Jaka156 je napisal/-a:Se opravičujem, če sem v vaših očeh izpadel kor pi.ka ampak enostavno sem mogel pobegniti na začetku. ker če bi me tam zaustavili, pa d bi se jst delal nekaj oh in sploh, bi bil jst prebutan, moja punca pa še kje posiljena. Raje živim s tem da sem umrl v nesreči ko sem reševal svojo rit in njeno, kot pa da se sekiram kaj sem se šel špilati frajerja pa da mava zaznamovano celo življenje.
Spyker je napisal/-a:Recimo da je nekak še najbolj sprejemljiv kompromis to, da imaš stalno v avtomobilu tavelko meglajtko. V takih primerih kot ga je doživel Jaka ti pa žal tud to ne pomaga.
Gobavc je napisal/-a:Hm, kaj se vse dogaja pri nas.
Ravno mesec dni nazaj sem se pogovarjal z nekom zaposlenim na policiji (pa ni navaden smrkec) ter mu očital, da so samo še prometniki. Rekel mi je, da je največji problem v sodiščih. Oni privedejo marsikoga pred sodišče, sodniki jih pa spuščajo na prostost in dajejo razne pogojne kazni. Pri večjih ribah je pa obtožnica s strani tožilca tako obupno spisana, da je mala malica za vsaj malo dobrega odvetnika. Baraba pa z nasmehom odkoraka in si misli svoje. Pravi,da je to postalo res sizifovo delo.
ALLi^ je napisal/-a:Sorry, ampak nikdar nisem razumel kaj je fora teh MagLight baterij ?! Ne razumem, kako se lahko s tem ubraniš? Da jim svetiš v oči? LOL ... Sem že večkrat zasledil da ljudje omenjajo te svetilke, amapk ne razumem ...![]()
bajs je napisal/-a:Interscope je napisal/-a:Šokantno!!!Za tiste ki ste veliko na Ac, vam predlagam da si nabavite kaksno realistično Airsoft repliko, da imaš ciganu kaj za nazaj pokazat, ko ti s pištolo maha iz avta.
ti maš igračo v rokah on pa tapravo
s12345 je napisal/-a:"Mojca(Jakova punca) se začne tresti ter se dere oprosti."
Zakaj? Komu?
ALLi^ je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Recimo da je nekak še najbolj sprejemljiv kompromis to, da imaš stalno v avtomobilu tavelko meglajtko. V takih primerih kot ga je doživel Jaka ti pa žal tud to ne pomaga.
Sorry, ampak nikdar nisem razumel kaj je fora teh MagLight baterij ?! Ne razumem, kako se lahko s tem ubraniš? Da jim svetiš v oči? LOL ... Sem že večkrat zasledil da ljudje omenjajo te svetilke, amapk ne razumem ...![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov