Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po dec 15, 2008 6:42 pm

andrej86 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Ne vem če sploh spada v tole temo, samo me zanima kaj lahko policaju nardiš, če grozi, da ti bo razbil zobe z baterijo, P

Da ni kje res da ti je policaj to rekel :roll:
ljudje res imate bujno domišljijo :lol:

ja mogoč se mi je pa sam sanjal :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po dec 15, 2008 6:43 pm

Psepi je napisal/-a:
andrej86 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Ne vem če sploh spada v tole temo, samo me zanima kaj lahko policaju nardiš, če grozi, da ti bo razbil zobe z baterijo, P

Da ni kje res da ti je policaj to rekel :roll:
ljudje res imate bujno domišljijo :lol:

žal obstajajo tudi takšni, ki se ne zaslužije uniforme katera naj bi bila častna ;) (ni baba čula, baba rekla sem doživel tudi sam nekaj podobnega ampak ne v prometu ampak na sprehodu ob treh popoldne) ;)

Ja žal obstajajo, pa če je sam en, je že preveč. Če pa kdo ne verjame, da se je to res zgodilo, je pa čist njegov problem.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Po dec 15, 2008 6:43 pm

M156 s takšnimi neumnostmi se neb hvalu :roll:
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt Po dec 15, 2008 10:23 pm

ja tale M156 je pa res k****n 1 klase,če bi biu jst policaj bi ga najprej preguslu ko prasca mu potem odrediu strokovnega,vzel izpit do konca življenja in ga nato zaklenu.
To ne moreš verjet kako so eni primitivni in neodgovorni.Jst ne štekam kako se človek sploh upa tako invaliden na cesto? Eno so pa res čist brez kulture in totalno sebični.
Čeprou mislm,da je to zgodbo M156 naložu, k dvomim,da bi bil policaj tok prizadet da se mu nebi zdel sumljiv.
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po dec 15, 2008 10:41 pm

taki so mamini sinčeki ko majo vsega polno pi**o in misli da je frajer če ma džoint u gobc namreč ko se naslednji dan takle hvališ si bog i batina pa pičke te majo 10 krat raj.... ;) ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
sundaydriver
Novinec

Napisal/-a sundaydriver Po dec 15, 2008 11:56 pm

Mene bolj skrbi, kolikšen % voznikov je takšnih. On je le en, ki je nekaj spregovoril. Kaj pa ostali? Jst mam občutek, da je 20% Slovenije na mamilih...

Ravno pred zdajci mi je nekdo pravil, kako se je skoraj posral, ko je bil 10 metrov od križišča, kjer je že utripala rumena in je imel prednost, saj je iz neprednostne strani samo švignilo, ker je nekdo pičil s 100+ čez križišče (v naselju seveda).

Al si totalka prfuknjen v glavo, zadet ali pijan - to so edine možnosti. Prisebnega človeka pomoje ne spraviš do tega, da bi pičil na polno čez neprednostno križišče in brez da bi se dobro prepričal, če je frej.

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN To dec 16, 2008 12:01 am

sundaydriver je napisal/-a:Mene bolj skrbi, kolikšen % voznikov je takšnih. On je le en, ki je nekaj spregovoril. Kaj pa ostali? Jst mam občutek, da je 20% Slovenije na mamilih...

Ravno pred zdajci mi je nekdo pravil, kako se je skoraj posral, ko je bil 10 metrov od križišča, kjer je že utripala rumena in je imel prednost, saj je iz neprednostne strani samo švignilo, ker je nekdo pičil s 100+ čez križišče (v naselju seveda).

Al si totalka prfuknjen v glavo, zadet ali pijan - to so edine možnosti. Prisebnega človeka pomoje ne spraviš do tega, da bi pičil na polno čez neprednostno križišče in brez da bi se dobro prepričal, če je frej.

pomoje je 20% tistih ki nismo .... :roll:
>>ZIDEK<<
Slika

M156
Novinec

Napisal/-a M156 To dec 16, 2008 12:27 am

asfalt je napisal/-a:Čeprou mislm,da je to zgodbo M156 naložu, k dvomim,da bi bil policaj tok prizadet da se mu nebi zdel sumljiv.

hehe kar sanjej...mislm mi je čisto vseeno, tako ali tako ni to edini primer...pa men verjami da če bi biu ti policaj da bi blo isto...ker težko presodiš, eni namreč zadeti zgledajo skoz, pol pa ti voz vsakeg na preizkus ki je tako drag da ko se bi ene trikrat zmotil bi raje policijsko kapo obesil na klin ker nebi mogel plačevati za svoje napake, sicer pa se nbenmu neda! ko smo mel privatko lani nekje v eni lovski koči so ga tut policaji z nami se zadeval...kaj mislš da so oni kaj drugačni od ostalih!

lej kaj pa če ti tko povem da sem bivši policaj, in da pač poznam bivše sodelavce ki vozijo pijani...kaj pa če ti povem da kot bivšemu policaju vedno ko me kontrola ustavi pač ne piham ker mi kolega nau dau za pihat, kaj če ti povem da sem kot bivši policaj veliko policistov kljub kontroli spustil mimo in niti pomsilil nisem da bi mu dal pihati???? kaj praviš na to, bo še kdo reku da so policisti samo stroj za pisanje kazni...da niso ljudje brez občutkov!!!

Pa povem ti za en primer ko v eni vasi vsi vedo da je ena oseba zaradi družinske tragedije vedno zapita za volanom in v službi pa mu krajevni policaji popuščajo ker so mel spoštovanje do njegovga fotra???

no hočem sam to povedat da vsaka stvar ma tut svoj obhod...sam znajdt se je treba in izkoristit svoje zmožnosti!!!

js vam sam lahk povem da nkol nebom mogu napihat kljub temu da sm pijan za volanom, ker pač tko je...tut če me ustavjo, do pihanja nebo prišlo!!! v najslabšem primeru me bo policaj z razočaranim pogledom odslovil oz. bo tko kot ponavad še padla kaka beseda kako pa kaj je kej novga med njimi!

LP

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To dec 16, 2008 12:55 am

Saj me ne čudi, (bivši) policaji pogosto izkoriščajo “imuniteto“, fantje imajo nek svoj nenapisan kodeks, ko si enkrat naš si vedno naš varianta. In če ni sankcije pravna norma nima učinka...žalostno je to, da je veliko takih voznikov, policajev ali ne.
Na dolenjskem sem bil na obisku pri kolegu, smo šli malo ven, ne vem če sem enega videl treznega tisti večer, vsi pošteno naklani in seveda vsak s svojim avtom.
Policija jih itak vse te pozna in se pač grejo ravbarje pa žendarje (ne ustavijo se policajem). Vozijo kot usekani, gas do podna konstantno. Kolega pravi, da počasi umirajo en za drugim. Vsaj enega znanca pokopljejo na leto. S tem da vsi vozijo neke kripe, ker vejo da bodo leteli s ceste...da pač za 500€ kupi drugo kanto.

Oseba, ki je tako samodestruktivna (M156 je dober primer), da konstantno pije in se zadeva je tako otopela, da ji je vseeno za cel svet, tako se tudi na druge požvižga. Tak odnos do okolice pa vodi le v izločanje in v neizogibni propad. Žalostno.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad To dec 16, 2008 1:51 am

splash je napisal/-a:pr nas na dolenjskem ko okno odpreš, ti najprej zavpije. pihal boste!

dajo večkrat pihat kot pogledajo prometno... :)

... ja so jih ža cigani navadli, da pr vas je skor brezveze vprašat za papirje :)
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 To dec 16, 2008 8:33 am

M156 je napisal/-a:
asfalt je napisal/-a:Čeprou mislm,da je to zgodbo M156 naložu, k dvomim,da bi bil policaj tok prizadet da se mu nebi zdel sumljiv.

hehe kar sanjej...mislm mi je čisto vseeno, tako ali tako ni to edini primer...pa men verjami da če bi biu ti policaj da bi blo isto...ker težko presodiš, eni namreč zadeti zgledajo skoz, pol pa ti voz vsakeg na preizkus ki je tako drag da ko se bi ene trikrat zmotil bi raje policijsko kapo obesil na klin ker nebi mogel plačevati za svoje napake, sicer pa se nbenmu neda! ko smo mel privatko lani nekje v eni lovski koči so ga tut policaji z nami se zadeval...kaj mislš da so oni kaj drugačni od ostalih!

lej kaj pa če ti tko povem da sem bivši policaj, in da pač poznam bivše sodelavce ki vozijo pijani...kaj pa če ti povem da kot bivšemu policaju vedno ko me kontrola ustavi pač ne piham ker mi kolega nau dau za pihat, kaj če ti povem da sem kot bivši policaj veliko policistov kljub kontroli spustil mimo in niti pomsilil nisem da bi mu dal pihati???? kaj praviš na to, bo še kdo reku da so policisti samo stroj za pisanje kazni...da niso ljudje brez občutkov!!!

Pa povem ti za en primer ko v eni vasi vsi vedo da je ena oseba zaradi družinske tragedije vedno zapita za volanom in v službi pa mu krajevni policaji popuščajo ker so mel spoštovanje do njegovga fotra???

no hočem sam to povedat da vsaka stvar ma tut svoj obhod...sam znajdt se je treba in izkoristit svoje zmožnosti!!!

js vam sam lahk povem da nkol nebom mogu napihat kljub temu da sm pijan za volanom, ker pač tko je...tut če me ustavjo, do pihanja nebo prišlo!!! v najslabšem primeru me bo policaj z razočaranim pogledom odslovil oz. bo tko kot ponavad še padla kaka beseda kako pa kaj je kej novga med njimi!

LP

Nevem ce ti je jasno da se z tem ni prevec dobro javno hvalit...
Lp by Mare

M156
Novinec

Napisal/-a M156 To dec 16, 2008 10:47 am

marko01 je napisal/-a:
M156 je napisal/-a:

LP

Nevem ce ti je jasno da se z tem ni prevec dobro javno hvalit...

...imaš prav....se povedal svoje, za ostalo bom raje tiho

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 To dec 16, 2008 3:14 pm

Kje se to prijavim, da bi bil policaj? Tak, za kakšno leto, dve. Šole tak ni, al je?

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo To dec 16, 2008 4:28 pm

M156 verjemi da nisi,zdj veliki Cezar,verjemi enkrat boš zamudil in upam da ne bodo nastradali ljudje,ki so pošteni in prisebni :!:
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt To dec 16, 2008 4:54 pm

M156 je napisal/-a:

LP

heh ja ni čudno,da si bivši policaj če imaš tako razmišljanje.Sam čudi me to,da ti bivši sodelovci popuščajo ker kokr vem imam jst tud prjatla policaja in je reku,da ponavad komandirji naredijo postavo tako,da dajo po dva taka skup u patruljo,ki se ravno ne preneseta preveč in potem si nobeden ne upa popuščati,ker bi ga drugi lahko potunkal.Mogoče tega v tem primeru še ni bilo lahk pa,da se kdaj opečeš ne bit čist preveč prepričan vase.Če te pa roka pravice ne bo nikoli dosegla ti pa garantiram 100% , da te bo pa mogoče roka usode.Jaz ti tega ne želim ampak malo bi se pa lahko zamislil nad svojim početjem saj nisi star 15 let.Dej skuliri se stari pa pamet v roke,pa zarad mene se ga zabombi do konca sam ne it pol več v avto poklič raj taxi in bo varno in za tebe in za druge pa še taxist bo mal zaslužu ne sam dilerji :D
Žalosto je edino to,da bi mogel ti kot bivši policaj opomnit svoje kolege,da to kar počnejo pijejo in se zadevajo ni prav ne pa, da si sam isti in se ne moreš upret drogam lej tko ti bom reku tisti,ki jemljejo droge so slabiči in so potrebni pomoči zato bodi mož in se upri tem drogam in jih preganjaj.Droge so za mentalne invalide upam in verjamem pa da ti to nisi in vem,da jih ne boš več jemal. :) Povem ti še to,da sem sam včasih tudi kadil ganđo a sem hmalu prišel do spoznanja da je to bad in da je to neumno,nikoli pa nisem vozil pod vplivom4 drog.Ker imel sem hudičev strah pred tvojimi sodelavci in mi je bila to varovalka za kar sem ji hvaležen.
Po pamet praujo sam kaj če pa človek nima pameti? :roll:
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt To dec 16, 2008 5:06 pm

aja pa da nom preveč zašel bi rad povedal,da se mi zdijo take kontrole, kot jih imajo vsak teden pri nas zelo dobrodošle.Mogoče so pa že rešili kakšno življenje s tem, ko so spravli pijanduro s ceste.Edini problem takih akcij je to,da je premalo policajev.
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
sundaydriver
Novinec

Napisal/-a sundaydriver To dec 16, 2008 5:16 pm

RENO911 je napisal/-a:Kje se to prijavim, da bi bil policaj? Tak, za kakšno leto, dve. Šole tak ni, al je?

Ti pa maš dobre :lol:

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To dec 16, 2008 5:18 pm

speedfreak je napisal/-a:Ne vem če sploh spada v tole temo, samo me zanima kaj lahko policaju nardiš, če grozi, da ti bo razbil zobe z baterijo

:rofl :rofl :cry smeha do solz majkemi
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To dec 16, 2008 6:04 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Ne vem če sploh spada v tole temo, samo me zanima kaj lahko policaju nardiš, če grozi, da ti bo razbil zobe z baterijo

ka teb ni jasn ? :evil:

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Sr dec 17, 2008 2:11 pm

speedfreak je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:

ka teb ni jasn ? :evil:

men je jasno samo to da preveč gledate ameriške filme :D

zastonj ti že tega ni rekel :!:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov