matej_jack je napisal/-a:Se pravi... Ne it gume menjavat ampak pokličite policijo![]()
Me zanima kaj bi naredil če bi bil v križišču in bi dal po gasu
ne razumem
če bi bil v križišču in dal po gasu?
in kaj potem
Jaz se vam v MB takoj pridružimnebivedu je napisal/-a:Mirando je napisal/-a:prej ko slej bo en tak "kvazi" lopov naletel na mino!!!![]()
![]()
![]()
...pa bo pol na urgenci lahko razmišljal, če je blo vredno stikat pa tujem avtu.....
Jst sm že enkrat povedal in bom še enkrat.
Enkrat se moramo zbrat na kakem parkirišču, kjer se redno dogajajo kraje iz avtomobilov in počakat mal, da se vidi kdo je tist, ki krade (en avto se rezkira za vabo) in potem ujamemo lopova, pa ga odpeljemo nekam daleč v gozd, po možnosti čez hrvaško mejo, ga polomimo orenk, mu odvzamemo dokumente, potem pa še hrvaške obmejne organe pokličemo anonimno, da se nahaja en sumljiv tipček nekje okol meje.
Ko ga bodo potem še hrvaški policaji dal čez roke, ne bo v sloveniji nikol več kradel.
V roku treh štirih tednov zmanjka lopovov v ljubljani in bomo imeli nekaj časa mir. Po enem letu pa vse ponoviš, ko se spet razpasejo.
fare je napisal/-a:Jaz se vam v MB takoj pridružimnebivedu je napisal/-a:Mirando je napisal/-a:prej ko slej bo en tak "kvazi" lopov naletel na mino!!!![]()
![]()
![]()
...pa bo pol na urgenci lahko razmišljal, če je blo vredno stikat pa tujem avtu.....
Jst sm že enkrat povedal in bom še enkrat.
Enkrat se moramo zbrat na kakem parkirišču, kjer se redno dogajajo kraje iz avtomobilov in počakat mal, da se vidi kdo je tist, ki krade (en avto se rezkira za vabo) in potem ujamemo lopova, pa ga odpeljemo nekam daleč v gozd, po možnosti čez hrvaško mejo, ga polomimo orenk, mu odvzamemo dokumente, potem pa še hrvaške obmejne organe pokličemo anonimno, da se nahaja en sumljiv tipček nekje okol meje.
Ko ga bodo potem še hrvaški policaji dal čez roke, ne bo v sloveniji nikol več kradel.
V roku treh štirih tednov zmanjka lopovov v ljubljani in bomo imeli nekaj časa mir. Po enem letu pa vse ponoviš, ko se spet razpasejo.![]()
![]()
![]()
Lumpy_ je napisal/-a:protonika je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Al pa ono malo jajco ko je mela spredi vrata pa volan na njih kar, nevem kaj je bla za ena firma.![]()
![]()
BMW, če me spomin ne vara....
Točno ja, mislim da je bil BMW.
xandrej je napisal/-a:Pa še en absurd temu ko so naredili luknjo v rezervar je velika policijska postaja 200 m stran... Kriminalist je rekel, da se to tudi dogaja. Aja avto je ful kasko in to ne šteje baje ker ne spada nikamor... Tak, da je moral gospod sam plačat rezervar.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov