Trajanje 40 min. Strošek za vse - 37.000 SIT.
smile4me je napisal/-a:kako mate tko pocen ure
pr ns je redna ura 23€ dijak/študent 21€
prva pomoč 66€ bla leto nazaj 50€
zdravniški 17€
CPP 105€ jst sm mel 21€ k je bla akcija
republiški 28€
izpitna/probna 15€
dvig izpita 15€
K0zM0 je napisal/-a:bass je napisal/-a:Pojdi še enkrat, za vsak slučaj. Če se s takimi stvarmi hvališ, potem verjetno res porazno voziš.
Kadarčeš, smart ass!Torej tist ki v prvo nardi je bolši voznik od tistga ko v tretje. torej sem slab voznik
khmidiotkhm
sorry za offtopic![]()
sonček je napisal/-a:K0zM0 je napisal/-a:bass je napisal/-a:Pojdi še enkrat, za vsak slučaj. Če se s takimi stvarmi hvališ, potem verjetno res porazno voziš.
Kadarčeš, smart ass!Torej tist ki v prvo nardi je bolši voznik od tistga ko v tretje. torej sem slab voznik
khmidiotkhm
sorry za offtopic![]()
Kozmo to sploh ni res kar drugi govorijo raje naj popravijo svoje prispevke, ker sem sigurno 100% da so ljudje namesto tretjič,četrtič,petič raje dal prvič opravljanje vozniškega, sva drugač na istem in moram rečt, da vozim bolje kot marsikdo drug, tle gor na forumu itak so skor vsi mestni dečkoti me prav zanima ko bi došel tukaj gor bi se pomoje ustrašu strmine. Jest vozim dost previdno toda kar hitro, penzioniste prehitim takoj, ker mi gredo na jetro. Vem da sem enkrat z golfom po ovinkih izvajal akrobacije dejansko je šel avto na počes okol ovinka za 90 stopinj okol 120km/h in še več. S tem"""" bass""" ne izkazujem svoje inteligence tko kot si ti zadnjič djal
Po forumu brska: Blinder in 4 gostov