Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
DiDo
Novinec

Kraj: Činžat

Napisal/-a DiDo Po jul 07, 2003 3:44 pm

Otroci. Počasi ste podobni MobiSuxu... pa tak fajn je blo tukaj... :evil:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po jul 07, 2003 4:38 pm

Jaz se iskreno opravičujem če sem izpadel mogoče malo čudno z svojimi izjavami, povem vam samo da ne maram ljudi, ki enkrat govorijo nekaj, drugič drugo, tretjič pa sploh zadeve nekako nimajo logične povezave. Ne maram tudi da se na takem forumu piše čisto vse kaj se z kom dogaja. malo manjka pa bomo pisali kdaj smo psa na sprehod pelali, rože zalili,... Forum je za debato o avtomobilizmu ne pa nakladanje in hvaljenje samega sebe in postavljanje samega sebe nekam ful visoko.
Mogoče Safranu tega še ni nihče povedal pa bi mu rad, pa bom jaz zaključil zadevo:
Veliko obljublja na koncu pa tega ni od nikoder. Meni je že nekaj obljubljal v zvezi A1, ker menda tam ful vse pozna, pol se mi je pohvalil da uvaža avtomobile in mi rekel da se mi bo pozanimal za A3 audija pa je od tega minilo ful časa pa se tud javil ni več na to temo. Verjetno se pa še najde tu ljudi ki jim je kaj obljubil pa z tega ni blo nič.

Tolk mam jaz za povedat.

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Po jul 07, 2003 5:17 pm

Matr je kle k u vrtcu, mojmu ociju gre fico 100, aja mojmu pa 1000,.......

Če vam objave in izjave Safrana niso ušeč jih pač ne brat, to je najlažje.

Safran pa tudi ne dojame da folku ni ušeč kar piše, poleg tega mislim da bi lahko bil malo bolj skromen. In vsaj jest sem bil vzgojen tako, da ne pravim vsakemu kakšen je družinski dohodek in koliko denarja zmečem za raznorazne stvari.

Veseli me, da si dobil novo, vrjetno boljšo službo. :pivo

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po jul 07, 2003 5:22 pm

noben nima nič proti njemu, me pa moti kako se je že na samem začetku hvalil kaj je njegov oče, pa kaj on dela, pol pa napiše da uradno ni bil prodajalec!?

še te sploh lahko brez ustrezne izobrazbe zaposlijo?
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po jul 07, 2003 5:37 pm

debato lahko zbrišeš sam tako da zbrišeš prvo sporočilo.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po jul 07, 2003 6:05 pm

Safrane:
1. pri A1 si nisem nič rihtal ker sem resnično mislil da maš kej zvez da bi se mi lahko pozanimal kako in kaj pa iz tega ni blo nič. Prav tako nisem rekel da si bom kej sam zrihtal pri A1 ker sem z Renaulti do konca življenja zaključil in se mi j**e za vse Renaultove avtohiše po sloveniji.

2. Cenika od tebe do danes še nisem prejel. Pa takrat ko si ti meni rekel da se ukvarjaš z uvozom vozil iz tujine sem pričakoval da si jih res že ogromno uvozil, ne pa da se pol zve da si se ful pohvalil ko ti je uspelo prvi avto uvozit.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po jul 07, 2003 6:10 pm

zupi13 je napisal/-a:a maš xenonke noter, pa bi-turbo, pa nevem kako elektroniko, .... pa vsega se niti ne spomnim! sej je v redu da rihtaš avto, sam ne se tak ven metat, ker bi se lahko tut kdo od nas!!!

Tega pa še nismo razčistili!

Res bi rad enkrat tega Safrana videl, ker me resnično zanima kako zgledajo na njem Xsenonke, Biturbo in ne vem kaj še vse....

... bla bla bla.
Jaz se ne hvalim kaj imam predelano na avtu če tega nimam.

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Po jul 07, 2003 7:02 pm

ej caki mal sedej pa se mal mojih 2 centa

kar se tice airbrushija mislim da mal pretiravas ker pomoje si pricakoval da ti bo ne vem za kako ceno zrihtu pac ne gre kr tako na lepe ocke sedaj pa delujes razocarano ker pac se ni namesto tvoje lene riti pozanimal on ... pac mores cloveku malo vecrkat rect za uslugo pa pol ce ti to je pripravljen storiti biti saj malo hvalezen ...

kar se tice biturbota nikdar nisem zasledil da je kej napisal da ga ma ... je pa rekel da ma 2.5 5-inline mashino
biturbo so meli samo doloceni modeli od sefrana pa se te so bili limited edition vem mamo 1 na faxu samo ga ne mormo vozt ker je prototip veee
koker sem jaz zasledil je zadevo chiptunal z optimizaciskem cipom ki je narejen za optimalno porazdelitev moci ter navora za tako masino .... pa govoril je da bo nekaj naredil glede feltn pa xenona .. ok sej ne da bi koga zagovarjal samo ste sli res na podlo folzarijo a ti nisi nikol malo napihnu zadeve a .... ?

sej pa kar se tice delanja preko studenta pa itak vsi vemo kako nekateri delajo od 17 pa do 25 leta ce ne se vec ... ceprav so vpisani na fax ali solo pa se ne vejo kako tista sola od znotraj zgleda :)
ce pa je clovek trdo delal med tem ko si ti zural zunaj pa ga pil je pa to njegova stvar pa ce je naklamfal za tisti ubogi avto recmo 3 letih potem ni cudno da je ponosen na njega
I am kept in place by G-forces, not seatbelts

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po jul 07, 2003 7:06 pm

NAPAD NA SAFRANA!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

no da še jaz malo dodam

Kaj me moti?Ko prvo:SAMOHVALA.
Četudi praviš da se nimaš namena hvalit ti ne rata najbolje.Tisto,čemer ti praviš da poveš kaj pa kako=hvaljenje v očeh vseh ostalih uporabnikov
2.Prevelika občutlivost:Vsakič ko kdo kaj reče čez tebe ali (in)safrana je že cel đumbus...In potem se začne :Mislm ej kok ste usi neumni!Jst vem to pa to,jst sm to pa to delu,...
3.Vzvišenost:Hvališ svoj avto kot da je iz zlata in s tem imaš ti očitno zlata j***a ker se voziš v njemu
4.Neresnice in soočanje z njimi:Najprej rečeš da si nekaj že nared,potem da imaš naročeno,potem pa šele naročaš,... (primer ksenonke).In takoj ko ti nekdo to omeni spet furaš lajno A TI SPLOH VEŠ... in ne razložiš kako je...
5.So še ostale stvari vendar jih ne bom omenjal

Sedaj mene ne zanima kašno službo imaš in kašno plačo.Tudi me ne moti da si objavil da imaš novo službo.vendar se mi zdi (kot najbrž tudi večini uporabnikov)hvaljenje glede razlogov za zamenjavo službe (plača,avto,...) čisto in preprosto hvaljenje!
Kr dosti uporabnikov menja službe (in najbrž jih tudi kar nekaj prodaja avtomobile) in za sedaj si ti sploh prvi,ki se je začel hvaliti o svoji službi (vsaj kar sem jaz zasledil)

Za konec pa še dva citata v razmislek:

LASTNA HVALA SE PO DREKU VALA

VSE SE VRAČA,VSE SE PLAČA!

Želim ti samo da ne boš čez 20 let še vedno vozil safrana in iskal 15-letnice za 10 min na zadnjih zicih... :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po jul 07, 2003 7:12 pm

:twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Po jul 07, 2003 7:43 pm

Se moj prispevek na vso tole kolobocijo, katere se mi cele tudi brati ne da. Ze osnova je falena , namrec izjava da je nekdo zamenjal sluzbo v forum pod splosno. Al ni kle gor rec o avtomobilizmu. Sej je lepo tip je ponosen na svojo sluzbo (pa se v avto stroki je zaposlen), sam s tem imam pol tut jest pravico da povem ce menjam sluzbo ali ne. Pocas bo tuki gor oglasna tabla kdo kje dela, pa kaj je delov,...

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Po jul 07, 2003 7:45 pm

To je pa to, da nisem vseh postov prebral:) Je ze maky veliko povedal na ta post:)

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po jul 07, 2003 8:09 pm

Oki jaz pa sem varilec trenutno!Mi je favš kdo? Ma pubeci nehite se obnašat k froci no!Mislim tale topic je popolnoma zgrešen no.Tip pač je dobu novo službo in je pač vesel in pač to srečeo deli z drugimi.Je to kaj narobe? Zdej pa sam poglejte kam smo prišli: iz njegove službe do njegovga fotra prek prodajalca do xenonk prek safrana(avta) na bitturbo............. Dejte nehat že no pa se obnašite ko eni odrasli ljudje no če vam kaj na paše kaj safran napiše pač ne preberte al pa ignorite.Je to tak blem? hja če prevlada favšija pol očitn.Me pa zanima neki, čeprav vem da bo spet potegnilo kr neki postov za sabo.Ampak če smo že pri tem povejte kdo si je kupu avto z svojim gnarom? ampak brez kredita in tak dalje?Pa kdo ga je sam stunal?Kok do zdej folka poznam(lahk se motim) je sam gvx tist ki dela vse sam vsaka mu čast.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po jul 07, 2003 8:20 pm

...jest sem danes šel trikrat srat in bi to veselje rad delil z vami...

Saj se ne gre zato, da je dobil novo službo!
Ti čistitam in čimveč prodanih avtov!
Gre se za zgodo, ki jo je napletel!

Njegova verzija:
"pri MB so mi dajali malo plačo pa sem rekel ej fantje, če nebo večja grem drugam, ker niso dali sem šel malo okoli pogledat in pri Fordu so ponudli vse samo, da pridem"

Resnica:
ostal je brez službe in po mesecu in pol mu je foter zrihtal šiht

Saj tud ni nič narobe, če nimaš šihta al pa, da maš malo colongo.

Samo ne pizdi!!!

btw: ne govorim na pamet ampak poznam nekoga na MB in sem ga slučajno vprašal...lahko tud dostavim ime in priimek
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Po jul 07, 2003 8:31 pm

A je to avtomobilizem.com :?:
Prvi korak je naredu sam avtor teme, k je naslov spremenu... :twisted:
zdaj so pa na potezi se moderatorji... :wink:
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Po jul 07, 2003 8:33 pm

Ja Zoranwagen zakaj lažeš da si šou trikrat srat, k vsi vemo da ni res :wink: :D

Ne resn dejte se mal umirit no
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po jul 07, 2003 8:38 pm

sam ti pa maš hude fleshe! :lol: :lol: :lol:
najprej čist umerjeno pol pa kr naenkrat TRIP :Fak oni mene jebejo...Prasci....Mene že ne bojo...jim bom že pokazu...
Bam :ZDEJ PA KONC! *he he he* (Tale *he he he * sm si sposudu za primerjavo)

:lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Po jul 07, 2003 8:47 pm

SAFRANE je napisal/-a:ZORAN TO JE ČISTA LAŽ!!!!!!
prosim ne verjemte mu!

pa kaj ti je človek???'ne mi lagat klele ej!
noro.---

...zdaj pa kr naenkrat jaz lažem...

-kdo je razlagal:
- da v rusijo izvaža avte
- se bavi z uvozom rabljenih vozil...pa ti je mrki desetkart dokazal, da nimaš pojma kaj govoriš
- plača nevemkolko že za registracijo avta...kljub spet dokazovanju...da ni možno
- kdo razlaga, da je dal 3,5 al 2,5 mio sit za avto vsakič drugače...sam so te pa napizdli...za to ceno dobiš dva
- kdo razlag, da bo zdaj dobil 100.000 večjo plačo

...in tak gre stvar naprej...če potem enkrat poveš po resnico ne pričakuj, da ti bomo vrjeli...prevečkrat pizdiš...

btw: ja res je sem lagal...danes sem samo dvakrat uspel it srat
...ne smem kar želim...

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po jul 07, 2003 8:59 pm

Zakaj bi blo pa treba brisat?To mi pa res ni jasno?Pač kar se je povedalo se nazaj ne jemlje... (Spet ni to prvič da hočeš neki brisat potem ko se pač začne mal določene stvari naštevat)
Vsak ima svoje mnenje o tebi in ti o nam... Jebat ga priznam da nimam dobrega mnenja o tebi.Me pa čisto briga kaj si ti misliš o meni... Jaz mislim da si en velik nakladač ki se prerad hvali vsem z tem kaj on je,kje dela,kaj vozi in ne nazadnje kaj je njegov foter.Sem že napisal da se tisto,kar se tebi ne zdi hvaljenje,mnogim drugim zdi pretiravanje v hvaljenju.Vse lepo in prav če bi se to zgodilo enkrat,dvakrat(se pač pohvališ)Ampak kar ti pišeš o sebi je pa že hudo hudo pretiravanje...

Svojega mnenja ne bom spremenil dokler mi ne pokažeš nasprotno... :wink:

(@ lisko1:Ja, nisem si čisto sam kupil avta za 6mio pri 19.ih.To je dejstvo. Dejstvo je pa da SAM vlagam v svoj avto!Me pa prav zanima koliko vas je pri 18.živelo samih in ste si sami plačevali stanovanje,hrano,obleke,... iz zraven šparali za rihtanje avta... :wink: Jaz sem in sem tudi ponosen na to!Lažje si je kupiti avto za 3mio. če ti zraven ni treba dati 90k na mesec za najemnino in stanovanjske stroške,50k za hrano...,se šolati in delati ob enem! :wink: )

Samo toliko v razmislek :wink:

@zoran:ti ti žival! :lol: :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po jul 07, 2003 9:07 pm

Kaj če bi mi tale forum preimenovali iz avtomobilizem.com v otroski-vrtec.com?
dejte no fantje umirte se mal.Res mi pridete ko eni froci iz otroškega vrtca naprej. EJ JAZ MAM PA TO K TI NIMAŠ :P EJ TE PELJEM MAL Z MOJIM BIKOM??:PPPPP KUPI SI HEHEH
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov