Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 Po jul 02, 2007 8:37 pm

Se opravičujem, če sem v vaših očeh izpadel kor pi.ka ampak enostavno sem mogel pobegniti na začetku. ker če bi me tam zaustavili, pa d bi se jst delal nekaj oh in sploh, bi bil jst prebutan, moja punca pa še kje posiljena. Raje živim s tem da sem umrl v nesreči ko sem reševal svojo rit in njeno, kot pa da se sekiram kaj sem se šel špilati frajerja pa da mava zaznamovano celo življenje.

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Po jul 02, 2007 8:43 pm

Wow, tole pa res nisem mislil, da se dogaja pri nas. Dobr, da se ti je tako izšlo. Prav razpizdu sem se, ko sem bral tole. Greš z punco v naravo in te hočjo ustavt in bogve kaj naredit s tabo. Po možnosti bi še bejbi kaj naredili, vsi pa vemo, da se za posilstvo dobi pogojno prej ko rečeš keks.
Sicer je res že zlajnana fraza ampak dejansko je sistem v kurcu in noben se ne trudi ga spremeniti. Na pravnem faksu profesorji razlagajo kako dajejo pripombe na luknje v zakonih in ideje za izboljšave spremeni se pa ama nič.
Človk sploh ne ve kaj bi. :evil:
Anyway, pametno bi bilo prijaviti ampak po pravici povedano, če bi mojo punco tako na videz poznali kakor praviš, da so verjetno tvojo, potem ne bi tvegal njenega zdravja. S prijavo se itak ne doseže skoraj nič. Če bi bil pa sam v avtu pa mislim, da bi prijavil. Vsekakor si pa pravilno ravnal in nikakor nisi pi*ka. Se delati nekega machota v takem primeru se lahko konča katastrofalno zate (in za punco).
Sicer pa policaji tako ali tako berejo forum in sem precej gotov, da poznajo te cigane ampak ...
Zadnjič spremenil Sonny, dne Po jul 02, 2007 9:42 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
ALLi^
Nov uporabnik

Napisal/-a ALLi^ Po jul 02, 2007 9:42 pm

Jaka156 je napisal/-a:Se opravičujem, če sem v vaših očeh izpadel kor pi.ka ampak enostavno sem mogel pobegniti na začetku. ker če bi me tam zaustavili, pa d bi se jst delal nekaj oh in sploh, bi bil jst prebutan, moja punca pa še kje posiljena. Raje živim s tem da sem umrl v nesreči ko sem reševal svojo rit in njeno, kot pa da se sekiram kaj sem se šel špilati frajerja pa da mava zaznamovano celo življenje.

Ne, v naših (oz. vsaj mojih) oceh sploh nisi izpadel pi*ka ... Prav nasprotno ... Popolnoma pravilno in junaško si ravnal. Da bi kaj več naredil, bi že moral biti nor. Poznam ljudi, katere že pri manjših p*zdarijah popolnoma zajame panika, kaj pa šele v takem primeru !? Svaka ti čast...

Spyker je napisal/-a:Recimo da je nekak še najbolj sprejemljiv kompromis to, da imaš stalno v avtomobilu tavelko meglajtko. V takih primerih kot ga je doživel Jaka ti pa žal tud to ne pomaga.

Sorry, ampak nikdar nisem razumel kaj je fora teh MagLight baterij ?! Ne razumem, kako se lahko s tem ubraniš? Da jim svetiš v oči? LOL ... Sem že večkrat zasledil da ljudje omenjajo te svetilke, amapk ne razumem ... :?: :D

Gobavc je napisal/-a:Hm, kaj se vse dogaja pri nas :roll: .
Ravno mesec dni nazaj sem se pogovarjal z nekom zaposlenim na policiji (pa ni navaden smrkec) ter mu očital, da so samo še prometniki. Rekel mi je, da je največji problem v sodiščih. Oni privedejo marsikoga pred sodišče, sodniki jih pa spuščajo na prostost in dajejo razne pogojne kazni. Pri večjih ribah je pa obtožnica s strani tožilca tako obupno spisana, da je mala malica za vsaj malo dobrega odvetnika. Baraba pa z nasmehom odkoraka in si misli svoje. Pravi,da je to postalo res sizifovo delo.

Jup, se strinjam... Krivdo delno nosijo tudi sodišča. Amapk še vedno menim, da če bi policija v nekaterih primerih bolj ostro nastopila, bi lahko preprečila marsikatero p*zdarijo in streznila kaksno pubertetnisko glavo.

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Po jul 02, 2007 9:54 pm

"
Mojca(Jakova punca) se začne tresti ter se dere oprosti."

Zakaj? Komu?
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Interscope
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Interscope Po jul 02, 2007 9:55 pm

Šokantno!!! :shock: Za tiste ki ste veliko na Ac, vam predlagam da si nabavite kaksno realistično Airsoft repliko, da imaš ciganu kaj za nazaj pokazat, ko ti s pištolo maha iz avta.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po jul 02, 2007 10:00 pm

Skoraj nisem mogo vrjet, kaj preberem vse v tej temi, da se to dogaja pri nas. :shock: :evil:

Drugače pa, dobro si ravnal, tako kot si ti že drugi napisali.

Glede onega kamionarja, jaz sem se danes ob pol 10 dopoldan peljal mimo, pa gledal kaj neka ceremonija tam okoli, sem mislil da spet našli kake droge, ker so meli pse tudi tam pa polno policajev po travi gazlo pa pregledovali vsak cm. Pol pa preberem na 24 ur, kaj se dogaja. To nemoreš vrjet.

Jaka, dobro da se je vse skup vredu izteklo. Pa pazi na punco, če praviš, da so jo na videz poznali. :roll: Jaz nebi več mirno spal, ker bi skoz mislil na to, da se bojo kje pojavili ti cigani v bližini nje.

LP
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po jul 02, 2007 10:02 pm

ALLi^ je napisal/-a:Sorry, ampak nikdar nisem razumel kaj je fora teh MagLight baterij ?! Ne razumem, kako se lahko s tem ubraniš? Da jim svetiš v oči? LOL ... Sem že večkrat zasledil da ljudje omenjajo te svetilke, amapk ne razumem ... :?: :D

Fora teh baterij je v tem, da to niso nek kitajski plastik fantastik, ampak trd kos kovine z vsaj 2 mm debelo steno in pravtako kovinskim dnom in reflektorskim delom. Teža je od enega kilograma naprej.
Namesto nje si lahko omisliš naprimer kak manjši gasilni aparat - potem pa ko je sila, uporabiš najprej prah in nato še flašo ;) :twisted:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
bajs
Nov uporabnik

Napisal/-a bajs Po jul 02, 2007 10:06 pm

Interscope je napisal/-a:Šokantno!!! :shock: Za tiste ki ste veliko na Ac, vam predlagam da si nabavite kaksno realistično Airsoft repliko, da imaš ciganu kaj za nazaj pokazat, ko ti s pištolo maha iz avta.

ti maš igračo v rokah on pa tapravo
:?

Uporabniški avatar
Vaillante
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a Vaillante Po jul 02, 2007 10:30 pm

bajs je napisal/-a:
Interscope je napisal/-a:Šokantno!!! :shock: Za tiste ki ste veliko na Ac, vam predlagam da si nabavite kaksno realistično Airsoft repliko, da imaš ciganu kaj za nazaj pokazat, ko ti s pištolo maha iz avta.

ti maš igračo v rokah on pa tapravo
:?

Točno tako igrače al pa prazne pištole se bojita dva (lastnik in tarča) polne se pa smo eden. tako da ne govort o raznih pištolah, ker nikol ne veš kaj ma lahko nasprotnik. Drugače pa imam sam na tistih koncih vikend, tako da bom malo pozoren na ta dva avta. Jaka156 teb pa svaka čast da si tko reagiru in da sta jo s punco dober odnesla.
LP
Chevrolet Kalos 1.4 16V
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po jul 02, 2007 11:09 pm

kok ste vsi pametni s temi pištolami pa orožjem. možnost, da se ti kaj zgodi in stopnja kako hudo se ti bo zgodilo se zelo zelo poveča, ko povlečeš pištolo, tko da prosm nehite bit tok pametni.. najbolj da se vsi oborožimo tko k v ameriki pa poglejte kako sranje majo tam..

jaka156 pa vsaka čast za reakcijo in sreča, da vama tam niso kej nardili, ko sta se ustavla.

lp
Slika

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B To jul 03, 2007 12:03 am

Jaka.. Ne se jebat.. Dobro si odreagiral.. Meni vre v glavi ze ko samo berem in si domisljam kako bi popeesdil ko bi se mi kaj takega dejansko naredlo, ce bi se mi pa res, pa ne vem ce bi kateri od avtov (vkljucno z mojim) se ostal cel.. Mislm, prokleta drhal! Kaj si to upa!!??!! Boljs da grem spat, me kr dviguje ej.. Svaka ti cast, da si ostal dost miren, da se nisi sel nekega heroja, mene bi tko razganjal, da bi se jih lotu nagonit, pa ceprov nimas nobene sanse..
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Rottie To jul 03, 2007 12:14 am

Ne vem kaj vsi govorite o nekih pištolah in megalajtkah, ko pa dokler si v avtu in se ta lahko premika, imaš tono in pol ali več težko orožje... odlično za obrambo v takih primerih! Tudi par ljudi, ki skačejo okoli njega mu ni kos... samo bežijo lahko kot preplašene kokoši. Če ti gre za življenje, ga uporabi... te bo že potem odvetnik izvlekel, če bo šlo kaj zelo navzkriž ... važno da si ti tisti, ki je preživel.
Tudi ustreliti človeka v premikajočem vozilu je sila težko, tako da hitreje se premika vseskupaj, več možnosti imaš, da te lopov ne bo zadel.
Če samo vzameš za info to, da nikoli ni uspel atentat, če se je uspelo napadeno vozilo odpeljati stran od točke, kjer so ga poizkusili zaustaviti.

Jaka ... drugače pa čist dobra reakcija ... če lahko uspešno zbežiš v taki situaciji, zakaj nebi ;-) Samo napad bi pa jst na tvojem mestu vseeno prijavil policiji. Naj za spremembo še kaj koristnega delajo.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo To jul 03, 2007 12:30 am

Jaka156: Dobro si to reagiral....vsekakor nisi izpadu piška.....

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR To jul 03, 2007 12:39 am

lenivec je napisal/-a:nevem kaj se čudite, kateri od policajev se bo paizpostavlal in izpostavlal svojo familijo... raje kazn za 51kmh, jemajn nevarno za njih.

That is the problem! :evil:

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To jul 03, 2007 7:08 am

Sam če tko pogledaš, potem so ameriški policaji res nori, da gredo v tisto službo :?

Uporabniški avatar
Jaka156
Novinec

Napisal/-a Jaka156 To jul 03, 2007 8:20 am

s12345 je napisal/-a:"
Mojca(Jakova punca) se začne tresti ter se dere oprosti."

Zakaj? Komu?

Če ti po pravici povem se sploh ne spomnim več dobro to kar se je dogajalo v avtu. Očitno so bili možgani že izklopljeni. Vem da so neki govorili ampak čisto nič se ne spomnim :? . Opazoval sem samo okolico okrog sebe, iz kje bodo napadli oz. kako bi se še rešil. Če bi pa hotel razbiti šipo, bi pa avto se lepo vžgal iz bi šel direkt rikverc v Ibizo. Ampak to je spet težko rečt. Lahko je rečt, potem ko si pa v taki situaciji, je pa čisto drugače.

Lumpy_: Punca ma starše iz okolice Ribnice, ampak ona živi v Ljubljani. Med vikendom sva pa v Ribnici. Veselice sem ji odsvetoval :!:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jul 03, 2007 11:53 am

Tvoje ravnanje je bilo pametno, glede na to da si bil z punco, se ni splacalo kaj prevec rizkirati.
Jaz vem da ce bi se to meni zgodilo, bi jim probal spizdit tako kot ti, in bi jih pustil kroziti za sabo dokler nebi vidu prve policijske patrulje, ce bi se pa zavleklo, bi pa pustil da me zacne kdo od njiju prehitevat in bi ga preprosto zrinil s ceste, in se zapeljal do prve policijske postaje ter prijavil dogodek. Bi me pa boliu falus, ce bi pokrepal usi.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line To jul 03, 2007 12:22 pm

malo se pritoži in dvigni malo prahu. ker tako res ne moremo it naprej. če bomo prepustili da se bo to dogajalo se bo samo še stopnjevalo in ni za rečt da bo kot v ameriki.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To jul 03, 2007 12:56 pm

ALLi^ je napisal/-a:
Spyker je napisal/-a:Recimo da je nekak še najbolj sprejemljiv kompromis to, da imaš stalno v avtomobilu tavelko meglajtko. V takih primerih kot ga je doživel Jaka ti pa žal tud to ne pomaga.

Sorry, ampak nikdar nisem razumel kaj je fora teh MagLight baterij ?! Ne razumem, kako se lahko s tem ubraniš? Da jim svetiš v oči? LOL ... Sem že večkrat zasledil da ljudje omenjajo te svetilke, amapk ne razumem ... :?: :D

stvar ma od oka tko ene 2 kile in če bi ga usekal z njo sigurno neb ostal na nogah. drugače pa svaka čast za pravilno odločitev in trezno ravnanje.
Zadnjič spremenil Slicker, dne To jul 03, 2007 2:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor To jul 03, 2007 2:41 pm

lahko je pol govorit...po vojni so vsi generali, kakorkoli dobro si odreagiral, najboljše kar bi lahko. Drugače pa če veš, da je šlo za ibizo kupro srebrne barve, prav dosti jih ne more bit v tistih koncih, preveri lastnika po tihem, boš vsaj vedel s kom imaš opravka...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov