Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So avg 18, 2007 11:43 am

klemi je napisal/-a:lahko pa ne znajo ugasnit meglenk, ali pa ne najdejo stikala.

ja pa kaj še.je sploh lahko kdo tako nesposoben???
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So avg 18, 2007 11:47 am

js nimam meglenk pa sem zanc skor kazen dobil ker sem baje vozil s prizganimi meglenkami :>

eni policaji so res dufusi.

klemi
Nov uporabnik

Kraj: žiri

Napisal/-a klemi So avg 18, 2007 12:06 pm

golfTDI je napisal/-a:
klemi je napisal/-a:lahko pa ne znajo ugasnit meglenk, ali pa ne najdejo stikala.

ja moj sosed, k jih res na bmw ne zna ugasnt. mu bm pomagu, dvakrat na petelina prtisnu (zračna) pa jih bo jemu za vedno ugasnene.

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Ne avg 19, 2007 1:36 am

klemi je napisal/-a:
golfTDI je napisal/-a:

ja moj sosed, k jih res na bmw ne zna ugasnt. mu bm pomagu, dvakrat na petelina prtisnu (zračna) pa jih bo jemu za vedno ugasnene.

a tebe mal daje foušija?
meglenke motijo le nasproti vozeče če niso pravilno nastavljene ..... BMWeji pa sosede :roll:

na BMWeju se meglenke zadnjih 10 let same ugasnejo ko ugasneš motor ali luči ..... ponovno se prižgejo le s posebno tipko :P

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne avg 19, 2007 6:02 am

Kritik je napisal/-a:Uh.. koliko besa in furstracij zaradi luči..... :jao: A se ima res smisel toliko živcirat zaradi nekoga ki ne razume zakaj se uporabljajo meglenke? Sploh ta ideja, da je bolj HUD meni pove samo to, da je človek za volanom ego pacient ... Ni tako uspešen v šoli, službi pri ženskah in poizkuša na tak način pritegniti pozornost.... da sveti z lučko.. :cry :cry :cry
Mene osebno moti to samo toliko časa dokler ne odpelje mimo, potem je že pozabljeno... Nima se smisla obremenjevati z takimi... bolj moteči in nevarnejši element se mi zdijo mladički za volanom, taki ki jim foter posodi močan stroj, sami pa obvladajo vožnjo ravno toliko da mu pri speljevanju ne crkne.... potem se gredo pa frajarit....

jaz kadar dobim desetko in uštimma dve na en mah se ponoč domov peljem brez luči :har

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Po avg 20, 2007 12:51 am

SAVINJCAN je napisal/-a:jaz kadar dobim desetko in uštimma dve na en mah se ponoč domov peljem brez luči :har

ma ja, sej vemo

začetnikom se po tem še dva dni svetijo učki in pol res ne rabjo luči :lol:

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po avg 20, 2007 1:10 am

:cry :twisted:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten