PureTNT je napisal/-a:comfortably numb je napisal/-a:Se pravi da moram jaz voziti 90 km/h za kamioni, ker moj avto ne gre čez 160, ker se ne morem vključit v promet, ker po prehitevalnem vozijo 180 ????
wtf
Niti slučajno. Ko imaš prostor in za seboj ne opaziš nikogar, imaš pravico prehitevat s 130 km/h. Če se nato za teboj narišem jaz, četudi sem vozil 280 km/h, bom počakal, da končaš prehitevanje in se vrneš na svoj pas. Razna lepljenja na zadke s strani mulcev z očetovim avtomobilom ali prvim vozilom, ki si ga je kdaj vzel na leasing, je žal nekaj, kar je vse prepogosto in tega NE zagovarjam. Hitra vožnja je lahko tudi neagresivna, vendar je zato potrebno voznike izobraziti.
Sem vozu po obvoznici dobrih 160 km/h, gužva je bla v petek ob 16h mim kolone ko je vozila 80-90, ker mi je en z enim audijem težil pol metra za ritjo, in mi jebov mater, se nisem mogu umaknt ene 3 km, pol ko je šu mim mene mi je pa še grozil pa da me bo me nabov...
tko da men se ne da več zaj... s tem pa lepo vozm za tovornjaki 90km/h pa si dam dobro musko pa uživam

lp