Voith je napisal/-a: v pezoja letnik 2002 al kok bi on ugrajeval spero??!
Voith je napisal/-a:kup si ti rajs sumece tablete C vitamin al pa kej.
js rabm reaktivno maso urana 230. pa nevem zakaj rabm to cist tocno, kr tko mal pac.. ce kdo ve kje se da dobit nej mi sporoci..
pi*da a ste sami retardi tle al kva? polje vabi fantje. v pezoja letnik 2002 al kok bi on ugrajeval spero??! a so sam en avto pr peđoju naredl tega leta? dej najprej se pozanimaj o cem tece debata pol pa sele zacni ropotat ker to je pateticno. ves to ni tko k smrekca diseca, to ne kups in das gor v eni urci. to stane velik tisoc evrov in pol se vgradnja stane velik in se problemov mas dost tko da je nesmisel totaln delat na takem avtu. ZATO te vsi sprasujejo zakaj hoces to pocet.
najbol neumno in pomankljivo uprasanje pod soncem postavs in pol bi rd resn odgovor? kaj ti ni jasn?
nebivedu je napisal/-a:Voith je napisal/-a:za skupno vrednost avta spere, dela in zivcev si lahko kup 2 terenca.
Napaka, terenci so ratal zelo dragi, tudi tisti, ki so že bolj bogi.
Voith je napisal/-a:
nevem no. za 2000€ dobis ze marsikaj. to pa ni lih velik.. js si bom tut kupu neki terencu podobnega za pozim in za spat not ko je prevec pera :>
sam pogoj je klima in webasto, pa da laufa na umazanijo, da bom lahk cvicka not tanku
starr je napisal/-a:Pero je napisal/-a:starr je napisal/-a:ne vem kva bom pišuka.clovk ne ve prasa na forumu pol se pa kle en b****r norca dela.ce nimas nc druzga kokr kle drkat mene za napisat rajs ne odgovarjej na forum pa bom pocakov enga k mi to povedov v mejah normale.
Mene pa zanima zakaj misliš da rabiš ''špero''![]()
sej nism reku da rabm špero.sam zanima me kako je stvar izvedljiva.sej ok pozabte da sm sploh kej reku.
nebivedu je napisal/-a:Najboljša špera za nas, ki nimamo tok denarja, da bi si špere vgradil v avto, je ročna zavora. Ko prideš na blato in se eno kolo vrti v prazno, počasi zategneš ročno in to kolo se začne ustavljat, pa se zaradi tega moč prenese na drugo kolo in ti se odpelješ iz blata ali snega. Sprobano že velikokrat na terenu in vedno deluje.
nebivedu je napisal/-a:Voith je napisal/-a:
nevem no. za 2000€ dobis ze marsikaj. to pa ni lih velik.. js si bom tut kupu neki terencu podobnega za pozim in za spat not ko je prevec pera :>
sam pogoj je klima in webasto, pa da laufa na umazanijo, da bom lahk cvicka not tanku
Kaj takega pa za 2000 evrov ne boš dobil. Samo webasto stane 2000 evrov (nov), klima v terencih je liksus in je šele v novejših, se pa začnejo cene za terence, ki imajo vse to, kar ti rabiš tam pri 6000 evrih, tako da se meni to ne zdi poceni.
Voith je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Voith je napisal/-a:
Kaj takega pa za 2000 evrov ne boš dobil. Samo webasto stane 2000 evrov (nov), klima v terencih je liksus in je šele v novejših, se pa začnejo cene za terence, ki imajo vse to, kar ti rabiš tam pri 6000 evrih, tako da se meni to ne zdi poceni.
jup kar se klime tice je res dost redka v tem razredu, sam webasto se pa dobi za 200e na ebayu kar ni tok drago.. itak pa rabm enga terenca k ga bom lahk porinu kamorkol in mu nebo skodl ce km porajsam mal..
Voith je napisal/-a:ma dvomm da je natega. pac webasto je. pol pa ce pise da dela in da je preizkusen je verjetno ze tko.. zjebane dobis pa po 30~40 e
no naceloma webasto rabm zato da se usedem v vroc avto zutri ker to je zakon, pa zato da ko spim not ne dela motor ampak sam webasto.
Dariooo je napisal/-a:glede same zapore oz spere vem tudi sam da ni lih poceni.....jah no...1000 pa kej eurov stane ja.....zato pa me zanima ce je to mogoce doma naredit?
LP
target_practice je napisal/-a:Najd mi enga k ma. Kupim takoj
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov