klemi je napisal/-a:lahko pa ne znajo ugasnit meglenk, ali pa ne najdejo stikala.
ja pa kaj še.je sploh lahko kdo tako nesposoben???
klemi je napisal/-a:golfTDI je napisal/-a:klemi je napisal/-a:lahko pa ne znajo ugasnit meglenk, ali pa ne najdejo stikala.
ja pa kaj še.je sploh lahko kdo tako nesposoben???
ja moj sosed, k jih res na bmw ne zna ugasnt. mu bm pomagu, dvakrat na petelina prtisnu (zračna) pa jih bo jemu za vedno ugasnene.
Kritik je napisal/-a:Uh.. koliko besa in furstracij zaradi luči.....A se ima res smisel toliko živcirat zaradi nekoga ki ne razume zakaj se uporabljajo meglenke? Sploh ta ideja, da je bolj HUD meni pove samo to, da je človek za volanom ego pacient ... Ni tako uspešen v šoli, službi pri ženskah in poizkuša na tak način pritegniti pozornost.... da sveti z lučko..
![]()
![]()
Mene osebno moti to samo toliko časa dokler ne odpelje mimo, potem je že pozabljeno... Nima se smisla obremenjevati z takimi... bolj moteči in nevarnejši element se mi zdijo mladički za volanom, taki ki jim foter posodi močan stroj, sami pa obvladajo vožnjo ravno toliko da mu pri speljevanju ne crkne.... potem se gredo pa frajarit....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov