HeP][MeN je napisal/-a:ma ja, prižgane meglenke so bojda nadvse kul, pa tudi avto je potem hitrejši, zato jih majo pa vsi frajerji kar naprej pržgane
Lumpy_ je napisal/-a:Kako stikalo maš to? Pa kake žarnice? Daj slikice da vidimČe pa vedno več jih vozi z meglenkami 24 ur dnevno. Kaj te majo tako veselje nevem.
![]()
mene (v mraku in temi) motijo vsaj toliko kot dolge luči. če bi bil slep me pa najbrž ne bi.Black_Racer® je napisal/-a:Tako da prižgane imam zaradi boljše vidljivosti in zaradi sebe...
Ne razumem pa tudi zakaj so meglenke prepovedane razen v megli,ali motijo koga mogoče,mene še nkol niso motle če jih je kdo imel prižgane za menoj ali se je peljal proti meni z prižganimi,če je pa kdo slep da ga motijo pa naj se ne vozi po cesti zarad svoje varnosti ker je verjetno napol že slep![]()
Samo moje mnenje...
BC je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Kako stikalo maš to? Pa kake žarnice? Daj slikice da vidimČe pa vedno več jih vozi z meglenkami 24 ur dnevno. Kaj te majo tako veselje nevem.
![]()
navadno vw stikalo za meglenke.
scirocco ima zadaj 10 (na vsaki strani po 5) podnožij za žarnice (+2 majhni ob strani).
jaz meglenk nisem imel, tudi stikala ne, sem pa naredil luknji in zvezal zraven stop luči.
zdaj bom pa na 1. pozicijo stikala zvezal normalno dve meglenki na 2. pa pa vse razen žmigovcev za takšne situacije kot je bila danes...
4x20W+2x10Wmene (v mraku in temi) motijo vsaj toliko kot dolge luči. če bi bil slep me pa najbrž ne bi.Black_Racer® je napisal/-a:Tako da prižgane imam zaradi boljše vidljivosti in zaradi sebe...
Ne razumem pa tudi zakaj so meglenke prepovedane razen v megli,ali motijo koga mogoče,mene še nkol niso motle če jih je kdo imel prižgane za menoj ali se je peljal proti meni z prižganimi,če je pa kdo slep da ga motijo pa naj se ne vozi po cesti zarad svoje varnosti ker je verjetno napol že slep![]()
Samo moje mnenje...
btw kaj pa bolje vidiš ko si v koloni oz. za vozilom? tablico? koliko profila ima na gumah?
PiLLLe je napisal/-a:Dons zjutir sm najdu na obvoznc enga pacienta z kliotom k se je nalepu na levi vozni pas in tm vozu, biu sm par avtov za njem in sm jih provociru da se odmaknejo. Ko sm mu prsu za rit sm przgou dougo, cca 30 sec mogoce vec, prvo kar je naredu je zaceu tapkat bremzo, ok sm ga ruknu v drugo skor na blokado da je slisu, se je odmaknu zapelem mim in kaj vidm, ne sam to da je meu non stop przgano zadno meglenko for no reason what so ever, je tipson vozu z pozicijskimi in meglenkami. WTF
Kva je z folkom so eni res tolk retardirani?
Btw ce ta osebek bere to, moznost je 90% ker sta bila notri dva mulca, vedi da naslednic tisto mukanje nebo samo mukanje, bo tudi rukanje.
splash je napisal/-a:kaj ti čjo meglenke. v ljubljani je zdle itak taka megla da je vseen qrc če maš sploh luči pržgane....itak se nč ne vid....
PiLLLe je napisal/-a:Dons zjutir sm najdu na obvoznc enga pacienta z kliotom k se je nalepu na levi vozni pas in tm vozu, biu sm par avtov za njem in sm jih provociru da se odmaknejo. Ko sm mu prsu za rit sm przgou dougo, cca 30 sec mogoce vec, prvo kar je naredu je zaceu tapkat bremzo, ok sm ga ruknu v drugo skor na blokado da je slisu, se je odmaknu zapelem mim in kaj vidm, ne sam to da je meu non stop przgano zadno meglenko for no reason what so ever, je tipson vozu z pozicijskimi in meglenkami. WTF
Kva je z folkom so eni res tolk retardirani?
Btw ce ta osebek bere to, moznost je 90% ker sta bila notri dva mulca, vedi da naslednic tisto mukanje nebo samo mukanje, bo tudi rukanje.
Polo78 je napisal/-a:Že iz same besede MEGLENKE ugotoviš (če nimaš IQ-ja ravno pod nivojem sobne temperature), da so namenjene za MEGLO. In kdor tega ne razume, je pač retard. In takih je kar dosti, nekaj očitno tudi na tem forumu in v tej temi.
In ja, meglenke v jasnem vremenu MOTIJO, dajte si to vbiti v vašo betico. Že res, da je vidljivost boljša in lepša, ker ti razsvetli cesto tudi pri strani, ampak jaz tudi lahko rečem da isti oz. še boljši efekt naredijo dolge luči pa jih ne bom valda imel prižganih, ko mi bodo vozili nasproti.Dajmo, ne mislimo samo nase in na našo korist, bodimo uvidevni do drugih in ne egocentrični!
Tisti, ki imate pa prižgane prednje meglenke v jasnem vremenu zato ker mislite, da ste kul pa vedite da ne zgledate kul ampak totalno kmečko in bedasto. Še najbolj pa tisti s prižganimi pozicijami + meglenke.
PrimožL je napisal/-a:
Oprosti, ampak zame osebno si tudi ti pacient. Ali pa imaš mogoče pooblastila, da nekomu voziš za ritjo in mu blendaš? In takšni osbeki potem na tem forumu razlagajo o prometni varnosti!?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov