Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Re: Strobo luči

Napisal/-a Sale Po sep 30, 2002 9:22 pm

Lupus pravi:
Glede takih dodatkov se najbolj splaca malo sparat in it na Woerthersee (Vrbsko jezero, Reifnitz, Celovec) in tam kupiti (cene od kataloskih so tudi do 40% nizje), spotoma pa se dobre stunane avte vidis :D

[Sporočilo uredil/a Lupus na dan 30.09.2002 ob 12:15 GMT]

Vem, vem. Been there, seen all ;). Sam mene matra moja neučakanost - do voertherja 2003 je pa še dolga. A mogoče kdo ve a bojo kakšne razprodaje po teh tuning štacunah - me je Gfors dons spomnu na to možnost.

No sej ni nujno, da glih ta vikend; čeprav tale show, ki ga bravura omenja bi znal bit zanimiv. Fantje, kdaj bi pa vi kej šli v shopping, al pa vsaj pogledat, hehe.
Slika Slika

bestsoundever
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a bestsoundever Sr feb 15, 2006 1:24 am

Dovoli da ti predlagam nekij,v slo na tržišču se dobijo dokaj dobri stroboskopi za sorazmerno veliko ceno !!! dobiš pa potenciometer s hitrostjo blinkanja, dva stroboskopa (vgradis v luc tako, da izvrtas luknjo fi12 in avtomatsko vstavis stroboskop) kable, stikalo 2fast2furious, ter barvne pokrovčke (plavi, beli, rdeci, zeleni, vijolicasti)..
Lp Jerry :D
:roll: 8) :lol:
Telekomunikacije in obramboslovne vede...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr feb 15, 2006 10:05 am

sej ne da si šou odgovarjat na 3,5 let staro temo :roll: :lol:

lp
Slika

bestsoundever
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a bestsoundever Sr feb 15, 2006 10:33 am

Šele pol sm vidu :lol: LOL ! Hehe, matr sm za cajtom :roll: :bonk Bo treba pogledat / odpret kšno novo zanimivo temo :shock: :D
Telekomunikacije in obramboslovne vede...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov