lenivec je napisal/-a:@ fbr kolk pa še je tistih starih predpotopnih pump? saj se gradijo praktično dnevno nove in prav tekmujejo katera bo bližje najbol prometnemu delu.
Pri nas bodo ravnokar 2 nove... ostalih cca 6 že "pol stoletja" gnije.
So rabzijali eno staro črpalko, kjer bo sedaj nova... me zanima zakaj niso uporabili kar ta stare cisterne, ampak so jih šli menjat za nove, če so tako super... (ostale naštete črpalke datirajo ravno iz obdobja te porušene)
@ H-FREAK
Potem se verjetno poznamo, RK Vzhod al Zahod?
@samo
In števec iztočenih litrov je na črpaliki za lepše videt?
Voda se nahaja na dnu rezervarja in jo sonde ali pa krema na merilni palici prikažejo, kadar je v rezervarju več kot nekaj proventov vode se jo izčrpa.
@FBR
Rezervarji se verjetno zamenjujejo ker so enoplaščni in ne ustrezajo več zahtevam, al pa je prišlo do kakšnega potencialnega odnašanja materiala (brez katodne zaščite)
Never drive faster, than your guardian angel can fly.
Hehe, brez razgloga se ponavdi nič ne dela Kot če prenavljaš ploščice v kopalnici boš verjetno tudi vodo in odtoke na novo naredli. če so že ene toliko stari Pač če prenavljajo so se odločili za komplet prenovo, da bo za naslednjih nekaj let mir
Never drive faster, than your guardian angel can fly.
@bravura, res ima RK zelo velik promet, ampak je še ena pumpa, na drugem koncu SLO, ki ima še več prometa.
Jutri vam posredujem nekaj slikic, da vidite kako zadeva zgleda, in kako je stanje z vodo.
@Samo mesarec, kako je na ostalih črpalkah ne vem, vem samo da ima OMV visok standard, kar se tiče vode in drugih bedarij. in ne pozabi, vsaka napaka na lahko stane VELIKO več, kot pa lahko z njo pridobimo. Sploh kar se tiče igranja z gorivom. je zanekrat še vedno veliko lažje uporabit metodo "prodajalk v trafiki" in vsaki stanki sunit malenkost kot je 50C in tako na recimo 1000 strank zaslužit 500€ =) (tega ne prakticiram, je samo primer, da obstajajo lažji načini, kot pa nekomu zaračunati 5L vode za 5€ ali pa 70dm3 zraka =))
Vse paranoike pa naprošam, da prenehajo pljuvati vsepovprek po vseh črpalkah, kajti s tem bodo zbili moralo VSEH povezanih s to dejavnostjo, in bo kvaliteta resnično padla na balkansko.
Kdor pa tukaj piše o žveplu pa naj si dobavi gorivo iz recimo anglije kjer bo za 1l, 5% kakovostnejšega goriva odšel od 60% do 70% več denarja.
Torej prosim, nehajte neupravičeno pljuvati po nas.
H-FReAK je napisal/-a:Kdor pa tukaj piše o žveplu pa naj si dobavi gorivo iz recimo anglije kjer bo za 1l, 5% kakovostnejšega goriva odšel od 60% do 70% več denarja.
H-FReAK vidiš, kako ti pljuvaš po trafikantkah, da plunejo strankam, ja tistim, ki ne gledajo. Ista pesem je na pumpi. Ne trdim, da si ti neprijazen al kaj podobnega, povem pa ti da je ogromno črpalkarjev dobesedno arogantnih, kajti, če ti ne prideš, pa pride drug, ker si primoran kupit bencin in vemo, da sta 2 monopolista.
Verjam pa, če bi bila last posameznika česarkoli, bi bil odnos bistveno drugačen.
@samo mesarec kot prvo, ne vem kateri brskalnik oz. kakšne pisave in enkripcije uporabljaš. Morda si spregledal kakšne narekovaje? In ne ne pljuvam po trafikantih, darsovcih ali prodajalkah v Merkatoru, da so komu kaj ukradli. Na licu mesta imaš možnost nestrinjanja u vrnjenim denarjem. Če se ugotovi napaka, se izplača razlika. Daj mi nekaj povej. Se ti je že kdaj zgodilo, da si kje od natakarice, trafikantke ali črpalkarja dobil vrnjen kakšen € preveč? a si ga vrno ali si ga "pljuno"?
"da je ogromno črpalkarjev dobesedno arogantnih"
KONKURENCA. Pojdi na drugo črpalko, dokler še tank ni popolnoma prazen. Ni vrag da živih v koncih kjer so v radiju vsakdanjega življenja sami arogantni črpalkarji?
Daj mi povej še to. Si tankal kdaj v času ko je pred tabo kdo povedal napačno številko agregata in plačal kakšnih 50€ premalo? ali pa je pozabil pin svoje nove kartice in mora v največji gužvi po novi telefon na katerega se še ne spozna, da najde pin?
So časi, ko ljudje zlomijo še najtršega črpalkarja.
nobeden brskalnik ne uporabljam, razen tvojega in napisal si tole:
zanekrat še vedno veliko lažje uporabit metodo "prodajalk v trafiki" in vsaki stanki sunit malenkost kot je 50C in tako na recimo 1000 strank zaslužit 500€ =) (tega ne prakticiram, je samo primer, da obstajajo lažji načini, kot pa nekomu zaračunati 5L vode za 5€ ali pa 70dm3 zraka =))
To je tvoj text in ne sprašuj za enkripte in podobne fore.
Mačku stopiš na rep zamijavka. Kot vidiš, sem samo citiral tvoje pisanje.
Naj dodam še tole, včeraj sem napisal, da ne govorim o tebi, ker te ne poznsm, pravim pa da so fakini, to pomeni posamezniki in ne posplošujem in ne mečem vse v en koš. Vsepovsod so poštenjaki in fakini in tukaj ne moreš oporekati.
Ne bom se podal v osebni konflikt, ker sem prepričan, da mi nisi želel slabega, kakor tudi jaz ne želim tebi oz. komurkoli drugemu. Kot si opazil sem frazo "prodajalk v trafiki" dal v narekovaje, kajti to je najbližja prispodoba, ki sem se je spomnil, nikakor pa nisem nikogar obtoževal ali pljuval po njem.
Vsem paranoikom, ki se bojijo našega slovensko/balkanskega žvepla pa bom takoj zjutraj poskeniral in prilepil nek dokument. Sedaj me muči spanec.
vnokar sem prejel tole sporočilce, poštenost na črpalkah_:
Kaj vam naj rečem… da se je že meni tud zgodilo, da sem kakih 10 l preveč natankal….samo sem prepozno videl! Pa to tudi na petrolovih črpalkah! Čuda se dogajajo! Tak, da… pazite se J
Tankate na MOL-u?
Pošlji naprej, da bodo ljudje seznanjeni z goljufijami.....
Pa kaj si še nebojo zmesli pa ko itak že nimamo dnara. Prok.... svi...!
Evo za vse paranoike, ki tankajo naš "balkanski" benci in dizel, naj mi razložijo kako je možno, da se večkrat iz našega skladišča vozi v Avstrijo, in iz Avstrije k nam? Če pa imajo baje Avstrijci 10X boljše derivate? (Na sliki so pobrisane 'nepomembne' številke, imena in registerske tablice, ker za objavo le-teh nimam dovoljenja.)