zupi13 je napisal/-a:TAKA PISAVA pomeni da si jezna in da se dereš!maš pa res kar si napisala!
tigrica je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:TAKA PISAVA pomeni da si jezna in da se dereš!maš pa res kar si napisala!
NE SPLOH NISEM JEZNA IN SE NE DEREM SAMO KO PA TIPI TAKO GLEDAJO DA SE SKOR UBIJEJO ALI PA S CESTE ZAPELJEJO KO GA JAZ Z MOJIM PEUČOJEM PREHITIM ON PA SE MATRA ZA MANO Z SVOJIM AVDIJEM SAMO PRIMER SEM DALA NE ZAMERIT
LP TIGRICA
A SI TI S CELJA ČES VIKEND SEM SE VOZILA PO CELJU PA SEM VIDELA ENO FUUL LEPO HONDICO PLAVE BARVE KI JE IMELA KROMIRANE OGLEDALA KJE SE DA TO DOBITI????
tigrica je napisal/-a:E FANTJE ZDAJ STE MA PA RES RAZJEZILI TO SPLOH NI RES DA SMO BABE TAKE SLABE VOZNICE JAZ PA NE DA SE HVALIM NESEM MARSIKATEREGA FANTA KI SE VOZI PO CESTI NO RES DA VČASIH POTEM TUDI STOJIM NA BREMZAH AMPAK VAŽEN JE DA LETI JA PA ŠE NEKAJ DELALA SEM DVAKRAT IZPIT TO PA ZATO KER SEM GA DELALA ZA KAMIJON IN SEM PRVIČ VOZILA KAMIJON IN SAJ VETE STRAH PA TE STVARI TAKO DA SEM PRVIČ PALA JA DRUGIČ PA SEM GA NAREDILA.
DA ŠE ENKRAT NAPIŠEM DA NISMO ME ŽENSKE NEKE SLABE VOZNICE IN DA TEGA NE SLIŠIMO VEČ DA SMO SLABE VOZNICE KER PREŠIŠAMO MARSIKATEREGA MOŠKEGA NA CESTI SEVEDA.
BREZ ZAMERE TIGRICA
D.J. je napisal/-a:V povprečju so ženske bolj nevarne voznice, za njimi bi pa dal upokojence
Qwerty je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:V povprečju so ženske bolj nevarne voznice, za njimi bi pa dal upokojence
ne vem zakaj jaz to debato sele zdele vidim? (mogoce zato, ker sem po defaultu zradi spola ne le voznica, pac pa tudi slaba bralka)
glede izjave da so zenske slabe voznice: pravzaprav sploh ni poanta dobrega voznika v tem, da tisci do konca, predvsem po ovinkih, da obvlada raznorazne tehnike slajdanja, obracanja z rocno, tehnike peta prsti itd, pac pa bolj reagiranje v kriticnih situacijah.
Pri vseh dirkasko-soferskih sposobnostih (ki se morda pravtako zmotno stereotipno pripisujejo predvsem mocnejsemu spolu) me prav zanima, kaksna je statistika cloveskih zrtev (ne nujno smrtnih!) glede na spol udelezenca v prometu - povzrocitelja (!!!) nezgode.
Mate kaksno idejo? Jaz jo mam...
zoranwagen je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:V povprečju so ženske bolj nevarne voznice, za njimi bi pa dal upokojence
ne vem zakaj jaz to debato sele zdele vidim? (mogoce zato, ker sem po defaultu zradi spola ne le voznica, pac pa tudi slaba bralka)
glede izjave da so zenske slabe voznice: pravzaprav sploh ni poanta dobrega voznika v tem, da tisci do konca, predvsem po ovinkih, da obvlada raznorazne tehnike slajdanja, obracanja z rocno, tehnike peta prsti itd, pac pa bolj reagiranje v kriticnih situacijah.
Pri vseh dirkasko-soferskih sposobnostih (ki se morda pravtako zmotno stereotipno pripisujejo predvsem mocnejsemu spolu) me prav zanima, kaksna je statistika cloveskih zrtev (ne nujno smrtnih!) glede na spol udelezenca v prometu - povzrocitelja (!!!) nezgode.
Mate kaksno idejo? Jaz jo mam...
Zato, ker če takole gledajo na cesto ziher ne morejo pametno vozit!
Qwerty je napisal/-a:Kaj je zoran? Mas spet tezave v "raju"? Bova tudi tukaj prisla tako dalec, da bos ostalim uporabnikom posljijal PMe z lazmi, da na vsak nacin hocem dobit tvojo stevilko, da bi sla "na pijaco in se kaj vec", kljub temu da vem da imas doma druzino in otroka? Mogoce celo tja, ko mi bos (tokrat meni) zagrozil, da me bodo obiskali tvoji "fantje in se z menoj malce "pomenili""?
Mislim da mas pocas dost tega, se ti ne zdi?
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov