delavec je brez roke....nevermind je napisal/-a:Ena roka mu fali (desna) in vozi Subaruja z ročnim menjalnikom?
ta na sliki je on v kombinezonu
pa to je njegov fotr, k je mel že prej avtoodpad, drgače pa ja ima kr pogosto inšpekcijo gor, ampak poba bo počasi vse zrihtu u nulo. sam naprej je važn njegov vozni park (ferrari, novi x5, M6 cabrio, pa verjetn še kej)pa kukrat kerga še nategne, je pa res da je nekaj časa nazaj še blo vse razmetano vse povsod, abs enote, pa polosovine, v gredi posajene, namesto rož! drugače pa za vse, na avtoodpad greš ko točno veš kaj iščeš, veš kako zgleda, imaš neke mere če ne gre drugače, ne pa kar tako na blef- zato vas pa lahk tk nategne.slavkot1 je napisal/-a:kupovou sm naslon sredinski za golfa 4 pa sm ga klicu k je enga prodaju pa je mel ceno okol 60 € trdu da je kot nov pridm tja je biv ves znucan ni mel une plastike da ga odpreš pa čist je biu umazan pa sm mu reku če je prfuknjen al kaj da sm se prpelu tja iz nm pa je biu sm tiho. Model je čist neumn kripl ena roka mu fali pa še kej druzga v glavi. Pol sm še enkrat šu k njemu po odbijač za peugeota 307 mi reku da je cena 90€ pridm tja je bla cena 150€ sm popizdu pol je pa reku da je 90€ brez unih letvic k so gor. Krneki uglavnm serje drag je pa za popizdt sm kaj k ma vedno ko kej nucam edino on tist del. Tja uglavnm nebom šu nikol več
Caby je napisal/-a:Fora je da taki so vsi po večini ki imajo odpade. Podoben je naprimer pri nas v novem mestu nad Prečno. Pač ima dnevno ogromno ljudi, ve kako in kaj z njimi. Če reče da ima, pa vrže dol se mi zdi normalno. On dobro ve, da več ko dobi klicev, več bo strank. In če reče da ima, marsikatera pride, pač pogledat potem pa še vzet. On ima veliko izkušenj, in verjetno dobro ve kaj najbolj "pali". Kolega je tako navdušen nad njim, da je že nekajkrat rekel da me bo peljal tja.
alesdrolec je napisal/-a:delavec je brez roke....nevermind je napisal/-a:Ena roka mu fali (desna) in vozi Subaruja z ročnim menjalnikom?
ta na sliki je on v kombinezonu
plavko61 je napisal/-a:Kar obdržite staro šaro...
Rajši kupim vse novo, ker mi je škoda živcev, za take tipe...
Od moje izkušnje z Feštajnom nisem ničesar več nabavil na odpadu, kaj šele rabljenega ali preko kake bolhe itd...
Avto.net & Co. pa itak lahko kar zaprejo, ker je eno samo nategatorsko leglo
Caby je napisal/-a:Fora je da taki so vsi po večini ki imajo odpade. Podoben je naprimer pri nas v novem mestu nad Prečno. Pač ima dnevno ogromno ljudi, ve kako in kaj z njimi. Če reče da ima, pa vrže dol se mi zdi normalno. On dobro ve, da več ko dobi klicev, več bo strank. In če reče da ima, marsikatera pride, pač pogledat potem pa še vzet. On ima veliko izkušenj, in verjetno dobro ve kaj najbolj "pali". Kolega je tako navdušen nad njim, da je že nekajkrat rekel da me bo peljal tja.
pa to je njegov fotr, k je mel že prej avtoodpad, drgače pa ja ima kr pogosto inšpekcijo gor, ampak poba bo počasi vse zrihtu u nulo. sam naprej je važn njegov vozni park (ferrari, novi x5, M6 cabrio, pa verjetn še kej)pa kukrat kerga še nategne, je pa res da je nekaj časa nazaj še blo vse razmetano vse povsod, abs enote, pa polosovine, v gredi posajene, namesto rož! drugače pa za vse, na avtoodpad greš ko točno veš kaj iščeš, veš kako zgleda, imaš neke merLukL je napisal/-a:nucam edino on tist del. Tja uglavnm nebom šu nikol več
pugi405 je napisal/-a:Caby je napisal/-a:Fora je da taki so vsi po večini ki imajo odpade. Podoben je naprimer pri nas v novem mestu nad Prečno. Pač ima dnevno ogromno ljudi, ve kako in kaj z njimi. Če reče da ima, pa vrže dol se mi zdi normalno. On dobro ve, da več ko dobi klicev, več bo strank. In če reče da ima, marsikatera pride, pač pogledat potem pa še vzet. On ima veliko izkušenj, in verjetno dobro ve kaj najbolj "pali". Kolega je tako navdušen nad njim, da je že nekajkrat rekel da me bo peljal tja.
Očitno nisi na tekočem. Temu modelu so odvlekl vse avtomobile do enega. He is officially screwed. Nima več odpada. Sem pa mel dobre izkušnje z njim...
nisem prepričan ampak mislim da se lahko doda zraven F430.....herc_TyepR je napisal/-a:pa to je njegov fotr, k je mel že prej avtoodpad, drgače pa ja ima kr pogosto inšpekcijo gor, ampak poba bo počasi vse zrihtu u nulo. sam naprej je važn njegov vozni park (ferrari, novi x5, M6 cabrio, pa verjetn še kej)pa kukrat kerga še nategne, je pa res da je nekaj časa nazaj še blo vse razmetano vse povsod, abs enote, pa polosovine, v gredi posajene, namesto rož! drugače pa za vse, na avtoodpad greš ko točno veš kaj iščeš, veš kako zgleda, imaš neke merLukL je napisal/-a:nucam edino on tist del. Tja uglavnm nebom šu nikol več
no ni čist tko m6 cabrio ga že doug ni več x5 pa naj bi dau tidu stran...[/code][/list]
Ronin je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Caby je napisal/-a:Fora je da taki so vsi po večini ki imajo odpade. Podoben je naprimer pri nas v novem mestu nad Prečno. Pač ima dnevno ogromno ljudi, ve kako in kaj z njimi. Če reče da ima, pa vrže dol se mi zdi normalno. On dobro ve, da več ko dobi klicev, več bo strank. In če reče da ima, marsikatera pride, pač pogledat potem pa še vzet. On ima veliko izkušenj, in verjetno dobro ve kaj najbolj "pali". Kolega je tako navdušen nad njim, da je že nekajkrat rekel da me bo peljal tja.
Očitno nisi na tekočem. Temu modelu so odvlekl vse avtomobile do enega. He is officially screwed. Nima več odpada. Sem pa mel dobre izkušnje z njim...
Kljub temu, da ima se zmer oglase na avtonet-u, so mu vse cist vse odvlekli??
Po forumu brska: Google [Bot] in 15 gostov