Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Sr sep 13, 2006 8:58 pm

Save the World Air, Inc. Vice President of Environmental Affairs, Erin Brockovich

Kaj je bilo prej? Scenarij ali Erin Brockovich? Magnetki zadevo le še pocukrajo oz. namagnetijo.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če sep 14, 2006 7:22 am

oh ja... kot sem ze enkat povedal
pelji raje avto na Bosch car servis pa ti bojo tm mogoce
omejil za kaksnih 15-20% vsaj tako se hvalijo... po radiju

ampak centralna je se vedno v igri :P
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 Če sep 14, 2006 9:52 pm

Tud magneti so kr neki... pr teh pretolkih na šobi...po moje za lase prvlečeno, vsaj z mehankarskega stališča. ;)

če bi blo res kej na teh magnetih al pa na tabletkah pol bi jih že serijsko vgradili vsi proizvajalci vozil... čudn da nemci tega ne vgrajujejo ???
*******DE-design********
tuning team

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Pe sep 15, 2006 12:43 am

Kaj pa veš, mogoče pa jih... :?

Drgač pa avto na extasy-ju....... :cry :wiihuu

It's party time!! :P
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe sep 15, 2006 1:15 am

edy1 je napisal/-a:Tud magneti so kr neki... pr teh pretolkih na šobi...po moje za lase prvlečeno, vsaj z mehankarskega stališča. ;)

če bi blo res kej na teh magnetih al pa na tabletkah pol bi jih že serijsko vgradili vsi proizvajalci vozil... čudn da nemci tega ne vgrajujejo ???

misliš, da je zadaj kakšna kemična reakcija ali kaj, da je treba počakat, da deluje. Tako kot počakaš par sekund, ko daš magnet k železu, da začne privlačit? To praktično trenutno poravna polja, tudi na hiter pretok majhnih količin lahko deluje.
Že Nebivedu je vedu, da Japonci uporabljajo magnetke v avtih, ti pa kar svojo? Nemci pa ne uporabljajo, ker oni ničesar ne kopirajo od Japoncev :P

BTW Erin B je v ZDA živa legenda in zaupanja vredna persona. Če jo kdo sodi po filmu, mu boh pomagi

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Pe sep 15, 2006 2:10 am

Kaj se zgodi, če to tableto poješ? Je lahko kaj narobe? Moram it..ups.. oz. mora it kolega k zdravniku?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe sep 15, 2006 2:22 am

kromfelna je napisal/-a:Kaj se zgodi, če to tableto poješ? Je lahko kaj narobe? Moram it..ups.. oz. mora it kolega k zdravniku?

samo otrok ne boš mogu met, ker razgradi tekočine

Uporabniški avatar
MortaL
Nov uporabnik

Napisal/-a MortaL Pe sep 22, 2006 10:09 am

Ne verjamem, dokler ne vidim na svoje oci :lol: Ker pa mi je skoda 4k SIT za "poizkusnjo" pa bom sledil tej temi ce slucajno kdo tabletke nabavi in da svoje mnenje o njih.

Ce se bo nabralo dosti pozitivnih mnenj pa ni hudic, da ne bi se sam sprobal.

Avto na steroidih... :D 8)
Bolje vrabec v roki kot rak na grlu!

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Kraj: Kašarija

Napisal/-a lipnik[b] Pe sep 22, 2006 11:04 am

edy1 je napisal/-a:Tud magneti so kr neki... pr teh pretolkih na šobi...po moje za lase prvlečeno, vsaj z mehankarskega stališča. ;)

Na japonskem baje serijsko vgrajujejo magnete. ;)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Pe sep 22, 2006 11:24 am

Koliko pa stane objavljanje strani katere so namenjene izključno prodaji? Če je brezplačno, potem bom še jaz začel s tem! Sprašujem, da ne bo problemov.
Zadnjič spremenil g.Kromfelna, dne Pe sep 22, 2006 1:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a vwmiki Pe sep 22, 2006 12:13 pm

Tud jaz se bom malo priključil tej debati ker imam zadevo v testu.

Zadnjič se je oglasil znanec s temi tabletami, mi vse sup razložo od te verige do vsega. Za verigo sicer nisem zainteresiran, sem pa zainteresiran glede tablet, ker jih tud sam uporablja in njegovi kolegi in baje so že po 2. tanku opazli razliko v porabi (manša poraba). Meni je dal nekaj tablet brezplačno na probo in rekel naj dam prva 2 tanka po 2 tableti v tank.

Zadnjič sem šel na pumpo in vrgo 2 tableti not in po nekje 200 prevoženih km sem opazil razliko v nižjih obratih: avto mi dosti lažje vleče v breg, ima večjo moč v nižjih obratih, kakor tudi v visokih.

Ko bom porabil bencin pa bomo vidli če bo kaj manj, je pa res, da mi je človek povdaril da se poraba pozna šele po 2. tankanju, pri nekaterih avtih že po prvem.

Bomo vidli kaj bo iz tega. Menim, da mi avto gre bolje, ker so tablete prečistle motor in vbrizgalni sistem, mislim da je tud izgorevanje boljše ker imam občutek, da manj držim nogo na pedal kot prej pri hitrosti 50-60 km/h. Nič ne upam trdit in upam, da me občutki ne varajo.

Zanima me pa kaj bi bilo, če bi prva dva tanka dal po 2 tableti, nasprej pa spet tankal brez tablet, če bi opažene lastnosti ostale iste ali bi bilo potrebno vedno dodajat tablete pri tankanju.

To je moj testi prvih 250km z uporabo teh tablet mpg caps.

Moj avto pa ima motor 1.6 16v

LP

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a vwmiki Pe sep 22, 2006 12:22 pm

Zanima me tudi kdo prodaja tablete preko strani www.avtotabletka.com
Je to kakšno podjetje al je to fizična oseba?
Je že kdo to naročeval, ima kakšne izkušnje glede naročila iz te strani?

LP

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe sep 22, 2006 12:26 pm

odkar uporabljam tabletke se počutim spet moškega...ni več klavrnih večerov, ni več pomankanja brisač...moje življenje se je spremenilo.

vse je v glavi !
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Pe sep 22, 2006 1:36 pm

Vržeš tablto not, da lahko voziš bolj zmerno. Ljudje sami sebe zajebavajo. Jaz tudi lahko zmanjšam porabo za 20% - z drugačnim načinom vožnje, brez tablet.

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Pe sep 22, 2006 1:44 pm

ne če tu je fora da lahk pršparaš na bencinu tak da daš tableto notr, pol ti pa dovode zamaši pol ga maš pa na servisu, pa maš 100% šparanje bencina! :D :D
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe sep 22, 2006 1:51 pm

zmanšaš porabo, dnar k si ga pa "pršparal" morš dat pa za tablete.. če ne še več

lp
Slika

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Pe sep 22, 2006 2:03 pm

Ponudba kot je še ni bilo! Za samo 4 tisočake vam podarim 2000SIT!!!! Denar mi pošljite priporočeno na moj naslov! Za naslov me povprašajte preko zasebnih sporočil.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe sep 22, 2006 2:28 pm

uh uh uh, to se sigurno splača...a si v kaki piramidi to? :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

artman
Nov uporabnik

Napisal/-a artman Pe sep 22, 2006 2:47 pm

ne. v piramidi imajo samo skladišče tabletk za bližnji vzhod in evropo. mislm da to hočejo dopovedat, da je to fajn. Kamele pa manj porabjo, pa še filing maš da bl leti, ker se dere od prebavnih motenj.

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Pe sep 22, 2006 3:13 pm

kromfelna je napisal/-a:Ponudba kot je še ni bilo! Za samo 4 tisočake vam podarim 2000SIT!!!! Denar mi pošljite priporočeno na moj naslov! Za naslov me povprašajte preko zasebnih sporočil.

Prosim, če se malo umirite. Vsi boste prišli na vrsto. Namreč predal zasebnih sporočil ste nafilali. Ne se bat, denarja ne bo zmanjkalo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov