menjekul je napisal/-a:A3Turbo4Life je napisal/-a:So ustavili kolega z ne vem kakšnim motorjem že.
Bye
s krosami jim vedno zbežijo z cestnimi pa še nisem videl uspešnih akcij...
mene so lovil 2x v enem dnevu, oni z astro 1.8 16V, js z eno kur*evo 125ko, letnik '91 k sm jo 2 dni prej kupu za 210 jurjev, pa sm jim spizdu pa sploh z glavne ceste nism sou, pa se predno gumo sm mel na sam 1 bar puhjeno namest na 2,5, pa cinspulo u qrcu, tak da mi je trokiru nad 8000 rpm...

:P

nism se mel registrirane, pol so s spijonazo zvedl kdo sm, pa to, pol so tud zvedl da je moja mama referentka za promet na OS pa moj fotr profesionaln sofer, pa ni pol nc blo.
je bla pa scena ko sma se pelala s frendom z APNko, js vozu, brez celade, greta smrkca za nama, sirena, pa vse to (ob pol sestih zjutri je bla se tema, pa je vse se bol zgledal, folk pa gledu iz zelezniske postaje), js skocim dol, un za mano pa je bil brez izpita, pa se jim naprej odpele

js sn seveda pokasiru (5 cukov), njega sta pa
cist celo uro lovila, pa ga nista dobla!!!

kak sm se js smeju ko je en smrkec z astro laufu za njim, on po pespoti gor, smrkec okol po cesti da bi ga prestregu, un se na sredini pespoti obrne pa nazaj gor, pa po peronu, smrkec okol za njim, on spet na drugo stran, vrze drugga smrkca vn pa sam na drugo stran da bi ga obkolila, on pa zapele na peron na drugi strani proge, itd, js sm crkvau od smeha!!
vglavnem, kaps je reku, nej pridem "jutr ob istem cajtu na isto mesto", da mi bo poloznco napisu. js neb bil js, ce neb sou dol z zloglasno aprilio, s katero sm ze 2x bezal, in za to ve cela vas.

vglavnem, pridem dol, bla je se tema, ugasnem luc, ugasnem masino, odprem stender, ga postavim nanj, stopim dol, slisim levo od sebe spure - smrkci!!

kak je prletu, avto se se ni cist vstavu (parkiru je seveda na rocno, da se je bocno ustavu ob men

), on je ze pr men bil!! :P

"hitrpokazdokumentevozniskoprometnoprvopomovpanalepko!!!!!" sn reku "dobro jutro..."

pokazem vse kar je stric zahtevu, pa rece "mal baugo ze mas zadno gumo..." pogledam, ni niti milimetra profila blo na njej, k sreci je bla tema, pa sm reku "ce sn jo pred tremi mesci menju, se nima 4000 km..." in clovk mi je vrjel!!

pol je reku se "srecnovoznjopanasvidenje", js sn si pa mislu butl, da mam pa ob trdi temi 50% zatemnjen vezir, da mi levi smernik na kablih dol visi pa da mi stop luc ne dela pa nisi opazu...
skratka - smrkci so luleki. naj povem, da so me naslednji dan pol se 1x ustavu, tist je bil pa bol faca, je reku celo ce prodam motor. sam so me pa ustavl 3x v treh dneh.
pa tist glede poklica "maturiran gimnazijec" sm tud mal cudn gledu ko sm mel crash pa je na alko-zapisnik to napisu. jebiga, vsak fah ma svoje fore.
LP! Zok