Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Jinxy
Novinec

Napisal/-a Jinxy Po sep 29, 2003 1:43 pm

Rover 1.4 103KM gre v 3. prestavi 150 km/h po števcu, tko da je imel policaj glede hitrosti kar prav, oz. je bil še zelo konzervativen :(

Jest sem že po dveh tednih lastništva Roverja ugotovil (the hard way!), da ima ZELO lahek zadek in od takrat naprej se peljem skozi ovinke vsaj 10-20 km/h manj kot sem bil prej vajen...better safe than sorry!

tekumseh
Nov uporabnik

Napisal/-a tekumseh Po sep 29, 2003 2:03 pm

mogoče sem prvi post pisal malo iz jeze (strojnikom nam slovnica ni nikoli ležala) ampak enostavno takrat ko je mali gonil tisti trocikel po pločniku oče hodil za njim kakih 5m potem pa samo avto tisto me je prekleto pretreslo takrat sploh še nisem imel izpita ampak kasneje kljub temu da zelo rad hitro vozim nikoli nisem naredil take bedarije skozi naselje pa tudi če je ura 4 zjutraj vedno sem si dal duška na lokacijih kjer so druge razmere in če bi zajebal bi samo sebe res se mi pa zdi človek ki s se tem potem še hvali čisto navaden b**** in naj se zamisli oni ki je zbil otroka je bil isto mulc takrat 18 let samo ima še danes kljub psihiatrom težke travme zarad tega in res ne privoščim tega nobemenu

Uporabniški avatar
T_Rex
Nov uporabnik

Napisal/-a T_Rex Po sep 29, 2003 2:35 pm

Vidim, da je tole ratala kar vroča debata. Naj se še jaz malo vmešam.
Verjetno ste opazli, da dečkota poznam, oziroma sma kolega, kar pa ne pomeni, da njegovo početje odobravam, ali zagovarjam, zato sem ga že v prejšnjih postih skurcal.
No naj napišem še drugo plat.
Fant je drugače v redu, ampak je pač malo preveč rad pritiskal na gas, vendar ga zaradi tega spet ne morem uvrstiti med "divjake", kajti nikoli se ni fintiral z raznim divjanjem po mestu, pa cviljenjem gum, obračanjem da bi gume cvilile in podobno. Je pa res, kot sem že zgoraj napisal, da je tu in tam malo preveč pritisnil po gasu.

Nesreča se je zgodila izven naselja, pred tem ovinkom je ena ravnina in na tem ovinku je teh par hiš.
Za nesrečo je vsekakor kriva neprilagojena hitrost, mladostna "norost" in posledično pomanjkanje izkušenj, trenutek nepazljivosti, v kombinaciji s slabimi zadnjimi gumami. Ko združiš v enem trenutku vse te okoliščine, so posledice lahko katastrofalne. Tukaj se je na srečo končalo samo z zvitim plehom.

Upam, da ga je izučilo, nam pa naj bo tole v opomin. Do takšnih in podobnih kombinacij in situacij kot sem jo opisal, pride v trenutku. In verjetno ga ni med nami, ki ne bi kdaj naredil kakšno podobno bedarijo, ki pa se je na srečo (upam) dobro končala.
Second Place is The First Loser!

Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Po sep 29, 2003 2:39 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Po sep 29, 2003 8:10 pm

Tamara je napisal/-a:Se dobr, da ni imel twingota!!!

ja sej... ... twingo gre z 8-ventilarsko masino ze v drugi 93 km/h!! :lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Po sep 29, 2003 8:13 pm

super98 je napisal/-a:A veste kok je bedn feeling k dojameš da nimaš več stvari (avta) pod kontrolo...probaš reševat...dojameš da si gotov-ni pomoči! Vsaka sekunda se full vleče in potem BUUM! Smrtna tišina, bel dim, vonj po olju in benzu! PANIKA! Probaš premikat vse dele telesa da vidš če si še cel! ŠOK-nč te ne boli! Bežiš stran od avta in ne gledaš nazaj! KONEC ŠOKA! Vse te boli...kri prekrije obraz...BOLNICA, DOKTORJI...
Pomoje se spametuješ! Ne priporočam pa nobenmu!

TOCNO TAK FILING JE!! :cry:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po sep 29, 2003 8:59 pm

Ja res je nekej tazga. No razn kri pa dohtorji nism doživu... drgač se pa strinjam 100%. In pa naj bo vesel tiste ograje pa naj se zamisli mal. Kaj če bi prebil bajto, pa bi bli v tistm cajtu tm otroki. Pa bi enga ubil?! Njemu neb blo pa nč... Do konca življenja bi bil vesel...

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara To sep 30, 2003 6:57 am

Zok je napisal/-a:

Ne mislim glede hitrosti, ampak velikosti avta. Ce bi se mu to zgodl s Twingom, ne bi od tipa ostalo NIC!!!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To sep 30, 2003 7:12 am

paranoid je napisal/-a:
tekumseh je napisal/-a:niso ble krive gume kriv si bil ti očitno ti še ta nesreča ne bo pomagala da bi se skuliral ampak se celo hvališ s tem kako si letel in kako razbil zaradi takega kretena kot si ti je moj prijatelj izgubil 3-letnega sina ko je oni b**** testiral kolko skozi ovinek b**** drugega ti žal ne morem rečti predvidevam pa da si star 18-21 let in poln samega sebe oni ni več da bi ti pa kaj dopvodeal je pa očitno nemogoče

Se pridružujem G-4S-ovemu postu, poleg tega pa lahko samo še povem, da spuščanje na osebno raven (zaradi čisto osebnih travm) in zmerjanje ne bo nikomur pomagalo... Poleg tega pa nisem zaznal hvalisanja - nasprotno - mene je recimo njegov post prisilil, da sem se tudi sam malo zamislil - pa ponavadi ne divjam po cestah.
Bi pa veljalo svetovat, da če se kdo more malo "izživet", naj gre na kakšno prazno, pregledno podeželsko cesto čez kakšen travnik - adrenalin garantiran, morebitna škoda bi se pa poznala samo na avtu, vozniku pa malo na travniku... Da me ne bo kdo narobe razumel: D_LUXovega norenja ne odobravam, menim pa, da en "prijateljski" nasvet več zaleže kot pa kup zmerljivk.

Pri enih ljudeh zaleže samo krepka brca v rit, da se kej pr njih spremeni. Bi blo lepo če bi se dal vse zment, sam na žalost ni temu tako.

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To sep 30, 2003 7:14 am

D_LUX je napisal/-a:Ja sej meni je šlo takrat na jok sam zdaj mi je pa smešno kak je to sploh blo mogoče..
Lp. Luka

Ej mulo.....ti bom jaz dala....eno brco v rit!!!!! Bojan je imel v bistvu prav!!!!!!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To sep 30, 2003 7:17 am

A smešno al se ti smeji. Ker če se ti smeji si najbrž sam vesel da si živ, če ti je pa smešno pol pa res rabš eno šok terapijo (Tamara, be my guest!).

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok To sep 30, 2003 10:07 am

Tamara je napisal/-a:
Zok je napisal/-a:

Ne mislim glede hitrosti, ampak velikosti avta. Ce bi se mu to zgodl s Twingom, ne bi od tipa ostalo NIC!!!

ka pa ce bi mel kakga pikija al pa ficaka?? :roll:

andy77
Nov uporabnik

Napisal/-a andy77 To sep 30, 2003 11:12 am

V današnjem Dnevniku je cela stran posvečana nesrečam tega vikenda, sami mladi, predstavljajte si vest mladega fanta ki je ubil svojega brata in prijatelja, samo zato ker se je hotel malo pokazat...
Slika

BMW 528

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To sep 30, 2003 11:22 am

S twingačem sem sam letu pri 130 čelno v eno skalo in jo odbil 15m stran od ceste, 4 delavci je niso mogli nazaj prnest. trije v avtu, pa nobenmu nič.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To sep 30, 2003 11:23 am

nebivedu je napisal/-a:S twingačem sem sam letu pri 130 čelno v eno skalo in jo odbil 15m stran od ceste, 4 delavci je niso mogli nazaj prnest. trije v avtu, pa nobenmu nič.

LP
Nebivedu

Science fiction!

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby To sep 30, 2003 11:50 am

Se en clanek iz danasnjega vecera na to temo: http://www.vecer.si/vecer2003/default.asp?kaj=6&id=2003093000469652
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
D_LUX
Nov uporabnik

Napisal/-a D_LUX To sep 30, 2003 1:16 pm

Sam nekaj da povem.
Če sem mel gdaj koga v avtu se nisem nikol frajerišo al pa kaj podobnega če sem pa sam v avtu pa rad gdaj gas stisnem pa se peljem če vidim da je možno. Nesreča pa pride zelo hitro kak se meni zdi. Pa tukaj bi jes zvozo če nebi potegno volana in me je obrnlo.
Lp...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To sep 30, 2003 1:22 pm

E kolega NEBIVEDU ,ja itak 130 kmh ,pa ti bi se dopisoval zdele iz groba !!!, pol pa še z tvingotom, preber kaj je tamara napisala, točno to !!!! 8)

Sam pa BASAŠ svaka ti čast !
Zadnjič spremenil _VeNoM_, dne To sep 30, 2003 1:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
D_LUX
Nov uporabnik

Napisal/-a D_LUX To sep 30, 2003 1:29 pm

Ja sam z tvingotom si nebi mogo tega privoščit, za roverja sem pa nekak vedal da je solidno varen avto, pa sigurno nisem šal tega zanalašč delat da sem se zaletev se pač zgodi... Mel sem pa res vlko srečo da sem ostal živ pa da nisem koga poškodoval, za materialno škodo se pa sploh ne sekiram, vem pa da naslednji avto bo tudi verjetno Rover al pa še kaj bolj varnega
Zadnjič spremenil D_LUX, dne To sep 30, 2003 1:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok To sep 30, 2003 1:30 pm

ja sej je mozno. js sn se pr 110 prevracu, pa sn zlezu vn neposkodovan. :oops:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov