the_man je napisal/-a:lp
solero se opravičujem za napako nisem bil prepričan pa sem kr napisal.
tist megan je od očeta moje bivše in se nisem nikol zanimal za konje...vedel sem sam da je tm nekje okol...drugač pa hvala za informacijo...sicer pa mislim da tema ni bla namenjena temu da bi gledu oz iskal napake uporabnikov ampak povedu svoje mnenje oz predlagal kater motor izbrat
hvala se 1x
pa lp
Spyker je napisal/-a:Xandrej že od samga začetka iščeš prepir. Že pri tvojmu prvemu postu, da ostalih ne omenjam. In bo šla tema spet pod ključ![]()
Ted, jest mislm da boš največ naredu, če se greš na lastno kožo prepričat in sprobat vse ogledane motorje.
xandrej je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Xandrej že od samga začetka iščeš prepir. Že pri tvojmu prvemu postu, da ostalih ne omenjam. In bo šla tema spet pod ključ![]()
Ted, jest mislm da boš največ naredu, če se greš na lastno kožo prepričat in sprobat vse ogledane motorje.
Kaj audija voziš? Samo tak vprašam....
Walker_P je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:@APN
Saj bi ti nekaj rekel pa nebom. Je pa res, da se lastniki uiber strojev ne pogovarjajo kaj jim kje crkne... Samo tolko glede izpita pa teh zadev pa nebi sedaj...
Se strinjam s teboj xandrej, glede tega da lastniki nemških strojev neradi priznajo da jim kj crkne. Ne vem zakaj, ampak tako je, mislim si da je vzrok v tem, mater tolk sm dal za avto, pa če mi je to crknal, pa da keremu povem, se mi bodo vsi v glavo smejali, mislim da je favšija ravno na obratni strani.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost