Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe jun 08, 2007 6:44 am

sonček je napisal/-a:Off topic: P.S. Kradejo naj še kar tako naprej, če le potrebujejo denar...nisem nobenmu nevoščljiv, ampak iz vaših sporočil se da jasno razbrat, da vam je več do pleha kot do ljudi, mislim ej še v tujini niso taki, pa ne govorim konkretno an temo ampak zgolj na veččina Slovencev. Go on !!! Moj komentar je pač kakršn je.

lp

pa ka je s tabo sonček??? :shock: :shock: ti res nisi normalen... :roll: :roll:
pa kaj če je človek lačen...nej gre delat, pa si KUPI za jest, ne pa kradet...
zarad takih kot si ti sonček, so pa v sloveniji taki zakoni da ščitijo negativce ;) zej se pa mal zamisl... :roll:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe jun 08, 2007 7:32 am

ah soncek... ne vem zadnje case imas cudne poste in teme...
ampak tukaj si ga pa u "kamn" ...poslusaj se kaj govoris oz. kaj pises
ne morem vrjet da si ze preslisal vsaj 10x eno in isto vprasanje... zakaj
ne das svojih prispevkov kar direktno "taksnim" da bodo lazje ziveli in potem jim
ne bo treba krast... je res? tocno to ze "tumbas" iz posta v post...
in nekje vmes si se skoraj odnehal...

kaksna razmisljanja ...+ tega povedano ti je bilo da npr da ta clovek to vozilo
uporablja lahko za nujno prezivetje... ne nimam besed ker tole ni cisto iz
tvoje glave ...ali pac
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe jun 08, 2007 8:07 am

@GolfTDI.... upam da se stavri čimbolje rešijo. Niti si ne predstavljam kako je, če bi mi ukradli avto :roll: :? . Nočem doživet tega občutka. Sam kaj češ, vsakemu se lahko zgodi. Mogoče mi zaj kradejo avto ko pišem ta post. :)

@Sonček....nimam besed človek. Tak kot so že vsi napisali pred menoj, nakaži polovico svoje plače vsak mesec, al pa kupi vsak mesec enega golf2, da ti ga vkradejo. Me zanima kaj boš rekel, ko ti bojo vkradli desetega. Si ob 2 miljona? Še jih boš naprej podpiral? Malo preberi svoje poste skozi kaj si pisal. :roll: :?
Kradejo itak taki, ki jim gre lepo ker služijo bajne denarce na račun tega. Če pa bi rad mel za kruh pa je revež...spravi se delat. Dela je kolko češ. Časopis je vsak dan poln oglasov kjer ponujajo delo. Kje je problem? V lenobi, ni ljudem za delat.

Takemu ki pa krade, bi mu pa tud jaz prvoščo tak ukrep, da si nebi mogo več sam r!ti obrisat. Gamad :evil:

LP
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Pe jun 08, 2007 8:29 am

Uh.... ne vem kaj bi jest naredil, če bi meni ukradli avto.. prvič je to moja ljubezen, poleg moje dekline, drugič ga uporabljam za prevoz na delo....verjetno bi bil precej izgubljen :? Sicer pa ja, poznam primerek, ko je mulc star 22 let brez srednje šole mal norca špilal pri psihiatru in dobil potrdilo da je delovno nesposoben in dobiva socialno podporo okoli 150 ojrov na mesec... Zdej pa sedi doma, kadi ko turk, se nažira s hrano malo na svoje, večinoma na fotrove stroške....... golazen! Kol v roke in ga v pol ure naučim delovne vneme.....

Slišal pa sem, da so nekomu pred domom ponoči avtomobil popolnoma olupili, ostala je školjka in zadnja desna vrata, ostalo je vse šlo, tudi motor so vzeli, sedeže, armaturo, pustili so nekaj žic....pustili so večinoma dele z VIN-om... pa naj mi kdo reče da kakšen pooblaščen servis ni imel prstov vmest... taki poznajo avto v nulo, kakšno orodje bodo rabili...itd... :twisted:
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe jun 08, 2007 8:45 am

Sonček, maš pa res odbite. Ko se ti bo enkrt to zgodil, ne boš več takih trosu.

Podobno izkušnjo sva mela z mtko, ko so iz avta ukradl avtoradio (za cca. 40k SIT), prej smo ploščico skoz not puščal, le ene 2krat se jo je vn vzel v 3 letih. No in pol je pršu trenutek, ko so ga na parkirišču sred belega dne ukradl, kjer tud folk par metrov stran hod. In kva je zdj. Kjerkol parkiram, zmer ploščico dol, pa če je samo za 5 minut. Enostavno maš slb občutek in strah, če ne nardiš tega.

GolfTDI, kot večina drugih, ti tud jst želim, da če bo le kj sreče, da dobiš avto nazaj
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe jun 08, 2007 9:08 am

Pa ne morš verjet, kaj vse prebereš. Sonček, pred pol leta si mel Golfa II, ki je bil bog i batina in boljši od vseh avtomobilov, da si šel že vsem na k* na tem forumu. Potem ne vem, kaj se ti je zgodilo, ampak začel si pisat smiselne in koristne objave, sedaj pa tole.
Kraja tuje lastnine NI v nobenem primeru način za reševanje svoje finančne problematike, sploh pa je tako, da tisti, ki kradejo, večinoma sploh NIMAJO eksistenčnih problemov, ampak kradejo zaradi POHLEPNOSTI. Poznam zgodbe delavcev iz naših južnih sosed - ko ti bo delal pri hiši ti še vode ne bo vzel, skoraj ga moraš prosit, da spije tisto vodo pa kofe, k si mu ga skuhu in reveži delajo od 6ih zjutri pa do 6ih zvečer. če je treba tud dalj, plača pa ni ničemur podobna. Ampak se trudijo na pošten način in vsak bi se lahko. Vsak lahko v tem svetu nekaj zasluži z LASTNIM delom, če le ima interes. Tako razmišljanje bi, po mojem mnenju, moralo biti sankcionirano :?
Sam sem bil do sedaj na srečo "samo" dvakrat žrtev kraje, pa še to banalnih stvari. Enkrat 3 kulijev v kleti Fakultete za Elektrotehniko v Ljubljani, drugič dežnika v knjižnici Bežigrad. V tem primeru, ni problem finančna izguba, ampak izguba zaupanja v okolico in lastne varnosti.

Da se vrnem na temo samo. Lastniku ukradenega Golfa želim, da bi ga dobil nazaj v enem kosu, čeprav je to kar malo utopično.
Kolegu so ukradli Golfa IV, policija pa ga je potem našla zažganega na travniku pri Zalogu pri Ljubljani :x ukradene pa feltne in airbagi, nesposobneži hudičevi.

No, sedaj bom čez pol leta kar lepo podaljšal kasko zavarovanje svojega Golfa IV.
Slika

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a 5cho Pe jun 08, 2007 9:10 am

sonček je napisal/-a:Off topic: P.S. Kradejo naj še kar tako naprej, če le potrebujejo denar...nisem nobenmu nevoščljiv, ampak iz vaših sporočil se da jasno razbrat, da vam je več do pleha kot do ljudi, mislim ej še v tujini niso taki, pa ne govorim konkretno an temo ampak zgolj na veččina Slovencev. Go on !!! Moj komentar je pač kakršn je.

lp

Če se ti bo en "vselil" v TVOJE stanovanje, mu boš pustil, ker on itak nima dnarja, da bi svojga kupu, pa nima dnarja za hrano; nato pa bo prodal TVOJE stanovanje, da bo nahranil svojo družino, ti pa boš ostal na cesti, ampak, sej ni panike on je itak bolj potreben stanovanja in denarja...
Mislim kakšno razmišljanje....... :roll: :roll: :roll:

Men so vsaj 5x vlomil v prejšn avto, 1. odnesel avtoradio, 2. dokumente in CD-je, 3. volneno kapo in čokolado, 4. in 5. brez "dobička", s tem da 4x razbita šipa in 1x skrivljena voznikova vrata!!!!

Da ga dobim mu jst odrežem roko!!!!!! :twisted:

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Pe jun 08, 2007 9:56 am

Sonček, še enkrat si podrobno preberi moj podpis.

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| Pe jun 08, 2007 10:53 am

omg sonček ti nisi normalen.
MOj nasvet:
Kupi si golfa IV na vlki list napiši
"kupil da ga ukrade oseba ki bo nahranila svojo družino", ter list nalimaj na avto.
in si izkusi izgubo ki je večja od 200€.

em glede tega da te lahko toži v primeru zadržanja,

mam izkušnjo ko je šlo za prometno nesrečo,
z pobegom, avto pa to ostalo na mestu nesreče, kjer
sem počakal z krajani na policijo. Seveda smo imeli
eno tablico, drugo je strgal z avta šel v avto od punce in
dirjal dalje.

No in ko pride policija mi je policaj zatežil zakaj ga nisem zadržal.
Mu povem , da bil voznik pijan in da bi lahko imel orožje kakršno koli.
In on veselo to je pa res mala verjetnost :shock:

Da meni ukradejo avto, z glavo bi zide podiro od jeze, razočaranja itd...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe jun 08, 2007 11:06 am

lp

jest bi te BANU zarad tvojih izjav.... podpiraš kriminal... predstavli si jutro ko greš kidat drek v hlev pa vse kar vidiš je drek in tudi ti istega trenutka to rataš....

to vidš to ti podpiraš.... matr ej.. :evil: :/:o:/

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe jun 08, 2007 11:20 am

dj_em se kr strinjam s temle bananjem, ker tole podpiranje kriminala je pa že too much

p.s.: no najbolj bogi v sloveniji so cigani, ker živijo v barakah, nabirajo odpadne kovine, kdaj kej ukradejo, njihovi otroc hodjo bosi okol... AMPAK ko slišiš, da mu je cigan posodu več tisoč evrov in ko VIDIŠ pred barako mercedesa CLS poleg parih bemfelnov pa audijeu, potem ti je jasno, da nekateri ne počnejo vsega tega za preživetje ampak kradejo ljudi, zato da si lahko oni privoščijo več kot ti...
podpis

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Pe jun 08, 2007 11:29 am

Ja, podpiram moje komentarje in me več ne nadlegujte !

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

peach
Nov uporabnik

Napisal/-a peach Pe jun 08, 2007 11:29 am

Fantje, soncek vas nedvomno prca. :D Kaj res lahko nekdo razmišlja na tako butast način? :D

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe jun 08, 2007 11:32 am

peach je napisal/-a:Fantje, soncek vas nedvomno prca. :D Kaj res lahko nekdo razmišlja na tako butast način? :D

O hvala bogu, da je en to porajtal, kakšen dolg čas bi bil, če bi rekel isto kot vsi ostali, le na ta način so eni pokazali kaj vejo. Drugače pa kreminala nikakor ne podpiram, lahko bi rekel naslednje podpiram samo 0,0001% za tiste, ki se mi smilijo in morajo krasti, da lahko preživijo. Bratu so enkrat ukradli moped, drugemu bratu neke dele z avta, meni isto ampak sem bil kar pošteno jezen a toda nimaš kaj, če ga bi dobil bi ga prijavil sam se nebi lotil tega,ker je le pretvegano....

Hvala ti

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe jun 08, 2007 12:10 pm

Sonček ti si budalo...... :roll: :roll: tebi bi moral res nekdo par stvari pokrasti da bi začel malo bolj trezno mislit....
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe jun 08, 2007 12:14 pm

sonček, ko ti bom obračalnik ukradu pa nebo nič z letošnjo "sšavo! :P

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe jun 08, 2007 12:16 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:sonček, ko ti bom obračalnik ukradu pa nebo nič z letošnjo "sšavo! :P

ha sej ga neboš mogu, ker je treba imeti traktor, hehehehe si pa res

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe jun 08, 2007 12:22 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:sonček, ko ti bom obračalnik ukradu pa nebo nič z letošnjo "sšavo! :P

ahahahahahahahahaha

traktor rabiš? sej pa lahko na tebe obračalko zvežejo pa gasa,

nea fu*aj ressss moped so mu fkradli ? jaooo, 80eur je zgubo + 40eur za powerco ahahaha

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Pe jun 08, 2007 12:23 pm

Kritik itak da majo tej pooblaščeni servisi dostkrat prste vmes. Poznam primer ko je en model z našga konca skoz servisiru svojga audia a4 pr pooblaščenem servisu, in nekega dne kmalu po servisu je imel lohk bi se reklo na srečo majnšo nesrečo kjer je razbil prednjo levo luč pa še blatnik mu je poču, no vglavnem model se zaleti gre vn pogledat kašna je škoda in vid da je en ključ na tleh pod lučjo pa proba če bi pr svojmu avtu prjel in prime. In kaj bi lohk s tega sklepal, da so na pooblaščenem servisu dal ključ v sprednjo luč in so bli že vse zmenen z tistimi k kradejo, da nej sam razbijejo spredno levo luč, vzamejo vn ključ in se lepo odpeljejo. Če ne bi imel ta model takrat nesreče dvomim da bi mev še tega avdija, no je pa zdej že kar neki časa od te nesreče.

Uglavnem od takrat naprej ne servisira avta več na servisih ampak kar lepo doma.

Pa nej še kdo reče da nimajo servisi prstov vmes :? :evil:

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe jun 08, 2007 12:29 pm

sonček je napisal/-a:

ha sej ga neboš mogu, ker je treba imeti traktor, hehehehe si pa res

aja, a traktor? jaz sem pa mislu, da ti to kr na jugota priklopiš, sklepajoč iz video posnetkov
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov