Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a DJRider Pe feb 09, 2007 11:55 pm

Da. Gledajo te drugace ce bos ti kupil avto za 10 miljo kot pa za 3 zato, ker jim naredis vec profita. :roll:

Lahko se zavedate, da to ni ne prvi ne zadnji primer ko je bil prisoten taksen kriminal. Jih je ze veliko in kaj mores.

P.s. samo to vam povem, da jaz ne bom nikoli taksen ko ti... se grem rajsi zakopat u jezero ko pa, da bi bil tak prasec ko ti... resno... :roll: :evil: :!: :!:

Uporabniški avatar
simon1
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a simon1 So feb 10, 2007 11:09 am

DJRider je napisal/-a:Da. Gledajo te drugace ce bos ti kupil avto za 10 miljo kot pa za 3 zato, ker jim naredis vec profita. :roll:

Lahko se zavedate, da to ni ne prvi ne zadnji primer ko je bil prisoten taksen kriminal. Jih je ze veliko in kaj mores.

P.s. samo to vam povem, da jaz ne bom nikoli taksen ko ti... se grem rajsi zakopat u jezero ko pa, da bi bil tak prasec ko ti... resno... :roll: :evil: :!: :!:

:roll: No da nekaj pojasnim ...jaz avta nisem kupo tu na tem servisu ,kjer sem zredno zadovoln ampak sem ga dobil iz Ljubljane,ker je pač bil raztavni exponat na Celjskem avto showu..tako sem se izogno par mesečnemu čakanju pa še popust je bil!! :)

Tak da,omenjen servis kamor sedaj hodim od mojega avta ni imel nobenega profita... :!:

trafo66

Napisal/-a trafo66 So feb 10, 2007 11:34 am

RED_line je napisal/-a:hehe so mi sporočili da z avtom več kot toliko ne more bit kej narobe.če neki škrta v menjalniku to še ne pomni da je menjalnik zjeban. lahko pa je to njegovo delovanje.ne smeš pozabit da si kupil avto nižjega cenovnega razreda in posledično ne moreš pričakovat da bo laufal kot bmw za 20mil. ker nekateri pravijo da to škrtanje v menjalniku ni nič kaj posebnega za pežoje. torej si še veno siguren da je kej narobe z avtom in ne z tabo?

matr pa tukaj eni nimajo mere. avto za 4 miljone lahko ima napake. pa kakšne to mečete vn.pa kaj ste nori za avto dat 20 miljonov da bo delal brez problema. za mene dajejo samo norci take izjave. a si sigurn da un za 20 miljonov ne bo mel napak.? klinc jih ne bo mel. kaj bi jaz potem reku k sm kupu avto za 500 eur in niti slučajno nič ne škrta in nima nobenih tovarniških ali kakršnih koli vidnih napak.po tvojih modrih dognanjih bi se mogu raspast. ampak nasprotno ,na svtocesti pa pusti za sabo marsikateri bmw iz VIŠJEGA CENOVNEGA RAZREDA. moj za 500 eurov sploh ni iz nobenega cenovnega razreda. in nič ne rabi servisa . samo goni. edino napako ma k moram plačat registracijo vsako leto okoli 1200 eurov ampak tolažba je da mam bonifikacijo 50%. ha ha ha
Zadnjič spremenil trafo66, dne So feb 10, 2007 11:53 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So feb 10, 2007 11:38 am

simon1 je napisal/-a:
DJRider je napisal/-a:Da. Gledajo te drugace ce bos ti kupil avto za 10 miljo kot pa za 3 zato, ker jim naredis vec profita. :roll:

:roll: No da nekaj pojasnim ...jaz avta nisem kupo tu na tem servisu ,kjer sem zredno zadovoln ampak sem ga dobil iz Ljubljane,ker je pač bil raztavni exponat na Celjskem avto showu..tako sem se izogno par mesečnemu čakanju pa še popust je bil!! :)

Tak da,omenjen servis kamor sedaj hodim od mojega avta ni imel nobenega profita... :!:

Poglej še iz tega zornega kota: Koga bo policaj bolj zajebaval - unega v fiat unotu al enega v tanovemu Mercedes S? Halo?
Slika

Uporabniški avatar
simon1
Nov uporabnik

Napisal/-a simon1 So feb 10, 2007 1:23 pm

Pugi je napisal/-a:
simon1 je napisal/-a:

Poglej še iz tega zornega kota: Koga bo policaj bolj zajebaval - unega v fiat unotu al enega v tanovemu Mercedes S? Halo?

JAA...koga po tvojem??? :roll:

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So feb 10, 2007 1:52 pm

Mislim eni imate res bose.Avto za 3mio lahko malo škrta v menjalniku??Lahko si bistvu vesel, da se sploh pelje, ker si plačal "samo" 3 mio.Spomnim se ene debate iz bmw foruma kjer je nekomu, nekje v Italiji crknil smg na M6 in je bil avto nepremičnina.Cena avtomobila(posebaj novega) ne sme biti kriterij delujočega avtomobila.
Če je avto dobro vzdrževan (uradni servis?) nima kej škripat, škrtat in spuščat drugačnih neprijetnih zvokov.Tole s sodnim izvedencem je zelo dobra zadeva.Kar lahko narediš, naredi dokler je avto v garanciji.Ko enkrat ne bo več, bodo polni idej kaj je treba vse zamenjat.

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp So feb 10, 2007 2:28 pm

na koga tazadn stavk leti?

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo So feb 10, 2007 4:38 pm

Vuso je napisal/-a:Mislim eni imate res bose.Avto za 3mio lahko malo škrta v menjalniku??Lahko si bistvu vesel, da se sploh pelje, ker si plačal "samo" 3 mio.Spomnim se ene debate iz bmw foruma kjer je nekomu, nekje v Italiji crknil smg na M6 in je bil avto nepremičnina.Cena avtomobila(posebaj novega) ne sme biti kriterij delujočega avtomobila.
Če je avto dobro vzdrževan (uradni servis?) nima kej škripat, škrtat in spuščat drugačnih neprijetnih zvokov.Tole s sodnim izvedencem je zelo dobra zadeva.Kar lahko narediš, naredi dokler je avto v garanciji.Ko enkrat ne bo več, bodo polni idej kaj je treba vse zamenjat.

na M6 nč ne odpove 8)
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Ne feb 11, 2007 7:11 pm

ne, kje pa.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Ne feb 11, 2007 7:15 pm

Sazo je napisal/-a:
na M6 nč ne odpove 8)

HAHAHA
:rofl :rofl
Slika

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp Po feb 12, 2007 8:25 pm

Sazo je napisal/-a:
Vuso je napisal/-a:Mislim eni imate res bose.Avto za 3mio lahko malo škrta v menjalniku??Lahko si bistvu vesel, da se sploh pelje, ker si plačal "samo" 3 mio.Spomnim se ene debate iz bmw foruma kjer je nekomu, nekje v Italiji crknil smg na M6 in je bil avto nepremičnina.Cena avtomobila(posebaj novega) ne sme biti kriterij delujočega avtomobila.

na M6 nč ne odpove 8)

Ja pa res! Ful pametna pa to...

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po feb 12, 2007 9:02 pm

Pa se spolnem ene 4 leta nazaj...ko je blo po Tedniku...glih so prišli peugeot 307(se mi zdi).Človek kupi avto, se pela po avto cesti....še 130 nima na števcu pa je volan vibriral bol ko njegov prejšni stari avto....polno napak...tržni inšpektor je reku da niti približn ne sme ta avto jit na cesto, ker ni izpravn...slaba reklama za Peugeot, čeprav ma moj oče Peugeot 206sw, pa je redno servisiran in ne dela problemov(vsaj za zdj) :x

Da je pa nekateri folk taka baraba...pa res kot je nekdo reku, da sam na TV, jih osramotit, da vedo ostali, ki hodijo omenjeni avtohiši, kake barabe prevarantske so :!: :!: :twisted:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po feb 12, 2007 9:16 pm

Pomoje ni hujšga, razn da ti avto razpade med vožnjo, kot to kar se je men dogajal en cajt. Avto mi je med vožnjo enostavno izklopu vso elektriko. Ništa. Ugasnile so se servobremze (brez katerih seveda greš v steno), ugasnu se je servovolan (enkat sem skor iz ovinka šu), števci, vse... Res življenjsko nevarno, sploh ko se je to zgodil enkat na avtocesti pri 160. Kok sm bremzo prtiskal da smo to ustavl ej...Res gadn filing.

Ampak še enkrat pravm, tolk k je pa zdj zanesljiv pa sam kapo dol. Upam da me nau spet kej presenetu.
Slika

Uporabniški avatar
simon1
Nov uporabnik

Napisal/-a simon1 To feb 13, 2007 1:43 pm

Sami kriminalci-Peugeot in Renault... :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp To feb 13, 2007 1:51 pm

simon1 je napisal/-a:Sami kriminalci-Peugeot in Renault... :lol: :lol: :lol:

Sami nesposobni pa najbl pametni. Sorry sam je res. Verjetno obstaja kšna izjema sam jz je na žalost ne poznam!

Uporabniški avatar
simon1
Nov uporabnik

Napisal/-a simon1 To feb 13, 2007 3:41 pm

bergkamp je napisal/-a:
simon1 je napisal/-a:Sami kriminalci-Peugeot in Renault... :lol: :lol: :lol:

Sami nesposobni pa najbl pametni. Sorry sam je res. Verjetno obstaja kšna izjema sam jz je na žalost ne poznam!

:P ...v Mariboru jo imamo... :twisted: :D

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp To feb 13, 2007 3:55 pm

Pol pa naslednjič k vam prpelem avto :twisted:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 13, 2007 4:04 pm

A to mogoče tista avtohiša levin, ki men vsako leto pošilja račun da naj ga plačam v nasprotnem primeru grejo na sodišče. In pol jim vsako leto pojasnim da majo neki narobe. In pol je spet mir eno leto. No, upam da majo mehanike bolše kot računovodstvo ;)
Slika

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp To feb 13, 2007 4:21 pm

Pugi je napisal/-a:A to mogoče tista avtohiša levin, ki men vsako leto pošilja račun da naj ga plačam v nasprotnem primeru grejo na sodišče. In pol jim vsako leto pojasnim da majo neki narobe. In pol je spet mir eno leto. No, upam da majo mehanike bolše kot računovodstvo ;)

Bravo. Jz sm pr Levin-u PE Ljubljana kupu avto po 14 dneh k sm jz avto dobu so pa salon pa servis zaprl. Men pa nč jasn k ni blo več peugeot table gor.zdj je carmax tm. Kr eni nategi, brezveze.

Uporabniški avatar
simon1
Nov uporabnik

Napisal/-a simon1 Sr feb 14, 2007 12:05 am

:roll: ...Peugeot avto hiše Levin več ni ker je propadla..že nekaj časa!! :)

Je pa v Slovenski Bistrci Peugeot avto Golec,takoj pri avtocesti! :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost