FBR je napisal/-a:@deki988:
Tud te "profesionalce" je treba ločit v dve skupini. Eni imajo golo srečo, da sekajo ko ni nobenega blizu oz. se jim potem drugi umikajo in bremzajo, medtem ko drugi dobro okoli pogledajo, če ni nobenega in nato šele sekajo.
Skratka. Če bi vsi ljudje imeli neko splošno logiko in se po njej vedli bi bilo drugače. Kot bi bilo drugače če bi bili vsi dobri vozniki. Najlažje vidim da je foklu, ki vedno računa na to, da jih bo nekdo drug rešil pred pizdarijo... tako je najlažje vozit in izsiljevat... jaz naj pa na njih merkam skos...
... tko kot so enkrat rekli za Ljubljano. 4X4 džipe in po propisima... pa ako prođe prođe, če ne pa bum... pa me zanima kolk časa bi še folk ležerno vozil...
Pa smo spet tam. Dokler bo vsak levak dobil izpit v roke, pa magar po 100ih urah vožnje, bo tako kot je danes... kaos. In na koncu ti taki, ki komaj da pelje naravnost, očita lekcijo varne vožnje po omejitvah....... ne s***!
gustelj je napisal/-a:Voith je napisal/-a:debili. prekleta policijska drzava.
zanalasc se bom vozu 270 pol pa ustavu na odstavnem pasu in sel ven na cik ce se to zgodi mater jim j***m.Voith je napisal/-a:rajs se ubijem na avtocesti kot da zivim v pofukani policijski drzavi kot en hlapec teh drekov, ki si zmisljujejo take zakone, ukrepe in pooblastila in to na podlagi kr nekih nelogicnih ugotovitev in statistik prikazanih na nacin kot njim pase.
No, točno za take norce so izumili te naprave in upam, da te bodo kmalu trajno podrzali z asfalta preden ubiješ še kakšnega nedolžnega človeka.
Voith je napisal/-a:
dokler bomo mel politike k zivijo se med nacizmom in komunizmom nekje, bo nasa drzava v pizdi in nobena evropa nebo pomagala. pa se mi res neda s tem ukvarjat, sam taka represija kokr se jo grejo zdj je pa 100L prevec v polnem kozarcu.
boklavdi je napisal/-a:gizmo je napisal/-a:Mnoooogokateri k****n te nebi po desni prehitevau, če se bi vozu po voznem pasu, ne pa po prehitevalnem, kadar je vozni frej...
No, če ti ne potegne pa naj ti razložim po šolsko:
- ponedeljek zjutraj izvoz na obvoznici LJ center proti mestu
- vsi "kretenčki" čakamo že na zavoju lepo v 300 m vrsti proti semaforju
- potem pa se najdeTE piloti, ki se naredite kekce in enostavno po desni hinavsko mimo vseh in glej ga zlomka v križišču mimo vseh na levo
- upam, da ti je sedaj jasno, kaj sem mislil glede prehitevanja po desni
boklavdi je napisal/-a:Kar pa se tiče AC je pa bilo verjetno že ničkolikokrat napisano, da prehitevalni pas ni za vožnjo temveč je namenjen prehitevanju,...ampak,..če jaz prehitevam par avtomobilov ki vozijo 100km/h, jaz pa vozim 120km/h,...potem pa se mi nadutež s štirimi krogci zalima in mi blenda,....
jaz bi takšnega oklofutal in da,... visoko kazen bi moral plačati. Če pa bi kaj otresal,....bi ga zalimal v čuzo za dan do dva.
lpB
boklavdi je napisal/-a:Kar pa se tiče AC je pa bilo verjetno že ničkolikokrat napisano, da prehitevalni pas ni za vožnjo temveč je namenjen prehitevanju,...ampak,..če jaz prehitevam par avtomobilov ki vozijo 100km/h, jaz pa vozim 120km/h,...potem pa se mi nadutež s štirimi krogci zalima in mi blenda,....
jaz bi takšnega oklofutal in da,... visoko kazen bi moral plačati. Če pa bi kaj otresal,....bi ga zalimal v čuzo za dan do dva.
lpB
menjekul je napisal/-a:slabo slabo.![]()
Včasih gledam ta promet, ki se iz dneva v dan bolj "ustavlja" oz. vleče. Ljudje so prestrašeni zaradi konstantnih sprememb o ZVCP-ju, na AC ne moreš prehitevat, ker pač nekdo prehiteva s 120 km/h in moraš ekselenco počakat, da po pravilih izvede manever - ali pa ga tudi ne in mirno vozi dalje po levem pasu čeprav bi se lahko zdavnaj umaknil, Bojan Žlender tečnari, da je velika razlika med 60km/h v naselju in 50km/h....problem je vbistvu alkohol in nevzgoja mladih (ki so po večini največji krivci za absurdne nesreče), tu in tam pa bi nekaj procentov prislonili tudi starejšim (nedeljskim voznikom), ki ali ne vidijo ali ne slišijo dobro... pa so vseeno med nami in delajo štalo - že s tem, ko jih prehitevajo šleperji![]()
Včasih sem mislil, da je Amerika najbolj "vodena" država (s tem mislim, da te nadzorujejo na vsakem koraku)...pa sem se uštel...zdaj tako postaja tudi pri nas. Od hiper prepolnih trgovin - zanimivo kako popularnost teh ničemer podobnih stavb še vedno narašča - pa do totalne kontrole nad plebejci, ki razen od rumenega tiska drugega ne morejo požreti. Vsi za Big Brother vsi za butale...
Na poligonu v Vranskempa naj bi (tako sem zvedel od kolega, ki sodeluje z investitorjem) moral vsak kandidat (iz Slovenije) odpeljati vsaj 10 ur predno naredi izpit...si ne predstavljam kako nekdo lahko tako zavrti vodo na svoj mlin
Mi pa kot....sitnozubatastoka = drobno zobata živina
sledimo in se bojimo.
pa srečno na cesti
5cho je napisal/-a:
@ vsi tisti, ki pravite, da živimo v policijski državi - v stari jugi se nisi policaju upu nič rečt nazaj, ker si jih na mestu fasu in se šel mal vsest na hladno, da si se "spočil"
maestro je napisal/-a:boklavdi je napisal/-a:Kar pa se tiče AC je pa bilo verjetno že ničkolikokrat napisano, da prehitevalni pas ni za vožnjo temveč je namenjen prehitevanju,...ampak,..če jaz prehitevam par avtomobilov ki vozijo 100km/h, jaz pa vozim 120km/h,...potem pa se mi nadutež s štirimi krogci zalima in mi blenda,....
lpB
Takega ob prvem prostem placu spustiš naprej in imaš mir.
A si ti nor ?? Spustiš naprej..... Če bi se vsi obnašali tako bi idioti in nasilneži zavladali svetu !!!
Zakaj pa bi se umaknil ???? Jaz se ne, ampak mirno peljem svoj ritem in mu prižgem zadnje meglenke. Aja, pa razmišljam, da bi si za v avto nabavil solzilni sprej za primer samoobrambe.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov