Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če maj 05, 2005 9:41 am

xsAMOR je napisal/-a:
Me pa zanima kako bi se ta Punto GT obnesel z VaLe-tovim RS-om :wink:

Če je običajen oz stock,se nebi obnesel ;)

BTW: kje pobirate tolk stare teme,brskate po smetišču :D
Slika

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Če maj 05, 2005 10:01 am

še nisi opazu, da je zadnje čase trend zelo ster teme oživljat??

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Če maj 05, 2005 10:05 am

killah bee je napisal/-a:Če je običajen oz stock,se nebi obnesel ;)

;) :[]

killah bee je napisal/-a:BTW: kje pobirate tolk stare teme,brskate po smetišču :D

sploh nisem opazil kako stara tema je :jao:, jo je pa oživel pripradnk puntota gt,sigurno je iskal kaj v zvezi s puntotom GT pa je še en filmček dal(vsaj search funkcijo je našel) :D

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če maj 05, 2005 11:03 am

ZeMo gt_punto je napisal/-a:http://users.volja.net/dejanzofo/Fiat-Punto-Gt-Turbo_vs_Subaru_Impreza_Wrx_30-06-2002.avi

Taki posnetki žal povejo en kur.ac! Pred kakim letom sem obesil sem gor posnetek ko gre Lada (Riva) vštric s Ferrarijem 348, tak da...vsak avto se da tok prefukat da gre ko šus...samo če je dost $$$...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če maj 05, 2005 11:06 am

Jst nisem nek fan puntotov GT ampak dejansko ce pogledate razmerje teza/moc pa ce se uzame v obzir da je tip dobr voznik (Verjetno je tudi veckrat puhnil proti istim avtom, na site je dal logicno bol tiste filmcke kjer je zmagoval) se mi zdi cist mozn vsak objavljen rezultat. Sej ne da dirka proti nevem kasnim raketam...

Edino drag proti imprezi wrx se mi zdi sumljiv (ne vidi se kako startata loh da je voznik impreze zajebal, druga moznost je da je ta punto cist napiljen (+NOS?))

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Če maj 05, 2005 2:44 pm

js si tudi lastim GT-ja 3.serija sicer greddy elektronika,ampak nisem mogel verjet da res to tko gre....ni pa najboljsi avto na svetu......ima pa tocno 1000 kg teze..........in je tudi bil predelan do amena.....pa sem vse zmetal dol sam elektroniko pustil......ker ce ne ne traja......vozil pa sem tudi type-r ampak staro verzijo 200PS....pa res avto leti.....nisem pa se dajal.....je pa res da ni use v konjih.....je pa res da vecino kar sem postov glede GT-aj bral je use res.....nekaterim zal...?! se pa da lepo predelovat te GT-je
zato jih tudi kupujejo....GT 1 in 2 serija imajo to prednost pred 3 serijo da je kompresisko razmerje zelo nizko...torej ima se lufta pri 3 seriji pa mal tezko....ce prav ce znas tudi to ni problem je pa 3 serija bolj elasticna in krajse brzine ima in doseze 100km/h takoj ko presalas v 3.........za turbo motorje se itak ve da imajo se lufta in ce menjas samo elektroniko(tako sem js zacel) takoj dobis 20-30 hrckov.....turbo powwah pac :lol: ta crn GT ima res 155 PS in je predstavljen tudi V ELABORARE.......reviji

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če maj 05, 2005 2:59 pm

še moje mnenje tudi jst sem lastnik puntota gt in moram rečt,da
ta stvar res hudo leti. nevem zakaj nebi mogu honde dol počt! a zdej če je honda potem je pa naj hitrejša! ja folk nevem kaj je zvami mal premislite ko tu gor pišete "kozlarije"
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če maj 05, 2005 4:04 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:še moje mnenje tudi jst sem lastnik puntota gt in moram rečt,da
ta stvar res hudo leti. nevem zakaj nebi mogu honde dol počt! a zdej če je honda potem je pa naj hitrejša! ja folk nevem kaj je zvami mal premislite ko tu gor pišete "kozlarije"

Pomoje je bit samo v tem, da ima Type-R na papirjih kakorkoli obrneš boljše zmogljivosti...če gledamo oba stock avta seveda...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Re: Punto GT VS xxx...

Napisal/-a FireSTORM Če maj 05, 2005 4:28 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:
Haby je napisal/-a:

Tale tip v CTR je pa en nedeljski voznik sploh ne zna spelat s CTRjem!

Tudi meni se zdi. Po zvoku sodeč(Punto GT), tukaj nekaj smrdi. Da bi tako počasi potegnil Civic Type-r, nemogoče. Po mojih izkušnjah prva in druga pri tem avtomobilu tako seka, da to res ni. Pa 200PS :roll: 6.7 sec . Če je šel kdo merit, recimo da punto doseže 100 km/h na koncu 2 prestave. To pomeni iz posnetka razviden pospešek, nekje 7-8 sec 0-100km/h.(Malo je sicer na štartu zajebal).Kar je tudi nekje realno. Zelo teško da bi se z 155 Ks spustil pod 7 sec, kljub majhni teži. In kaj pa potem dela Type-r zadaj se pravi še kakšne 0.5 sec. Jao totalno nesposoben ali pa bolj verjetno vse skupaj lepo zrežirano. Kako ga je pa potem Impreza nascala.
Avto res gre, samo tako pa spet ne.

dragi moj poba
stock punto GT z 130HP ima pospeške blizu 7,0 nebom povedal kako blizu ker nevem več točno

čovič
Novinec

Kraj: bosna

Napisal/-a čovič Če maj 05, 2005 4:28 pm

jst sem lastnik gt od včeraj. in bi rad povedal da je avto res bomba kako se bo pa obnesel bomo pa še videli saj nemorš po enem dnevu neki pametvat. je pa res ,da nevem ,zakaj ni možn da bi hondo dol vrgu konc koncu ta honda ni boh ve kaj!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Če maj 05, 2005 4:37 pm

Haby je napisal/-a:
Punto_GT je napisal/-a:
Stari je napisal/-a:
Punto_GT je napisal/-a:
Ja al pa je avto tko gnil da ne more speljat dovol hitro!!!

Jao, ti si gnil, (sorry na izrazu) če tako ven butneš. Če bi kdaj peljal Typer-ovo rakete z 200 KS, bi vedel o čem je beseda. Tole na posnetku se pa prav vidi da nekaj ne štima. Ali ga je pustil ,ker štartal tudi ni slabo, samo nikamor ni šlo. Potem takem bi moral imeti tale GT 6.0 sec do 100km/h, če je takole zaostal Civic Type-r. Nov punto z 130 KS ima recimo pospeške 8.6 sec. Tako bi lahko tale imel nekje 7.5 mogoče 7.0. Predelav glede teže pa tudi ni videt. Mogoče če bi bila teža 800 kg.
Tukaj ne posnetku z navadnim GT se lepo vidi razlika nekje 1 sec, ko dosežeta hitrost 100km/h.(to pa je že na koncu 2 prestave)
Itak je navaden GT zasotal manj kot type-r. Ni logike, razen da je očitno v vsakem primeru tip štartal res perfektno.

Bla bla bla.... prehitu ga je....

BTW: Ne mi ti neki zamešavat z novim puntotom (8.6 s na 100m), k razlika je ogromna, popolnoma drugačna avta!

Sprijazn se da so tud hitrejsi avti od GTja! Bom jst mal hondase obvestil o tej temi pa da vidmo kaj bodo postudiral. :twisted:

omg
ti pa se sprijazni da je punto GT spalil type-r :roll:
ti bi po hondaše šel...ja :lol:
logično da bojo vsi zate potegnil če pa je tako "slavna" honda zraven ki jo pol slovenije hvali ni pa vredna pol p*zde

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Če maj 05, 2005 4:39 pm

Punto_GT je napisal/-a:Ta črn GT je 3. serije in je od enga angleža, ima pa 155 konju, original motor, original turbina in brez nobenga nosa, samo čip zamenjan.

Ta plavi pa je od enga z Čil, ta pa nevem kolk konju ima in je lih tako GT 3. serije.

tega plavega sem pa zasledil na cardomain enkrat
če je to ta ima ta tipson okrog 180 konjev
dosti predelav
par stvari pri turbini menjanih(povečane vetrnice)
bof pa tko naprej...
sam nisem pa ziher da je to enak

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če maj 05, 2005 4:42 pm

Fire storm se strinjam stabo glede honde! ne vem kaj vidijo v teh avtih da jih vsi tako hvaliji če pogledaš njihovo notranjost ti lahko pa postane kr hudo ker ni nikakršna!
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Če maj 05, 2005 5:07 pm

evo.. ..mobisux sindrom kreganja se je razširil tudi na a.com :cry: :cry:

na podlagi enega posnetka (pa še amaterskega), še ne moreš trdit, da je GT hitrejši od type-R! če bi zaupali avtomobila v roke profi voznikom, potem bi se pokazaja jasna slika kateri avto je hitrejši! vsak ima svoje prednosti in slabosti.. ..tako, da tukaj nekaj razglabljat in ugotavljat je potrata časa!

glede lepote.. ..to je subjektivna stvar! men je notranjost (in zunanjost) type-R 100x lepša k pa of GT, ker notranjost GTja ni prou nič posebnega!

pa brez zamer!

hondafan
Novinec

Napisal/-a hondafan Če maj 05, 2005 5:19 pm

Punto Gt, če je v originalnem stanju se nikakor ne more primerjati z CTR, in bi moral biti kar pošteno predelan, da bi jo dohajal, tega pa ne govorim v tri krasne, ker smo probavali CTR z fiat coupe turbo+ z 220km in se je CTR do 140 zelo dobro držala, šele potem je začel fiat uhajat naprej počasi, to je bilo seveda po ravnem, ko pa so se začeli ovinki pa je fiat ostal daaaaaaaaaaaleč zadaj! Ne rečem, je fajn kištica tale gt, samo mu je že vti konkurent, seveda če voznik pozna avto...
lp

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če maj 05, 2005 5:22 pm

v pospeških se vti ne more primerjati z gt! tle svoje le naredi turbina!
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Če maj 05, 2005 5:26 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:v pospeških se vti ne more primerjati z gt! tle svoje le naredi turbina!

ne trudi se....
pač...honda folk...ne moreš nič

kot da bi gluhemu govoril dobro jutro...

pač ne razumejo da ima stock GT že hude pospeške, ta2 na posnetkih pa sta daleč od stock

za njih je honda božji dar
za mene pa navaden gnoj na cesti oz. odpad

P.S: Had One Never Did Again

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če maj 05, 2005 5:32 pm

lepo si to napisal!
ALONSO CAR

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Če maj 05, 2005 5:48 pm

Sigurno je da je honda typer-r bolj znana kot pa je en bogi"FIAT" in pac ime ze dosti naredi...sam pomojem gre pa tko GT jo spali sam na startu prvih par metrov.....drgac je honda sigurno hitrejsa!!!!!..tudi medosno razdaljo ima vecjo v tem ni dvoma....... in poanta je sam v tem da avti ala CTR,mazdarx8.....naviti motorji...rabijo tisocinke ali manj da pridejo na obrate...kasneje pa z temi 10.000,12.000 obr/min pridobijo use v prid in se vec.....je pa res da med voznjo je sigurno bolj odziven GT........... :!:

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če maj 05, 2005 5:49 pm

fiat gt poglej pm
ALONSO CAR
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov