Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So jun 28, 2008 5:56 pm

Kolesarji v ljubljani so itak najboljši.Jaz sem se letos enkrat peljal v center s kolesom.Medtem me je ene 3x skoraj povozil avto, 1x nalajal en ata, ki prepočasi dojema svet in 2 kolesarja sta se med sabo stepla pred semaforjem, ker se je en v drugega rahlo zaletel.Tako stresne poti v šole še ni bilo.Od takrat se raje vozim z avtom in kažem j*** se drugim udeležencem v prometu in pizdimo drug na druzga.Kolo je definitivno prenevarno :P

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin So jun 28, 2008 6:08 pm

Dostkrat je tko kako bi koga tepel, a potem ko pa res nekdo koga "poslata", pa samo pade civilna tozba.

Jz mislim, da je treba une bedake in prepotentneze pustit na miru...naj se pizdi in ne vem kaj se use, kot dobit fajn na gobc al pa biti fajn razbit in potem bit kripl cel zivljenje
There is no time...

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar So jun 28, 2008 6:27 pm

evo dans sm bil na poroki itak da smo se pelal počas enih 50 izven naselja, tip zad s kombijem prehiteva celo kolono, pred mano je bilo še 15 avtov..
no in naenkrat pridemo iza ovinka on kar prehitevat, avto pride nasproti in seveda kombi je bil meni vzporedno, oni nasproti je na sreču skoraj počakal da ni poknilo, prehitet mu pa itak ni uspel, je zabremzal in ostal zadaj..
a kot da mu to še ni dost po naslednjem ovinku spet prehiteva mene in še enga..
no potem je pa na prvem semaforju zavil stran, mislim profitiral je 1sekundo, če jo je sploh..

mislim takemu bi pa takoj izpit vzel pa čisto prav bi se mi zdelo če bi ga kater pošteno nalomu :roll:

Uporabniški avatar
famus
Novinec

Napisal/-a famus So jun 28, 2008 9:15 pm

stari ej, si pa hitro doma iz poroke :D

Uporabniški avatar
Mosa
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Šiška

Napisal/-a Mosa Ne jun 29, 2008 11:48 am

js sm biu enkrat na avtocesti pr cestnini vransko in je bla ful gužva, vse stoji js sm biu na pasu za ABC in zravn mene pa en tovornjak pa je hotu kr na ABC pred njem pa lepo prazno da bi spelu. js ga valda nism spustu k ne vem kaj ma tovornjak kej za delat na ABC-ju. in kr ga nism spustu model izleti vn tm pr cestnini in mi začne jebat mater pa ne vem kaj

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Ne jun 29, 2008 8:09 pm

famus je napisal/-a:stari ej, si pa hitro doma iz poroke :D

je bla zlata, oz. 50 letnica poroke..

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Ne jun 29, 2008 10:01 pm

PureTNT je napisal/-a:
Spidojc je napisal/-a:kolesarje pa jest tolk sovražm da nemorm opisat,sam ne use ampak samo profiče,se vozjo po cesti kot da je cela njihova,če še nevejo nej jim jest povem, da jim pripada 1m in to z levim robom balance,pol se pa pelejo 2 al pa 3je eden zraven druzga pa jim potrobiš se pa še razburjajo,jest vm povem usem unim kolesarjem ki tole berete da si bom kupu terenca pa bom samo še gazil...

Po novem je vožnja dveh kolesarjev vzporedno v konvoju dovoljena...

Sklepam da lahko tole podkrepiš z zakonom. Ali je to bolj varianta rekla, kazala ?
Slika

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Ne jun 29, 2008 10:29 pm

AndrejD je napisal/-a:
PureTNT je napisal/-a:
Spidojc je napisal/-a:kolesarje pa jest tolk sovražm da nemorm opisat,sam ne use ampak samo profiče,se vozjo po cesti kot da je cela njihova,če še nevejo nej jim jest povem, da jim pripada 1m in to z levim robom balance,pol se pa pelejo 2 al pa 3je eden zraven druzga pa jim potrobiš se pa še razburjajo,jest vm povem usem unim kolesarjem ki tole berete da si bom kupu terenca pa bom samo še gazil...

Sklepam da lahko tole podkrepiš z zakonom. Ali je to bolj varianta rekla, kazala ?

"103.a člen

(1) Ne glede na drugi odstavek prejšnjega člena smejo kolesarji, ki imajo licenco Kolesarske zveze Slovenije ali ustrezne druge mednarodne kolesarske organizacije, za nastope na organiziranih kolesarskih tekmovanjih pri izvedbi treninga na javni cesti voziti tudi po dva vzporedno. Kolesarjem ni dovoljeno voziti vzporedno, kadar je zmanjšana vidljivost in ponoči. Pri vzporedni vožnji se lahko uporablja le skrajni desni prometni pas.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne jun 29, 2008 10:33 pm

PureTNT je napisal/-a:

Tole dam (diskretno maskirano 8) ) v opomin vzporedno vozečim po celotnem pasu... 206ka ma zlomljeno ogledalo.... kolesarja sta bila dva.... eden je na sliki... go figure :twisted:

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Ne jun 29, 2008 10:46 pm

Doche je napisal/-a:Jaz bi ti jo vzel pa bi kr čakal na konec kolone :EE :lol:

Nasilno se obnašam samo takrat, ko na parkingu nikjer okrog mene nobenega avta, na edinem praznem parkirnem mestu pa stoji nekdo, ki "špara plac".. ja pol pa se zaženem, da skoči stran in je to to :D

To sem jaz mel v MB tam pri cerkvi. 2 avta za mano, vidi da nekdo gre vun, baba stopi iz avta ven odzadaj, odhiti naprej in se tam postavi gor.
Prav...pa da sprobamo malo tvojo voljo po življenju :twisted:
Postavim se pred babo, 2-3m pred njo.
Čakam da se umakne, njen tip za mano z avtom...baba nič. Vredu, gas, sklopka, cviljenje, bremza...je že več ni blo in sem bil že v parkirnem boxu, tipson počaka odzadaj da se mi2 z punco skobacava ven, prideva ven, stopi do mene z takim pogledom ki te skorajda ubije, vpraša če sem normalen. Seveda da sem, jaz sem čakal isto tako kot ti, in se vozil v krogu skoraj pol ure.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Po jun 30, 2008 10:42 am

mene če pa kaj res razpizdi so vozniki ki se vozijo po prehitevalnem pasu in nobenga ne prehitevajo. pa to ne en al pa dva komada, cela kolona. 1x sm prehitel 9 avtov po desnem pasu in to zlo počasi. p***a, kaj folku res ni jasno da more vozit po desnem pasu in samo ko prehitevajo grejo na levega. čudijo se zakaj jim žmigam in trobim naj se mi umaknejo.takrat znam res popizdit in res koga zrinit kr se mi nočejo umaknit kr se delajo pametne! in zmeraj več je takih kretenov na cesti.

drgač z kolesarjio nimam težav kr koper jih praktično nima. kamjonisti so pa tudi nekateri ene velike teletine.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr jul 02, 2008 9:03 am

Ravno včeraj sem mel dve nasilni prigodi....

Najprej...z rešilcem...
Človek gre prehitevat v škarjice, tako da sem moral skoraj stavit, mu poblendam, in se kar začne v mene peljat...prav žav mi je da nisem malo v njega zavila da bi mi ogledalo polomil, bi vsaj novo dobil prek zavarovalnice.

Potem se pa peljem v avstrijo, pred mano tovornjak...na levi strani kolesarska steza.
Ravnina...malo ven, super...fraj cesta, gas, žmigavc do konca ven in kar začne lezit v mene, nasproti pa še kolesar PO CESTI in ne po kolesarski stezi, tako da sem spet bremzal kot zmešan....
Potem pa naj še kdo reče da imajo jodlari to pošlihtano...

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jul 02, 2008 1:52 pm

RED_line je napisal/-a:mene če pa kaj res razpizdi so vozniki ki se vozijo po prehitevalnem pasu in nobenga ne prehitevajo. pa to ne en al pa dva komada, cela kolona. 1x sm prehitel 9 avtov po desnem pasu in to zlo počasi. p***a, kaj folku res ni jasno da more vozit po desnem pasu in samo ko prehitevajo grejo na levega. čudijo se zakaj jim žmigam in trobim naj se mi umaknejo.takrat znam res popizdit in res koga zrinit kr se mi nočejo umaknit kr se delajo pametne! in zmeraj več je takih kretenov na cesti.

drgač z kolesarjio nimam težav kr koper jih praktično nima. kamjonisti so pa tudi nekateri ene velike teletine.

To najbolj sovražim na ljubljanski obvoznici (južni). Folk po prehitevalnem, kar cela kolona, na voznem pasu pa mogoče trije, ki se peljejo 2 kilometra na uro manj....

... pa kaj vam je ljudje...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr jul 02, 2008 3:04 pm

Pa saj to se doga tut na Gorenjskem kincu pa proti morju tudi.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Crazy Frog
Nov uporabnik

Napisal/-a Crazy Frog Sr jul 02, 2008 3:56 pm

FBR je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:mene če pa kaj res razpizdi so vozniki ki se vozijo po prehitevalnem pasu in nobenga ne prehitevajo. pa to ne en al pa dva komada, cela kolona. 1x sm prehitel 9 avtov po desnem pasu in to zlo počasi. p***a, kaj folku res ni jasno da more vozit po desnem pasu in samo ko prehitevajo grejo na levega. čudijo se zakaj jim žmigam in trobim naj se mi umaknejo.takrat znam res popizdit in res koga zrinit kr se mi nočejo umaknit kr se delajo pametne! in zmeraj več je takih kretenov na cesti.

To najbolj sovražim na ljubljanski obvoznici (južni). Folk po prehitevalnem, kar cela kolona, na voznem pasu pa mogoče trije, ki se peljejo 2 kilometra na uro manj....

Teoreticno ima ljubljanska obvoznica dva enakovredna pasova in ne tako kot avtocesta prehitevalnega.
Drugace pa tudi mene razp...i voznja po levem pasu. Gres z morja pa lev pas poln, kolona se pelje 100 km/h, na desnem pa vsake toliko en avto. Adijo pamet

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr jul 02, 2008 4:32 pm

Crazy Frog je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:

Teoreticno ima ljubljanska obvoznica dva enakovredna pasova in ne tako kot avtocesta prehitevalnega.
Drugace pa tudi mene razp...i voznja po levem pasu. Gres z morja pa lev pas poln, kolona se pelje 100 km/h, na desnem pa vsake toliko en avto. Adijo pamet

Aja... od kdaj pa in s kakšno pravico :?:

Nima folk kaj delat na prehitevalnem če ne prehitevaš... in to enim nikakor ni jasno...

In kar se tega tiče opažam da sem preveč toleranten... resno bom začel takim blendat in trobit pa bo imel vsaj malo sramote, pa še naučil se bo nekaj novega.

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er Sr jul 02, 2008 4:43 pm

Crazy Frog je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:

Ta tvoja teorija je hudo napačna.

Obvoznica je en del avtocesta en del pa hitra cesta in obe imata vozni in prehitevalni pas (teoretično, v praksi pa žal ne).

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr jul 02, 2008 5:11 pm

FireSTORM je napisal/-a:

Nasilno se obnašam samo takrat, ko na parkingu nikjer okrog mene nobenega avta, na edinem praznem parkirnem mestu pa stoji nekdo, ki "špara plac".. ja pol pa se zaženem, da skoči stran in je to to :D

To sem jaz mel v MB tam pri cerkvi. 2 avta za mano, vidi da nekdo gre vun, baba stopi iz avta ven odzadaj, odhiti naprej in se tam postavi gor.
Čakam da se umakne, njen tip za mano z avtom...baba nič. Vredu, gas, sklopka, cviljenje, bremza...je že več ni blo in sem bil že v parkirnem boxu, tipson počaka odzadaj da se mi2 z punco skobacava ven, prideva ven, stopi do mene z takim pogledom ki te skorajda ubije, vpraša če sem normalen. Seveda da sem, jaz sem čakal isto tako kot ti, in se vozil v krogu skoraj pol ure.

Upam, da bosta oba enkrat (ali večkrat) naletela na žensko, ki bo šparala plac za svojega malo jeznega in nabildanega moža, ki vama bo vrnil milo za žajfo in pošteno prebutal. Zanima me, če bi isto ravnala, če bi plac šparal 2 metra visok in 120 kg težek tip?
Da se z avtom zaganjaš v človeka je enako kot bi z nabito puško v nekoga meril in za oboje ni opravičila.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Sr jul 02, 2008 5:23 pm

Strokovnjak je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:

Upam, da bosta oba enkrat (ali večkrat) naletela na žensko, ki bo šparala plac za svojega malo jeznega in nabildanega moža, ki vama bo vrnil milo za žajfo in pošteno prebutal. Zanima me, če bi isto ravnala, če bi plac šparal 2 metra visok in 120 kg težek tip?
Da se z avtom zaganjaš v človeka je enako kot bi z nabito puško v nekoga meril in za oboje ni opravičila.

x2...resda ni blo prou da je ženska tko skočila na plac, ampak kar si pa ti naredu je pa še trikrat slabi
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr jul 02, 2008 7:38 pm

Strokovnjak je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:

Saj ga nebi nikakor fizično poškodoval. Če bi pa on potem mene pa bi potem mel jaz dovolj za en konkretn pa še nov avto. Sicer pa mislim da je prazno parkirno mesto namenjeno ENEMU avtomobilu, da ga zasede in ne enemu oslu, da stoji tam posredi. Če sem prvi v vrsti in najdem prazno mesto si ga bom pa ja menda prilastil ali naj potem tud jaz pošiljam ljudi iz avta pred semafor kjer gori rdeča, da bom lahko prvi štartal ob zeleni?

No jaz pa želim tvoji, da je nebo kdaj keri povozo, ko jo boš poslal šparat plac ven iz avta. Oboje se ne spodobi.

In pa nabita puška ma samo en korak do poškodbe ker naboja nič ne ustavi če sprožiš, pri avtu še vedno obstaja zavora. ;) In če nekomu nakažeš, da maš namen zapeljat v prazen boks in on ne upošteva tvojih smerokazov in se umakne pol pa res nevem. Al naj še stopim iz avta in lepo vprašam če slučajno pa špara plac za koga in se šele nato odpeljem naprej? Tam pač nemore stat in to je to. Ni pametno v sebi zadrževat tega, kar verjetno počneš ko se zapelješ mimo parkirnega mesta in nekdo tam stoji. Potlačevat čustva je najslabše. Pa me zanima tvoja reakcija da bi se pripeljal v center in bi blo vse polno, na prostih petih mestih bi pa nekdo stal.
Zadnjič spremenil Doche, dne Sr jul 02, 2008 7:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov