Ok an…k sm tole vidla,sm mislla, da smo pruga aprila….najpri ta kekc k to govori…nemu je normaln, si je kr sprot mal se zmisljevov..pišuka spominja me na gunga butla k je zaceu neki delat v smeri povecevanja rodnosti…ne vem vec imena-kao kako bi mogle bit zenske oblecene pa neki..ok pustmo to…
Jebena vlada nasa,ne znajo se spomnt kej bolsega…pa najrajs bi se kuj odlocl (brigajo jih kaksne konkretne raziskave al pa poglabljanja),ne da bi pomislli na posledice,vidjo sam dnar… kako si bojo se bl polnil zep,revni bojo pa se bl udarjen..ja najbols da se izselmo iz te slovenije-odkar smo v EU,nam gre sam se na slabs!!pa nej kdo to zanika, ce upa!!
Tud ce se to uvede in se placujejo takse,enodnevne vstopnice v lj…ja dejte no mir,ta dnar bo izpuhtel v zrak tko k je se vsak do zdej,ce se je nasa vlada kej spravla sprejet…ne bo ostal nc za financiranje javnih transportov…vprasanje pac:kam gre vs dnar k se ga zdej za parkirisca pobira??za delavce,k tm pobirajo??oz so v centrih avtomati…kr neki!
Dalje…vsa parkirisca in parkirne hise v mestih torej lahko potem ukinejo,jih bodo zrusli??Pa smo pri BTCju..polno avtomobilov,sploh v petkih,sobotah…si predstavljate kako si kupte par stvari…jih noste okol,do avta…(k btc je bliz obvoznice…sam z avtom ocitno ne bos mogu notr,k je AC ringu)ma ja,se bodybilding zastonj,hvala lepa!! BTC bi propadu…kako bi druzinca,k bi sla mal po nakupih al pa v kino, atlantis sla na trolo se s kaksnim vozickom..pa pohn stvari s sabo,k nimajo tm avta da bi notr pustil in ob nujni krizi sli iskat???ma ni sans da to nardijo v obrobju LJ…to bojo se stavke,ce mene prasate!
Sploh pa k je tko spet pr nam…bogatejsi postajajo bogatejsi,revnejsi pa revnejsi…in seveda,spet zakon k nima veze pr bogatih…jst pa ko studiram in se vsak dan prpelem v lj 50km (grem ponavad k se guzva skadi,pac tko si urnik nardis)…mi pa na kraj pameti vec ne pride,da bi vsak dan dala se 50 evrov da grem lahko na fax..ze tko je vse drago (cestine,taksa za uporabo cest,za onesnazevanje pa nevem kaj vse pr registraciji—nej pa pol to ukinejo!),zdej pa se neke vstopnine..ja seveda,da pa pustim avto se nekje na obrobju,k itk ni in NE bo parkingov,k bi bli recimo varovani…mi vzame se cajt da grem naprej s trolo in se dodatn dnar(zaston ne bo nikol,sej smo v SLO malo morgen)..pol pa nazadne pridem do avta in mi mankajo gume,je popraskan kva jst vem kaj…kurceva vlada za postrelit!!
Ok..zastopm da je domacinom to ql..vredu…samo mesto je mesto,tm je vedno guzva,pa naj bo to v troli,kaficu..(aja gostinci bojo mel tud manj prometa mimogrede)pa LJ se vedno ni tako gromozansko mesto k London,Berlin al drugo EU mesto…ni primerjav..in kaj se sploh EU spravlja na nas..k ns je najm..me zanima ce se bojo se na Hrvaško,če bo članica…se bojo kr premislli,k bojo slisal kaj nm delajo…ok zasla s poti…
Sam recimo…zgodi se vam,da otrok zvecer zboli in ga morte pelat v bolnco..al da si nekdo zlom nogo pr rolanju…ja kaj,boste pelal otroka z avtom hitr v bolco po LJ in placal se 50 evrov prej…al boste vlekl napou mrtuga otroka na trolo…al bomo za vsak zlom,zvin in bolezen klical resevalce???banalen primer,vendar vreden premisleka,sploh za tiste iz okolice LJ (a ste mogoce pod pripadniki domacinov in boste imeli neko takso)…pa tud recimo,da bi vzel taxi,bo osnova sam da se notr vsedem ze 50 evrov,ce recmo hocem iz Kranja v LJ?? Al pa grem na morje,morm cez LJ..pa spet placam 50 evrov..ni panike ja!
Ma dobr dost nakladanja…itak ne bo noben brau..sam ne morm bit tih ob takih bedarijah k jh dajejo na TV,se preden so tocno odlocene in s tem razburjajo folk. Neverjetno kako so se hitr za neki odlocl,za ksne pomembne stvari (npr.projekte za denar iz EU) pa rabjo ceu let,da ze vse zapade…ma najbols bi blo,da vsa podjetja iz centrov preseljo drgam (tud gun nas parlament in javne sluzbe) in bi blo tud blizi vecini ljudi,k se zdej voz v to guzvo…sam to nmors kr cez noc narest…itak so pa najvecji onesnazevalci tovarne in podjetja tkoda…
Pa za konec: zakaj Jankovič nic ne ve o tem??…itak more met tud on tle besedo,ce se bo kej spreminjal…mja…zvecer se bomo fural po lj k nav vstopnine pa bo..pa se delal bomo ponoc..ni panike;)
LP