Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 25, 2008 11:03 am

Courage™ je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
stench je napisal/-a:Nevem kaj se delate norca iz nebiveduja.
Če je nekdo mene zajebal, oškododval ali poškodoval nevem zakaj mu nebi smel jaz vrnit, ker naš zakon tako brani lopove, mi ki se držimo zakona pa naje.bemo. Meni je tega počasi dosti, da po krščanko nastavljam še drugo lice in da se meni kaj takega zgodi, bolje da ga ne najdem, ker mu tako premoženje zmeljem, da še njegovi posvojeni otroci nebodo mogli imet otrok.

Zdej pa glodajte kolko hočete in se delajte fine same sebi.

Ne gre se za to! Pa kaj se delate neumne al kaj ? Tudi meni pride da bi mu polomil kolena pa odsekal prste pa hrbtenico zlomo z dvigalko, ampak a je pol vredno placevat miljonske odskodnine pa bognedaj sedet zaradi tega ker si pravico vzel v svoje roke ? Nebivedu nismo moralisti, meni gre tak folk tudi na falus, ampak sram me je da zivim v taki drzavi da ko nekomu zlomis prst ker je krado mu pol zaradi straha placas 4000 €. To je meni isto kot da bi lopovu sam prineso kljuce in mu rekel tu mas avto, pelji ga.

Če bi nas bilo več takih, ki bi nalomil lopove, kadar jih dobimo, bi bilo manj kraj, tako pa je kraj iz dneva v dan več, pa vedno manj jih je obsojenih za krajo. U bistvu ti lopov ukrade cel avto, ko ga dobijo pa plača za to manj kot vi, ki vozite 5km/h prehitro v naselju.
Hvala banana republiki sloveniji, ki podpira lopove in zatira tiste, ki plačujemo davke.

Resno razmišljam, da bi šel krast avtomobile - tukaj na forumu je dost ljudi, ki imate dobre avtomobile. Pol od teh jih pokradem, razrežem in po delih prodam, pa zaslužim ogromno denarja, davka itak ne bom plačal, ko me pa dobijo, bom pa 100 evrov dal odvetniku, ki bo zavlačeval toliko časa, da bo vse zapadlo in na koncu se bom smejal, kako mi nihče nič ne more. Plačal bom 25 evrov manj, kot če bi me dobili z vožnjo 5km/h več od omejitve.

Sem takoj za, da se lopove natolce, ampak kaj bo nas pescica ljudi proti nasem pravosodju ? Vsi bomo pokasirali 5k € kazni pa se lahko jebemo.

Če jih boš malo natolkel, boš plačal, če jih boš pa orenk, pol te bodo pa pri miru pustil. Sej če ti ukradeš štruco kruha, ker si lačen pa nimaš denarja, plačaš kazen, dobiš sodnika, ki ti naloži globo. Če pa ukradeš celo tovarno, te pa takoj dajo na odgovorno mesto za direktorja. Isto je pa pri pretepanju lopovov. Če boš enga, te bodo zaprli, če jih boš sto, boš pa dobil mesto direktorja v policiji, al pa te bodo čist pr mer pustili.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Ne jul 27, 2008 10:09 am

Direktor policije jih je 100 natolkel? :lol: :lol: :lol:
Če bi jih (tiste, ko je treba), bi bilo malce drugačno stanje, kot je.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne jul 27, 2008 6:46 pm

nebivedu je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
stench je napisal/-a:Nevem kaj se delate norca iz nebiveduja.
Če je nekdo mene zajebal, oškododval ali poškodoval nevem zakaj mu nebi smel jaz vrnit, ker naš zakon tako brani lopove, mi ki se držimo zakona pa naje.bemo. Meni je tega počasi dosti, da po krščanko nastavljam še drugo lice in da se meni kaj takega zgodi, bolje da ga ne najdem, ker mu tako premoženje zmeljem, da še njegovi posvojeni otroci nebodo mogli imet otrok.

Zdej pa glodajte kolko hočete in se delajte fine same sebi.

Ne gre se za to! Pa kaj se delate neumne al kaj ? Tudi meni pride da bi mu polomil kolena pa odsekal prste pa hrbtenico zlomo z dvigalko, ampak a je pol vredno placevat miljonske odskodnine pa bognedaj sedet zaradi tega ker si pravico vzel v svoje roke ? Nebivedu nismo moralisti, meni gre tak folk tudi na falus, ampak sram me je da zivim v taki drzavi da ko nekomu zlomis prst ker je krado mu pol zaradi straha placas 4000 €. To je meni isto kot da bi lopovu sam prineso kljuce in mu rekel tu mas avto, pelji ga.

Če bi nas bilo več takih, ki bi nalomil lopove, kadar jih dobimo, bi bilo manj kraj, tako pa je kraj iz dneva v dan več, pa vedno manj jih je obsojenih za krajo. U bistvu ti lopov ukrade cel avto, ko ga dobijo pa plača za to manj kot vi, ki vozite 5km/h prehitro v naselju.
Hvala banana republiki sloveniji, ki podpira lopove in zatira tiste, ki plačujemo davke.

Resno razmišljam, da bi šel krast avtomobile - tukaj na forumu je dost ljudi, ki imate dobre avtomobile. Pol od teh jih pokradem, razrežem in po delih prodam, pa zaslužim ogromno denarja, davka itak ne bom plačal, ko me pa dobijo, bom pa 100 evrov dal odvetniku, ki bo zavlačeval toliko časa, da bo vse zapadlo in na koncu se bom smejal, kako mi nihče nič ne more. Plačal bom 25 evrov manj, kot če bi me dobili z vožnjo 5km/h več od omejitve.

Sem takoj za, da se lopove natolce, ampak kaj bo nas pescica ljudi proti nasem pravosodju ? Vsi bomo pokasirali 5k € kazni pa se lahko jebemo.

Če jih boš malo natolkel, boš plačal, če jih boš pa orenk, pol te bodo pa pri miru pustil.

lej samo eno odškodnino boš plačeval pa me zanima kako boš govoril po temu... za primer 100k€ odškodnine (kar je recimo neko povprečje) pomeni zate na okroglo 417€ mesečno naslednjih 20 let... si lahko privoščiš 2 taki odškodnini? jaz vem da ne... in kaj je zate orenk? da ga narediš invalida, spraviš za 1 mesec v bolnico? človek zgleda res ne veš, koliko stane 1 dan oskrbe na intenzivni negi in koliko na klasičnem oddelku. za info: pomnoži tisti znesek z faktorjem vsaj 3 pa bo nekje pribljižno dovolj...

zame je tak, ki "se igra šerifa" glih tako debiln in zaostal kot tisti, ki gre krast! greš "kaznovat" eno kaznivo dejanje z drugim. ugrabitev z umorom, posilstvo z umorom, krajo z nasilnim dejanjem... isti šit... en kretensko dejanje zapakirano v "pravično povračilno dejanje" še ne pomeni, da je ok.

in da se razumemo: sam bi branil LE SVOJO DRUŽINO, z avto me boli falus. če vlomi fck it, kaj naj... ne bom zdaj iskal po ljubljani vsakega z iglo v roki in mu grozil, da mi vrne kar mi je odnesel iz avta. dokler moja družina ni ogrožena, sem miroljuben, potem pa me ščiti zakon... kar pa zakon nikakor ne more, če ti nekoga naropotaš ker ti je ukradel 20€ vreden radio.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero Po jul 28, 2008 6:04 am

no nebivedu, še nekaj postov ki ti ne bojo všeč. Brž na delo in jih pobriši. Očitno ti diskusija ne pomeni kaj dosti :roll:. Pa zapomni si, kri ni voda.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po jul 28, 2008 6:20 am

Je čist brez veze karkoli pisat. Imam svoj način in se ga držim. V zadnjih šestih letih mi noben ni nič ukradel iz avta, pa sploh ni zaklenjen. In to v BTC-ju.

Maki a zaklepaš svoj avto v BTC-ju?

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Po jul 28, 2008 6:43 am

ma dej nebivedu pust ti ovce, k se bojijo lastne sence in bi vsakemu bedaku pustl, da jih pokrade do spodnih gat, pa ne bi tut z mezinčkom mignl..........bol, da ne komentiraš tuki in jim daješ povod za kreg, sej vidiš, da se nekateri tut v oči ne upajo pogledat in se zanašajo na sodno in represivno vejo oblasti, ki pa itak vemo kako deluje..............

lp...............
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po jul 28, 2008 7:09 am

xsara je napisal/-a:ma dej nebivedu pust ti ovce, k se bojijo lastne sence in bi vsakemu bedaku pustl, da jih pokrade do spodnih gat, pa ne bi tut z mezinčkom mignl..........bol, da ne komentiraš tuki in jim daješ povod za kreg, sej vidiš, da se nekateri tut v oči ne upajo pogledat in se zanašajo na sodno in represivno vejo oblasti, ki pa itak vemo kako deluje..............

lp...............

Ma sej vem, da je brez veze. Nekateri na tem forumu so taki, da če bi jim lopov pred nosom kradel iz avta, bi počakali, da bi lopov odšel in se potem odpeljali z avtom domov, pa bili tiho.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jul 28, 2008 7:35 am

Tota bo, ja :) Nismo taki, nismo pa tudi taki da za vsaki falus vlacimo dvigalke iz avta.

