dskrab je napisal/-a:Jaz dam v ler potem pa še ročno uporabim, če je slučajno malo strmo, da mi avto ne leze nazaj oz. naprej, ker vem kako je to moteče, če ti zavorna luč sveti v glavo. Sem pač obziren do drugih.
TooOldVehicle je napisal/-a:Jz sm zato, da dajo na vse semaforje odštevalce časa do prižiga zelene luči, s tem bi poskrbel za marsikaj, gost in netekoč promet prov škodita gospodarstvu, naravi, živcem, in zato mislim, da bi mu mogl v državnem proračunu mal več soldov nament, sam to je spet klatenje slame u prazno, kajne? drgač pa glede sklopke ali lera, navijam za sklopko pa čeprav trpi p*****a, promet mora bit tekoč in pika.
pugi405 je napisal/-a:Najbolj mi gre na jetra vožnja mojega kolega... ene tirdeset metrov pred semaforjem da v ler, pa pol bremze guli.... Moj način je tak... pridem v tretji, malo pred semaforjem druga, preden se ustavim (valjda) sklopka, prestavim v prvo, držim sklopko, ob zeleni speljem takoj, ne pa tko kot eni k majo reflekse k crknjeni konji k morajo še prej po možnosti prvo najt
![]()
Energetik81 je napisal/-a:Najbolj na jetra mi grejo pa uni, k na totalno vodoravni cesti tiščijo na nožno bremzo, kukr da bo konc sveta če jo spustijo. Men pa tretja zavorna luč v glavo nabija, takrt me ima, da bi jim dolge lampe pržgou!
HOLLAND je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Najbolj mi gre na jetra vožnja mojega kolega... ene tirdeset metrov pred semaforjem da v ler, pa pol bremze guli.... Moj način je tak... pridem v tretji, malo pred semaforjem druga, preden se ustavim (valjda) sklopka, prestavim v prvo, držim sklopko, ob zeleni speljem takoj, ne pa tko kot eni k majo reflekse k crknjeni konji k morajo še prej po možnosti prvo najt
![]()
Meni se pa zdi brezveze par metrov pred semaforjem prestavljat v drugo... Na tak način pa sklopko guliš! Kaj je lažje in ceneje zamenjat bremze ali sklopko???
pugi405 je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Najbolj mi gre na jetra vožnja mojega kolega... ene tirdeset metrov pred semaforjem da v ler, pa pol bremze guli.... Moj način je tak... pridem v tretji, malo pred semaforjem druga, preden se ustavim (valjda) sklopka, prestavim v prvo, držim sklopko, ob zeleni speljem takoj, ne pa tko kot eni k majo reflekse k crknjeni konji k morajo še prej po možnosti prvo najt
![]()
Meni se pa zdi brezveze par metrov pred semaforjem prestavljat v drugo... Na tak način pa sklopko guliš! Kaj je lažje in ceneje zamenjat bremze ali sklopko???
Zdej ne vem.... al jst kompliciram al ti ?Kolkr jst vem se sklopka uničuje med naglim pospeševanjem in vrtenjem koles v prazno... ne vem če povsem normalno prestavljanje kaj škodi sklopki
. A potem ti v dolino zaviraš samo z zavorami in ne s kombinacijo zaviranja motorja in zavor?
Konec koncev pa... avto je za rabit - pazit mora tebe in ne ti njega.
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov