Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Po mar 31, 2008 6:18 am

Groza. Me je kar strah it na cesto.

viljuska33
Nov uporabnik

Napisal/-a viljuska33 Po mar 31, 2008 7:21 am

še učer sm se varnega počutu k sm se pelu 230 na motorju...zdej sm se pa kr mal zamislu...čeprou je tko da je res kr neki "norcev" na cesti k začnejo pretiravat in se spravjo prehitevat na ovinkih,al pa začnejo pretiravat tm k nebi smel,itd..tko da ni use v hitrosti.. ;)

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Kraj: Strunjan; Dom hondašev

Napisal/-a escape Po mar 31, 2008 8:28 am

Voith je napisal/-a:cimvec glejte te slike, da boste dobl obcutek zakaj so zmigavci in zakaj je fino ce spostujes prometne predpise vsaj v takem smislu, da ne ogrozas drugih..

btw: ta vikend sm se vozu po .de in nemorm verjet kako kulturno se ljudje vozjo po autobahn-ih, sam zmigavc uzges in se ze vsi umikajo.. kdaj bo kej tazga pr ns?

tlele se en lep link:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =100341880

Pr nas se ti bi se kdo vrgu vn čep ne boš me prhitu mam mocnejsi avto in take fore.da ne govorim kaj delajo motoristom.te hoce prehitet in se mu postavi na rob pasa ces do rukaj je moja cesta..pa kaj je folk munjen?...mislim ce ce prehitet naj prehiti kaj...a ni res?

se strinjam stabo..drugod so bol pr pameti okoli tega

viljuska33 je napisal/-a:še učer sm se varnega počutu k sm se pelu 230 na motorju...zdej sm se pa kr mal zamislu...čeprou je tko da je res kr neki "norcev" na cesti k začnejo pretiravat in se spravjo prehitevat na ovinkih,al pa začnejo pretiravat tm k nebi smel,itd..tko da ni use v hitrosti.. ;)

E tudi to je res.Sj jst tudi po avtocesti ko sm sam stisnem avto do konca glih tolko da mal gre to z mene vn...da mal zlaufamo motor avta:P....sj ni use v tem kaj se dogaja tut to na ovnikih in te fore so neumne...drugo je avtocesta ceprov tut tam se kdaj kaj neumnega zgodi.

Uribobo je napisal/-a:Groza. Me je kar strah it na cesto.

Jah ko se uprasa kaj pa ce ker prleti na moj pas in nimam kam it?...je konec al pa se huje si invalid po nepotrebnem,.
Ice_Angel it's the way u call me.....or just ICE

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Po mar 31, 2008 9:30 am

Sej to je to. Ti lahk voziš po vseh predpisih pa te en drug zbije.

viljuska33
Nov uporabnik

Napisal/-a viljuska33 Po mar 31, 2008 10:57 am

escape je napisal/-a:
Uribobo je napisal/-a:Sej to je to. Ti lahk voziš po vseh predpisih pa te en drug zbije.
Jah to je res in zato temu ne mores nasprotovat..zato lahko na tak nacin kot je to skusamo zmanjsat tole.

tega ne boš mogu nikol zmanšat...zakaj? zato k maš recimo ene izjeme, k za prvi avto dobi(pa ne bom zdej nobenga žalu sam primer) recimo renault5...to več kt 140 ne gre..pa tud pospeški so taki kokr so :? in na lepem se tak folk odloča da je čs za spremembo in si nabav recimo audi a4 recimo 110KM(kr sm že fan. :P )in začne po cesti divjat, ker pač misl da je ta avto tok bolši itd od une petke k jo je meu..in pride do spoznanja da se mu pač v takem "dobrem"avtu ne bo nč zgodil...je res da ma ta audi krajšo zaviralno pot itd...sam je pa razlika če se ti peleš recimo 190km/h kokr pa 110...moje mnenje... :D

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Po mar 31, 2008 12:30 pm

viljuska33 je napisal/-a:
escape je napisal/-a:
Uribobo je napisal/-a:Sej to je to. Ti lahk voziš po vseh predpisih pa te en drug zbije.
Jah to je res in zato temu ne mores nasprotovat..zato lahko na tak nacin kot je to skusamo zmanjsat tole.

tega ne boš mogu nikol zmanšat...zakaj? zato k maš recimo ene izjeme, k za prvi avto dobi(pa ne bom zdej nobenga žalu sam primer) recimo renault5...to več kt 140 ne gre..pa tud pospeški so taki kokr so :? in na lepem se tak folk odloča da je čs za spremembo in si nabav recimo audi a4 recimo 110KM(kr sm že fan. :P )in začne po cesti divjat, ker pač misl da je ta avto tok bolši itd od une petke k jo je meu..in pride do spoznanja da se mu pač v takem "dobrem"avtu ne bo nč zgodil...je res da ma ta audi krajšo zaviralno pot itd...sam je pa razlika če se ti peleš recimo 190km/h kokr pa 110...moje mnenje... :D

Imas prav

w!cked
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a w!cked Po mar 31, 2008 12:53 pm

Ok, ce bote pogledal tele slike res ni horrorja ampak lhk se zgodi da bote kozlal...
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po mar 31, 2008 1:48 pm

Na žalost tisti ki norijo tudi ob pogledu na te slike ne vidijo vzroka, da bi zmanjšali svoje norenje. Pač si večina teh ljudi misli, da se njim pa to ne more zgoditi. In to je najvežja žalost.

Še en izmed razlogov več, da se voziš naokoli v visokem terencu z dobrim in močnim bullbarom.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Po mar 31, 2008 2:43 pm

escape je napisal/-a:
Pr nas se ti bi se kdo vrgu vn čep ne boš me prhitu mam mocnejsi avto in take fore.da ne govorim kaj delajo motoristom.te hoce prehitet in se mu postavi na rob pasa ces do rukaj je moja cesta..pa kaj je folk munjen?...mislim ce ce prehitet naj prehiti kaj...a ni res?

Odjebe naj, če misli prehitet naj počaka na prosto pot. Jaz osebno se mu ne nastavljam levo, ampak umikam se pa tudi ne. Če hočejo, da se jih tretira kot avtomobiliste naj se pa obnašajo tako.

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Po mar 31, 2008 8:59 pm

nebivedu je napisal/-a:Na žalost tisti ki norijo tudi ob pogledu na te slike ne vidijo vzroka, da bi zmanjšali svoje norenje. Pač si večina teh ljudi misli, da se njim pa to ne more zgoditi. In to je najvežja žalost.

Še en izmed razlogov več, da se voziš naokoli v visokem terencu z dobrim in močnim bullbarom.

Se strinjam stabo

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape Po mar 31, 2008 9:01 pm

blazz je napisal/-a:
escape je napisal/-a:

Odjebe naj, če misli prehitet naj počaka na prosto pot. Jaz osebno se mu ne nastavljam levo, ampak umikam se pa tudi ne. Če hočejo, da se jih tretira kot avtomobiliste naj se pa obnašajo tako.

Sj mas prav..sam ko ti bo en prletu skoz okno v tebe (upam da nikoli)bos vidu zakaj se je bol pametno umaktn mal bl proc.Jaz se ker nocem bit na ker drugem svetu....kle je cist ok:D

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po mar 31, 2008 9:01 pm

escape je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Na žalost tisti ki norijo tudi ob pogledu na te slike ne vidijo vzroka, da bi zmanjšali svoje norenje. Pač si večina teh ljudi misli, da se njim pa to ne more zgoditi. In to je najvežja žalost.

Se strinjam stabo

ko bi vidl pa takšno resnico oziroma bili sami na kraju prometne nesreče bi blo pa mal drgač ;) ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po mar 31, 2008 9:04 pm

@escape: off
ne vem... ocitno si mi ti neki "kvazi" racunalnicar http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 812#992812
ce ne znas uporabljat gumba uredi in kopiranje citatov v 1 post... 2x sem ti editiral

pa popravi mi podpis ker je zaljiv :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po mar 31, 2008 9:18 pm

norenje ni vzrok nesrec. lep primer so nemski autobahni, ki sem jih opisal zgoraj.

bullbari so tvoja psiholoska zascita. v realnem zivljenju niso nic drugega kot cevi na maski. tvoj japonski terenc je zelo nevaren v kakrsnem koli crash testu, pa ce gor obesis cel hisni vodovod. nazalost je tko.

http://www.crashtest.com/daihatsu/index.htm

Uporabniški avatar
escape
Stalni uporabnik

Napisal/-a escape To apr 01, 2008 10:55 am

MacTron je napisal/-a:@escape: off
ne vem... ocitno si mi ti neki "kvazi" racunalnicar http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 812#992812
ce ne znas uporabljat gumba uredi in kopiranje citatov v 1 post... 2x sem ti editiral

A ti nekaj povem. Znam uporabljat ja samo se mi ne da. A ti s enekaj povem...kaj pa je narobe z mojim podpisom?Ti si lahko svoje predstvalas...jst svoje..če pa napišem v ruščini pa nit vedu ne bos kaj pomeni.LP

Pa še zdaleč ne moreš tega z računalništvom primerjat....ker po moje mi niti do kolen ne sežeš z znanjem pri teh receh in izkusnjah z racunalnistvom. Ga imam od prvega kar je prsu vn in sms amo uk..imam firmo ki mi ljudje zaupajo in vidijo da znam.Nisem kot ostali bleferji..pa se lovijo okoli.LP

Pe če ze govorimo o žalitvi si ti mene užalo kao da sm neki kvazi računalničar...tolko o tem.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To apr 01, 2008 11:15 am

Voith je napisal/-a:

norenje ni vzrok nesrec. lep primer so nemski autobahni, ki sem jih opisal zgoraj.

bullbari so tvoja psiholoska zascita. v realnem zivljenju niso nic drugega kot cevi na maski. tvoj japonski terenc je zelo nevaren v kakrsnem koli crash testu, pa ce gor obesis cel hisni vodovod. nazalost je tko.

http://www.crashtest.com/daihatsu/index.htm

Si kdaj videl, kako zgleda če se terenec zaleti v osebni avto?
Terenec ima porazne crash teste, ker naleti na trdo oviro (betonski bloki), ki se ne umakne in je ne more prebiti. V vseh drugih(mislim na avtomobile) primerih pa nastrada tisti, ki mu pride nasproti, razen kamionov in avtobusov. Zato jaz teh testov ne upoštevam, ker niso realni temu, kar se zgodi ob nesreči na cesti.

Lahko si pa pogledaš tole in potem govoriš o nevarnih terencih.
Honda civic sedan(4 zvezdice) VS mitsubishi pajero (1 zvezdica)
http://www.youtube.com/watch?v=m_86RuYXoJA
Pa pri tem filmčku upoštevaj, da se je terenec prevrnil zato, ker je zajla hondo vlekla naprej in je potegnilo vse skupaj. Drugače bi najbrž celo na kolesih ostal.

Drugače pa sem na 20 let starem subaruju imel samo 90X50mm pohištveno cev namesto odbijača, pa sem nareil totalko iz polota varianta, meni je pa samo smernik počil in to pri 40km/h, ko me je tip s polotom izsilil in se direktno preko stop znaka pripeljal pred moj avto.
Zadnjič spremenil nebivedu, dne To apr 01, 2008 11:17 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo To apr 01, 2008 11:16 am

:pop:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To apr 01, 2008 11:22 am

escape off:
ja ja hud si da je le kaj... fant ze v letih je razlika (10let) tako da komu
kdo do kod seze v racunalnistvu se ne bom spuscal ...podpis si nahitro popravil
in sedaj pametujes ...ne vem zakaj imas potem ze 4 userje v onemogocenem stanju :idea:
zakaj sem rekel "kvazi" ker ne upostevas pravil... meni se pa tudi ne bo dalo enkat tolerirat
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To apr 01, 2008 11:27 am

escape je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:@escape: off

A ti nekaj povem. Znam uporabljat ja samo se mi ne da. A ti s enekaj povem...kaj pa je narobe z mojim podpisom?Ti si lahko svoje predstvalas...jst svoje..če pa napišem v ruščini pa nit vedu ne bos kaj pomeni.LP

Pa še zdaleč ne moreš tega z računalništvom primerjat....ker po moje mi niti do kolen ne sežeš z znanjem pri teh receh in izkusnjah z racunalnistvom. Ga imam od prvega kar je prsu vn in sms amo uk..imam firmo ki mi ljudje zaupajo in vidijo da znam.Nisem kot ostali bleferji..pa se lovijo okoli.LP

Pe če ze govorimo o žalitvi si ti mene užalo kao da sm neki kvazi računalničar...tolko o tem.

Na pravega si se spravil - ti MacTronu ne sežeš niti do nartnih koščic (če veš, kaj je to?).

Kaj je narobe, če se držiš pravil in brez potrebe ne nabijaš postov? Je hitreje berljivo, pri tem bi pomagalo tudi boljše izražanje, vkljućno z znanjem tipkanja, hkrati pa se izogibaš enosmerni vozovnici v banovce. Je dovolj razlogov?

Povedal ti pa je zelo kulturno, zakaj taka ihta nazaj? In zakaj stalno povdarjanje svoje firme, znanja in kako da ti zaupajo? Običajno je to zaradi kakšnih osebnih spraševanj, problemov ali praznega image-a, celo laži. Ne vleči nas v to!

PS
Tvoj podpis je žaljiv! Ni edini tak, a je med bolj eksplicitnimi. Če ti to ni jasno, začni raje pri slovenščini, preden se lotiš ruščine.

lp

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To apr 01, 2008 11:33 am

off:
@escape: men se je pc pokvaril :lol:
zdej če znaš zamenjat par komponent pa formatirat pc si "bog" :lol: to znajo še osnovnošolci narest :lol:

sicer napiš kaj v ruščini me zanima kaj boš napisal ti bom prevedel v arabščino ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov