Debate, ki niso vezane na ostala področja...

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs So jun 07, 2008 1:00 pm

Prometni kaos danes v lj

Danes?? Nic posebnega! :shock:
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So jun 07, 2008 4:32 pm

Voith je napisal/-a:
esem je napisal/-a:Če je kdo spregledal - obetajo se novi zastoji - zaradi najslabšega predsednika ZDA vseh časov! Kaj je tega Evropi in Sloveniji treba bilo?
Mar bi ga Čezlužniki raje skrili za prvi grm! :roll: :shock:

+1

upam, da ga kdo ustreli v tisto grdo faco.

ti raj ne povem, kakšno varnostno okrožnico sem dans bral na šihtu (delam na letališčU) glede obiska Busha. Mogoče jutri pofotkam pa prilepim.

Aja, če mate doma kkšn dobr orožje, lahko tud njegov helikopter, ko naj bi bil na poti od letališča do Brda, strmoglavite - so ga ravno dans pripeljali.
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So jun 07, 2008 5:05 pm

Ne mislit, da ne vemo, da je helikopter samo za finto. V resnici ga bo peljal sam Boscarol s Pipistrelom. :P

Sicer pa skoraj nikoli ne počijo tistih, ki si to res zaslužijo.. Zle sile pač pokajo tiste, ki so njim nevarni. Hudič je sam svoj tič...

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss So jun 07, 2008 11:16 pm

Če ma kdo še kaj starega dopusta se vam ga splača vzet v ponedeljek in torek, ko bodo prevažali to opicio v blindirani kletki na cestah od brda proti Lj in nazaj.

V glavnem kaj čmo - gostili bomo največjega svetovnega zločinca po Stalinu in Hitlerju.

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero Po jun 09, 2008 8:15 am

... in res ne vem, zakaj je treba zaradi tega za 4 ure zpret avtocesto od Vodic do Podtabora in seveda vse lokalne ceste mimo Brnika. Bemtisranje, jaz grem jutri na vlak.

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek Če jun 19, 2008 11:35 am

Danes na cestninski postaji log/brezovica (iz lj) je bila kar dolga kolona in kar nekaj časa za čakat.Moram pa reči,da se je zastoj delav predvsem zaradi tistih kur..bic,ki so vsepovprek prehitevali po odstavnem pasu in se na koncu vrinjali v kolono. (tisti na sredi smo šli praktično nazaj)
V 90 % je šlo za ljudi z avtomobili višjega razreda. Na samo srečo so kmalu pršli policisti in kolona se je vsaj začela premikati.

Še moj najlepši trenutek dneva................
Slika
batek

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če jun 19, 2008 11:56 am

Da bi bilo takšnih prizorov s policaji čim več, bravo fantoma.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če jun 19, 2008 2:00 pm

Hvala bogu, da ustavljajo tudi takšne prekrškarje in ne samo tistih, ki vozijo 5km/h prehitro. :tomidelej:

Meni je pa nekaj drugega zanimivo. Vinjete štartajo čez dobrih 10 dni ampak cel kup folka je že nesel ABC kartice nazaj in zdaj čakajo v kolonah na cestnini.

Zakaj? A za tistih nekaj 10€, ki so na kartici boš bil full bogatejši, če jih danes dvigneš al pa čez en mesec. Jaz imam recimo na ABC kartici še 130€ pa mi tudi na kraj pameti na pade, da bi jo že zdele vrnil in tudi po 1.7. se ne bom prvi v vrsto postavil za vračilo denarja, ker čist isti falus al mi denar leži na računu al pa na ABC kartici. :roll:

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- Če jun 19, 2008 2:08 pm

Takole vožjo po odstavnem pasu sem doživel v soboto, nekje pri vrhniki smo stali v koloni, nekateri frajerji (ni jih bilo malo) pa kar lepo po odstavnem pasu (cestinske postaje ni bilo v bljižini), bili pa so v 95% slovenci. In kaj se je zgodilo? Nesreča in rešilec ni mogel mimo ker so se uni bedaki na odstaven pas spravili. In tako smo morali mi v ograjo lest da so se uni tud na vozni pas zbasal. :evil:
No in ko je šel rešilec mimo nekateri kar lepo za njemu po odstavnem, mislim takšnik kretenom je takoj za odvzet izpit! K sreči se je potem nek tuj tovornjakar postavil čez sredo odstavnega pasu, da niso več mogli mimo.
Sem pa kakšen kilometer naprej sicer videl policista, ki je ustavil enega na odstavnem pasu, samo kaj ko jih je šlo 99% mimo.
Kakšna sploh je kazen za vožnjo po odstavnem pasu?

Lp

Uporabniški avatar
3furious
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 3furious Če jun 19, 2008 2:09 pm

Včeraj sem videl isto sceno, bila je nesreča kmalu po odcepu ljubljanske obvoznice proti MB, policaji so ustavili enega z Mercedesom S, ki je prehiteval kolono po odstavnem pasu.
Upam, da so ga zadržali vsaj 20 minut in mu dali primerno kazen. Kako mi gredo na k.... taki, ki so preveč kul, da bi čakali v koloni.
Mazda 3 G165

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če jun 19, 2008 2:35 pm

@Blink-182-:

s tem, da je eden dobil kazen je že napredek ;)

halo007
Novinec

Napisal/-a halo007 Če jun 19, 2008 3:05 pm

Sej je vse lepo in prav da jih ustvljajo, ampak kaj je enemu z e klaso za 80.000 eur kazen 100 eur (predvidevam da je tm nekje)?

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če jun 19, 2008 6:30 pm

Saj kle ni point finančne kazni... bolj ga je bolelo da je moral čakati, da je policaj opravil postopek pri tem pa so ga opazovali vsi, ki so se peljali mimo, in se zraven še privoščljivo nasmihali. Verjemi da to takega bolj boli kot pa če bi bila kazen 10x višja. ;)

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Če jun 19, 2008 6:56 pm

batek je napisal/-a:Še moj najlepši trenutek dneva................
Slika

Bravo za policiste (enkrat za spremembo), da bi jih le večkrat tako videl!

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Če jun 19, 2008 6:58 pm

Blink-182- je napisal/-a:Takole vožjo po odstavnem pasu sem doživel v soboto, nekje pri vrhniki smo stali v koloni, nekateri frajerji (ni jih bilo malo) pa kar lepo po odstavnem pasu (cestinske postaje ni bilo v bljižini), bili pa so v 95% slovenci. In kaj se je zgodilo? Nesreča in rešilec ni mogel mimo ker so se uni bedaki na odstaven pas spravili. In tako smo morali mi v ograjo lest da so se uni tud na vozni pas zbasal. :evil:
No in ko je šel rešilec mimo nekateri kar lepo za njemu po odstavnem, mislim takšnik kretenom je takoj za odvzet izpit! K sreči se je potem nek tuj tovornjakar postavil čez sredo odstavnega pasu, da niso več mogli mimo.
Sem pa kakšen kilometer naprej sicer videl policista, ki je ustavil enega na odstavnem pasu, samo kaj ko jih je šlo 99% mimo.

O tem smo že govorili in sam menim, da bi takemu vozniku se najbolj podala FIZIČNA kazen (šljiva na levo oko!).
Meni se je to zgodilo nazdanje pred kakšnima dvema tednoma, ko sem lepo zaprl odstavni pas, da noben ni mogel tam prehitevat (cca 2,5 km pred cestninsko postajo)... Prav lepo je pogledati, kako se tistemu za mano peni šipa in ko krili... Res mi grejo taki prehitevalci konkretno na jetra... Vsakemu bi šli, če bi videl to, kar sem jaz in zaradi takih, ki so zabasali pas, smo morali čakati gasilce konkretno več, kot pa bi jih (in en je pri tisti nesreči umrl... vprašanje.. če ne bi bilo teh idiotov na odstavnem pasu, morda ne bi...).

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če jun 19, 2008 7:21 pm

kakorkoli ta zgornja slika me spominja na se eno - ta prizor...
kjer se ni mozev v modrem in je nezalost prevelikokrat tako

Slika
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Če jun 19, 2008 7:25 pm

haha, thumbs up for hummer, edini SUV ki ni šel na odstavnega :D

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Če jun 19, 2008 7:38 pm

Blink-182- je napisal/-a:Takole vožjo po odstavnem pasu sem doživel v soboto, nekje pri vrhniki smo stali v koloni, nekateri frajerji (ni jih bilo malo) pa kar lepo po odstavnem pasu (cestinske postaje ni bilo v bljižini), bili pa so v 95% slovenci. In kaj se je zgodilo? Nesreča in rešilec ni mogel mimo ker so se uni bedaki na odstaven pas spravili. In tako smo morali mi v ograjo lest da so se uni tud na vozni pas zbasal. :evil:

Lp

Sem bil tudi sam v tisti koloni,ko sem se vračal iz Postojne. Avtomobili so enostavno vozili po odstavnem pasu ter še tovornjak Madžarske registracije,nakar se je za njimi zabasalo reševalno vozilo.Vse skupaj sem opazoval z prehitevalnega pasa.Katastrofa na polni črti.Za takšna dejanja vožnja po odstavnem pasu(frajerčkem je pod čast čakati v koloni) je vse premila kazen. :evil:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če jun 19, 2008 8:36 pm

MacTron je napisal/-a:kakorkoli ta zgornja slika me spominja na se eno - ta prizor...
kjer se ni mozev v modrem in je nezalost prevelikokrat tako

Slika

Dokaz, da se imajo ljudje v 80.000-evrskih SUV-ih za nadljudi. Fuj.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če jun 19, 2008 9:51 pm

Bedne kreature. Niti ljudje niso, kaj šele nad...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov