sašo5 je napisal/-a:Veste kdaj sem bil najbolj vesel? Ko sem 1986, kot 22 letni mulc novo "stoenko" GTL iz Kragujevca domov vozi(zaslužena s svojim delom) saj sem do danes imel še šest novih avtov, ampak zadovoljstvo takrat je bilo neopisno......
ezzy je napisal/-a:...
Če bi vsi imeli denarja kot smetja, bi 90% ljudi na svoje avtomobile dodali osebno vizijo/pridih kako naj zgleda njihov avtomobil..
...
hladni je napisal/-a:Avto mi ne pomeni pa čisto nič. Imam pa hudo alergijo na praske, kamenčke in vse temu podobne stvari. V bistvu imam fobijo...ops:
cruiser1 je napisal/-a:hladni je napisal/-a:Avto mi ne pomeni pa čisto nič. Imam pa hudo alergijo na praske, kamenčke in vse temu podobne stvari. V bistvu imam fobijo...ops:
To je pa za j...n :P ! Mene pa kljub temu, da sem avtomobilistični navdušenec praske in podobne stvari nič ne motijo. Tudi luščenje barve ali pa malo rje me ne moti. Avto še perem bolj malo, parkrat na leto pa še to samo v zimskem času samo z vapom! Prav nikoli pa še nisem nobenega avtomobila poliral. To mi je pa res zguba časa, se grem raje vozit!
dask je napisal/-a:Mislim da vidim tvojega Forda skoraj vsak petek v Kamniku (pred Kamnikom) pred Fructalom, ko grem mimo... Je to ta iz tvoje garaže? Ker mi je hudo všeč... Pravi pick-up proti raznim Navarram in podobnim jajcem...
cordo je napisal/-a:pleh je podalšek mejhnga qrca...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov