Najbolj me razžalosti, ko vidim kako lepo dekle s čikom, tako mlada in lepa, pa uničuje svoje zdravje

Walker_P je napisal/-a:Skratka, v tej temi ne bomo pršl do dna. Prvič in zadnjič pa lahka rečem sam to: Umrl bomo vsi, še noben ni ostal živ za večno in tut ne bo. Tist k kadi, nej kadi (tut sam kadim-beri: nimam za kj druzga dnar zapravlat, šparat se ga pa ne splača, ker tak nikol ne boš nč mel in nč vidu.), tist k pa ne kadi pa pač ne kadi (beri: pač za kj druzga denar zaprav, recimo, vloži v avto in je vesel in nima skor nč od tega, kot pa da se folk ozira za njem). Pravim, da še vedn manj denarja zapravim s cigareti kot pa nekdo ki venomer vlaga denar v avto. To je moje mišljenje pa konc debate. Noben mi pa ne bo solil pameti, kaj nej delam pa kaj nej ne delam.
Sigor je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Skratka, v tej temi ne bomo pršl do dna. Prvič in zadnjič pa lahka rečem sam to: Umrl bomo vsi, še noben ni ostal živ za večno in tut ne bo. Tist k kadi, nej kadi (tut sam kadim-beri: nimam za kj druzga dnar zapravlat, šparat se ga pa ne splača, ker tak nikol ne boš nč mel in nč vidu.), tist k pa ne kadi pa pač ne kadi (beri: pač za kj druzga denar zaprav, recimo, vloži v avto in je vesel in nima skor nč od tega, kot pa da se folk ozira za njem). Pravim, da še vedn manj denarja zapravim s cigareti kot pa nekdo ki venomer vlaga denar v avto. To je moje mišljenje pa konc debate. Noben mi pa ne bo solil pameti, kaj nej delam pa kaj nej ne delam.
Ne vem, zakaj si se tako razjezil, vprašanje je bilo samo ali v avtu med vožnjo kadimo ali ne, nihče ti pa ni solil pamet, kaj lahko delaš in kaj ne. Kadi, če te je volja, isto velja za vse kadilce, samo ne nas, ki ne kadimo, silit, da vohamo ta smrad, v tem je celotna poanta. Pa ne zdaj rečt, da če nam kaj ne paše, naj gremo stran ali pa drugam. Jaz tud recimo ne prdim veselo kjerkoli, čeprav pravijo da je to bolj zdravo kot dohtar, pa še paše včasih), čeprav je celo manj škodljivo kot cigarete
BBoss je napisal/-a:Še enkrat: imaš pravico da kadiš vendar samo toliko dokler s svojo pravico ne posegaš v pravice tistih, ki imajo pravico, da se jim ne vsiljuje vdihavanje cigaretnega dima.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov