Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ali kadite cigarete med vožnjo?

da
29
17%
ne
28
16%
ne, ker nisem kadilec
107
61%
zelo redko
11
6%

Skupaj glasov : 175

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Ne sep 03, 2006 10:16 am

Jaz pa ne razumem, zakaj nekateri sploh kadijo :ue

Najbolj me razžalosti, ko vidim kako lepo dekle s čikom, tako mlada in lepa, pa uničuje svoje zdravje :sadd in če se mi preveč približa, tud moje :cry:

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Ne sep 03, 2006 10:19 am

Ne kadim v avtu,niti nism kadilec,niti noben drug ne kadi v mojem avtu ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Ne sep 03, 2006 11:11 am

Jaz sploh ne kadim in tudi drugim ne pustim kaditi v avtu. Pravzaprav so kadilci sploh nezaželeni v mojem avtu ker nekateri itak močno zaudarjajo zaradi cigaret!!!!

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Ne sep 03, 2006 11:09 pm

Sploh ne kadim in tudi drugim ne dovolim da kadijo v mojem avtu.
Slika

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Ne sep 03, 2006 11:32 pm

Jest se pa zadne cajte sploh ne razburjam vec zrt smradu, ker mi je uspel fotr 3 tedne nazaj polit PUR razredcilo na zadnjem zicu... Torej kadim v avtu da s smradom cigaret prekrijem smrad razredcila 8)
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Po sep 04, 2006 7:53 am

Koga boli ku**c se kadi ali ne, men ne smrdi v avtu, pa občasno kadim v avtu!
Sicer sem pa mnenja če koga moti moj cigaretni dim, nej se spoka stran!
Kadim zaradi sebe in ne maram če mi kdo neko pamet stresa kako bo sedaj on/ona rakuco fasu!! :evil:
Tko ali tko smo kadilci diskriminirani zaradi nekih revčkov ki mislijo da nikol ne bo šu u cvet!
Kr neki!!!!!!!!

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Po sep 04, 2006 7:56 am

V mojem avtu se ne kadi in se tudi nikoli ne bo. Če je kdo med potniki res tako potreben čika, da ne more zdržati, mu ustavim in naj zunaj skadi. Notri pa ne dovolim. V primeru, da bi si kdo čik prižgal, kljub temu, da mu to prepovem, ustavim in ga lastoročno zabrišem ven.

Nekateri ste tko proti telefoniranju med vožnjo, a mislite da je kajenje med vožnjo kaj bolj varno?

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Po sep 04, 2006 9:28 am

Skratka, v tej temi ne bomo pršl do dna. Prvič in zadnjič pa lahka rečem sam to: Umrl bomo vsi, še noben ni ostal živ za večno in tut ne bo. Tist k kadi, nej kadi (tut sam kadim-beri: nimam za kj druzga dnar zapravlat, šparat se ga pa ne splača, ker tak nikol ne boš nč mel in nč vidu.), tist k pa ne kadi pa pač ne kadi (beri: pač za kj druzga denar zaprav, recimo, vloži v avto in je vesel in nima skor nč od tega, kot pa da se folk ozira za njem). Pravim, da še vedn manj denarja zapravim s cigareti kot pa nekdo ki venomer vlaga denar v avto. To je moje mišljenje pa konc debate. Noben mi pa ne bo solil pameti, kaj nej delam pa kaj nej ne delam. :evil:

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Po sep 04, 2006 9:38 am

Walker_P je napisal/-a:Skratka, v tej temi ne bomo pršl do dna. Prvič in zadnjič pa lahka rečem sam to: Umrl bomo vsi, še noben ni ostal živ za večno in tut ne bo. Tist k kadi, nej kadi (tut sam kadim-beri: nimam za kj druzga dnar zapravlat, šparat se ga pa ne splača, ker tak nikol ne boš nč mel in nč vidu.), tist k pa ne kadi pa pač ne kadi (beri: pač za kj druzga denar zaprav, recimo, vloži v avto in je vesel in nima skor nč od tega, kot pa da se folk ozira za njem). Pravim, da še vedn manj denarja zapravim s cigareti kot pa nekdo ki venomer vlaga denar v avto. To je moje mišljenje pa konc debate. Noben mi pa ne bo solil pameti, kaj nej delam pa kaj nej ne delam. :evil:

Ne vem, zakaj si se tako razjezil, vprašanje je bilo samo ali v avtu med vožnjo kadimo ali ne, nihče ti pa ni solil pamet, kaj lahko delaš in kaj ne. Kadi, če te je volja, isto velja za vse kadilce, samo ne nas, ki ne kadimo, silit, da vohamo ta smrad, v tem je celotna poanta. Pa ne zdaj rečt, da če nam kaj ne paše, naj gremo stran ali pa drugam. Jaz tud recimo ne prdim veselo kjerkoli, čeprav pravijo da je to bolj zdravo kot dohtar, pa še paše včasih ;) ), čeprav je celo manj škodljivo kot cigarete :)
Slika

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Po sep 04, 2006 9:48 am

Sigor je napisal/-a:
Walker_P je napisal/-a:Skratka, v tej temi ne bomo pršl do dna. Prvič in zadnjič pa lahka rečem sam to: Umrl bomo vsi, še noben ni ostal živ za večno in tut ne bo. Tist k kadi, nej kadi (tut sam kadim-beri: nimam za kj druzga dnar zapravlat, šparat se ga pa ne splača, ker tak nikol ne boš nč mel in nč vidu.), tist k pa ne kadi pa pač ne kadi (beri: pač za kj druzga denar zaprav, recimo, vloži v avto in je vesel in nima skor nč od tega, kot pa da se folk ozira za njem). Pravim, da še vedn manj denarja zapravim s cigareti kot pa nekdo ki venomer vlaga denar v avto. To je moje mišljenje pa konc debate. Noben mi pa ne bo solil pameti, kaj nej delam pa kaj nej ne delam. :evil:

Ne vem, zakaj si se tako razjezil, vprašanje je bilo samo ali v avtu med vožnjo kadimo ali ne, nihče ti pa ni solil pamet, kaj lahko delaš in kaj ne. Kadi, če te je volja, isto velja za vse kadilce, samo ne nas, ki ne kadimo, silit, da vohamo ta smrad, v tem je celotna poanta. Pa ne zdaj rečt, da če nam kaj ne paše, naj gremo stran ali pa drugam. Jaz tud recimo ne prdim veselo kjerkoli, čeprav pravijo da je to bolj zdravo kot dohtar, pa še paše včasih ;) ), čeprav je celo manj škodljivo kot cigarete :)

Sj se ne jezim, ampak če te moti dim ti ne morm pomagat. Sam itaq v zaprtih prostorih ne kadim, izjema lokali. V avtu kadim v primeru da sm v kakšni koloni, pa še tist redko. Drugače pa vsakemu neki ne paše. Lahka pa probaš prdnat npr v eni družbi, drugič pa nej nekdo cigaret pržge pa boš vidu reakcijo. :lol:

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Po sep 04, 2006 9:50 am

Walker pa ne se razburjat saj ti nobeden ne diktira, česa ne smeš početi v svojem avtu. Če ti paše kadit, pač kadi tako kot nekaterim paše staylat in tunat avte, drugim na potovanja hodit, tretji si gradijo hiške itd.

Noben si ne sme dovoliti in tudi nisem zasledil, da bi ti kdo prepovedal kajenja v tvojem avtu, če pa kdo vpraša kako lahko kadiš v avtomobilu je pa to zgolj retorično vprašanje. Dokler si seveda ne bodo zmislili novih zakon, ki bodo prepovedali kajanje v avtomobilu. ;)

Še enkrat: imaš pravico da kadiš vendar samo toliko dokler s svojo pravico ne posegaš v pravice tistih, ki imajo pravico, da se jim ne vsiljuje vdihavanje cigaretnega dima. :lol:

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Po sep 04, 2006 9:52 am

BBoss, tako se govori
Slika

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Po sep 04, 2006 10:32 am

jaz jih imam včasih po 4 naenkrat v kljunu, včasih pa samo cigaro. mečem pa jih itak skoz okno ven, da mi v avtu ne smrdi po ogorkih. bolj hudo je ko zavržem ostanek cigare, saj lahko tistemu za mano razbijem vetrobran, ali povzročim nesrečo, ker mislijo, da je kamen padel skoz šipo.

malo heca, samo tema mi gre ful v pljuča, bolj kot čiki. sem strasten kadilec (na dan nekje pol škatle), ampak v avtu nikoli, ker sovražim smrad v avtu. vsi srečni?

jasno pa mi je, da "mulčki" ki pišejo tukaj gor še ne kadijo, ker so premladi (-13). ;)
moti pa jih, ko njihov stari zraven njih čika. :twisted: :P
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
slovenskisin
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a slovenskisin Po sep 04, 2006 11:20 am

Kadim, škatlco na dam, pa nism nit enkrat pržgau čika v avtu. Ko grem recimo v lj, se 2x ustavim na poti in ga prižgem v miru... Sem kupu avto od kadilca, enga šmrkouvca povnga dnarja...katastrofa. Me je kr sram ko pride kdo v avto....smrad je po 4mescih skor izginu, sam vsi sedeži, obloge po bratih, strešne obloge(?!?), vse je popikano. Lastoročno zadavim vsazga k pržge čik v moji lubici.

p.s.
Ne diskriminerajte kadilcev porkaduš ;)
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Po sep 04, 2006 1:54 pm

BBoss je napisal/-a:Še enkrat: imaš pravico da kadiš vendar samo toliko dokler s svojo pravico ne posegaš v pravice tistih, ki imajo pravico, da se jim ne vsiljuje vdihavanje cigaretnega dima. :lol:

Evo pa je en napisal pameten post. Torej če kdo zraven mene kadi in pihne dim v mene bo v tistem trenutku pokasiral čelno, pa ne bo več diskriminacije, ker ga bom obravnaval kot vsakega ki mi streže po življenju.
Če je pa okoli mene preveč dima se pa umaknem.
Slika

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Po sep 04, 2006 2:37 pm

največja ironija je, ker se kadilci razburjajo češ: kdo smo ostali ljudje, da jim kratimo njihove pravice...torej pravico do kajenja...kr neki

to, da pa zaradi njih vse smrdi, da ljudi okoli njih oči in pljuča pečejo, da je vse ogabno rjavo in rumeno, da so ogorki vsepovsod kjer se igrajo mali otroci, pa še zdravju v končni fazi škodi (zame še najmanj moteč faktor)...pa očitno ni njihov problem :x

jst pravim, delaj kar hočeš, dokler mene pri tem ne ogrožaš ali pa mi kakorkoli posegaš v pravice ;)

ne razumem pa ljudi, ki trdijo da imajo radi svoje otroke, pa v zaprtih prostorih v pričo njih kadijo kot turki, zraven pa še grozijo, da če bodo otroci kdaj kadili, jih bodo pa dobili....hinavščina.press

lp

on topic: strasten NEkadilec

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po sep 04, 2006 3:20 pm

v mojem avtu se ne kadi in ne posluša radia goldi! prav tako mi ga še nobena ni popušila v avtu (rajš zunaj, ker ni treba pazit na fleke)...
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po sep 04, 2006 4:14 pm

ce pogoltne ni panike sploh ..
Slika

Uporabniški avatar
slovenskisin
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a slovenskisin Po sep 04, 2006 4:28 pm

CockroaC je napisal/-a:ce pogoltne ni panike sploh ..

Hehe, v vsaki temi čakam kak tvoj odgovor ;)
Slika

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Po sep 04, 2006 5:11 pm

v mojih avti se ne kadi

in zgleda že grdo če kdo kadi za volanom

ajde
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov