Debate, ki niso vezane na ostala področja...

trafo66

Napisal/-a trafo66 Pe dec 21, 2007 9:02 pm

hartge je napisal/-a:Jah ce ze imas denar na razpolago si bos kupu sigurno kaj vec kot enga tipota.

Se pa strinjam da je kekec tist k porabi wes denar za avto. Ampak je veliko takih ki ima denar in si kamot privoscijo dober avto ali dva... In sigurno nima noben TIPO-ta. Pa ne razumet da je Tipo slab avto. Pac wec al manj je swoje naredu...

vidiš jaz si lahko privoščim dober avto ali dva ampak imam tipota sedicivalvole in sem zelo zadovoljen voznik z njim. bodi brez skrbi.

hartge
Novinec

Napisal/-a hartge Pe dec 21, 2007 9:07 pm

Dej Trafo66 ne fantaziraj... Nimas pojma o avtih... Varnost-udobje-okolju prijazen avto..
Ah sej to ima vse tvoj tipo a? Ko se bos ti s tvojim tipotom nekam zabil pa ko se bo un z makino bomo widli od koga bo wec ostal...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe dec 21, 2007 11:04 pm

jah...ce bo velika hitrost...al bo tipo al bo touareg ne bo od nobenega nic ostalo....mislim pa da mocnejsega od touarega ni...kaj pa je blo s touaregom pri nesreci zelo znanega pevca pa veste vsi...a ne?
drugace pa se strinjam s tabo...sarejsi avti so zakon...se posebej ce ves kaj sam posraufat imas res malo stroskov ;) pa se uzitek je....ko das gas gre kam....pa brez razmih elektricnih zaviral :-P

LP
hartge je napisal/-a:Dej Trafo66 ne fantaziraj... Nimas pojma o avtih... Varnost-udobje-okolju prijazen avto..
Ah sej to ima vse tvoj tipo a? Ko se bos ti s tvojim tipotom nekam zabil pa ko se bo un z makino bomo widli od koga bo wec ostal...
Slika

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael Pe dec 21, 2007 11:23 pm

trafo66 je napisal/-a:ma ljudje si grenijo življenje z dragimi avti in imajo celo življenje sam s tem težave. v čem je smisel tako drage limuzine kupovat. jaz sem najbolj srečen ko imam staro kripo in nobenih skrbi .pa še skor zastonj je.
najslajše je ko ti ga ukradejo.

O tem lahko odpreš novo temo, čeprav imaš v marsikateri izjavi point. Pozabil si le na eno pomankljivost tvojega avta: v primeru močnejšega trka imaš dosti manjše možnsoti preživetja, kot pa nekdo z novo X5, seveda v primeru normalne hitrosti.

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Pe dec 21, 2007 11:56 pm

...
Zadnjič spremenil ghandaed, dne Pe dec 28, 2007 9:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice So dec 22, 2007 12:24 am

Oropan X5 in tipo....wtf... can't connect the dots....
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], Kukec in 15 gostov