Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po mar 30, 2009 3:48 pm

CHAN je napisal/-a: me pa hudičevo moti, če VOZIM PO PREDPISIH, da spravlja mene in družino ne samo v slabo voljo, temveč tudi v nevarnost.

...nisi slučajno pomislil, da jih kr sam spravljaš v nevarnost :?: ker tudi manever prehitevanja se mora opravit čim hitreje, ne pa da se nekoga ki vozi 129 prehiteva celo večnost z rec. 131 km/h....in potem čudno, da blendajo(mo) trobijo in ne vem kaj še vse ne (90% voznikov pa itak "fenomen" ogledala ne pozna......)

excalibur je napisal/-a:Tudi zame ima CHAN popolnoma prav.
Glede na zakon ki pravi da se treba čimmprej umakniti iz prehitevalnega pasu,bi jaz vprašal:Zakaj bi se sploh umaknil?V Chanovem primeru ko je vozil celo 140 km/h to je več kot je dovoljeno ni storil nobenega prekrška.
Če jaz pri 130 km/h vozim na prehitevalnem pasu in dohitevam oziroma prehitevam tovornjak ki vozi 110 km/h po desnem pasu se mi ne zdi smiselen takojšen umik nekemu prenapetemu frajerčku z neko super duper mašino,ker itak se tudi po prehitevalnemu pasu ni dovoljeno peljati več kot 130 km/h.Omejitev velja za oba pasova.

B O L A N O :roll:

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Po mar 30, 2009 3:51 pm

sašo5 je napisal/-a:
CHAN je napisal/-a: me pa hudičevo moti, če VOZIM PO PREDPISIH, da spravlja mene in družino ne samo v slabo voljo, temveč tudi v nevarnost.

...nisi slučajno pomislil, da jih kr sam spravljaš v nevarnost :?: ker tudi manever prehitevanja se mora opravit čim hitreje, ne pa da se nekoga ki vozi 129 prehiteva celo večnost z rec. 131 km/h....in potem čudno, da blendajo(mo) trobijo in ne vem kaj še vse ne (90% voznikov pa itak "fenomen" ogledala ne pozna......)

Glede na zakon ki pravi da se treba čimmprej umakniti iz prehitevalnega pasu,bi jaz vprašal:Zakaj bi se sploh umaknil?V Chanovem primeru ko je vozil celo 140 km/h to je več kot je dovoljeno ni storil nobenega prekrška.
Če jaz pri 130 km/h vozim na prehitevalnem pasu in dohitevam oziroma prehitevam tovornjak ki vozi 110 km/h po desnem pasu se mi ne zdi smiselen takojšen umik nekemu prenapetemu frajerčku z neko super duper mašino,ker itak se tudi po prehitevalnemu pasu ni dovoljeno peljati več kot 130 km/h.Omejitev velja za oba pasova.

:tomidelej:

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Po mar 30, 2009 4:24 pm

no dobro, to kar sem jaz doživel mislim da ni še noben. par let nazaj ko smo se vozli iz paga sem na jadranski regionalki staknil enega butastega tujca. poeg tega da je vozil na popolnoma prazni cesti (skoraj nemogoče) mi je tip, ko sem ga prehiteval zavil levo proti meni! v izy me je hotel zrinit! jah, tip se je vozil z makino in ostali tudi če so hitrejši ne smejo it mim njega :roll: takrat mi je malo manjkalo da ne bi stopil ven iz avta in ga razbil kot mačka!

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless Po mar 30, 2009 4:26 pm

xandrej je napisal/-a:Če ti je bil na riti in si prehiteval 1 tovornjak pol si 100% bil v napoto. Ali si ga spregledal, ali si mu vzel prednost ali kakorkoli... Si vskočil? Saj ni prišel 400 km/h, da ga nisi videl v ogledalu madona! Pa ne mi zdaj o divjakih... Če vidiš, da ga nisi sposoben prehitet dovolj hitro kakor se ti pribljižuje vozijo po prehitevalnem pasu pač ne gre prehitevat...

Še enkrat preberi kar sem jaz napisal. Da ti pomagam: Ko sem začel prehitevat ni bilo nobenega. Prehiteval sem 2 tovornjaka. V ogledalu sem ga videl ko sem že prehiteval, saj ga prej ni bilo! Tako da ne morem ocenjevat kako hitro sem sposoben prehitevat glede na približajoče vozilo, če vozila ni! Drugače že ne bi šel prehitevat. Mislim haloo.. In bil sem v oviro? Seveda, saj sem vozil po omejitvah (oz. 10 čez omejitev). In zdaj sem jaz i****, ker sem vozil v mejah normale, ti pa zagovarjaš bedake? Bi se strinjal s tabo, če bi jaz vozil 100 - 110 km/h in bi oni zadaj prišel z 140. Ampak ker sem jaz vozil 140, oni pa 190, pa je situacija drugačna. Tako pa jaz nisem nikogar oviral, cesta ni moja, prav tako ne njegova. In z njunimi sredinci sta samo dokazala, da sta nezrela za na cesto..

Lp

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Po mar 30, 2009 4:56 pm

PiWPiW je napisal/-a:no dobro, to kar sem jaz doživel mislim da ni še noben. par let nazaj ko smo se vozli iz paga sem na jadranski regionalki staknil enega butastega tujca. poeg tega da je vozil na popolnoma prazni cesti (skoraj nemogoče) mi je tip, ko sem ga prehiteval zavil levo proti meni! v izy me je hotel zrinit! jah, tip se je vozil z makino in ostali tudi če so hitrejši ne smejo it mim njega :roll: takrat mi je malo manjkalo da ne bi stopil ven iz avta in ga razbil kot mačka!

Tudi jaz sem že to doživel, očitno gospodu v S500 (ki je vozil pod omejitvijo) ni blo všeč da ga hoče prehiteti enoprostorec.
Legoless je napisal/-a:Še enkrat preberi kar sem jaz napisal. Da ti pomagam: Ko sem začel prehitevat ni bilo nobenega. Prehiteval sem 2 tovornjaka. V ogledalu sem ga videl ko sem že prehiteval, saj ga prej ni bilo! Tako da ne morem ocenjevat kako hitro sem sposoben prehitevat glede na približajoče vozilo, če vozila ni! Drugače že ne bi šel prehitevat. Mislim haloo.. In bil sem v oviro? Seveda, saj sem vozil po omejitvah (oz. 10 čez omejitev). In zdaj sem jaz i****, ker sem vozil v mejah normale, ti pa zagovarjaš bedake? Bi se strinjal s tabo, če bi jaz vozil 100 - 110 km/h in bi oni zadaj prišel z 140. Ampak ker sem jaz vozil 140, oni pa 190, pa je situacija drugačna. Tako pa jaz nisem nikogar oviral, cesta ni moja, prav tako ne njegova. In z njunimi sredinci sta samo dokazala, da sta nezrela za na cesto..

Jaz se strinjam s tabo. Če nekdo vozi 130-140 in prehiteva 2 tovornjaka ki vozita eden za drugim pač počakaš da prehiti do konca in se ti umakne, druga zgodba pa je če se vozi 105 (tovornjak pa 100)...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po mar 30, 2009 5:27 pm

sašo5 je napisal/-a:

Ja že...prehitevanje se mora opraviti čim hitreje...ampak pri tem "ne smeš" prekoračit najvišje dovoljene hitrosti.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po mar 30, 2009 6:33 pm

Legoless je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:Če ti je bil na riti in si prehiteval 1 tovornjak pol si 100% bil v napoto. Ali si ga spregledal, ali si mu vzel prednost ali kakorkoli... Si vskočil? Saj ni prišel 400 km/h, da ga nisi videl v ogledalu madona! Pa ne mi zdaj o divjakih... Če vidiš, da ga nisi sposoben prehitet dovolj hitro kakor se ti pribljižuje vozijo po prehitevalnem pasu pač ne gre prehitevat...

Še enkrat preberi kar sem jaz napisal. Da ti pomagam: Ko sem začel prehitevat ni bilo nobenega. Prehiteval sem 2 tovornjaka. V ogledalu sem ga videl ko sem že prehiteval, saj ga prej ni bilo! Tako da ne morem ocenjevat kako hitro sem sposoben prehitevat glede na približajoče vozilo, če vozila ni! Drugače že ne bi šel prehitevat. Mislim haloo.. In bil sem v oviro? Seveda, saj sem vozil po omejitvah (oz. 10 čez omejitev). In zdaj sem jaz i****, ker sem vozil v mejah normale, ti pa zagovarjaš bedake? Bi se strinjal s tabo, če bi jaz vozil 100 - 110 km/h in bi oni zadaj prišel z 140. Ampak ker sem jaz vozil 140, oni pa 190, pa je situacija drugačna. Tako pa jaz nisem nikogar oviral, cesta ni moja, prav tako ne njegova. In z njunimi sredinci sta samo dokazala, da sta nezrela za na cesto..

Lp

Ne opravičujem frajerjev, ki kažejo sredince, a vseeno v razmislek...
http://www.youtube.com/watch?v=ojXsFjlOuVE
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Dom3n
Novinec

Napisal/-a Dom3n Po mar 30, 2009 6:47 pm

Nevem no eni res mal čudn razmišlate sploh tisti k se vozte 130 po prehitevalnem pa mislte da se vm ni treba nobenmu umaknt ker vozte po omejitvah :roll:

Pomoje je najbl simpl zadeva da se pač umakneš iz prehitevalnega pasu vsakmu k je hitrejši od tebe .. pa sploh nima veze a vozš ti 130 al pa 200, seveda ne mislm da se morš takoj umaknt in se nabit po možnosti kšnmu kamjonu na rit ampak pač prehitiš tist kar si začel prehitevat in se umakneš .. ne tko kot nekateri k se pol še 2km vozjo po prehitevalnem, vozni pas je pa prazn....

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po mar 30, 2009 7:02 pm

to je res bolano.in kaj poj ce je omejitev 130km/h?
ce se nekdo odloci voziti hitreje kot je omejitev ima vso pravico za to.itak bo sam nosil posledice(kazn).
tko da ce je kle kdo frajer pa prepotenten si to ti ki se vozis po prehitevalnem pasu 130 in se ne umikas hitreje vozecim.
malo se zamisli nad sabo.
drgac pa se je men zadnc nardil da sm pac pelal 190 km/h kjer je omejitev 100.pac ja sm naumen pa kaj.in vidm pred sabo enga volvota z mb tablicami.natovorjen zadaj tok da ni mogel nazaj nic videti v retrovizor.je bil pred mano nekje 100m.sm si reku bom spustu gas bo sigurno zapelal in glej ga res brez smernikou in brez cesar kol kr lepo zapelje na drug pas.mu poblendam enkrat pa se enkrat.ko da nc nebi.sm moral kr na pouhn zabremzat da sm se ustavu.pa sm mu poj mal nakazal kaj je naredu nc se je cudu kaj mu govorim.ko da nc ni naredu.takm bi jaz pobral izpit.
Ni vse res kar napišem

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Po mar 30, 2009 7:22 pm

Dom3n je napisal/-a:Nevem no eni res mal čudn razmišlate sploh tisti k se vozte 130 po prehitevalnem pa mislte da se vm ni treba nobenmu umaknt ker vozte po omejitvah :roll: .

Nobenemu se ni traba umakniti, če se vozi po max omejitvi. (exept vozilom s prednostjo, to pa geniji, ki vozijo z absolutno hitrostjo, ki je večja od njihovega IQ-ja, niso.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Po mar 30, 2009 7:24 pm

uros11 je napisal/-a:

Nobenemu se ni traba umakniti, če se vozi po max omejitvi. (exept vozilom s prednostjo, to pa geniji, ki vozijo z absolutno hitrostjo, ki je večja od njihovega IQ-ja, niso.

drugi (2) bolan..... -gremo dalje.... :lol: ajde "pacijenti", nadaljujte s takimi...

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Po mar 30, 2009 7:27 pm

I FEEL LOVE
...avgust, zvečer, sonce ravno zahaja. Mlada evropska družina se pripelje iz Karavanškega tunela in zagleda pomenljiv slogan, ki predstavlja mlado, uspešno, športno državo. V glavah jim še vedno ostaja grenak priokus po predorih, ki so v petelinji deželi neprijazno do tujcev. Je to usoda ali nečista lopata?
Ceste so lepše, kot so si jih predstavljali, avtomobili kot v Monaku, kjer so preživljali lanski dopust.
"Se nam sploh splača dlje proti Dalmaciji ali ostanemu tukaj?", se sprašuje glava družine. Narava jih presune, malce jih zmoti le neskončna kolona umazanih tovornjakov, registrskih označb za katere še nikdar slišali niso.
"Pa saj so zdaj skoraj vsi v Evropi", se sprašujejo. Idilo zmoti črna gmota, ki se jim prikrade za hrbet. Nestrpno jim trobi, osvetljuje. Družinski oče se ustraši. "To so državniki!", pravi. "Pri nas se samo oni vozijo tako hitro, ko se jim mudi na pomembno srečanj.", še razloži otrokoma.
Črna gmota zdrvi mimo, sami pa zavrajo do konca med "vzhodnjaki". Oče nastavi tempomat na 130, saj tako piše tabla ob napisu s sloganom. Toda že čez 2 minuti ga zasleduje z veliko hitrostjo mala "raketa", ki pa ni čisto nič državniška.
Družina se spogleda, nič jim ni jasno. Nestrpen mladi voznik pa prehiti kolono po odstavnem pasu. Oče se sprašuje, je to dežela odličnih športnikov, tudi v motor športu? So ti idol njihove mladine? Kot Schumacher. Družina bo izvedela takrat, ko jih bo s plakata namesto slogana pozdravljal Miran Ališič, v rokah bo držal viktorja za življensko delo informiranja iz sveta formule in oglaševal novo oddajo 24ur formule-

Neskončna kolona se nadaljuje, družina si želi bega v neznano, čimhitreje od poblaznele avtoceste. Se bi ustavili tukaj? "Kje pa! Tukaj ni kulture", odvrne...in še sam pri sebi zasika: "Diese Balkaneser!"
I FEEL LOVE...jih pozdravi zopet na meji. Družina pa se sprašuje, le kaj je narobe s to kurjo državo in njenimi možgani.

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Po mar 30, 2009 7:27 pm

abbe je napisal/-a:

ce se nekdo odloci voziti hitreje kot je omejitev ima vso pravico za to.itak bo sam nosil posledice(kazn).
tko da ce je kle kdo frajer pa prepotenten si to ti ki se vozis po prehitevalnem pasu 130 in se ne umikas hitreje vozecim.
drgac pa se je men zadnc nardil da sm pac pelal 190 km/h kjer je omejitev 100.pac ja sm naumen pa kaj.in vidm pred sabo enga volvota z mb tablicami.natovorjen zadaj tok da ni mogel nazaj nic videti v retrovizor.je bil pred mano nekje 100m.sm si reku bom spustu gas bo sigurno zapelal in glej ga res brez smernikou in brez cesar kol kr lepo zapelje na drug pas.mu poblendam enkrat pa se enkrat.ko da nc nebi.sm moral kr na pouhn zabremzat da sm se ustavu.pa sm mu poj mal nakazal kaj je naredu nc se je cudu kaj mu govorim.ko da nc ni naredu.takm bi jaz pobral izpit.

Nima te pravice - če se mu kaj zgodi, bomo vsi plačevali za njegovo zdravljenje, beri pogreb, če se bo zgodilo samo njemu, če pa bo še kdo udeležen, bo pa pol pameten prodajal pamet in se kesal po televiziji in raznih oddajah.

Hitrost je v korelaciji še s čim drugim kot z velikostjo mašine.

Po moje je frajer uni od zadaj, ki prileti od zadaj, ne uni od spredaj, ki se trudi normalno živet v naši čudni državci in pač ne hvata krivin.

Jao, jao, kakšen folk... en dan boš pa koga ubil, pa saj ti je vseeno, je res? Važno, da adrenalin šprica...

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Po mar 30, 2009 7:29 pm

sašo5 je napisal/-a:
uros11 je napisal/-a:

drugi (2) bolan..... -gremo dalje.... :lol: ajde "pacijenti", nadaljujte s takimi...

Faca, ti boš prvi pacient (v KC)... :D imaš vse pogoje za to (hitrost in to).

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Po mar 30, 2009 7:34 pm

uros11 je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
uros11 je napisal/-a:

boljš v KC kot v umobolnici......(maš več šans, da okrevaš) - sicer pa; ne skrbi...

alex3
Nov uporabnik

Napisal/-a alex3 Po mar 30, 2009 7:34 pm

Ah, to pa je, ko egoti udarijo skupaj. :)

Drugače mislim, da ni tako težko razumeti, da ima tisti, ki prehiteva, dolžnost, da se po prehitevanju vrne na vozni pas, morebitni hitrejši (ki so s tem sicer v prekršku) pa dolžnost, da ne ogrožajo in se ne vedejo nasilno do tistih, ki vozijo po predpisih.

Torej, če nekdo prehiteva kolono tovornjakov z najvišjo dovoljeno hitrostjo, morebitni hitrejši nima nobene pravice od njega zahtevati, da prekorači hitrost ali da predčasno zaključi s prehitevanjem. Pač pa na primerni varnostni razdalji počaka, da prvi zaključi prehitevanje in se umakne na vozni pas.

Šele če se najde kakšen "sanjač", ki vztraja na prehitevalnem, ima hitrejši moralno pravico, da ga opomne "spokaj se stran". Pa še to ne takoj z blendanjem in limanjem na zadek, ampak najprej s prižganim levim smernikom (kar je v večini razvitih držav razumljeno kot "rad bi šel mimo") in šele če to ne pomaga, sledi kratko opozorilo z blendanjem.

Ja, kulture in strpnosti manjka mnogim. In zavedanja, da na svetu niso sami ter da se svet ne vrti samo okrog njih.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Po mar 30, 2009 7:37 pm

uros11 je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

Nima te pravice - če se mu kaj zgodi, bomo vsi plačevali za njegovo zdravljenje, beri pogreb, če se bo zgodilo samo njemu, če pa bo še kdo udeležen, bo pa pol pameten prodajal pamet in se kesal po televiziji in raznih oddajah.

Hitrost je v korelaciji še s čim drugim kot z velikostjo mašine.

Po moje je frajer uni od zadaj, ki prileti od zadaj, ne uni od spredaj, ki se trudi normalno živet v naši čudni državci in pač ne hvata krivin.

Jao, jao, kakšen folk... en dan boš pa koga ubil, pa saj ti je vseeno, je res? Važno, da adrenalin šprica...

dalec od tega da mi je vseeno.
jaz ce hocem lahko vozim 200km/h.a je tako?zakon prepoveduje ni pa recen da ga morem upostevat.je tako?
ce bi prebral post fino bi videl,da sem videl avto natrpan do fula(verjetno cela druzina v avtu) in sem spustil gas,sepravi sem predvideval da lahko ven zapelje ker ne vid v retrovizor.je res?
no in zapelal je vem,ceprav je mel stranska ogledala v katera bi me sigurno videl CE BI VANJ POGLEDAL PA OCITNO NI,pa tut brez zmigavca je zapelal na prehitevalni pas,sm mu poblendal parkrat pa tut ni vide,se pravi da sploh ni spremljal prometa okoli sebe.in ne poj neki mene kritizirat....verjetno si ti eden takih kot ta pacient z volvotom in potem pises men da sem pacient.ce bi se zaletu v njega in da mu ubijem druzino bi bil on kriv,ker me je izsilil.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Po mar 30, 2009 7:37 pm

CHAN je napisal/-a:I FEEL LOVE
...avgust, zvečer, sonce ravno zahaja. Mlada evropska družina se pripelje iz Karavanškega tunela in zagleda pomenljiv slogan, ki predstavlja mlado, uspešno, športno državo. V glavah jim še vedno ostaja grenak priokus po predorih, ki so v petelinji deželi neprijazno do tujcev. Je to usoda ali nečista lopata?
Ceste so lepše, kot so si jih predstavljali, avtomobili kot v Monaku, kjer so preživljali lanski dopust.
"Se nam sploh splača dlje proti Dalmaciji ali ostanemu tukaj?", se sprašuje glava družine. Narava jih presune, malce jih zmoti le neskončna kolona umazanih tovornjakov, registrskih označb za katere še nikdar slišali niso.
"Pa saj so zdaj skoraj vsi v Evropi", se sprašujejo. Idilo zmoti črna gmota, ki se jim prikrade za hrbet. Nestrpno jim trobi, osvetljuje. Družinski oče se ustraši. "To so državniki!", pravi. "Pri nas se samo oni vozijo tako hitro, ko se jim mudi na pomembno srečanj.", še razloži otrokoma.
Črna gmota zdrvi mimo, sami pa zavrajo do konca med "vzhodnjaki". Oče nastavi tempomat na 130, saj tako piše tabla ob napisu s sloganom. Toda že čez 2 minuti ga zasleduje z veliko hitrostjo mala "raketa", ki pa ni čisto nič državniška.
Družina se spogleda, nič jim ni jasno. Nestrpen mladi voznik pa prehiti kolono po odstavnem pasu. Oče se sprašuje, je to dežela odličnih športnikov, tudi v motor športu? So ti idol njihove mladine? Kot Schumacher. Družina bo izvedela takrat, ko jih bo s plakata namesto slogana pozdravljal Miran Ališič, v rokah bo držal viktorja za življensko delo informiranja iz sveta formule in oglaševal novo oddajo 24ur formule-

Neskončna kolona se nadaljuje, družina si želi bega v neznano, čimhitreje od poblaznele avtoceste. Se bi ustavili tukaj? "Kje pa! Tukaj ni kulture", odvrne...in še sam pri sebi zasika: "Diese Balkaneser!"
I FEEL LOVE...jih pozdravi zopet na meji. Družina pa se sprašuje, le kaj je narobe s to kurjo državo in njenimi možgani.

........in pridejo na Hrvaško, kjer se jim zrola do konca :arrow: dopust preživijo v Vrapčah :lol:

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Po mar 30, 2009 7:40 pm

alex3 je napisal/-a:Ah, to pa je, ko egoti udarijo skupaj. :)

Drugače mislim, da ni tako težko razumeti, da ima tisti, ki prehiteva, dolžnost, da se po prehitevanju vrne na vozni pas, morebitni hitrejši (ki so s tem sicer v prekršku) pa dolžnost, da ne ogrožajo in se ne vedejo nasilno do tistih, ki vozijo po predpisih.

Torej, če nekdo prehiteva kolono tovornjakov z najvišjo dovoljeno hitrostjo, morebitni hitrejši nima nobene pravice od njega zahtevati, da prekorači hitrost ali da predčasno zaključi s prehitevanjem. Pač pa na primerni varnostni razdalji počaka, da prvi zaključi prehitevanje in se umakne na vozni pas.

Šele če se najde kakšen "sanjač", ki vztraja na prehitevalnem, ima hitrejši moralno pravico, da ga opomne "spokaj se stran". Pa še to ne takoj z blendanjem in limanjem na zadek, ampak najprej s prižganim levim smernikom (kar je v večini razvitih držav razumljeno kot "rad bi šel mimo") in šele če to ne pomaga, sledi kratko opozorilo z blendanjem.

Ja, kulture in strpnosti manjka mnogim. In zavedanja, da na svetu niso sami ter da se svet ne vrti samo okrog njih.

podpis pod tole.
vendar je treba dodat da sanjacev ki vozijo po 110 je veliko,poj mas kle take,ki se nocejo umaknit ceprav bi se lahko ampak naprej strikajo po cesti.po mas pa se tiste ki ne gledajo ogledal in ne uporabljajo smerniko(prav ti ogrozajo druge)
Ni vse res kar napišem

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Po mar 30, 2009 7:44 pm

sašo5 je napisal/-a:
uros11 je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
uros11 je napisal/-a:

boljš v KC kot v umobolnici......(maš več šans, da okrevaš) - sicer pa; ne skrbi...

bi bil kot doma :D ne se sekirat @Sašo2, itak da zgubiš živce enih 300x/dan zaradi takih kot smo ostali, ki uničujemo mašine pri nizkih obratih in se ne obremenjujemo kaj preveč s vami, pravzaprav je še hecno, ravno prav počakaš, da uni odzadaj odfrka, potem pa se počasi, zlagoma začneš umikati, jasno še prej mora žmigavec 3x utripniti, krivulja loka z levega na desni pas pa je ustrezno ravna in dolga.... pomirja, ti rečem, ko vidiš tisto zablodelo faco v avtu, ko tiši mimo... in to vse z namenom, jasno, da umiriš promet, zaradi varnosti, jasno... evo, sedaj pa si privošči, vem da ti ne bo uspelo ostati tiho...

@CHAN je res lepo napisal, ni kaj, pa @alex3 tudi

@alex3: ne bom citiral, ampak x2 (se strinjam)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov