Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So mar 10, 2007 1:00 am

matej_jack je napisal/-a:Se pravi... Ne it gume menjavat ampak pokličite policijo :?
Me zanima kaj bi naredil če bi bil v križišču in bi dal po gasu :D

ne razumem
če bi bil v križišču in dal po gasu?
in kaj potem

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So mar 10, 2007 9:20 am

Zaletel bi se v onega spredaj.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K So mar 10, 2007 10:44 am

verjetno je mislil če bi bil sam v križišču.. ampak če pomisliš malo boljše se menda nebo spravo na prvi avto v koloni ane? ;)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ So mar 10, 2007 12:25 pm

Pa saj ga vidiš ko ti vrata odpre, na zadnjem sedežu mi tak nima kaj vzet, ta čas pa skočiš z avta pa ga primeš. Če pa spredaj pride, pa ga počiš pa not potegneš, ga dol zakleneš pa ga pelaš nekam na pohorje, slečeš,tel. bek vzameš, pa se odpelješ. hehe malo heca more bit. Samo druga si ne zasluži. :twisted: :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec So mar 10, 2007 12:45 pm

kupjte 3V avtomobile- so bolj varni :)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ So mar 10, 2007 12:47 pm

Al pa ono malo jajco ko je mela spredi vrata pa volan na njih kar, nevem kaj je bla za ena firma. :lol: :lol: 8)

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika So mar 10, 2007 12:51 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Al pa ono malo jajco ko je mela spredi vrata pa volan na njih kar, nevem kaj je bla za ena firma. :lol: :lol: 8)

BMW, če me spomin ne vara....
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So mar 10, 2007 1:10 pm

bo treba se kluke na vratih odstrant...pa da se sam z dalincom odpira :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ So mar 10, 2007 1:21 pm

protonika je napisal/-a:
Lumpy_ je napisal/-a:Al pa ono malo jajco ko je mela spredi vrata pa volan na njih kar, nevem kaj je bla za ena firma. :lol: :lol: 8)

Točno ja, mislim da je bil BMW. :D

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare So mar 10, 2007 1:24 pm

nebivedu je napisal/-a:
Mirando je napisal/-a:prej ko slej bo en tak "kvazi" lopov naletel na mino!!! :evil: :twisted: :evil:

...pa bo pol na urgenci lahko razmišljal, če je blo vredno stikat pa tujem avtu.....

Jst sm že enkrat povedal in bom še enkrat.

Enkrat se moramo zbrat na kakem parkirišču, kjer se redno dogajajo kraje iz avtomobilov in počakat mal, da se vidi kdo je tist, ki krade (en avto se rezkira za vabo) in potem ujamemo lopova, pa ga odpeljemo nekam daleč v gozd, po možnosti čez hrvaško mejo, ga polomimo orenk, mu odvzamemo dokumente, potem pa še hrvaške obmejne organe pokličemo anonimno, da se nahaja en sumljiv tipček nekje okol meje.
Ko ga bodo potem še hrvaški policaji dal čez roke, ne bo v sloveniji nikol več kradel.

V roku treh štirih tednov zmanjka lopovov v ljubljani in bomo imeli nekaj časa mir. Po enem letu pa vse ponoviš, ko se spet razpasejo.
Jaz se vam v MB takoj pridružim :evil: :evil: :evil: :!:

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost So mar 10, 2007 1:48 pm

fare je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
Mirando je napisal/-a:prej ko slej bo en tak "kvazi" lopov naletel na mino!!! :evil: :twisted: :evil:

...pa bo pol na urgenci lahko razmišljal, če je blo vredno stikat pa tujem avtu.....

Jst sm že enkrat povedal in bom še enkrat.

Enkrat se moramo zbrat na kakem parkirišču, kjer se redno dogajajo kraje iz avtomobilov in počakat mal, da se vidi kdo je tist, ki krade (en avto se rezkira za vabo) in potem ujamemo lopova, pa ga odpeljemo nekam daleč v gozd, po možnosti čez hrvaško mejo, ga polomimo orenk, mu odvzamemo dokumente, potem pa še hrvaške obmejne organe pokličemo anonimno, da se nahaja en sumljiv tipček nekje okol meje.
Ko ga bodo potem še hrvaški policaji dal čez roke, ne bo v sloveniji nikol več kradel.

V roku treh štirih tednov zmanjka lopovov v ljubljani in bomo imeli nekaj časa mir. Po enem letu pa vse ponoviš, ko se spet razpasejo.
Jaz se vam v MB takoj pridružim :evil: :evil: :evil: :!:

Zelo dobra ideja.....vsem roke polomt pa potrgat...pa nau nikol več kradu
Slika

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver So mar 10, 2007 2:28 pm

Lumpy_ je napisal/-a:
protonika je napisal/-a:

Točno ja, mislim da je bil BMW. :D

Tisto je bila Isetta, ki jo je konstruiral neki Italijan, potle pa jo je odkupil BMW..velik prodajni hit takoj po 2. svet. vojni. :)
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne mar 11, 2007 12:14 am

Pa naj lopov skoči v avto med vožnjo, če si upa. Definitivno najvarnejši avto (dokler se ne zaletiš)!

Slika

Sicer je bil pa BMW samo en od mnogih izdelovalcev res zanimive Isette. Več tu http://en.wikipedia.org/wiki/Isetta

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne mar 11, 2007 11:13 am

tuki ti še spizdit ne more vn (seveda, če si dost močen)
Slika

Uporabniški avatar
Marsovček
Novinec

Napisal/-a Marsovček Ne mar 11, 2007 4:15 pm

No, pa še jaz povem mojo izkušnjo s te teme:

Poleti sva s punco z avtom križarila po Španiji. In sva se zapeljala tudi v Barcelono (prav v mesto). Nekaj sem prej že bral okrog teh kraj, zato sem že na vpadnici zaklenil avto; na zadnjem sedežu je namreč ležala torba z vsemi dokumenti, fotoaparatom in nekaj $$$ (v resnici se nisem niti spomnil na torbo; bolj na to, da bi se bilo dobro zakleniti).
Nakar se začneva izgubljati po mestu. Želel sem priti do parkirne hiše blizu centra, imel sem pa bolj bogi zemljevid, tako da je bilo vse skupaj bolj mutavo. In v tisti gneči je nekaj časa za mano vozil en skuter. Sicer se mi je zdelo nenavadno, ker so vsi prehitevali, a se nisem preveč ubadal z njim, čeprav je vozil trdo za mano ali pa ob desnem boku. Kasneje sem razmišljal, da je ves čas cedil sline v avto :evil: .

Potem pa: stojimo pred rdečo lučjo. Ko se je prižgala zelena, je ta vrag, umazani, ciganski, izvlekel nož & prerezal gumo :twisted: . Glavo bi mu odtrgal, ampak on je (normalno) stisnil po gasu in se izgubil. Ni variante, da kaj narediš; preden se zaveš, da si ob gumo, je on že daleč. Potem moraš pa še parkirati na en pločnik...

K sreči je v križišču stal nek redar ali nekaj podobnega, katerega sva takoj angažirala, da je stal ob avtu in malo stražil. Problem je namreč v tem, da je rezerva na dnu prtljažnika in je bilo treba vso kramo ven zložiti. Razen prtljažnika sem tako ali tako imel cel avto zaklenjen, a ob preklinjanju in šravfanju kolesa sem zaznal kar nekaj poželjivih pogledov s ceste...

In še najlepši del zgodbe: pri vulkanizerju sem izvedel, da se luknje na strani gume ne da popraviti, tako da je bilo potrebno nabaviti drugo. No ja, k sreči je potem naša zavarovalnica vrnila del stroškov :) .

Moja poanta: ja, kaj takega se lahko zgodi, sploh pa v tujini. In ne, v tistem trenutku lopova ne moreš dobiti. Lahko samo paziš, da ti ne kaj drugega odnesejo.

Aja, po tistem sva v mesta raje hodila z vlaki. Ob Gibraltarju sem sicer zalutal v strogi center starega dela mesta in se zataknil v zastoju, a razen živcev ni bilo škode.

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Ne mar 11, 2007 11:52 pm

Prejšni teden kolegu v MB v 1 leto starem renaultu naredili luknjo v rezervar ter vkradli bencin... 450€ nov rezervar. Pa saj ne moreš vrjet kaj delajo ej...

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Po mar 12, 2007 2:59 pm

V Mariboru se vam pa očitno res viša kriminal, tu v lj za enkrat še ne poslušam takih zgodb, je pa res da se tudi tu dogaja to da čez noč kakega renolda oskubijo, poberejo z njega razne dele ki so kja vredni, od haube, zračnih vreč, vse kar je okoli mašine vrednega, luči, masko, odbijače, kolesa.....
ampak ti vsaj pokradejo na samem, to kar pa vi pravite, da kar priletijo in med vožnjo kradejo, to se mi pa res zdi absurd
pa to verjetno bolj mularija(15-20) krade kajne, ali so bolj organizirani

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po mar 12, 2007 3:33 pm

Pa še en absurd temu ko so naredili luknjo v rezervar je velika policijska postaja 200 m stran... Kriminalist je rekel, da se to tudi dogaja. Aja avto je ful kasko in to ne šteje baje ker ne spada nikamor... Tak, da je moral gospod sam plačat rezervar.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po mar 12, 2007 3:46 pm

xandrej je napisal/-a:Pa še en absurd temu ko so naredili luknjo v rezervar je velika policijska postaja 200 m stran... Kriminalist je rekel, da se to tudi dogaja. Aja avto je ful kasko in to ne šteje baje ker ne spada nikamor... Tak, da je moral gospod sam plačat rezervar.

a ne spada pod vandalizem?

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Po mar 12, 2007 3:48 pm

Kr spomnte se kako je blo aktualno na cestah (na AC) kako se je en vstrics tabo pripeljal in ti kazal na gumo al nekam, da je neki narobe, potem pa ko si pa ustavil, ti pa probal z avta kj pobrat...so tud maili krozili oz. ble teme o tem.

Take stvari se dogajajo...u tujin in tudi pri nam.

Jz se enga sledeca primera spomnem.....center lj, grem u solo (se gim), sedim na busu in je bla taka ura da je bla bl guzva. Rdec semafor, bus se ustavi, zravn pa se ustav avto. Prleti mudel, avtu odpre prtljaznik, vzame kovck k je bil notr in sam spi*di. Sam debel sm pogledal...nc jasn.

Ponavad pr takih vabah sta zmeraj usaj dva, ce ne kr trije.
There is no time...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov