Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara To sep 30, 2003 10:30 am

Zok je napisal/-a:o, punca, bos pa se mogla mal svet spoznat!! :? tud blondinke znajo bit hudicevo inteligentne, so pa glih tolk redke ko inteligentne rdecelaske, nc manj (ker je blondink in rdecelask pac manj kot rjavolask al pa crnolask). inteligentnost nima z barvo las nobene veze. :wink:

BTW, kako naravno barvo las mas ti?? :?:

Rjavolaska. Kolk si pa ti star, da si ze tolk sveta videl?!?!?!?!?!?!

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok To sep 30, 2003 1:17 pm

eh... ...19... :lol: :twisted:

no, ni zdej fora v tem kolk sveta je kdo vidu (ceprav sn ze veckrat prepotoval evropo), sam me je pa zbodlo to da mislis da so blondinke kao zabite, k poznam dost blondink k majo v glavi dost vec od povprecja. :roll:

aja, se neki glede blond/rjavo-/crnolask: js sn slisu da so si vecino vicev o blondinkah izmislile rjavo- in crnolaske, kao iz nevoscljivosti. :oops:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec To sep 30, 2003 1:19 pm

jst sem pa mau drugac slišu, in sicer takole; Da so vici o blondinkah zato tko enostavni, da jih tut rajvo/črno laske razumejo :P

p.s. pa brez zamere Tamara!

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To sep 30, 2003 1:30 pm

Sprejemam tut fore na moj racun :lol:

Zok ne posplosujem, pac jaz povem svoje mnenje, se spomnis? Vsi drugacni, vsi enkopravni!

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok To sep 30, 2003 2:03 pm

ma sej mene je tvoja izjava zbodla sam zarad tega k mam par blondink za full dobre kulegice... :oops: :wink: ...pa to take k so vse prej k zabite... 8)

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To sep 30, 2003 2:06 pm

Zok je napisal/-a:ma sej mene je tvoja izjava zbodla sam zarad tega k mam par blondink za full dobre kulegice... :oops: :wink: ...pa to take k so vse prej k zabite... 8)

To na sliki si ti? Aja, sem mislia, da si ti tut blond :P

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ To sep 30, 2003 2:08 pm

Ce se ze govori o rapperjih, je tuki zame car Funkmaster Flex...vsak z dnarjem lahko SLa kup...Flex ma pa ene par najbl ohranjenih ameriskih legend, svojo predelovalnico lowriderjev (ki jih, mimo poti, ful lepo predela)...drgac tut vsako leto priredi tekmovanje, kjer vsi reperji prpeljejo svoje avte...lansko leto je B.G. prpelu ene 20 svojih hood-riderjev, in so ze vsi misll da bo zmagu, nakar se prpele Wyclef Jean in pobere prvo nagrado z McLarnom F1... :shock:
Slika
02' TOUGE GHOST

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec To sep 30, 2003 2:09 pm

Zok je napisal/-a:ma sej mene je tvoja izjava zbodla sam zarad tega k mam par blondink za full dobre kulegice... :oops: :wink: ...pa to take k so vse prej k zabite... 8)

Ej a so tut dobre :D :?: Jst tut njih poznal,bil prjatu :D :!:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To sep 30, 2003 2:11 pm

Akira je napisal/-a:Ce se ze govori o rapperjih, je tuki zame car Funkmaster Flex...vsak z dnarjem lahko SLa kup...Flex ma pa ene par najbl ohranjenih ameriskih legend, svojo predelovalnico lowriderjev (ki jih, mimo poti, ful lepo predela)...drgac tut vsako leto priredi tekmovanje, kjer vsi reperji prpeljejo svoje avte...lansko leto je B.G. prpelu ene 20 svojih hood-riderjev, in so ze vsi misll da bo zmagu, nakar se prpele Wyclef Jean in pobere prvo nagrado z McLarnom F1... :shock:

F1 kot formula 1 al un McLarnov F1 supercar k ma BMW V12 not?

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok To sep 30, 2003 3:55 pm

Tamara je napisal/-a:Aja, sem mislia, da si ti tut blond :P

sj nisn eminem... :lol:

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ To sep 30, 2003 3:58 pm

Nixxon je napisal/-a:
Akira je napisal/-a:Ce se ze govori o rapperjih, je tuki zame car Funkmaster Flex...vsak z dnarjem lahko SLa kup...Flex ma pa ene par najbl ohranjenih ameriskih legend, svojo predelovalnico lowriderjev (ki jih, mimo poti, ful lepo predela)...drgac tut vsako leto priredi tekmovanje, kjer vsi reperji prpeljejo svoje avte...lansko leto je B.G. prpelu ene 20 svojih hood-riderjev, in so ze vsi misll da bo zmagu, nakar se prpele Wyclef Jean in pobere prvo nagrado z McLarnom F1... :shock:

Slika
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch To sep 30, 2003 4:12 pm

Smrkec je napisal/-a:jst sem pa mau drugac slišu, in sicer takole; Da so vici o blondinkah zato tko enostavni, da jih tut rajvo/črno laske razumejo :P

p.s. pa brez zamere Tamara!

Cak mau jst sm blond :P
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok To sep 30, 2003 4:37 pm

lucky you! :D :twisted:

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Kraj: Žalec

Re: Avti v videospotih

Napisal/-a pina` To sep 30, 2003 7:11 pm

Omar White Jr. je napisal/-a:Mercedes CL (AMG) -> ponavadi jih vozijo punce :vc

Dozdej sm ga vidla sam v spotu Blu Contrell....avto je spedenan in fuuul seka ampak z make-upom načičkana ženska z šilt kapo,trenerka, in dolgimi umetnimi trepalnicami in barvnimi lečami ....men je to siiiiiiiiiiiiiiick...

Ampak itaq point videospota je v tem da folk privabi s tistim kar je lepo in dobr za videt....pravjo da je muzka lahk še nevem kok bad, ampak če je spot dobr zasnovan , bo med najbolj gledanimi...

off-topic:jst sm tud blont :P ... in čist tko btw , kdor "presoja" inteligentnost, karakter,sposobnosti itd... ljudi po barvi las naj se mal zamisli nad sabo.. :? :P :P :P

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr okt 01, 2003 8:40 am

Akira je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:

Aja, the supercar! Roxx

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Če okt 02, 2003 4:10 pm

mi tle čez blondinke, one nas pa poslušajo :oops: No zdej vsaj vemo kere so blond :P No po barvi las sem mislu :D :!: Drugač pa ziher niste, če se tle nahajate :!:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok So okt 04, 2003 7:06 am

men so pa blondike... ...tk... ...fajne... :roll:

baron
Novinec

Napisal/-a baron So okt 04, 2003 11:53 am

Omar White Jr. je napisal/-a:Nevem no :roll: , ko stopi ven neki tipson v hlačah od trenirke, v majici od košarkaške ekipe pa baseballsko kapo ven iz enega Bentleya ven, tam se nekaj zgodi v moji duš :oops: . Čudno je. Bolj bi se jim pripadel kaki Subaru. :P

Se strinjam s tabo, al bi jim pa psal kakšn terenc :)

dr.cic
Nov uporabnik

Napisal/-a dr.cic So okt 04, 2003 12:00 pm

baron je napisal/-a:
Omar White Jr. je napisal/-a:Nevem no :roll: , ko stopi ven neki tipson v hlačah od trenirke, v majici od košarkaške ekipe pa baseballsko kapo ven iz enega Bentleya ven, tam se nekaj zgodi v moji duš :oops: . Čudno je. Bolj bi se jim pripadel kaki Subaru. :P

Men se pa zdi da taki avti (bentley- naprimer) cis pasejo k tej muski :D
Pa tut da so v trenirkah ni nben problem! pac zivijo na komot, sej loh !!!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Ne okt 05, 2003 10:29 am

dr.cic je napisal/-a:
baron je napisal/-a:

Men se pa zdi da taki avti (bentley- naprimer) cis pasejo k tej muski :D

Hmm...NOT!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov