Debate, ki niso vezane na ostala področja...

butara
Nov uporabnik

Napisal/-a butara Sr jan 10, 2007 8:56 pm

jaz tudi nimam nič proti nobenemu, AMPAK ne maram nepravičnosti ki se dogaja med nami vsemi

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Če jan 11, 2007 7:43 am

ma toti ''kao majstri'' od ne bom reku kake predelave so res eni pravi ...... :lol:
ne bo kej komentiru k je tak brezpremetno, mam pa en predlog glede te predelave:
edn k obvlada angleščino, bi mogu vso to zadevo glede te predelave prevest v angleščino, pol pa use skupej poslat in predstavt unim tipom od pimp my ride na mtv-ju, pa da oni pol pridejo sem pa avto odpelejo tja kjer delajo, pa bojo u tistem cajtu lohka še najmanj 10 avtov zrihtali glede na ta cajt k so ga naši jaki nucal da so avtoradijo notr naštimali :lol: :lol: :lol:
pol še pa eno dobro reklamo na mtv-ju nardijo za slo predelavo notranjosti :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če jan 11, 2007 9:21 am

Lejte folk, sej sploh ne veste, kaj je v ozadju. Če ni denarja, majstri ne bojo delal, to morte zastopt, sej je reku Mito, da bo na koncu, ko bo vse rešeno povedu, zakaj se je šlo, ne mormo zdej krivde zvalit kar na prvega, ki nam pride naproti :?: :!:

jurč
Nov uporabnik

Napisal/-a jurč Če jan 11, 2007 10:26 am

killah bee je napisal/-a:
simke je napisal/-a:glej samo da bo avto lahko vozen-homologiran.....da ne bo kot ena honda, narejena v ind. coni crnuce :twisted:

upam da bo vse cool

LP

mislš ta :twisted:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1218601#

:EE

sory za off topic:

samo ko sn pa tole vido,me je pa kr malo stisnalo pri srcu, kolko enega pompa je šele blo okoli te A3m-ove honde,pa kaka premiera v Grosuplju,zaj pa poglejte to ,ne morem verjet no.... metanje denarja vstran

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če jan 11, 2007 10:47 am

misliš, da so kaj stran vrgli? pomojem so še zaslužli s prodajo vseh delov z nje, itak so jih po nižjih cenah nabavlali, kot firma ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Če jan 11, 2007 11:27 am

mi lahko kdo kaj več zgodovine pove o tej A3M hondi? na PM prosim

oprostite za offtopic
Slika

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Če jan 11, 2007 11:34 am

mene tud glede te honde zanimle k sm o tej zadevi par dni nazaj mal zvedu k sm tiste par slik vidu na avto netu k je edn dau link

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Če jan 11, 2007 11:45 am

škoda je napisal/-a:
jay je napisal/-a:res imaš potrpljenje. Avto registriran ti pa brez njega že lep čas :? sej na koncu, KO bo naret bo znan avto po tem da so ga dolgo skup delali.

Mitja ma itak fabio Rs, edin njegovo dekle lastnica avta pa je pa lahko zelo nesrečno ker je na začetku podpisala pogodbo katera ni bila čist nč sestavljena v njeno korist če bodo oni zajebal.

Jo je kdo silil podpisat nepošteno pogodbo :?: :?: :?:
Matr, folk pa je naiven :roll:
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda Če jan 11, 2007 2:48 pm

Ja vsak človk v življenju nrdi napako, tudi jz sm že podpisu pogodbo katero nisem dal komu jo pregledat.
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če jan 11, 2007 3:27 pm

reber je napisal/-a:
škoda je napisal/-a:
jay je napisal/-a:res imaš potrpljenje. Avto registriran ti pa brez njega že lep čas :? sej na koncu, KO bo naret bo znan avto po tem da so ga dolgo skup delali.

Mitja ma itak fabio Rs, edin njegovo dekle lastnica avta pa je pa lahko zelo nesrečno ker je na začetku podpisala pogodbo katera ni bila čist nč sestavljena v njeno korist če bodo oni zajebal.

Jo je kdo silil podpisat nepošteno pogodbo :?: :?: :?:
Matr, folk pa je naiven :roll:

verjetno sploh nihče ni računal, da se bo tako klavrno končalo... vsaj jaz ne bi...

če ti rečejo, da bo ta pa ta zraven in rihtal, in bo to pa to poštimano, bla bla bla, ne bi nihče šel zraven še težit, kaj pa če še pol leta po tem ne bo nič narejeno. vsaj jaz ne bi rekel da je to možno, pa zgleda da je v sloveniji....
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Napisal/-a mito155 Če jan 11, 2007 3:33 pm

Nekoč je modri mož dejal... le čevlje sodi naj kopitar... neki tazga....

problem je da se dons vsak ki ima malo denarja ukvarja s stvarmi, ki jih ne zastopi...

lp

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator Če jan 11, 2007 5:43 pm

Ta modri mož je bil sicer France Prešeren, ki se je v sonetu Apel in čevljar norčeval iz cenzorja Jerneja Kopitarja. :bere
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če jan 11, 2007 8:37 pm

Cash je napisal/-a:Lejte folk, sej sploh ne veste, kaj je v ozadju. Če ni denarja, majstri ne bojo delal, to morte zastopt, sej je reku Mito, da bo na koncu, ko bo vse rešeno povedu, zakaj se je šlo, ne mormo zdej krivde zvalit kar na prvega, ki nam pride naproti :?: :!:

lej eni še vedno ne dojamete kako je to v poslovnem svetu in sicer obljuba dela dolg in tuki ni nič drugače.Praviš,da ni denarja ja ljubi bog no fantje bi morali imet denar že tkrt v rokah ko so se sploh odločili začet delat reklamo za ta projekt in že takrat so morali imeti zmenjeno in podpisano z vsemi,ki naj bi sodelovali pri projektu ne pa da delajo reklamo izrebajo avto ga medtem tudi odpeljejo nato pa iščejo denar in sponzorje.Tuki ni tako enostavno kot se zdi in če niso imelisanjski mojstri vse črno na belem glede denarja in vseh partnerjev potem so si sami krivi,če je kdo zaprl finančno pipico.Sicer pa se sploh ne čudim,če bi jim kak sponzor odpovedal sodelovanje pri taki neresnosti kot jo kažejo z tem projektom.Ampak še enkrt ponavljam preden so dali reklamo za ta projekt bi morali imeti denar v roki in vse napisano v pogodbah,če se pa niso znali zaščitit pol se jim pa upam na vs glas v fris smejat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Če jan 11, 2007 8:55 pm

js ti bom pa pomagu pr tem da se jim bova u fris smejala :lol: :lol: :lol:

ocean
Novinec

Napisal/-a ocean Če jan 11, 2007 9:45 pm

seat je napisal/-a:
Cash je napisal/-a:Lejte folk, sej sploh ne veste, kaj je v ozadju. Če ni denarja, majstri ne bojo delal, to morte zastopt, sej je reku Mito, da bo na koncu, ko bo vse rešeno povedu, zakaj se je šlo, ne mormo zdej krivde zvalit kar na prvega, ki nam pride naproti :?: :!:

lej eni še vedno ne dojamete kako je to v poslovnem svetu in sicer obljuba dela dolg in tuki ni nič drugače.Praviš,da ni denarja ja ljubi bog no fantje bi morali imet denar že tkrt v rokah ko so se sploh odločili začet delat reklamo za ta projekt in že takrat so morali imeti zmenjeno in podpisano z vsemi,ki naj bi sodelovali pri projektu ne pa da delajo reklamo izrebajo avto ga medtem tudi odpeljejo nato pa iščejo denar in sponzorje.Tuki ni tako enostavno kot se zdi in če niso imelisanjski mojstri vse črno na belem glede denarja in vseh partnerjev potem so si sami krivi,če je kdo zaprl finančno pipico.Sicer pa se sploh ne čudim,če bi jim kak sponzor odpovedal sodelovanje pri taki neresnosti kot jo kažejo z tem projektom.Ampak še enkrt ponavljam preden so dali reklamo za ta projekt bi morali imeti denar v roki in vse napisano v pogodbah,če se pa niso znali zaščitit pol se jim pa upam na vs glas v fris smejat.

se cist strinjam s tabo, bi pa sam tole glede tega posta omenu, je tut opcija da so mel crno na belm in kokr meljejo sodni mlini se bo use poplacal u roku 3h let npr. je pa res da ce delas reklamo si mors dnar ze takt dat na stran ne pa oblube delat na oblube drugih...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če jan 11, 2007 10:22 pm

seat je napisal/-a:

Se strinjam s tem :evil:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če jan 11, 2007 11:16 pm

ocean je napisal/-a:se cist strinjam s tabo, bi pa sam tole glede tega posta omenu, je tut opcija da so mel crno na belm in kokr meljejo sodni mlini se bo use poplacal u roku 3h let npr. je pa res da ce delas reklamo si mors dnar ze takt dat na stran ne pa oblube delat na oblube drugih...

No to sem tut jst pomislil ampak,če se gredo podjetnike oz. privatnike bi to morali vedeti in tudi na to malo računati.
Torej so sami krivi,da ta projekt ni uspel in so si sami sebi naredili eno veliko sramoto in z tem slabo reklamo.
Res je tudi,da te pogodbe nismo videli in niti ne vemo kaki so pogoji.
V sedanjem času je res,da tudi pogodbe ne pomenijo vse in kaj lahko se zgodi,da kakšen izmed partnerjev odpove sodelovanje,ker pa kot si reku sodni mlini meljejo počasi se to zna zavleči.
Je pa res tudi to,da bi fantje morali imeti preden so se spustili v ta projekt tudi "plan B" kot se temu reči in bi morali mal misliti,da se lahko zgodi tudi kaj slabega in misliti tudi na svoj ugled in posledično tudi dober glas.
sej vsi poznamo tist pregovor:"dober glas seže v deveto vas,slab glas pa še dlje"
teh mojstrov se mi ne zdi škoda,ker so pač pokazali svojo nesposobnost in manjek idej ter nezmožnost realizacije zastavljenih ciljev,zdi se mi škoda samega projekta,ki bi z ambicioznimi podjetniki vrjetno na slovenskih tleh dobesedno zažgal in bi lahk bil povod za še kakšen tak projekt ter mogoče na domačih tleh začel "pimp my ride" ampak žal se stvari niso lotili pravi ljudje.
Velik voznikov na slovenski sceni je svoje jeklene konjičke predelalo,eliko avtov imemo,ki dobesedno zažgejo pa so to fizične osebe ne privatniki,ki bi se jim lahk šlo za dobro reklamo.Pa pustmo to na strani projekt kot sam je bil vredi zastavljen a žal ni pravega interesa.
Če mene vprašaš in če bi bil jst organizator tega projekta bi tudi ob možnosti,da bi izgubil kakega sponzorja vsekakor avto naredu do konca,ker 3mio za enga privatnika ni lih celo premoženje,je pa 3mio kaplja v morje,če gledamo,da bi ob končanem avtumel bombastično reklamo in bi me hvalili po avtomobilističnih forumih tko pa avto ni končan in kr neki potencialnih strank je obrnilo hrbet,ker so mojstri neresni in raje gredo drugam.
Meni bi blo velik več vredno,če bi v ta avto vložu svoje 3mio in bi se lahko potem tolkel po prsih,tko pa avto ni končan mam pa slabo reklamo in na vseh forumih se zgražajo čez mene.(pišem,če bi bil jst organizator tega projekta)
kaj vam več pomeni:
daš svojih 3mio------->in maš dobro reklamo in velik novih strank
čakaš na obljube sponzorjev in nočeš dat keša iz svojega žepa maš pa zato oblateno ime ter velik manj strank.

Zj bo s5 kdo reku,da zakaj bi dajali ti mojstri keš iz svojega žepa!
kot prvo so se obvezali,da bojo v danem roku spimpali avto.Nam ni važno ali sami ali z pomočjo sponzorjev.Če so z sponzorji zamočili sami so si sami krivi in bi mogli mal mislit kaj bo če avto ne bo končan in za dobro ime bi mogli seči v lasten žep.
je** ga potrošnik je postal zahteven in to se bodo popoldanski podjetniki morali zavedati konkurenca je pa tudi huda tko,da zj že skor nesmeš več kaj zamočit,ker stranke hitro zgubiš pridobiš jih pa precej teško.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če jan 11, 2007 11:54 pm

ok seat kaj da fak je ta firma, ki je mela sanjsko predelavo čez teb nardila? ti je keri od njih punco speljal al kako?

fak no, zajebal so, ni treba tle esejev pisat over and over and over and over and over and over and over and OVER AGAIN.. v vsaki temi do zdaj, ko da bi mel ne vem kako korist od tega..

več pa itak mitja pravi, da bo povedal, ko bo vse razrešeno in jasno pa bo..

lp
Slika

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Napisal/-a pinny Pe jan 12, 2007 7:14 am

madona ej, to šele zna bit zanimivo k se bojo mojstri foruma užgal :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Napisal/-a mito155 Pe jan 12, 2007 8:26 am

@seat... se vidi da si še mlad in da si pogledaš vsako raztreeno Ally in pa ostale TV nanizanke. Dosedaj je najbolj kruto resnico povedal samo en ko je rekel da sva bila naivna ko sva podpisala pogodbo. In to je za začetek popolnoma res. Še danes sem jezen sam nase, ampak zdej je kar je... od vsega me boli glava, ker je Maja plačala 150k za registracijo, avto pa stoji. Seveda jo zjutraj jaz peljem v službo in iz službe prav tako jaz. Stroški, ki pa nastajajo ob tem pa :cry: .... nimamo kaj... do finiša ne manjka več veliko... in na koncu spet pridemo do avta, kateri je bil v 100% kondiciji (kar je za 10 let starega GT-ja več kot odlično) in ga mnogi danes enačijo z gajbami za 150k... taka je trenutna situacija....
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov