asfalt je napisal/-a:Čeprou mislm,da je to zgodbo M156 naložu, k dvomim,da bi bil policaj tok prizadet da se mu nebi zdel sumljiv.
hehe kar sanjej...mislm mi je čisto vseeno, tako ali tako ni to edini primer...pa men verjami da če bi biu ti policaj da bi blo isto...ker težko presodiš, eni namreč zadeti zgledajo skoz, pol pa ti voz vsakeg na preizkus ki je tako drag da ko se bi ene trikrat zmotil bi raje policijsko kapo obesil na klin ker nebi mogel plačevati za svoje napake, sicer pa se nbenmu neda! ko smo mel privatko lani nekje v eni lovski koči so ga tut policaji z nami se zadeval...kaj mislš da so oni kaj drugačni od ostalih!
lej kaj pa če ti tko povem da sem bivši policaj, in da pač poznam bivše sodelavce ki vozijo pijani...kaj pa če ti povem da kot bivšemu policaju vedno ko me kontrola ustavi pač ne piham ker mi kolega nau dau za pihat, kaj če ti povem da sem kot bivši policaj veliko policistov kljub kontroli spustil mimo in niti pomsilil nisem da bi mu dal pihati???? kaj praviš na to, bo še kdo reku da so policisti samo stroj za pisanje kazni...da niso ljudje brez občutkov!!!
Pa povem ti za en primer ko v eni vasi vsi vedo da je ena oseba zaradi družinske tragedije vedno zapita za volanom in v službi pa mu krajevni policaji popuščajo ker so mel spoštovanje do njegovga fotra???
no hočem sam to povedat da vsaka stvar ma tut svoj obhod...sam znajdt se je treba in izkoristit svoje zmožnosti!!!
js vam sam lahk povem da nkol nebom mogu napihat kljub temu da sm pijan za volanom, ker pač tko je...tut če me ustavjo, do pihanja nebo prišlo!!! v najslabšem primeru me bo policaj z razočaranim pogledom odslovil oz. bo tko kot ponavad še padla kaka beseda kako pa kaj je kej novga med njimi!
LP