Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To okt 28, 2008 10:31 pm

mater, ta tempomat pa je res težko izklučit oz ga nastavit na majn. Ko bi vsaj ak drug izgovor si zmislal, npr, da vas šefi gonijo, da morte bit takrat pa takrat na cilju :roll:

Itak pa dandanes redko kdo vozi majn kot 90 po AC, celo ko se pelješ 100kmh mimo piči dosti tovornjakov, večinoma šleperjev in prikoličarjev.
LP Rok

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek To okt 28, 2008 11:16 pm

Ni ga težko izključit ;) vsaj meni ga ni bilo :D Šefi nas pa res ne morejo gonit, ker več ko 9 ur na dan z vmesno pavzo 1 uro pač ne smeš vozit. Oziroma 2x tedensko lahko voziš 10 ur ampak potem moraš imeti umes 2 uri pavze pa še potem 10 ur. Plus tega, da v dveh zaporednih dneh ne smeš delat 10 ur ;) Tko, da tle se šefi lahko samo slikajo, ker verjemi mi, da redko kdo plača kazen, vsaj meni je nikoli ni plačal ko sem vozil špedicijo :D
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr okt 29, 2008 3:21 pm

sej zato pa se taeni ženejo in borijo za vsak km/h, da tisti čas ko lahko vozijo prevozijo čim večjo kilometrino. Nekateri pa se še na kak drug način znajdejo, da lahko vozijo več. Vsi vemo, da je zadnja leta konkurenca med transportnimi firmami zelo huda.
LP Rok
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov