Voith je napisal/-a:cimvec glejte te slike, da boste dobl obcutek zakaj so zmigavci in zakaj je fino ce spostujes prometne predpise vsaj v takem smislu, da ne ogrozas drugih..
btw: ta vikend sm se vozu po .de in nemorm verjet kako kulturno se ljudje vozjo po autobahn-ih, sam zmigavc uzges in se ze vsi umikajo.. kdaj bo kej tazga pr ns?
tlele se en lep link:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =100341880
viljuska33 je napisal/-a:še učer sm se varnega počutu k sm se pelu 230 na motorju...zdej sm se pa kr mal zamislu...čeprou je tko da je res kr neki "norcev" na cesti k začnejo pretiravat in se spravjo prehitevat na ovinkih,al pa začnejo pretiravat tm k nebi smel,itd..tko da ni use v hitrosti..
Uribobo je napisal/-a:Groza. Me je kar strah it na cesto.
escape je napisal/-a:Jah to je res in zato temu ne mores nasprotovat..zato lahko na tak nacin kot je to skusamo zmanjsat tole.Uribobo je napisal/-a:Sej to je to. Ti lahk voziš po vseh predpisih pa te en drug zbije.
viljuska33 je napisal/-a:escape je napisal/-a:Jah to je res in zato temu ne mores nasprotovat..zato lahko na tak nacin kot je to skusamo zmanjsat tole.Uribobo je napisal/-a:Sej to je to. Ti lahk voziš po vseh predpisih pa te en drug zbije.
tega ne boš mogu nikol zmanšat...zakaj? zato k maš recimo ene izjeme, k za prvi avto dobi(pa ne bom zdej nobenga žalu sam primer) recimo renault5...to več kt 140 ne gre..pa tud pospeški so taki kokr soin na lepem se tak folk odloča da je čs za spremembo in si nabav recimo audi a4 recimo 110KM(kr sm že fan. :P )in začne po cesti divjat, ker pač misl da je ta avto tok bolši itd od une petke k jo je meu..in pride do spoznanja da se mu pač v takem "dobrem"avtu ne bo nč zgodil...je res da ma ta audi krajšo zaviralno pot itd...sam je pa razlika če se ti peleš recimo 190km/h kokr pa 110...moje mnenje...
escape je napisal/-a:
Pr nas se ti bi se kdo vrgu vn čep ne boš me prhitu mam mocnejsi avto in take fore.da ne govorim kaj delajo motoristom.te hoce prehitet in se mu postavi na rob pasa ces do rukaj je moja cesta..pa kaj je folk munjen?...mislim ce ce prehitet naj prehiti kaj...a ni res?
nebivedu je napisal/-a:Na žalost tisti ki norijo tudi ob pogledu na te slike ne vidijo vzroka, da bi zmanjšali svoje norenje. Pač si večina teh ljudi misli, da se njim pa to ne more zgoditi. In to je najvežja žalost.
Še en izmed razlogov več, da se voziš naokoli v visokem terencu z dobrim in močnim bullbarom.
blazz je napisal/-a:escape je napisal/-a:
Pr nas se ti bi se kdo vrgu vn čep ne boš me prhitu mam mocnejsi avto in take fore.da ne govorim kaj delajo motoristom.te hoce prehitet in se mu postavi na rob pasa ces do rukaj je moja cesta..pa kaj je folk munjen?...mislim ce ce prehitet naj prehiti kaj...a ni res?
Odjebe naj, če misli prehitet naj počaka na prosto pot. Jaz osebno se mu ne nastavljam levo, ampak umikam se pa tudi ne. Če hočejo, da se jih tretira kot avtomobiliste naj se pa obnašajo tako.
escape je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Na žalost tisti ki norijo tudi ob pogledu na te slike ne vidijo vzroka, da bi zmanjšali svoje norenje. Pač si večina teh ljudi misli, da se njim pa to ne more zgoditi. In to je najvežja žalost.
Še en izmed razlogov več, da se voziš naokoli v visokem terencu z dobrim in močnim bullbarom.
Se strinjam stabo
nebivedu je napisal/-a:Na žalost tisti ki norijo tudi ob pogledu na te slike ne vidijo vzroka, da bi zmanjšali svoje norenje. Pač si večina teh ljudi misli, da se njim pa to ne more zgoditi. In to je najvežja žalost.
MacTron je napisal/-a:@escape: off
ne vem... ocitno si mi ti neki "kvazi" racunalnicar http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 812#992812
ce ne znas uporabljat gumba uredi in kopiranje citatov v 1 post... 2x sem ti editiral
pa popravi mi podpis ker je zaljiv
Voith je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Na žalost tisti ki norijo tudi ob pogledu na te slike ne vidijo vzroka, da bi zmanjšali svoje norenje. Pač si večina teh ljudi misli, da se njim pa to ne more zgoditi. In to je najvežja žalost.
norenje ni vzrok nesrec. lep primer so nemski autobahni, ki sem jih opisal zgoraj.
bullbari so tvoja psiholoska zascita. v realnem zivljenju niso nic drugega kot cevi na maski. tvoj japonski terenc je zelo nevaren v kakrsnem koli crash testu, pa ce gor obesis cel hisni vodovod. nazalost je tko.
http://www.crashtest.com/daihatsu/index.htm
escape je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:@escape: off
ne vem... ocitno si mi ti neki "kvazi" racunalnicar http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 812#992812
ce ne znas uporabljat gumba uredi in kopiranje citatov v 1 post... 2x sem ti editiral
pa popravi mi podpis ker je zaljiv
A ti nekaj povem. Znam uporabljat ja samo se mi ne da. A ti s enekaj povem...kaj pa je narobe z mojim podpisom?Ti si lahko svoje predstvalas...jst svoje..če pa napišem v ruščini pa nit vedu ne bos kaj pomeni.LP
Pa še zdaleč ne moreš tega z računalništvom primerjat....ker po moje mi niti do kolen ne sežeš z znanjem pri teh receh in izkusnjah z racunalnistvom. Ga imam od prvega kar je prsu vn in sms amo uk..imam firmo ki mi ljudje zaupajo in vidijo da znam.Nisem kot ostali bleferji..pa se lovijo okoli.LP
Pe če ze govorimo o žalitvi si ti mene užalo kao da sm neki kvazi računalničar...tolko o tem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov