Drugače pa: "... kadar sem v depresiji se me pazite. Če se mi bo kdo prilepil na rit in blendal bom pritisnil na zavoro z vso močjo, pa tudi če na koncu umrem..."

Courage™ je napisal/-a:Ravno vceraj, na AC Venezia - Udine.
Vozimo se po avtocesti na prehitevalnem pasu kolona 7 vozil, vsi 90 km/h, ker je tovornjak prehiteval tovornjak. In glej si ga naenkrat z 130 na uro po desnem pasu mimo mene VW Touran z LJ registracijo, polno po bremzi in se vrine na levi pas. Nisem nic trobo pa blendal, samo na to temo sem se spomno...
Italjani majo res dosti vec kulture, ce ga ze nekje pobiksajo, se ti potem se najmajn 2x opravicijo
Sh3bO je napisal/-a:5cho je napisal/-a:Ker pa teče tema o tovornjakarji - zadnja nesreča povezana s tovornjaki je bila v nedeljo ponoči, ko so bili tovornjakarji parkirani na uvozu na benz. črpalko, pa to ne v vrsti ampak en na desni en na levi strani uvoza!!!!!! Posledica smrt mladega očeta rosno maldega otroka.
Kdo jim daje pravico, da jemljejo zakon v svoje roke???
V vseh službah veljajo pravila in če se jih ne moreš držati zamenjaj službo
Kaj ima sedaj parkiran tovornjak vezo s tisto nesrečo? Mogoče to, da ni bil na parkirišču? Kam boš pa parkiral tovornjak, če delajo naše vrle bencinske za 10 tovornjakov?
Če se ne motim je pred vsakim vhodom na bencinsko z avtoceste tabla z omejitvijo 40 km/h. In ti garantiram, če bi se on pripeljal s 40km/h in se zaletel, ne bi umrl.
Če pa nekdo pripiči na izvoz s 100 km/h in pred seboj zagleda parkiran tovornjak - nesreča je žal neizogibna.
SCANIA je napisal/-a:Moje mišlenje: večina nas(govorim za kamione) gre prehitevati takrat ko je to možno in sicer da ni nobenega na desnem pasu in nato prehitevamo. če pa vi vozte 200 in se nato nalimate za rit in piskate pa blendate pol pa kr. pomagal nau nič k bremzu sigurn nam da bi šou pol nazaj in se umaknu unmu k je vs živčn zadi! pa čeprou se prehitevamo na minute,tud nm se mudi pridt pravočasno na razklad al pa dam!
abbe je napisal/-a:SCANIA je napisal/-a:Moje mišlenje: večina nas(govorim za kamione) gre prehitevati takrat ko je to možno in sicer da ni nobenega na desnem pasu in nato prehitevamo. če pa vi vozte 200 in se nato nalimate za rit in piskate pa blendate pol pa kr. pomagal nau nič k bremzu sigurn nam da bi šou pol nazaj in se umaknu unmu k je vs živčn zadi! pa čeprou se prehitevamo na minute,tud nm se mudi pridt pravočasno na razklad al pa dam!
to ze kok rsi napisau ampak mas paciente pa tut ce je folk vn zapelejo,sploh avtobusarji.
dj mi nekj povj kok pa profitiras ce je tvoja koncna za 3km/h vecja od unga k ga prehtevas?nc!!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
nebivedu je napisal/-a:Zakaj se pa meni nikoli ne najde noben tipček, k bi me hotu iz ceste zrint?
Pa zakaj vedno, ko se mi kdo nalima na rit, potem kr na hitro odpelje naprej, ko mu parkrat prst pokažem(sredinec) al pa če je bolj vstrajen odprem šipo pa z maglite baterijo pomaham?
Pač za norce moraš biti bolj nor od njih, pa imaš mir. Če sem sam v avtu se lahko zgodi, da bom tistemu 5cm za mojo ritjo na polno sredi avtoceste zabremzal, pa naj potem javka kolikor hoče, ampak ko se bova ustavla bo on samo še za v kliničnega, kjer ga bo mama samo po osebni spoznala(ostalo bo neraspoznavno), jst bom pa nov avto dobil, pa še za enih 5 zraven jih bo plačal v tožbi.
SCANIA je napisal/-a:abbe je napisal/-a:SCANIA je napisal/-a:Moje mišlenje: večina nas(govorim za kamione) gre prehitevati takrat ko je to možno in sicer da ni nobenega na desnem pasu in nato prehitevamo. če pa vi vozte 200 in se nato nalimate za rit in piskate pa blendate pol pa kr. pomagal nau nič k bremzu sigurn nam da bi šou pol nazaj in se umaknu unmu k je vs živčn zadi! pa čeprou se prehitevamo na minute,tud nm se mudi pridt pravočasno na razklad al pa dam!
to ze kok rsi napisau ampak mas paciente pa tut ce je folk vn zapelejo,sploh avtobusarji.
dj mi nekj povj kok pa profitiras ce je tvoja koncna za 3km/h vecja od unga k ga prehtevas?nc!!
no tem se pa reče nenormalni ljudje k isiljujejo. am glede kok profteram ti povem da se se kr pozna
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov