Nasty je napisal/-a:cossy;
napisal sem, da predvidevam, da imaš tako službo.
Napisal sem tudi, da nisem angelček.
Napisal sem tudi, da ga userjem na cesti. Toda največkrat nevede. Ko ga(če) kršim, ga pa pri omejitvah na cestah izven naselij (kar seveda ne sme biti izgovor za moje početje). Vsekakor pa ne pretiravam, tako, kot ti - omejitev 60km/h, ti pa, ker imaš prisilno hlajene zavore 158km/h.
Tako, kot ima vsaka stvar mejo (tudi hitra vožnja), mislim, da jo ima tudi pretiravanje nekaterih s svojimi večvrednostimi kompleksi.
Vsekakor je razmišljanje enega 40 letnika, drugačno od razmišljanja enega 23 letnika, ki (še) misli, da vse zna.
kremenček je napisal/-a:Halo!
Službeno sem velik na cesti. Prišel sem do spoznanja da smo Slovenci:
-BALKANCI
-KRETENI
-FALIRANCI
-ALKOHOLIKI
-NARKOMANI
-NEOBZIRNI
PREPOTENTNI
Dokler tega ne bomo sami pri sebi poštimali, bo črna kronika polna. Ne glede na kazni, policijo in Žlendra. Precej sem se vozil po Nemčiji in Nizozemskem. Pejte pogledat kako tam vozijo.Lp
NoFX je napisal/-a:Problem ni v policiji, zakonodaji... ampak v voznikih. Vsakega b*****, ki bi ga dobili pri "morilskem" prekršku bi morali poslati v ustanove katere skrbijo za invalide, ki so se poškodovali v prometnih nesrečah, kjer bi pomagal skrbeti za njih. Mislim, da bi to (skoraj) vsakega b***** spravilo k pameti.
sonček je napisal/-a:NoFX je napisal/-a:Problem ni v policiji, zakonodaji... ampak v voznikih. Vsakega b*****, ki bi ga dobili pri "morilskem" prekršku bi morali poslati v ustanove katere skrbijo za invalide, ki so se poškodovali v prometnih nesrečah, kjer bi pomagal skrbeti za njih. Mislim, da bi to (skoraj) vsakega b***** spravilo k pameti.
mene ne !!!!
RedBull™ je napisal/-a:sonček je napisal/-a:NoFX je napisal/-a:Problem ni v policiji, zakonodaji... ampak v voznikih. Vsakega b*****, ki bi ga dobili pri "morilskem" prekršku bi morali poslati v ustanove katere skrbijo za invalide, ki so se poškodovali v prometnih nesrečah, kjer bi pomagal skrbeti za njih. Mislim, da bi to (skoraj) vsakega b***** spravilo k pameti.
mene ne !!!!
ti si in boš...
ghostrider je napisal/-a:Tle berem, kako je folk ves brihten kao kako je folk nor itd. Medtem pa sami niso bili oziroma še vedno niso nič boljši. To kar se je dogajalo prejšni teden so ekstremi, zaradi katerih nabijejo kazni in s tem ne naredijo nič. Vsak izmed vas naj se samo enkrat pelje striktno po pravilih v službo in naj potem na forumu tumi o varni vožnji. Treba je pametno vozit in ne po pravilih!
ghostrider je napisal/-a:Tle berem, kako je folk ves brihten kao kako je folk nor itd. Medtem pa sami niso bili oziroma še vedno niso nič boljši. To kar se je dogajalo prejšni teden so ekstremi, zaradi katerih nabijejo kazni in s tem ne naredijo nič. Vsak izmed vas naj se samo enkrat pelje striktno po pravilih v službo in naj potem na forumu tumi o varni vožnji. Treba je pametno vozit in ne po pravilih!
cossy je napisal/-a:zakaj 158km/h dobro vprašanje kr sm si za voljo svojega živlenja vložil veliko denarja v podvozje in zavore beri na vseh štirih kolesih dvojni prisilno hlajeni diski kar posledično pomeni da se jaz iz 160km/h ustavim v isti razdalji kot voznik nekega povprecnega avtomobila pri hitrosti 60km/h
esem je napisal/-a:sonček je napisal/-a:
Čakte mal k mam pa fotra pa mat not vozm pa po omejitvah na regiponalki nikol več kot 80km/h,ker je pač odgovornost. Pa sej drugač kr večinoma vozm po omejitvah včasih me malce zanese to je pa to.
lp
Njuna bolečina, ko te bosta (morda) v zemljo devala, pa ne pomeni odgovornosti?
esem je napisal/-a:cossy je napisal/-a:zakaj 158km/h dobro vprašanje kr sm si za voljo svojega živlenja vložil veliko denarja v podvozje in zavore beri na vseh štirih kolesih dvojni prisilno hlajeni diski kar posledično pomeni da se jaz iz 160km/h ustavim v isti razdalji kot voznik nekega povprecnega avtomobila pri hitrosti 60km/h
cossy
Preden se odklopiš, odgovori še na to, prosim.
Cossy, zamočil si! To o poti ustavljanja pri 60 in 160 je znanje matematike iz nižjih razredov osnovne šole. In ti si tu pogrnil. Verjamem, da imaš lahko najboljše zavore na planetu in da si boljši kot MS (ali FA), prosim pa te, da verjameš tudi nam ostalim na cesti, ki smo malce zaskrbljeni zaradi tebi podobnih voznikov s tvojemu podobnim znanjem matematike. Nismo angelčki (lahko nehaš s ponavljanjem, verjemi), imamo izkušnje s hitro vožnjo in ravno zato smo še bolj zaskrbljeni. Reakcije se ne nanašajo na hitrost in dvojne diske, ampak izključno na tvoje prepričanje o lastnem znanju matematike. Ki ga verjetno uporabljaš tudi na cesti.
En od razlogov, da še nisem povzročil nesreče, niti bil vpleten v hujšo, je tudi ta, da dobro opazujem ostale in predvidim njihovo ravnanje. Verjetno je, da ima nekdo, ki vozi bistveno hitreje, tudi nekaj več znanj in izkušenj. Toda kako naj predvidim tvoje ravnanje, če na cesti uporabljaš tako znanje matematike (si ti eden tistih, ki priletijo v rit, čeprav je prostora dovolj, spredaj pa kolona?)
Boš priznal to, da je enačenje zavorne poti 60 in 160 ena velika napaka, povzročena zaradi pretirane želje po hvaljenju lastnih zavor? Da nas bo manj strah? Tudi za nedolžne?
PS Pa oprosti, če ob takih napakah malce podvomim še o ostalih znanjih.
lp,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov