Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe okt 03, 2003 10:42 am

Brutal-BMW je napisal/-a:To je res da je 1.9 TDI 150KM in prow tako 2.5 TDI. Vendar tistu ni chip tuning na 180KM, ampak imajo nekateri avti tega koncerna že serijsko 2.5TDI 180 KM (audi a4 quattro)

Jaz ne govorim o serijskih 180 ampak o chipanih. Povedal mi je kolega ki pomoje nekaj ve, ce se daje s temi zadevami.

Bemti ja spet ircamo. Nas bodo nukal.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe okt 03, 2003 10:43 am

X-Hair je napisal/-a:
TechnoBoY je napisal/-a:no ja zdej je brezveze primerjta Dilez tubo in bencinar turbo :)

je pa dizel ZELOOOOOOOO prijazen do denarnice....medtem ko bencinar ZELOOOO dobro pokaže kaj je G
o denarnici bom rajs tiho ( pri bencinarju seveda) :oops:

Se se da primerjat. Enim pase to enim drugi.
Tudi dizli pokazejo kaj je G. Samo jih muci ker to pokazejo samo med 1500-3000 obratov. Pri bencinskih puhalih pa to traaajaaa in traaaajaaaaa in .......AAAAAAA taaaajaaaaaa

:mrgreen:

govorim o ISTIH prostorninah...
npr 1.9 TDI
in 1.8 T oz 2.0T
za moje pojme ni primerjave o pospešku..
TDI ma cca 8s...najmočnejši..mogoče 7...
medtem ko bencinar malo čez 5s :)
V8 POWER

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Pe okt 03, 2003 11:51 am

Mi lahko prosim razlozite kaj to pomeni:

EIBACH VZMETENJE
LEXUS LUČI

:oops:

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Pe okt 03, 2003 1:14 pm

Lexus stayle lights, zadnje luči v tem stilu Slika

Eibach vzmetenje, kvalitetno vzmetenje, zastopnik pri nas je amortizer sp, drugače nekje sredni cenovni razred in zgleda takole
Slika

če bi še kej vedla sam upraš
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe okt 03, 2003 1:50 pm

Nixxon je napisal/-a:Lepo pozdravljena. Glede Golfov je pa tko. Je kar vzdržljiv avtomobil, ampak saj to že najbrž veš.
Glede kratic pa tko:

SDI pomeni dizla brez turbine. Zadeva je traktor, ne vleče nikamor. Kupujejo jih v glavnem stari ati, ker se (po mojem mnenju) bojijo, da jim bo turbino razneslo, kot je blo to včasih, preden so začel delat stvar iz boljših materialov. Sploh ne vem, zakaj jih še delajo. My tip: Stay away.

GTI pomeni športno verzijo Golfa. Do nedavnega je v 4ki to bil 2.0 mašina, če se ne motim, z okrog 150 KM. Zadnje dve leti obstaja tudi GTI TDI, ki je 150 KM dizl. Baje kar fajn stvar, ki pa ima svojo ceno. Pa pomoje ga boš težko najdla ker je na trgu šele par let.

TDI ima miljavžent izpeljank, glede na oznako: TDI pomen 90 KM, to so prvi letniki 4ke. Potem je sledil TDI], ki ima 110 KM in je najbolj pogost pri nas. Nato sledi TDIki ima visokotlačno pumpo in 115 KM. Te so začel delat kkšne 4 leta nazaj. Sedanji dizli imajo 130 KM, ki pa ne vem, kakšno oznako majo in tud ne, ali so v zadnjih letnikih 4ke. Pomoje ja.

btw moj brat ima golfa 4 ,gti z tdi motorjem ,avto je norisnica,spije skoraj nic 6-7 litrov,je pra prava mala raketa ,navor je norisnica ,kolega ma tdi(i rdeci),razlika je ogromna ,tko da gti z tdi motorje je prava izbira ,avto bomo nasledn let mal pred poletjem prodajali 8)
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Napisal/-a PoLOdivjan Pe okt 03, 2003 2:00 pm

lazo : to je tako zvani GTI TDI oziroma Golf TDI z GTI opremo, 1.9 diesel motor z 150 KM, sm napisal, na vseh področjih pihne alfo 147 2.0 TS selespeed al pa 2.0 TS navadno, čeprav je alfa veliko lepša ( moje mnenje) je golf dosti bolši ( spet moje mnenje)
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe okt 03, 2003 2:38 pm

PoLOdivjan je napisal/-a:lazo : to je tako zvani GTI TDI oziroma Golf TDI z GTI opremo, 1.9 diesel motor z 150 KM, sm napisal, na vseh področjih pihne alfo 147 2.0 TS selespeed al pa 2.0 TS navadno, čeprav je alfa veliko lepša ( moje mnenje) je golf dosti bolši ( spet moje mnenje)

kot prvo da ti neki povem avto je gti ,pac ker smo hotl da malo pije smo si uzel da nam dajo not motor od tdi ,drugac pa oprema ni gti ampak gt oprema ki jo lahko ozames je pa velka razlika med avtom gti in opremo gt,drugac pa nam noben ni vrjel dokler mu nismo servisne knizce pokazal ,pa avto je nastiman vse kot ka so bencinarji ,ce upostevamo predstavna razmerja ,navor vse ,stric ima 150 konjskega tdi ,pa vrjamte da ceprav po konjih sta ista ,jaz in vsak ki je probu oba je opazu res razliko,saj je v koncni fazi to sportna razlicica golfa ,drugac pa je najbolj da nardis kje testno voznjo pa bos sam vidu :lol:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Napisal/-a PoLOdivjan Pe okt 03, 2003 5:56 pm

lazo je napisal/-a:
PoLOdivjan je napisal/-a:lazo : to je tako zvani GTI TDI oziroma Golf TDI z GTI opremo, 1.9 diesel motor z 150 KM, sm napisal, na vseh področjih pihne alfo 147 2.0 TS selespeed al pa 2.0 TS navadno, čeprav je alfa veliko lepša ( moje mnenje) je golf dosti bolši ( spet moje mnenje)

kot prvo da ti neki povem avto je gti ,pac ker smo hotl da malo pije smo si uzel da nam dajo not motor od tdi ,drugac pa oprema ni gti ampak gt oprema ki jo lahko ozames je pa velka razlika med avtom gti in opremo gt,drugac pa nam noben ni vrjel dokler mu nismo servisne knizce pokazal ,pa avto je nastiman vse kot ka so bencinarji ,ce upostevamo predstavna razmerja ,navor vse ,stric ima 150 konjskega tdi ,pa vrjamte da ceprav po konjih sta ista ,jaz in vsak ki je probu oba je opazu res razliko,saj je v koncni fazi to sportna razlicica golfa ,drugac pa je najbolj da nardis kje testno voznjo pa bos sam vidu :lol:

pejdi na vw in vpraši, ni volkswagna ki se pri nas prodaja in ga jest nisem vozu, vključno z TDI-jem in r32 ajde
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo So okt 04, 2003 3:55 pm

PoLOdivjan je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:

ma sploh mi se neda kregat,ok ti kar mej to svojo razlago,btw,neda se mi razlagat kako je to prislo ,not ,ok ce ti tok pameten pol e pa pozanimi kdo je v sloveniji kupu prvi gti z tdi motorjem 4 ko se te sploh se niso prodajali za dizel motorji,pa so nardil izjemo da so nam dal ta motor not ,pa ga tko postelal,ok ti ti glavca
Zadnjič spremenil lazo, dne So okt 04, 2003 5:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
lep pozdrav,lazo

frza
Novinec

Napisal/-a frza So okt 04, 2003 5:42 pm

Pr ns se r32 ne prodaja!!! Ga ni!! Tko da ne vem kje si ga ti vozu, pr ns močno dvomm!! Nisem vsega bral, samo povem ti lahko, da mam golfa IV TDI s 130KM in je res kull avto!!

Če te karkol zanima me loh vprašaš in ti povem iz prve roke!!

Seveda lahko tudi na pm!!
Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr okt 08, 2003 7:57 am

Ne bom odpirala nove teme, ampak a pozna kdo lastnika tele masince?

http://www.clubspecial.org/Galerija/svcormons2/Dsc00091.jpg

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Sr okt 08, 2003 10:11 am

Tamara je napisal/-a:Ne bom odpirala nove teme, ampak a pozna kdo lastnika tele masince?

btw poglej tole slikco pa ti bo jasno,iz kje je

http://www.clubspecial.org/Galerija/svc ... c00092.jpg

:D
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr okt 08, 2003 10:36 am

lazo je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:Ne bom odpirala nove teme, ampak a pozna kdo lastnika tele masince?

btw poglej tole slikco pa ti bo jasno,iz kje je

http://www.clubspecial.org/Galerija/svc ... c00092.jpg

:D

ej ej, vem, da je Italijan :lol: jst tko mislim, ce ga kdo pozna...

frza
Novinec

Napisal/-a frza Sr okt 08, 2003 11:40 am

Ufa hud je!! A maš mogoče slikco sprednjega dela avta!!
Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Sr okt 08, 2003 11:44 am

Ne zal, sta samo ti dve slikci...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr okt 08, 2003 8:37 pm

Res ni slab. Upam da mi uspe dat gor se nekaj slik mojih bolidov. Takrat ko sem bil se misljenja da bom kupil IV. Danes nekaj j**e.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Napisal/-a PoLOdivjan Če okt 09, 2003 11:42 am

freak je napisal/-a:Pr ns se r32 ne prodaja!!! Ga ni!! Tko da ne vem kje si ga ti vozu, pr ns močno dvomm!! Nisem vsega bral, samo povem ti lahko, da mam golfa IV TDI s 130KM in je res kull avto!!

Če te karkol zanima me loh vprašaš in ti povem iz prve roke!!

Seveda lahko tudi na pm!!

Delal sem v luki v kopru, na avtomobilskem terminalu in vem da se ne prodaja pri nas, avto je bil narejen za egipt, mimogrede vozil sem marsikaj od vw in audija, med njimi tudi vw lupo gti, vw passat w8, nov audi a8 4.0 tdi. ampak vem da mi ne vrjameš ne ti ne kakšen drugi na forumu...pa lep pozdrav...

Tamara kukr jest vem je tip v klubu abbussivi triveneti, več pa nebi vedu o njemu...
Slika

Uporabniški avatar
ZvoneCh
Nov uporabnik

Kraj: Winterthur /CH

Napisal/-a ZvoneCh Če okt 09, 2003 11:48 am

No da še malo jaz dodam
A je že sploh gdo vozil 5 Vratnega R32 ????

Ali pa Phaeton dolgo verzijo W12 z vso elektroniko noter od DVD ,faksa ,interneta itd..
---------------------------------------------------------------------
Moj kruh
http://www.ueberland.amag.ch

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Če okt 09, 2003 12:13 pm

Polodivjan thx......NASLA SEM GA!

Evo slike od spredaj :D

Slika

frza
Novinec

Napisal/-a frza Če okt 09, 2003 12:21 pm

PoLOdivjan je napisal/-a:Delal sem v luki v kopru, na avtomobilskem terminalu in vem da se ne prodaja pri nas, avto je bil narejen za egipt, mimogrede vozil sem marsikaj od vw in audija, med njimi tudi vw lupo gti, vw passat w8, nov audi a8 4.0 tdi. ampak vem da mi ne vrjameš ne ti ne kakšen drugi na forumu...pa lep pozdrav...

Aja to bi pa bla opcija!!

ZvoneCH je napisal/-a:No da še malo jaz dodam
A je že sploh gdo vozil 5 Vratnega R32 ????

Ali pa Phaeton dolgo verzijo W12 z vso elektroniko noter od DVD ,faksa ,interneta itd..

Najbrž ne :D Sam ne vem zakaj r32 ni pri nas! Sej je siguren folk k bi ga mel!!hmmm...
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov