi obrati? ( okrog 2000)
CupraR je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Pejt se cjazt v eno LJ pa boš mel 9l![]()
Dizel pri bajti ni nikoli biu namenjen da drkarijo okol po mestu....za teke stvari je zmeri pr bajti en bencinar....
Letel na voznika Civica...
Gen|uS je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...smisel dizla je da ga ne tiščiš ... saj je kupljen da bi šparalče pa ga pa je skoraj isti kot bencinc TDI 130 - Golf 4 od kolega čipan na 160 km - 6.3 povprečje ... 9.2 ko ga vozi do konca ...
če bi pr nas biu bencinc za tiščat, bi že zdauni bankrotiral
Black Jack je napisal/-a:Gen|uS je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...smisel dizla je da ga ne tiščiš ... saj je kupljen da bi šparalče pa ga pa je skoraj isti kot bencinc TDI 130 - Golf 4 od kolega čipan na 160 km - 6.3 povprečje ... 9.2 ko ga vozi do konca ...
Hvala enako.... :P raje tiščim dizla 1.9 TDI in imam porabo 9 litrov kot 1.8 T ki ima pri tišanju porabo 12-13 litrov.....tako mašino je meu fotr v enem od svojih avtov in je pila ko pijanc....pr normalni vožnji je biu pa dokaj nepožrešen...8 litrov :P
CupraR je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:Gen|uS je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...smisel dizla je da ga ne tiščiš ... saj je kupljen da bi šparalče pa ga pa je skoraj isti kot bencinc TDI 130 - Golf 4 od kolega čipan na 160 km - 6.3 povprečje ... 9.2 ko ga vozi do konca ...
Hvala enako.... :P raje tiščim dizla 1.9 TDI in imam porabo 9 litrov kot 1.8 T ki ima pri tišanju porabo 12-13 litrov.....tako mašino je meu fotr v enem od svojih avtov in je pila ko pijanc....pr normalni vožnji je biu pa dokaj nepožrešen...8 litrov :P
Sam je spet razlika da bo 1.8T šel precej bolje oz ga ne rabš tišat da gre tolk hitro kot TDIko ga na polno puliš![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov