Gadjit je napisal/-a:NE! Vse kar je oblečen v odrto kravo al pa kakšno drugo žival!!!
Čevlje imaš tudi plastične, ali platnene? Vsaj v tej kategoriji ponavadi pogorijo pretirani zagovorniki pravic živali. Imam sodelovca s podobnim mnenjem, pa ima lepo usnjene čevlje.
marej je napisal/-a:Sem enkat na sejmu sedel v takemu kitajskem avtu http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2037814 ,ko sem se vsedel v ta avto,ki je bil čisto nov je smrdelo po eni plastiki.Ob koncu sejma sem pogledal robove sedeža se je poznalo da že malo pokajo rahlo.Enkrat sem gledal od kie ceed,ki je imela robove usnjene je ta usnje bil tud tak po kvaliteti bol pjastičnega otipa.
Jaz sem podobno razmišljal o "leder" volanu v Cliu 2, letnik 2002, dynamique. Avto ima trenutno pomoje blizu 200kkm, pa se je volan... ne nagubal, ampak nekako kot bi nekdo stopil plastiko, tko je zadeva povešena, sploh nič podobnega kakršnemukoli usnju katerega sem do sedaj videl. A je možno da bi na ta način goljufali pa dali neko plastično maso in ji dodal šive da bi bilo kao usnje?