Volvo-s60 je napisal/-a:The Swedish company Autoliv AB, was granted a patent on side airbags, and they were first offered as an option on the 1995 model year Volvo 850, and as standard equipment on all Volvo cars made after 1995.
Mitsubishi je napisal/-a:kolega očitno ne poznaš razlike med tempomatom in distronicom...ti si mi sedaj dal link od CELE ZGODOVINE cruise controla...tempomata
in še vedno ne vidim kdo naj bi izumil prej distronic kot MB?..
nebivedu je napisal/-a:Mercedes je zelo malo izumil. Izumili so drugi, pri mercedesu so pa prvi vgradili.
Tko da ni mercedes ravno nek tehnološki biser lastnih izumov, dela pa grde avtomobile za moj okus.
osebno mi je saab mnogo bolj všeč, kar se pa varnosti tiče, bi pa tudi rekel, da je saab bil vedno korak pred šiptarskimi mečkami.
Mitsubishi je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Mercedes je zelo malo izumil. Izumili so drugi, pri mercedesu so pa prvi vgradili.
Tko da ni mercedes ravno nek tehnološki biser lastnih izumov, dela pa grde avtomobile za moj okus.
osebno mi je saab mnogo bolj všeč, kar se pa varnosti tiče, bi pa tudi rekel, da je saab bil vedno korak pred šiptarskimi mečkami.
A vidš, kle direktno zej mene provociraš. Nebi si mislu zate..kot soustvarjalca pravil a.com...
Mitsubishi je napisal/-a:Povej mi eno firmo, ki ima več tehnoloških ''biserov''.-prosim!
Mitsubishi je napisal/-a:Res me zanima kakšni avti so teb všeč, če ti MB ni všeč..heh..
Mitsubishi je napisal/-a:Šiptarski?? zakaj že šiptarski? Ja res je, večina največji predsednikov, predsednikov uprav raznih družb,bank,institucij,organizacij,odvetnikov in doktarjev je šiptarskega izvora...maš prov, kako nisem na to pomislu?!
Mitsubishi je napisal/-a:No kje so pa zdej moderatorji, da tebe blokirajo??..!! Primitivc..
Mitsubishi je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Mercedes je zelo malo izumil. Izumili so drugi, pri mercedesu so pa prvi vgradili.
A vidš, kle direktno zej mene provociraš. Nebi si mislu zate..kot soustvarjalca pravil a.com...
.....
No kje so pa zdej moderatorji, da tebe blokirajo??..!! Primitivc..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov