xsAMOR je napisal/-a:
Me pa zanima kako bi se ta Punto GT obnesel z VaLe-tovim RS-om
Če je običajen oz stock,se nebi obnesel

BTW: kje pobirate tolk stare teme,brskate po smetišču

killah bee je napisal/-a:Če je običajen oz stock,se nebi obnesel![]()
killah bee je napisal/-a:BTW: kje pobirate tolk stare teme,brskate po smetišču
ZeMo gt_punto je napisal/-a:http://users.volja.net/dejanzofo/Fiat-Punto-Gt-Turbo_vs_Subaru_Impreza_Wrx_30-06-2002.avi
WILLIAMSCAR je napisal/-a:še moje mnenje tudi jst sem lastnik puntota gt in moram rečt,da
ta stvar res hudo leti. nevem zakaj nebi mogu honde dol počt! a zdej če je honda potem je pa naj hitrejša! ja folk nevem kaj je zvami mal premislite ko tu gor pišete "kozlarije"
TomyBoy2 je napisal/-a:Haby je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:Neki filmčkov:
Punto GT vs Civic Type R
http://www.puntopower.com/video/challenges/crail_ctr1.mpeg
http://www.puntopower.com/video/challenges/crail_ctr2.mpeg
Tale tip v CTR je pa en nedeljski voznik sploh ne zna spelat s CTRjem!
Tudi meni se zdi. Po zvoku sodeč(Punto GT), tukaj nekaj smrdi. Da bi tako počasi potegnil Civic Type-r, nemogoče. Po mojih izkušnjah prva in druga pri tem avtomobilu tako seka, da to res ni. Pa 200PS6.7 sec . Če je šel kdo merit, recimo da punto doseže 100 km/h na koncu 2 prestave. To pomeni iz posnetka razviden pospešek, nekje 7-8 sec 0-100km/h.(Malo je sicer na štartu zajebal).Kar je tudi nekje realno. Zelo teško da bi se z 155 Ks spustil pod 7 sec, kljub majhni teži. In kaj pa potem dela Type-r zadaj se pravi še kakšne 0.5 sec. Jao totalno nesposoben ali pa bolj verjetno vse skupaj lepo zrežirano. Kako ga je pa potem Impreza nascala.
Avto res gre, samo tako pa spet ne.
Haby je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:Stari je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:
Ja al pa je avto tko gnil da ne more speljat dovol hitro!!!
Jao, ti si gnil, (sorry na izrazu) če tako ven butneš. Če bi kdaj peljal Typer-ovo rakete z 200 KS, bi vedel o čem je beseda. Tole na posnetku se pa prav vidi da nekaj ne štima. Ali ga je pustil ,ker štartal tudi ni slabo, samo nikamor ni šlo. Potem takem bi moral imeti tale GT 6.0 sec do 100km/h, če je takole zaostal Civic Type-r. Nov punto z 130 KS ima recimo pospeške 8.6 sec. Tako bi lahko tale imel nekje 7.5 mogoče 7.0. Predelav glede teže pa tudi ni videt. Mogoče če bi bila teža 800 kg.
Tukaj ne posnetku z navadnim GT se lepo vidi razlika nekje 1 sec, ko dosežeta hitrost 100km/h.(to pa je že na koncu 2 prestave)
Itak je navaden GT zasotal manj kot type-r. Ni logike, razen da je očitno v vsakem primeru tip štartal res perfektno.
Bla bla bla.... prehitu ga je....
BTW: Ne mi ti neki zamešavat z novim puntotom (8.6 s na 100m), k razlika je ogromna, popolnoma drugačna avta!
Sprijazn se da so tud hitrejsi avti od GTja! Bom jst mal hondase obvestil o tej temi pa da vidmo kaj bodo postudiral.
Punto_GT je napisal/-a:Ta črn GT je 3. serije in je od enga angleža, ima pa 155 konju, original motor, original turbina in brez nobenga nosa, samo čip zamenjan.
Ta plavi pa je od enga z Čil, ta pa nevem kolk konju ima in je lih tako GT 3. serije.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:v pospeških se vti ne more primerjati z gt! tle svoje le naredi turbina!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov