Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To nov 21, 2006 5:37 pm

in kaj profitiraš s tem ko zabremzaš, da ti nekdo v rit prileti...

jaz ti dam mirne duše kuponček pa imej razbit avto zato da boš mel nafilan ego...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To nov 21, 2006 6:22 pm

:pop:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To nov 21, 2006 11:25 pm

CockroaC je napisal/-a:@reber
Uuuuuu me je ze strah, s tabo pa se ni za špilat.Samo mores se zavedat ko se boš spuščal v take situacije ... vedno se najde nekdo ko je bol fukjen od tebe , pa ko se mu bol j**e za vse ...
Sicer pa si pomoje itak samo na internetu glasn, v zivo pa nupas niti pisknit kaj sele da bi koga na gobec zazgal ali pa celo spravil 2m pod zemlo.

Slabo si prebral, kar sem napisal, očitno si površen tudi pri branju ...

reber je napisal/-a:Saj ne d bi ti jaz to naredil, ampak predstavljaj si, da lahko naletiš na hujšega in bolj norega od sebe.

In če bi ti to prebral in razumel, bi vedel, da je to posplošena trditev, ki se ne navezuje na nikogar določenega. Sicer je pa tole napihovanje res brez veze, velikokrat presenetimo samega sebe, zato je brez veze v naprej pisat kaj bi naredu, ane.
Zadnjič spremenil reber, dne To nov 21, 2006 11:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To nov 21, 2006 11:26 pm

Mislim da je problem šlepanja bolj v varnostni razdalji če se hoče šlepat je nemore upoštevat in če je ne upošteva ogroža tistega ki je pred njim. Pa kdo je on da lahko vseokoli ogroža ?
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Sr nov 22, 2006 12:02 am

Jp. In če mi policaj na cesti reče da nisem mel varnostne,ker je oni pred mano zarad "mačka", ki je kao letel čez cesto zabremzal pa sem ga nabil od zadi, pol še naj tu tak obravnavajo problem. Zabremzam ti tak lepo da nemoreš rečt da je blo na polno. Če si me trofo, si kriv. Me sploh ne briga razlog zakaj sem ti bremzal pred rampo. Nisi mel varnostne razdalje. :twisted: Pač odgovarjaj za posledice :pop:

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr nov 22, 2006 12:25 am

CockroaC je napisal/-a:Glej jaz se ne svercam na abc-ju in ne tolcem ljudi na gobec. Samo zdi se mi pa idiotsko da eni grejo namerno nekoga v drek potisnit samo zato ker je on bolse skoz priso ko on.

fora je v tem KAKO je on prišel bolje čez :!: :roll:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr nov 22, 2006 1:04 am

:oops: @reber .. se opravicujem, res nisem vsega prebral ... samo mi je tlak dvignilo, pa sem replayal.

@Lumpy ja ampak tukaj je eventuelni maček posnet, neki v vukojebini pac ni ... tam pac obstajajo tri zgodbe .. moja,tvoja pa resnica .... na abc-pasu pa je samo ena :lol:

@yugo po eni strani te je kao ogrozal in je to ful bad .. po drugi pa bi ti namensko z brmezanjem provociral nesreco. Ampak ker pac fovsija ne pozna meja si ti pravicnez on pa zahrbtna p*****a.
Ampak ce mene vrasas oni ko se slepa tistih par metrov na abc-ju dosti majn ogroza druge, ko pa taki ki provocirate nesrece s tem ko iscete svoj prav na cesti.
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Sr nov 22, 2006 1:21 am

CockroaC je napisal/-a::oops: @reber .. se opravicujem, res nisem vsega prebral ... samo mi je tlak dvignilo, pa sem replayal.

@Lumpy ja ampak tukaj je eventuelni maček posnet, neki v vukojebini pac ni ... tam pac obstajajo tri zgodbe .. moja,tvoja pa resnica .... na abc-pasu pa je samo ena :lol:

@yugo po eni strani te je kao ogrozal in je to ful bad .. po drugi pa bi ti namensko z brmezanjem provociral nesreco. Ampak ker pac fovsija ne pozna meja si ti pravicnez on pa zahrbtna p*****a.
Ampak ce mene vrasas oni ko se slepa tistih par metrov na abc-ju dosti majn ogroza druge, ko pa taki ki provocirate nesrece s tem ko iscete svoj prav na cesti.

Te pa če ni maček, pa je boter jež pricapal čez špuro s hruškami na hrbtu, pa sem bremzal :rofl :har svašta bi rekli takim izjavam ja

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Sr nov 22, 2006 1:59 am

Kako že pravjo? mirnih ovčk gre veliko v en hlev ...
nemirnih pa ... ? :roll:

S temle šlepanjem na ABC je pa tako: mene osebno ne moti, moti me pa limanje za rit in to kjerkoli, ker v takih primerih začnem zmanjševati hitrost lepo počasi in dovolj nizko ... :twisted: potem se pa naj tist zadaj kavsne v glavo, ker glih zato mi gre to na jetra, kaj pa če bi moral nenadoma zabremzat, pa ga imam v riti, to mi pa ne paše :P :evil:
Sem že naredil na cesti tako, da sem prižgal vse 4 žmigavce in skoraj ustavil, zapeljal do roba ceste, da se je tisti tišasti bu**** zadaj spokal naprej, pa je bilo takoj bolje.

Pa da ne bomo zabluzili s temo, ker je tema ABC in ne vožnja za ritjo!

Tako! jaz sem ABC kartico kupil pred ne vem koliko leti, ko se je dalo še malenkost prišparat, saj so dajali po 10% viška gor, če si polnil za nekaj tisočakov, pa se mi zdi, da jo imam že več kot 7 let. Spomladi sem meril baterijo, pa je imela še več kot 3V, tam okoli 3,1V, kar pomeni za litijevo 3V baterijo še okoli polovice ali malce manj, dela pa tam do ene 2,8V pri 2,7V je pa že precej prazna.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi Ne nov 26, 2006 10:54 pm

reber: loool :D hecem mozakar si ti ne takih smesnih pisat bom moral na potrebo pa ne se mocnega delat ;) prvo se prepricaj kaj in kako potem pa govori. ne kr na pamet.
Ti bos koga kam spravil heh fant idi spat pa ne pisi takih bedarij na avtomobilizem...
Jaz sn napisal ves kaj bi naredo nisem pa napisal kaj tak da poba banano v gate da ti nebo vujslo ;)
LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov