Jest sem že po dveh tednih lastništva Roverja ugotovil (the hard way!), da ima ZELO lahek zadek in od takrat naprej se peljem skozi ovinke vsaj 10-20 km/h manj kot sem bil prej vajen...better safe than sorry!
super98 je napisal/-a:A veste kok je bedn feeling k dojameš da nimaš več stvari (avta) pod kontrolo...probaš reševat...dojameš da si gotov-ni pomoči! Vsaka sekunda se full vleče in potem BUUM! Smrtna tišina, bel dim, vonj po olju in benzu! PANIKA! Probaš premikat vse dele telesa da vidš če si še cel! ŠOK-nč te ne boli! Bežiš stran od avta in ne gledaš nazaj! KONEC ŠOKA! Vse te boli...kri prekrije obraz...BOLNICA, DOKTORJI...
Pomoje se spametuješ! Ne priporočam pa nobenmu!
paranoid je napisal/-a:tekumseh je napisal/-a:niso ble krive gume kriv si bil ti očitno ti še ta nesreča ne bo pomagala da bi se skuliral ampak se celo hvališ s tem kako si letel in kako razbil zaradi takega kretena kot si ti je moj prijatelj izgubil 3-letnega sina ko je oni b**** testiral kolko skozi ovinek b**** drugega ti žal ne morem rečti predvidevam pa da si star 18-21 let in poln samega sebe oni ni več da bi ti pa kaj dopvodeal je pa očitno nemogoče
Se pridružujem G-4S-ovemu postu, poleg tega pa lahko samo še povem, da spuščanje na osebno raven (zaradi čisto osebnih travm) in zmerjanje ne bo nikomur pomagalo... Poleg tega pa nisem zaznal hvalisanja - nasprotno - mene je recimo njegov post prisilil, da sem se tudi sam malo zamislil - pa ponavadi ne divjam po cestah.
Bi pa veljalo svetovat, da če se kdo more malo "izživet", naj gre na kakšno prazno, pregledno podeželsko cesto čez kakšen travnik - adrenalin garantiran, morebitna škoda bi se pa poznala samo na avtu, vozniku pa malo na travniku... Da me ne bo kdo narobe razumel: D_LUXovega norenja ne odobravam, menim pa, da en "prijateljski" nasvet več zaleže kot pa kup zmerljivk.
Tamara je napisal/-a:Zok je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:Se dobr, da ni imel twingota!!!
ja sej... ... twingo gre z 8-ventilarsko masino ze v drugi 93 km/h!!
Ne mislim glede hitrosti, ampak velikosti avta. Ce bi se mu to zgodl s Twingom, ne bi od tipa ostalo NIC!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov