Debate, ki niso vezane na ostala področja...

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Sr avg 16, 2006 12:56 pm

Včerej se mi je zgodila prometna nesreče.Sem bil na križišču in zavijal levo.Naj povem to,da tisti ki tam zavijo levo in tisti,ki ti prihaja nasproti in zavija desno imata vsak svoj pas.Tako,da če nasprotno vozilo zavija desno ti lahko spelješ v levo na svoj pas brez problema.Nobenega ne izsiljuješ.Zgodilo se pa je,da je nasprotna voznica imela užgan desni žmigavec in je šla ravno, :shock: .Baba me je nabasala v polno in direkt v desno bočno stran, .Ona pa skor nč škode ni mela.Zdele me pa zanima kdo je po vašem tukaj kriv :?: :jao:

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr avg 16, 2006 1:14 pm

smuky je napisal/-a:Včerej se mi je zgodila prometna nesreče.Sem bil na križišču in zavijal levo.Naj povem to,da tisti ki tam zavijo levo in tisti,ki ti prihaja nasproti in zavija desno imata vsak svoj pas.Tako,da če nasprotno vozilo zavija desno ti lahko spelješ v levo na svoj pas brez problema.Nobenega ne izsiljuješ.Zgodilo se pa je,da je nasprotna voznica imela užgan desni žmigavec in je šla ravno, :shock: .Baba me je nabasala v polno in direkt v desno bočno stran, .Ona pa skor nč škode ni mela.Zdele me pa zanima kdo je po vašem tukaj kriv :?: :jao:

Če ti uspe dokazat s pričami je krivda sicer na strani te ženske (čeprav zna biti tudi deljena krivda, ker si zavijal brez, da bi se prepričal ali lahko to varno storiš). Če pa nimaš prič, pa nikar ne pričakuj, da bo ženska priznala in v tem primeru se bo štelo samo stanje, ko se je zgodila nesreče in takrat je videno samo to, da si ti zavijal in odvzel prednost avtomobilu, ki je vozil naravnost. Tako, da good luck pa upaj, da so še pošteni ljudje na tem svetu.

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Sr avg 16, 2006 1:36 pm

reber je napisal/-a:ampak moje mnenje je pač tako, da je izstopanje z butajočo glasbo primerljivo s tistimi tipi v starem bmw-ju .... verjetno pa muzike ne nabijaš samo po tekmovanjih, ampak tudi med vožnjo po ulici, da te ja vidi čimveč ljudi in fukotožnih mladenk, ki si mislijo svoje ... :P še eden tistih, ki ...

He, he...to si lepo napisal in v večini primerkov avtoakustične scene se to res dogaja. Osebno dam veliko tudi na to, da tisto kar jaz poslušam poslušam sam, zaradi tega je za lepo vsoto denarja izolacije v avtu, pa prisegam na nevpadljivo montažo in tudi nevpadljivo poslušanje (beri na AC, izven naselja, ipd.) tukaj izvzemimo tekme. Jaz se prav butasto počutim, če skozi naselje posiljujem ljudi s svojo glasbo, da vsi vate buljo...halo :oops:
Zaradi osebkov, ki si jih ti omenjal sem tudi opustil tekmovanje.Včasih smo prišli na tekmo vsi zapacani in smrdeči, ker smo celo noč testirali in ustvarjali za vsako desetinko dB več, zdaj so pa sami božji šmekerčki, ki v resnici nimajo blage veze.Dobri mojstri pa so postali prava redkost.
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr avg 16, 2006 2:00 pm

vince, word.

tud jst sm z letom 2005 končal aktivno s tekmovanji v akustiki.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Če avg 17, 2006 7:44 pm

Ja Vince, tako je to, šmekerčki so čisto pokvarili smisel, in to zato, ker je v raznih big bangih in podobnih štacunah polno poceni in krš fršterkerjev in zvočnikov, ki si ta naziv komajda zaslužijo.
Pravi ljubitelji avtoakustike pa običajno ali pa nikoli ne šminkirajo in za brez veze ne vzbujajo pozornosti. To je za svojo dušo, bi lahko rekel ;)
Tisti, ki šminkirajo z butajočo muziko da vzbujajo pozornost, velikokrat to podkrepijo še s cviljenjem gum in divjanjem ...
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Icexz
Nov uporabnik

Napisal/-a Icexz Če avg 17, 2006 9:17 pm

tuki je kr ene par primerov k bi si zasluzli da gres vn z avta pa da mu nekaj na oko poves :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov