Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
PureTNT je napisal/-a:Vsekakor. Sposobnost predvidevanja, zrelost in izkušnje so vse, kar je potrebno za varno vožnjo tudi pri veliki hitrosti - tako hitro namreč v suboptimalnih pogojih ne boš vozil.
Lp
Petersilj je napisal/-a:alesh666 je napisal/-a:Imam prevoženih preko 1.500.000 km.
Kako pa ti je to uspelo v 10-ih letih? Daj malo razloži, ker je ful fascinantna številka. Že 50.000km letno je ogromno, ti pa kar 150.000km. WAU.
Sam bencin človeka stane na taki razdalji 3.000.000,00 letno.![]()
alesh666 je napisal/-a:Edino kar sem opazil pri sebi, starejši ko sem, bolj se umirjam z vožnjo, sodelavci,
kolegi se mi čudijo... meni pa se iskreno več ne da tišat do Beograda 240km/h
in priti dol v 3,5 ure, ampak gremo do max. 170km/h, večji del s tempomatom na 140
km/h in 7 postankov za kavo in ja 7-8 ur. Izlet... in dol pridemo precej bolj spočiti,
mirni, nasmejani... kot pa včasih ko smi prišli vsi od andrenalina, zjebani, sesuti, napeti.
Petersilj je napisal/-a:Ja no, tud če gre 50x letno tja pa nazaj 10 let, je to 'le' 500.000km...Men se zdi to ogromno vožje, človek praktično živi v avtu.
KODRE je napisal/-a:Žal mi je ampak jaz 130 ne morem vozit po avtocesti, ker mi rate res dolgočasno in zato prevsmirjam pozornost na druge stvari, kaj se dogaja na cesti pa skoraj da ne vidim!!!
Zato bom, kot dosedaj vozil hitreje in prehiteval vse živo, pa naj me policija lovi, saj ne bo v prvo!!!!)
Petersilj je napisal/-a:alesh666 je napisal/-a:Imam prevoženih preko 1.500.000 km.
Kako pa ti je to uspelo v 10-ih letih? Daj malo razloži, ker je ful fascinantna številka. Že 50.000km letno je ogromno, ti pa kar 150.000km. WAU.
MacTron je napisal/-a:Petersilj je napisal/-a:alesh666 je napisal/-a:Imam prevoženih preko 1.500.000 km.
mogoce si zgresu odstavek...alesh666 je napisal/-a:Edino kar sem opazil pri sebi, starejši ko sem, bolj se umirjam z vožnjo, sodelavci,
kolegi se mi čudijo... meni pa se iskreno več ne da tišat do Beograda 240km/h
in priti dol v 3,5 ure, ampak gremo do max. 170km/h, večji del s tempomatom na 140
km/h in 7 postankov za kavo in ja 7-8 ur. Izlet... in dol pridemo precej bolj spočiti,
mirni, nasmejani... kot pa včasih ko smi prišli vsi od andrenalina, zjebani, sesuti, napeti.
od lj do bg je pa cca. 530km x 2 <-> 1060km za en lep izlet
racunaj to ene 10x-50![]()
predvidevam...
Petersilj je napisal/-a:KODRE je napisal/-a:Žal mi je ampak jaz 130 ne morem vozit po avtocesti, ker mi rate res dolgočasno in zato prevsmirjam pozornost na druge stvari, kaj se dogaja na cesti pa skoraj da ne vidim!!!
Zato bom, kot dosedaj vozil hitreje in prehiteval vse živo, pa naj me policija lovi, saj ne bo v prvo!!!!)
Ti si sam razvajen pacek. :P Moj avto gre maks. 160, po klancu navzdol.
AudiRSboy je napisal/-a:Petersilj je napisal/-a:KODRE je napisal/-a:Žal mi je ampak jaz 130 ne morem vozit po avtocesti, ker mi rate res dolgočasno in zato prevsmirjam pozornost na druge stvari, kaj se dogaja na cesti pa skoraj da ne vidim!!!
Ti si sam razvajen pacek. :P Moj avto gre maks. 160, po klancu navzdol.
jst mam v ibr mejhno kubaturo pa usen gre vec....kwa mas pol sele ti???
V Nemčiji tudi na dvopasovnih cestah zadeva lepo funkcionira - če je preveč prometa, omejitev preprosto znižajo in stvar je rešena. 160 km/h resnično ni noben bav-bav, kot tudi ne neomejenost. Ponoči ali v času majhne obremenjenosti naj bo cesta neomejena, v prometnih konicah pa se lahko omeji na poljubno hitrost.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov