CockroaC je napisal/-a:@reber
Uuuuuu me je ze strah, s tabo pa se ni za špilat.Samo mores se zavedat ko se boš spuščal v take situacije ... vedno se najde nekdo ko je bol fukjen od tebe , pa ko se mu bol j**e za vse ...
Sicer pa si pomoje itak samo na internetu glasn, v zivo pa nupas niti pisknit kaj sele da bi koga na gobec zazgal ali pa celo spravil 2m pod zemlo.
reber je napisal/-a:Saj ne d bi ti jaz to naredil, ampak predstavljaj si, da lahko naletiš na hujšega in bolj norega od sebe.
CockroaC je napisal/-a::oops: @reber .. se opravicujem, res nisem vsega prebral ... samo mi je tlak dvignilo, pa sem replayal.
@Lumpy ja ampak tukaj je eventuelni maček posnet, neki v vukojebini pac ni ... tam pac obstajajo tri zgodbe .. moja,tvoja pa resnica .... na abc-pasu pa je samo ena![]()
@yugo po eni strani te je kao ogrozal in je to ful bad .. po drugi pa bi ti namensko z brmezanjem provociral nesreco. Ampak ker pac fovsija ne pozna meja si ti pravicnez on pa zahrbtna p*****a.
Ampak ce mene vrasas oni ko se slepa tistih par metrov na abc-ju dosti majn ogroza druge, ko pa taki ki provocirate nesrece s tem ko iscete svoj prav na cesti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov