Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Če sep 17, 2009 9:56 pm

nevermind je napisal/-a:Ena roka mu fali (desna) in vozi Subaruja z ročnim menjalnikom?
delavec je brez roke....
ta na sliki je on v kombinezonu

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Če sep 17, 2009 10:07 pm

slavkot1 je napisal/-a:kupovou sm naslon sredinski za golfa 4 pa sm ga klicu k je enga prodaju pa je mel ceno okol 60 € trdu da je kot nov pridm tja je biv ves znucan ni mel une plastike da ga odpreš pa čist je biu umazan pa sm mu reku če je prfuknjen al kaj da sm se prpelu tja iz nm pa je biu sm tiho. Model je čist neumn kripl ena roka mu fali pa še kej druzga v glavi. Pol sm še enkrat šu k njemu po odbijač za peugeota 307 mi reku da je cena 90€ pridm tja je bla cena 150€ sm popizdu pol je pa reku da je 90€ brez unih letvic k so gor. Krneki uglavnm serje drag je pa za popizdt sm kaj k ma vedno ko kej nucam edino on tist del. Tja uglavnm nebom šu nikol več
pa to je njegov fotr, k je mel že prej avtoodpad, drgače pa ja ima kr pogosto inšpekcijo gor, ampak poba bo počasi vse zrihtu u nulo. sam naprej je važn njegov vozni park (ferrari, novi x5, M6 cabrio, pa verjetn še kej)pa kukrat kerga še nategne, je pa res da je nekaj časa nazaj še blo vse razmetano vse povsod, abs enote, pa polosovine, v gredi posajene, namesto rož! drugače pa za vse, na avtoodpad greš ko točno veš kaj iščeš, veš kako zgleda, imaš neke mere če ne gre drugače, ne pa kar tako na blef- zato vas pa lahk tk nategne.

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Če sep 17, 2009 10:13 pm

Fora je da taki so vsi po večini ki imajo odpade. Podoben je naprimer pri nas v novem mestu nad Prečno. Pač ima dnevno ogromno ljudi, ve kako in kaj z njimi. Če reče da ima, pa vrže dol se mi zdi normalno. On dobro ve, da več ko dobi klicev, več bo strank. In če reče da ima, marsikatera pride, pač pogledat potem pa še vzet. On ima veliko izkušenj, in verjetno dobro ve kaj najbolj "pali". Kolega je tako navdušen nad njim, da je že nekajkrat rekel da me bo peljal tja.

plavko61
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a plavko61 Pe sep 18, 2009 9:26 am

Caby je napisal/-a:Fora je da taki so vsi po večini ki imajo odpade. Podoben je naprimer pri nas v novem mestu nad Prečno. Pač ima dnevno ogromno ljudi, ve kako in kaj z njimi. Če reče da ima, pa vrže dol se mi zdi normalno. On dobro ve, da več ko dobi klicev, več bo strank. In če reče da ima, marsikatera pride, pač pogledat potem pa še vzet. On ima veliko izkušenj, in verjetno dobro ve kaj najbolj "pali". Kolega je tako navdušen nad njim, da je že nekajkrat rekel da me bo peljal tja.

Daj no ne s***. Feštajn se trudi da ustvari celo novo ligo nategovanja.
Samo čakam da preberem v črni kroniki da mu je en poračunal.
Ah kako vesel bo ta dan :!:

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe sep 18, 2009 9:49 am

alesdrolec je napisal/-a:
nevermind je napisal/-a:Ena roka mu fali (desna) in vozi Subaruja z ročnim menjalnikom?
delavec je brez roke....
ta na sliki je on v kombinezonu

tisti brez roke je njegov sin. Je hodu z mano v srednjo šolo pa je teden dni po maturancu v sobi doma filal smodnik v cev in mu je zarad trenja in vlažnih rok vse skp raznesl. razparal mu je še želodec pa oko je mel poškodovano.
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Pe sep 18, 2009 10:03 am

Nevem kakšno so njegovi nameni, nisem njegova mama. Samo povem posredne izkušnje z njim.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Pe sep 18, 2009 10:51 am

Nekdo je omenil da skoraj vsi ki prodajamo na avto.net nategujejmo ljudi. Sam se z tem ne strinjam tudi sam imam par avtov po delih predvsem hyundai-e in saabe, ki jih prodajam prek avto.net. Vsak ki me pokliče se prvo preveri če del paše če nevem mu priznam da tega podatka nimam in da naj sam preveri ce paše, tudi vračilo denarja ce stvar ne dela ni nikoli bil problem pri meni! Tako da ne metat vse v isti koš.

Imaš pa tudi modele te pokliče za luč za hyundai coupeja in mu poveš da luč sicer imaš, vendar ima polomljen nosilec in mu jo zato daš po zelo ugodni ceni. Na kar te kliče čez kaki tedn dva da zdaj pa njemu mehanik ne more lepo nastavit smerokaza gor na luč in ti začne kr nekaj grozit itd... Takega bi samo opalo prek ....
Lp by Mare

plavko61
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a plavko61 Pe sep 18, 2009 5:43 pm

Kar obdržite staro šaro...
Rajši kupim vse novo, ker mi je škoda živcev, za take tipe...
Od moje izkušnje z Feštajnom nisem ničesar več nabavil na odpadu, kaj šele rabljenega ali preko kake bolhe itd...
Avto.net & Co. pa itak lahko kar zaprejo, ker je eno samo nategatorsko leglo

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe sep 18, 2009 5:56 pm

Bravo plavko61 ti si car :bow Ko ti bo crknil kakšen manj poceni del (menjalnik itd.) pa kar pojdi na uradni servis po novega, da ne boš kupoval stare šare ;) Seveda sem po tvoje tudi jaz velik nategator, ker prodajam avto na avto.netu? :shock:

Kar pa se tiče Feštajna, pa je tudi po moje prekomerno aroganten in pri njem osebno nimam nobenega namena več kupovati. Vendar pa vam mora biti jasno, da je to avto ODPAD torej je možno, da stvari ne bodo funkcionirale in je zato potrebno prej preveriti.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 So sep 19, 2009 7:28 am

plavko61 je napisal/-a:Kar obdržite staro šaro...
Rajši kupim vse novo, ker mi je škoda živcev, za take tipe...
Od moje izkušnje z Feštajnom nisem ničesar več nabavil na odpadu, kaj šele rabljenega ali preko kake bolhe itd...
Avto.net & Co. pa itak lahko kar zaprejo, ker je eno samo nategatorsko leglo

SI ti en pravi pacient ja :roll:
Lp by Mare

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So sep 19, 2009 8:50 am

Caby je napisal/-a:Fora je da taki so vsi po večini ki imajo odpade. Podoben je naprimer pri nas v novem mestu nad Prečno. Pač ima dnevno ogromno ljudi, ve kako in kaj z njimi. Če reče da ima, pa vrže dol se mi zdi normalno. On dobro ve, da več ko dobi klicev, več bo strank. In če reče da ima, marsikatera pride, pač pogledat potem pa še vzet. On ima veliko izkušenj, in verjetno dobro ve kaj najbolj "pali". Kolega je tako navdušen nad njim, da je že nekajkrat rekel da me bo peljal tja.

Očitno nisi na tekočem. Temu modelu so odvlekl vse avtomobile do enega. He is officially screwed :lol: . Nima več odpada. Sem pa mel dobre izkušnje z njim...

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R So sep 19, 2009 8:55 am

Bil 3x pri njemu, po telefonu rekel da ima pripravljeno, potem ni nič našel--> katastrofa.

Ampak strank mu zgleda ne manjka. Super.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
Omegan
Nov uporabnik

Napisal/-a Omegan So sep 19, 2009 10:47 am

Prvič, zadnjič in nikoli več. "A) Imate železno platišče za x avto? B) imam na zalogi pripravljeno vse. A) kje se nahajate? B) pri tušu v Izlakah. A) Pride do tuša, išče, sprašuje kje bi lahko ta odpad bil nihče nima ideje. A) kliče b-ja 10x, ko se oglasi: ja mi pa že nismo pri tušu, kdo vam je to rekel? A) WTF, A) dobi nove napotke za pot nekam v PM, pride gor duha ne sluha o platišču. B) reče delavcu tam dol nekje poišč saj veš da imamo!. Delavec C) Išče zadevo po celem odpadu ob 3 popoldan pri 35°c in ne najde nič. Po 3 kratnem ogledu celega odpada končno najde zadevo, ki je na pogled bila prava. Pa vendar potem ni bila prava. B) Lahko se oglasite kdaj drugič, ker imamo na zalogi vedno vse... :roll:

herc_TyepR
Nov uporabnik

Napisal/-a herc_TyepR So sep 19, 2009 10:21 pm

LukL je napisal/-a:nucam edino on tist del. Tja uglavnm nebom šu nikol več
pa to je njegov fotr, k je mel že prej avtoodpad, drgače pa ja ima kr pogosto inšpekcijo gor, ampak poba bo počasi vse zrihtu u nulo. sam naprej je važn njegov vozni park (ferrari, novi x5, M6 cabrio, pa verjetn še kej)pa kukrat kerga še nategne, je pa res da je nekaj časa nazaj še blo vse razmetano vse povsod, abs enote, pa polosovine, v gredi posajene, namesto rož! drugače pa za vse, na avtoodpad greš ko točno veš kaj iščeš, veš kako zgleda, imaš neke mer

no ni čist tko m6 cabrio ga že doug ni več x5 pa naj bi dau tidu stran...[/code][/list]

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Napisal/-a cuteboy1988 So sep 19, 2009 11:43 pm

sej pa nima samo tale feštajn avtodelov, pobrskajte mal po avtonetu pod rubriko OPREMA-karambolirana vozila, pa kličte privat ljudi kateri majo doma avte in prodajajo svoje razbite avte, ker je dost ceneje pa bolj zanesljivo!

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin To okt 06, 2009 3:51 pm

pugi405 je napisal/-a:

Očitno nisi na tekočem. Temu modelu so odvlekl vse avtomobile do enega. He is officially screwed :lol: . Nima več odpada. Sem pa mel dobre izkušnje z njim...

Kljub temu, da ima se zmer oglase na avtonet-u, so mu vse cist vse odvlekli??
There is no time...

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec To okt 06, 2009 9:49 pm

herc_TyepR je napisal/-a:
LukL je napisal/-a:nucam edino on tist del. Tja uglavnm nebom šu nikol več
pa to je njegov fotr, k je mel že prej avtoodpad, drgače pa ja ima kr pogosto inšpekcijo gor, ampak poba bo počasi vse zrihtu u nulo. sam naprej je važn njegov vozni park (ferrari, novi x5, M6 cabrio, pa verjetn še kej)pa kukrat kerga še nategne, je pa res da je nekaj časa nazaj še blo vse razmetano vse povsod, abs enote, pa polosovine, v gredi posajene, namesto rož! drugače pa za vse, na avtoodpad greš ko točno veš kaj iščeš, veš kako zgleda, imaš neke mer

no ni čist tko m6 cabrio ga že doug ni več x5 pa naj bi dau tidu stran...[/code][/list]
nisem prepričan ampak mislim da se lahko doda zraven F430.....

kurent
Nov uporabnik

Napisal/-a kurent Sr okt 07, 2009 2:51 pm

Očitno je res baraba. Tisti z "dobro izkušnjo" so pač imeli srečo.

Predlagam da se vsi opeharjenci zmenite za kak dan in ga celi dan kličite za brezveze. Moč legije. :twisted:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr okt 07, 2009 3:45 pm

Ronin je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:

Kljub temu, da ima se zmer oglase na avtonet-u, so mu vse cist vse odvlekli??

Ti mešaš dva tipa... un nad Prečno, pa un iz Sel pri Zalogu nista en in isti...

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Sr okt 07, 2009 7:51 pm

za odstrel...se zmenim za ceno, dam dol robo iz avta...nakar pa rece, hja, pragi so se ful ok...tole pa bo vec stalo...wtf...kaj je z tabo tipo, pa nea mores pocohanih pragov, prodat po ceni novih...nategator, da ni vecjega...in kot ste ze rekli, spomin ko zlata ribica...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 15 gostov