LP
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po jul 28, 2008 7:46 am

nebivedu je napisal/-a:Je čist brez veze karkoli pisat. Imam svoj način in se ga držim. V zadnjih šestih letih mi noben ni nič ukradel iz avta, pa sploh ni zaklenjen. In to v BTC-ju.

Maki a zaklepaš svoj avto v BTC-ju?

ja zaklepam ker zgleda ne poznaš enega najboljših pregovorov:

Priložnost dela tatu!

btw tudi ko so mi vlomili, sem bil delno sam kriv ker sem pustil fotke zadaj na sedežu. če bi ga videl na delu bi ga zadržal oz. ga vsaj probal. ne podpiram pa višjih izjav, da bi ga pa sedaj iskal po vasi/mestu in mu delal nov stil ronaldinijo zgornje čeljusti. eno je branjenje svoje družine/imetja, drugo je pa čisto maščevalno nasilje.

in še ena pregovor :pes, ki najbolj laja ne grize.
pa si mislite kar koli si hočete. jaz o nekaterih pač mislim, da veliko lapajo...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero Po jul 28, 2008 7:51 am

maky je napisal/-a:jaz o nekaterih pač mislim, da veliko lapajo...

Se pridružujem temu mnenju.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po jul 28, 2008 7:56 am

nebivedu: je verjetno tudi razlika med tvojim avtom in maky-jovim mar ne? Mislim, da bo vlomilec prej obrnil svoje oči in roke proti čem drugemu kot stari ferozi.

Maky je napisal/-a:in še ena pregovor :pes, ki najbolj laja ne grize.
pa si mislite kar koli si hočete. jaz o nekaterih pač mislim, da veliko lapajo...

Si tudi jst mislim enako!

lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po jul 28, 2008 8:07 am

2Fast&2Furious je napisal/-a:nebivedu: je verjetno tudi razlika med tvojim avtom in maky-jovim mar ne? Mislim, da bo vlomilec prej obrnil svoje oči in roke proti čem drugemu kot stari ferozi.
lp

Res je, mojih j**c noben noče okrast, še manj pa se jih dotikat, ker lahko od svinjarije na avtu dobi kako bolezen, ki je tut dohtarji ne znajo pozdravit.

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Po jul 28, 2008 8:24 am

Mogoče pa veterinar lahko pomaga. :D

...in btw.. Enkrat sem dobil enega, ki mi je gume spuščal na avto pri delu... :) Mu niti Sveti Spasoje ni pomagal.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po jul 28, 2008 8:58 am

NaceM je napisal/-a:...in btw.. Enkrat sem dobil enega, ki mi je gume spuščal na avto pri delu... :) Mu niti Sveti Spasoje ni pomagal.

ja? kolko zobov si mu zbil, koliko kosti polomil in koliko časa je bil v bolnici?

če so odgovori pod 4, pod 8 in pod 1 mesec si pussy.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr jan 14, 2009 4:27 pm

na prošnjo avtorja odpiram temo

tokrat brez off-ov...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr jan 14, 2009 4:40 pm

se premika nekaj zgleda: po julijski prvi obravnavi, sm dubu dons vabilo na glavno obravnavo,drug teden :tomidelej: javim kaj pa kok bo ;)
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Sr jan 14, 2009 4:42 pm

le poročaj, koliko € pa je v igri :?: :D

VasjaS
Nov uporabnik

Kraj: Vrtojba

Napisal/-a VasjaS Sr jan 14, 2009 4:52 pm

Fajn da se premika! Sicer ne vem kolko je ponavadi za čakat med prvo in glavno obravnavo ampak se mi zdi, da je pol leta okej.

Upam da se bo kul izšlo! :D
Jaz sem nezmotljiv! Enkrat sem mislu da sem se zmotil, ampak sem se motil!

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Sr jan 14, 2009 5:23 pm

dnovak24 je napisal/-a:le poročaj, koliko € pa je v igri :?: :D

se je kar nabralo,ko sem takrat računal. golf je biu 1.9TDI,generationl.00 in 130t km,pa še glih v šopingu sm biu tist dan,tok da je šu še poln prtljažnik cunj,še od moje,pa nekaj cunj sm meu še od prej not,pa glih polnega sm natočil tist dan,pa očala,radio,ABC tablca,pa 2 maglite svetilke,blutut slušalka,pa en kup enih prčkarij ki se valjajo po avtu,...še zdej se spomnim na kej.
se je takoj nabralo za cca. 8t eu. :bonk
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Sr jan 14, 2009 5:27 pm

joj joj, verjetno imaš zj avto kasko, te je izučilo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov