Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe avg 29, 2003 11:31 pm

Aja pa še to. Če bi jaz zadel na lotu bi si kupil pa čimnovejšo Mazdo Rx-7 in Rx-8. In za l.94 RX-7ico bi bil pripravljen tut dat tolk in ziher se najde kdo, ki bo dal tolk za Lančo.
Pravzaprav sem zadnjič že gledal neko Rx-7ico l.87 za 350k SIT ampak je bla neregistrirana. Pa zaenkrat še ni zame zarad porabe. Pa mi je šlo kar na jok :cry: .
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 30, 2003 6:35 am

iKst je napisal/-a: Kaj ti pomaga če kupiš avto za 12 miljonov če dobiš 300k žepnine na mesec od očka da lahko lizing odplačuješ.
Al pa če na veliko kurbe švercaš iz ukrajine.
Kar se pa zmogljivosti tiče so pa za porscheja bolj bedne. Oziroma, niso nič posevnega. Od avtomobila za tolk keša bi več pričakoval. Vozu sem se z Som pa me ni prepričal. V integri recimo sem se dost hitrej peljal.

kaj ti pomaga,če ti foter daje denar :?: :!: fino se maš starac.ne vem kako to čudno razmišljaš.blagor se tistemu,ki mu foter to lahko omogoči.
tisti,ki šverca kurbe ne bo peljal samo boxterja :roll:
mislim,da se integra pa boxter S sploh ne moreta primerjat.interga je notri popolnoma gola,slabši pospeški,slabša končna,mogoče vam je edino cena bolj všeč pa zato spet zagovarjate hondo in spet samo hondo...

Wild
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Wild So avg 30, 2003 7:28 am

Akira Speedstar je napisal/-a:Kdor razmislja o pametni nalozbi, naj jo kupi...cez 10 let bo cena dvojna...

Ne vem kolk je to res pametna naložba. Možno je, da bo cena čez 10 let res dvojna, vendar le za relativno ohranjen avto-za to, da ostane ohranjen pa bo potrebno vložit kar nekaj $$$$...

Tko, da vprašanje, kolk boš ti čez 10 let proftirov s tako investicijo.

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst So avg 30, 2003 8:04 am

menjekul, jaz mam rajš svojo staro škatlo ki sem si jo sam prislužil kot pa da mi pri 21 letih fotr kupi boxterja kr tko mal za foro. Sicer pa maš prav, nekateri se pač pustijo razvajat do 30. Pa sploh ni to point, gre za to da se meni nekdo ki mu starši kupijo boxterja ne zdi nič bolj sposoben kot nekdo ki sam zasluži za yugota, prej obratno.

Z integro ga pa ne primerjam ker sem nek honda fan. Sploh nisem. Ampak ko si že omenjal bajne zmogljivosti poršejev lahko samo povem da pri boxterju niso tako bajne.

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ So avg 30, 2003 9:15 am

Symoon : bela Integralka ni bila EVO II...bla je navadna 16V Turbo, zato ni mela neke blazne vrednosti, ni bla registrirana,...prodal jo je pa za 500.000, ce se ne motim.

menjekul : ce ti foter kupi boxterja pri 18, potem ne zna vzgajat sina.Pomoje je treba otroku pokazat, da dnar ne rase na drevesih, in da bo mogu hudo delat, da bo vzdrzeval eno petko/unota/cliota...na zacetku.Ne pa da dobi boxterja.Tak nikoli ne bo znal cent denarja, se mn pa avta.Po moznosti ga bo razbil v cca. 2 mesecih. :) Je pa tut men fajn, ce vidm v nedeljo kakega fotra, k se s svojim bexterjem na nedeljsko voznjo pelje, in res uziva... :)

iKst : S tabo se p ne bi mogu bl strinjat. :pivo
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 30, 2003 11:46 am

mal gre bolj za nevoščljivost in nesposobnost gledanja z druge strani hriba,ker tam pač niste.pač slovensko.vsi ste zelo fajn in zelo "odrasli",ker pljunete za svoje konjičke okoli miljo do dva in ste v življenju že tok bolši .ma ja spet ene burekarije :roll:

ko sam kdaj spoznal mulca,ki je imel v mladih letih več kot jaz si prej mislim (blagor mu),da bom to želel mojemu (otroku) omogočit kot da zagovarjam trdo življenje in garanje,da si bom kupil ne vem koliko let rabljen avto.(pametni starši delajo to,da otroku ne dajo nič,ker ne znajo in ker niso sposobni in potem se zgovarjajo na "hard life" djte no ljudje koga slepite?? ).v življenju se da tudi po lažji poti in nekaterim pač to uspeva.
pa če mlad tip pelje dobr avto je res lahko veliko razlogov "od kje mu".kaj pa če je vreden tega avta :?: kaj če je res tok uspešen :?: mora imet recimo avto nižjega razreda,da bo Vam enak?

p.s: nisem omenjal bajnih zmogljivosti sem samo rekel,da ga ni treba tako pljuvat.nekam pa vseeno gre.270km/h je malo?meni se zdi čez glavo preveč....

dejmo raje končat tole zadevo pa odpret temo "pogled na življenje"

lp

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ So avg 30, 2003 12:03 pm

Ti sploh beres kaj drugi pisejo?!
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 30, 2003 12:08 pm

mislim,da zelo dobro.pa ti,razumeš ?

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst So avg 30, 2003 12:43 pm

menjekul, mah sej nima veze kje in kako so dobili boxterja. Gre za to da je večina boxter driverjev papkov, vsaj za mene. Pa ne zato ker imajo 12 mio za avto ampak zato ker si kupijo boxterja in pol šminkirajo pred kafiči z odprto streho in musko na polni.
Pač take mam izkušnje z njimi. Verjamem da obstajajo ljudje, ki si boxterja kupijo za vozit. Ampak takih je malo ker boxter ni nek biser kar se zmogljivosti tiče in si pol rajš kupjo kej bolj vozniku "prijaznega" v smislu handlinga in občutkov.

Mah zabluzil sem čist. Povzetek. Boxter driverji so za mene papki, pa si razlagaj kakor želiš. Lancia delta pa je legenda s katero se boxter ne more in se nikol nebo mogu primerjat.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo So avg 30, 2003 5:53 pm

Če rabite integralko je bolše da grete v italijo po njo, tisto z mercedezom je pa verjetno napaka, pa da stane 4 miljone, ka zdaj so tam okol.

Uporabniški avatar
v6engine
Nov uporabnik

Napisal/-a v6engine So avg 30, 2003 6:15 pm

ehh kok tipov z boxterji pa poznate ??? ne vem ce dosti!!!!
KRNEKI, velika slovenska nevoscljivost vsem vam k pravte da so papki??? !!
GROW UP!

btw : tist ka je kupil boxterja je kupil kar hudo masino pa ce vam je vsec al ne !
HAHA jaz bi ga imel pa tudi ce bi bil potem po vasem PAPEK :)

Uporabniški avatar
v6engine
Nov uporabnik

Napisal/-a v6engine So avg 30, 2003 6:15 pm

Za Lancio pa : HUD HUD HUD, vozil in bil vozen !

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo So avg 30, 2003 6:19 pm

Names Boxtera raje Corvetto, cena je lih nekje tam,... ah ne LANCER EVO 7!!!!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

hmm...

Napisal/-a menjekul So avg 30, 2003 6:29 pm

kaj pa servis za corvetto? res je cena ista ampak kje ga servisiraš pa koliko ima povprečno in max. porabo bencina (tega podatka namreč nikjer ne najdem :mrgreen: )

evo 7 (zdj je že 8 ) te predrago pride,da jo sem pripelješ. :(

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo So avg 30, 2003 6:35 pm

Kak sem pripelješ, sej tok ti pa nebo pokurlo, da ga nebi iz trgovine do doma spravu.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 30, 2003 6:42 pm

alexpag je napisal/-a:Kak sem pripelješ, sej tok ti pa nebo pokurlo, da ga nebi iz trgovine do doma spravu.

dečko govorim o uvozu v našo državo...

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo So avg 30, 2003 6:47 pm

Sej drgac jih tut pr nas prodajajo.

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ So avg 30, 2003 9:52 pm

alexpag je napisal/-a:Sej drgac jih tut pr nas prodajajo.

Niti ne.

menjekul : jst zelo dobro vse razumem, razen tebe.Pa nocem se nc kregat, niti nisem nevoscljiv, ampak vsem, ki boxterja izkoriscajo, to zelo privoscim.Na zivce mi gre pa folk, ki ga ma za sminkiranje.In takih je dost, sprijazni se.Integralka je neprimerljiva z boxterjem, dober avto gor al dol, neki je porsche za ljudstvo, drugo pa rally legenda...pa brez zamere.Probi me razumet... :)
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo So avg 30, 2003 10:06 pm

sej nisem reku da je boxter sminkersk avto boxter je carsk avto, če ga nebi blo bi porsche šel v stečaj ampak jaz mam raje športne limuzine. Lancerja EVO pa tut pri nas dobiš, cena je mal pod 12 miljonov, če ne verjameš prašaj pri micubishiju.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 30, 2003 10:31 pm

lancerja evo pri nas dobiš :?: aja :?: :shock: bo treba kar kmalu preverit :D

ah akira kolikor jaz vidim boxterjev (ker jih je res malo zato niso niti vredni omembe).če se šminkira v kakem avtu sta za slovence audi in bmw alfa in omega.mislim,da ljudje v teh dveh znamkah še posebaj "sijejo" (ne glede na tip oz. model) :wink:

integralka je pokojna.bi sam rad dobil kak kvaliteten rejli posnetek od tega avta,ker vem,da je 500KM držat "ne mali hec" :D .ampak še sam se smatram za dovolj mladega :D pa vem,da sem v času,ko je bilo treba poslušat informacije o tem avtu vse preskočil,spremenil program,itd...

ne vem pa zakaj se avto prodaja ljubitelju,ker ga "pravi ljubitelj" nikoli ne bi prodal :wink:

lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov