NAPAD NA SAFRANA!!!
no da še jaz malo dodam
Kaj me moti?Ko prvo:SAMOHVALA.
Četudi praviš da se nimaš namena hvalit ti ne rata najbolje.Tisto,čemer ti praviš da poveš kaj pa kako=hvaljenje v očeh vseh ostalih uporabnikov
2.Prevelika občutlivost:Vsakič ko kdo kaj reče čez tebe ali (in)safrana je že cel đumbus...In potem se začne :Mislm ej kok ste usi neumni!Jst vem to pa to,jst sm to pa to delu,...
3.Vzvišenost:Hvališ svoj avto kot da je iz zlata in s tem imaš ti očitno zlata j***a ker se voziš v njemu
4.Neresnice in soočanje z njimi:Najprej rečeš da si nekaj že nared,potem da imaš naročeno,potem pa šele naročaš,... (primer ksenonke).In takoj ko ti nekdo to omeni spet furaš lajno A TI SPLOH VEŠ... in ne razložiš kako je...
5.So še ostale stvari vendar jih ne bom omenjal
Sedaj mene ne zanima kašno službo imaš in kašno plačo.Tudi me ne moti da si objavil da imaš novo službo.vendar se mi zdi (kot najbrž tudi večini uporabnikov)hvaljenje glede razlogov za zamenjavo službe (plača,avto,...) čisto in preprosto hvaljenje!
Kr dosti uporabnikov menja službe (in najbrž jih tudi kar nekaj prodaja avtomobile) in za sedaj si ti sploh prvi,ki se je začel hvaliti o svoji službi (vsaj kar sem jaz zasledil)
Za konec pa še dva citata v razmislek:
LASTNA HVALA SE PO DREKU VALA
VSE SE VRAČA,VSE SE PLAČA!
Želim ti samo da ne boš čez 20 let še vedno vozil safrana in iskal 15-letnice za 10 min na zadnjih zicih...