Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kolikokrat si opravljal-a vozniski izpit?

1.
78
73%
2.
18
17%
3.
8
7%
4.
3
3%
>4.
0
Brez glasov

Skupaj glasov : 107

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. To jul 29, 2003 9:15 am

V povprečju so ženske bolj nevarne voznice, za njimi bi pa dal upokojence :ppppp
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To jul 29, 2003 9:23 am

zupi13 je napisal/-a:TAKA PISAVA pomeni da si jezna in da se dereš! :wink: maš pa res kar si napisala!

NE SPLOH NISEM JEZNA IN SE NE DEREM SAMO KO PA TIPI TAKO GLEDAJO DA SE SKOR UBIJEJO ALI PA S CESTE ZAPELJEJO KO GA JAZ Z MOJIM PEUČOJEM PREHITIM ON PA SE MATRA ZA MANO Z SVOJIM AVDIJEM SAMO PRIMER SEM DALA NE ZAMERIT
LP TIGRICA

A SI TI S CELJA ČES VIKEND SEM SE VOZILA PO CELJU PA SEM VIDELA ENO FUUL LEPO HONDICO PLAVE BARVE KI JE IMELA KROMIRANE OGLEDALA KJE SE DA TO DOBITI????

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica To jul 29, 2003 9:26 am

D.J. je napisal/-a:V povprečju so ženske bolj nevarne voznice, za njimi bi pa dal u
pokojence :ppppp

JAZ PA MISLIM DA JE LE RAZLIKA IN TO ZELOOOOO VELIKA ME ŽENSKE SAJ VIDMO PA NA GAS ZNAMO STOPIT
SE NE STRINJAM S TABO
LP TIGRICA

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To jul 29, 2003 9:57 am

tigrica je napisal/-a:
zupi13 je napisal/-a:TAKA PISAVA pomeni da si jezna in da se dereš! :wink: maš pa res kar si napisala!

NE SPLOH NISEM JEZNA IN SE NE DEREM SAMO KO PA TIPI TAKO GLEDAJO DA SE SKOR UBIJEJO ALI PA S CESTE ZAPELJEJO KO GA JAZ Z MOJIM PEUČOJEM PREHITIM ON PA SE MATRA ZA MANO Z SVOJIM AVDIJEM SAMO PRIMER SEM DALA NE ZAMERIT
LP TIGRICA

A SI TI S CELJA ČES VIKEND SEM SE VOZILA PO CELJU PA SEM VIDELA ENO FUUL LEPO HONDICO PLAVE BARVE KI JE IMELA KROMIRANE OGLEDALA KJE SE DA TO DOBITI????

to misliš mene?? jst mam AR 156 svetlo modre barve.
ogledala pa lahko daš kromirat v LJ, od sale-ta oče jih kromira(če so plastična).
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica To jul 29, 2003 10:13 am

ja tebe sem mislila
problem nimam plastičnih
lp tigrica

eminemko
Nov uporabnik

Napisal/-a eminemko To jul 29, 2003 11:43 am

Js ga mam ze 2 mesca. Nardiu sm ga v prvem pri 26 urah.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 To jul 29, 2003 12:28 pm

pol pa edino trgovina :cry:
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr jul 30, 2003 2:28 am

tigrica je napisal/-a:E FANTJE ZDAJ STE MA PA RES RAZJEZILI TO SPLOH NI RES DA SMO BABE TAKE SLABE VOZNICE JAZ PA NE DA SE HVALIM NESEM MARSIKATEREGA FANTA KI SE VOZI PO CESTI NO RES DA VČASIH POTEM TUDI STOJIM NA BREMZAH AMPAK VAŽEN JE DA LETI JA PA ŠE NEKAJ DELALA SEM DVAKRAT IZPIT TO PA ZATO KER SEM GA DELALA ZA KAMIJON IN SEM PRVIČ VOZILA KAMIJON IN SAJ VETE STRAH PA TE STVARI TAKO DA SEM PRVIČ PALA JA DRUGIČ PA SEM GA NAREDILA.
DA ŠE ENKRAT NAPIŠEM DA NISMO ME ŽENSKE NEKE SLABE VOZNICE IN DA TEGA NE SLIŠIMO VEČ DA SMO SLABE VOZNICE KER PREŠIŠAMO MARSIKATEREGA MOŠKEGA NA CESTI SEVEDA.
BREZ ZAMERE TIGRICA :ppppp

OU OU OU Slika . Pa ne da ste slabe. Pac ti nisi, a potem velja da ni kar nobena. Tako moski kot zenske smo nerodni. Ampak ko pride kriticna situacija je najveckrat v igri zenska.

Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen Sr jul 30, 2003 2:41 am

Dokazano je, da v ekstremnih primerih moski bolse reagirajo kot zenske. Ko pride do takega primera vecina zensk (tudi moski seveda) "zmrzne". primer: eni kolegici je enkrat nekdo izsilil prednost ona pa spusti volan z rok in si zakrije oci .... nevem mogoce ce bi provala zavit levo al desno bi bila materialna skoda dosti manjsa.

Drugace pa poved da so zenske slabe voznice ne drzi.
Made in Japan

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr jul 30, 2003 9:20 am

TO SE POPOLNOMA STRINJAM KER SEM JAZ TUDI TO ŽE VIDELA KO JE DEKLICA SI ZAKRILA OBRAZ NAMESTO DA BI KAJ UKRENILA.
LP TIGRICA

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr jul 30, 2003 11:01 pm

Gigen je napisal/-a:ona pa spusti volan z rok in si zakrije oci

Slika
SlikaSlika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr jul 30, 2003 11:20 pm

D.J. je napisal/-a:V povprečju so ženske bolj nevarne voznice, za njimi bi pa dal upokojence :ppppp

ne vem zakaj jaz to debato sele zdele vidim? (mogoce zato, ker sem po defaultu zradi spola ne le voznica, pac pa tudi slaba bralka)

glede izjave da so zenske slabe voznice: pravzaprav sploh ni poanta dobrega voznika v tem, da tisci do konca, predvsem po ovinkih, da obvlada raznorazne tehnike slajdanja, obracanja z rocno, tehnike peta prsti itd, pac pa bolj reagiranje v kriticnih situacijah.

Pri vseh dirkasko-soferskih sposobnostih (ki se morda pravtako zmotno stereotipno pripisujejo predvsem mocnejsemu spolu) me prav zanima, kaksna je statistika cloveskih zrtev (ne nujno smrtnih!) glede na spol udelezenca v prometu - povzrocitelja (!!!) nezgode.

Mate kaksno idejo? Jaz jo mam...

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jul 30, 2003 11:33 pm

Qwerty je napisal/-a:
D.J. je napisal/-a:V povprečju so ženske bolj nevarne voznice, za njimi bi pa dal upokojence :ppppp

ne vem zakaj jaz to debato sele zdele vidim? (mogoce zato, ker sem po defaultu zradi spola ne le voznica, pac pa tudi slaba bralka)

glede izjave da so zenske slabe voznice: pravzaprav sploh ni poanta dobrega voznika v tem, da tisci do konca, predvsem po ovinkih, da obvlada raznorazne tehnike slajdanja, obracanja z rocno, tehnike peta prsti itd, pac pa bolj reagiranje v kriticnih situacijah.

Pri vseh dirkasko-soferskih sposobnostih (ki se morda pravtako zmotno stereotipno pripisujejo predvsem mocnejsemu spolu) me prav zanima, kaksna je statistika cloveskih zrtev (ne nujno smrtnih!) glede na spol udelezenca v prometu - povzrocitelja (!!!) nezgode.

Zato, ker če takole gledajo na cesto ziher ne morejo pametno vozit!

Slika
...ne smem kar želim...

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr jul 30, 2003 11:39 pm

zoranwagen je napisal/-a:
Qwerty je napisal/-a:

Zato, ker če takole gledajo na cesto ziher ne morejo pametno vozit!

Slika

Kaj je zoran? Mas spet tezave v "raju"? Bova tudi tukaj prisla tako dalec, da bos ostalim uporabnikom posljijal PMe z lazmi, da na vsak nacin hocem dobit tvojo stevilko, da bi sla "na pijaco in se kaj vec", kljub temu da vem da imas doma druzino in otroka? Mogoce celo tja, ko mi bos (tokrat meni) zagrozil, da me bodo obiskali tvoji "fantje in se z menoj malce "pomenili""?

Mislim da mas pocas dost tega, se ti ne zdi?

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jul 30, 2003 11:58 pm

Qwerty je napisal/-a:Kaj je zoran? Mas spet tezave v "raju"? Bova tudi tukaj prisla tako dalec, da bos ostalim uporabnikom posljijal PMe z lazmi, da na vsak nacin hocem dobit tvojo stevilko, da bi sla "na pijaco in se kaj vec", kljub temu da vem da imas doma druzino in otroka? Mogoce celo tja, ko mi bos (tokrat meni) zagrozil, da me bodo obiskali tvoji "fantje in se z menoj malce "pomenili""?

Mislim da mas pocas dost tega, se ti ne zdi?

Jest sem pa mislu, da se o tem pogovarjamo zakaj so zenske slabse voznice!?!
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jul 31, 2003 7:37 am

Veste kaj sem pa jaz opazil pri ženskih voznicah. Morda bom malo zloben, pa vseeno (ne velja za vse, to je posploševanje). So egoistične in nehvaležne :evil: .

No, da razložim.

Jaz velikokrat, če vidim da nekdo čaka, da bo zavil na glavno cesto ali iz nje, pa je gužva, ustavim da odpeljejo. Pri tem se mi z dvigneno roko zahvalijo samo moški, pri ženski sem to doživel enkrat. Torej: NEHVALEŽNE. Pa še to, da se ponavadi zrajtajo ful pozen da jih spuščam, ko že uni za mano trobijo.

EGOISTIČNE so pa zato, ker (ja, vozijo varneje, ker so počasnejše) se obnašajo, kot da so same na cesti in imajo (in imamo) cel dan časa za to, da speljemo tisto križišče ali zavijemo tja. Vse bodo delale počasi in (preveč) previdno. Ponavadi se kolone in zastoji delajo za takimi "pocarji".

Pri nas moških je logika drugačna. Mi raje naredimo manjši prekršek pa promet zato prej steče.

To je moje mnenje in opažanje.

Uporabniški avatar
bostek
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a bostek Če jul 31, 2003 8:02 am

to si pa lepo povedu

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Če jul 31, 2003 8:21 am

E to ti pa moram dati prav in tudi sama vsak dan to doživljam da so fantje
res bol solidni kar se tega tičeZjutraj, in to se mi dogaja zdaj ko imam nov avto,ko grem v službo dvajset do osmih je katastpofa zavit iz glavne ceste na stransko in ne moreš verjeti zmeraj se me usmili moški in se lepo ustavi in me spusti ampak to pa ni res da smo nehvaležne jaz ne su vedno zahvalim-z nasmehop upam da to vidi.
lp tigrica

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jul 31, 2003 8:26 am

Te sicer osebno ne poznam, ampak kot moški vem, da mi kar radi ustavimo, če ne zaradi drugega (gentleman, pa to) za to, da lahko žensko dlje časa gledamo (sej veš, lovci, pa to). :D

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 Če jul 31, 2003 8:36 am

na obeh straneh - na veneri in na marsu - so posebni primerki, ki mečejo slabo luč na pripadnike svojega spola! 8)
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov